30 ειναι πολλα θεωρω για εξω,25-30 ζητουσε η Ηλιαννα στον οαεδ που ειναι η καλυτερη απ ολες σε εμφανιση.Οι αλλες δε ζητανε τοσα,πολλες φορες ειναι σε φαση οσα θες,και 10 κ 15 κ 20 εκτος αν πας ξενοδοχειο.Εγω εδωσα 17 χθες μου ζητησε 20 ειχα 15 κ ειχα 2 ευρω τα προσθεσα να συμφωνησουμε αλλα μουνι τα αξιζε εμφανισιακα και ηλικιακα.Αν σου πουν πανω απο 20 μην δεχεσαι παζαρευε,σου προτεινω να λες οτι εχεις 10 κ αν αρχισουν τις μαλακιες πας 15,το νου σου να σαι ξεκαθαρος γτ θα προσπαθουν για πιπα μονο σε αυτα τα λεφτα,εσυ θα λες για ολα.Θα τυχουν καριολες θα τυχουν και τιμιες που δε θα ζητανε παραπανω.Για μενα το δικαιο ειναι 5 μαλακιες 10 πιπες 15 γαμησια ανεξαρτητου εμφανισης γτ ερχονται στα μουλωχτα τσιμπανε κανα φραγκο στα γρηγορα δεν ειναι οτι θα κατσουν,μονο αν εχετε συννενοηθει.Αναλογως εμφανισης παει το πραγμα κατ εμε.Οπως σου ερθει εκεινη την ωρα μιλα,μπορει να φας και ακυρα μην πτοεισαι.Εγω αν μπορουσα θα,ρωτουσα ποτε επιστρεφουν ωστε να,φυγουν γτ εκει ειναι πιο ευκολες οχι οταν ερχονται που πανε σα τρελες στη μεσα περιοχη.Στον γυρισμο ειναι το καλυτερο θεωρω που αναγκαστικα φαινονται στο δρομο κ αν ειναι χαρμανες τη ψαχνουν.