Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Καλά έκανες... Αύριο λέω να περάσω περίπολο από μποσδα. Αν έχεις να προτείνεις κάτι, ριξτο.
Μποσδα χμ,γενικα δεν βλεπω ενδιαφεροντα εκει,βασικα ειναι ανυπαρκτες σχεδον παντα,μονο αν τυχει να επιστρεφουν απο εκει η να πηγαινουν καπου απο εκει.Παντα ομως με παρεα,δυσκολα να πετυχεις κατι,σου προτεινω αν χρησιμοποιεις εφαρμογες να δεις τι ωρα θα ερθει λεωφορειο ωστε να στηθειος μποσδα πχ για δυο δρομολογια λεωφειων για να δεις τι θα περασει και αν θα ναι μονες τους.Περνουν και δυαδες γυναικων,εχω δει κ μετα τις πετυχαινω στις στασεις.Αν σε ικανοποιουν στα γουστα πιασε κουβεντα νορμαλ να δεις που φτανουν,εγω οσο δοκιμασα τιποτα,πιο πολυ μιλησα στην σταση παρα στην μποσδα,η τελευταια στη γωνια μποσδα με δημοκραιας ηταν και ποντια οπως εγω οπτοε ηταν πολυ πιο ευκολο γτ οι ποντιες κ οι ρωδιες μιλανε πο πιο ευκολα κατ εμε.Εχω δει δυο φανταστικα μωρακια κατω στη τελωνειο.Γενικα ολα εκει περα ειναι θεμα χωρου κ χρονου γτ τρως και ζεστη,μποσδα εχεις δυο επιλογες,η στηνεσαι στην πλατεια να δεις τι θα περασει η στηνεσαι στην επομενη πλατεια την τριγωνικη να δεις τι θα γυρισει.Στην πρωτη εισαι πολυ πιο ασφαλης και φυσικα τις βλεπεις ολες ειτε πανε ειτε γυρνανε γτ το θεμα ειναι να βλεπεις οσες γυρνουν εκει εχεις τις πιθανοτητες επειη οταν πανε κανουν βαδην κ δεν τις νοιαζει τιποτα αλλο.Αν κανονισεις κατι κ σου πουν οτι θα ρχθουν κτλ μην τις πιστευεις ολες τους κανουν τα παντα παρα πολυ αργα κοιτωντας μονο τους εαυτους τους.Επειδη εχω βαρεθει να περιμενω στα λεω.Μεσημερι θα χει γυφταρια να προσεχεις,απογευμα ετσι κ ετσι,βραδυ πιο ανετα.Κινδυνος υπαρχει παντα,αν σου κακοφανεται κανε κυκλους που κ που η παρκαρε στο πλαι της πλατειας απο τον δρομο που ερχεται απο πανω απο το φαναρι οαεδ ως κατω και οχι πανω στην μποσδα για περισσοτερη ασφαλεια.Στην μποσδα μετα την πλατεια αριστρερα σου εχει εγκαταλελλειμενα σπιτια που εκει πξγαινουν σχεδον παντα και πολλες φορες φευωγουν απο κει κ πανε μεσα στο ''δασος'' παραδιπλα.Στα σπιτια εχει αρκετες φορες ατομα τσεκαρε κ εκει κ ισως βγουν απο κει κιολας γενικα.Ως εκει σου συνητσω παραπερα ειναι οι γυφτοι.Ετσι κ αλλιως ολες περνουν αναγκαστηκα απο μποσδα οσες αγοραζουν απο την εκει γυφτοπεριοχη.Μπορεις να τσεκαρεις κ απο το τελος της μποσδα προς μορνου ως πανω συνηθως δε βλεπω τις λιγοτερες εχω δει σε αυτον τον δρομο.Εχω μαθει για μια τρελογυφτισσα αποφυγε την ειναι κοκκαλιαρα και βρωμα.Καλη σου τυχη!(Απο μποσδα ανεβαινε παντα η γνωστη Ηλιαννα που περιμενουμε!)

• Like
Αντιδράσεις: 968

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Εγω πάντως σήμερα πέρασα τρίγωνο στοχευμένα οπως ειχα πει, ωστόσο ειχε της γνωστές φάτσες μόνο που σήμερα οταν απάντησα στη γεματουλα που καθόταν σε ενα αυτοκίνητο βασικα ψάχνω την Κασσάνδρα πριν παρκάρω την είδα!!! Προσφέρθηκε και της τηλεφώνησε ενω την αλλη φορα εκανε πως δε την ήξερε .

Ανεβαίνοντας προς Πατησίων δεν ηταν οι μαυρουλες ούτε η ρουμανο γύφτισσα που ενώ γαμιέται καλά σχεδόν ποτέ δε θα τηρήσει οτι είπατε.

Στον Οπαπ προτίμησα να πεξω Τζόκερ έμοιαζε ποιο σίγουρη επιλογή.

Στα του δωματίου με την Κασσάνδρα δε ρώτησα τιμή μπηκα αμέσως και θεώρησε οτι ήθελα κολο και μου λεει αφου ξέρεις 50.
Μου κακοφανηκε αλλά κατόπιν εορτής αφου δεν επαθα ανακοπή άξιζε!!! Η άτιμη εχει κολαρα σαν τι shara banks

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
Mαλλον,... έτσι μου είπε η άλλη, όπως περιέγραψα Δηλ και εγώ. Νομίζω το εητζ δεν μεταδίδεται από τον ισόβιο φορέα αν παίρνει τα φάρμακα του συστηματικά. Προληπτικά όμως δεν έχω πάει μαζί της για αυτό το λόγο, δεν ξέρω τι αρρώστια είναι αυτή. Ίσως φυματίωση?

Να παίρνετε προφύλαξη. Καλό είναι να ενημερώνουμε εδώ είναι σοβαρό θέμα.
Η φυματίωση δεν είναι Σ.Μ.Ν αλλα κολλας μεταδίδεται, όταν οι άνθρωποι που νοσούν από βήχουν, φταρνίζονται ή μεταδίδουν το σάλιο τους, μέσω του αέρα. Μακρυά και αγαπημένοι λοιπόν. Ούτε αγαπημένοι απλα Μακρυά

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Καλημερα!Ξεχασα να αναφερω οτι Σαββατο πολυ αργα ειδα κ Μαριαννα την αδυνατη ελληνιδα που κυκλοφορει σωκρατους ηταν αραχτη κ συζητουσε σε σκαλακι,εχω ξαναμιλησει με αυτην κ παλι ηταν νυχτα φαινεται δε παει νωρις,αυτα καλη βδομαδα!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Ειμουν κωλοφαρδος στην δημοκρατιας!Γυρνωντας απο δρομολογιο πετυχαινω μια γλυκια στην τελωνειο αλλαζω ξαναπηγαινω αραζω τις μιλαω δεν εκανε πλεον κ οτι ελεγε ισχυε ηταν κ μαμα μιλαμε 35 που μοιαζε με 20 η τυπισσα.Μου δινει πληροφοριες μου λεει ακριβως τις διαδρομες κ μου εξηγησε τα δρομακια που δε γνωριζα.Πηγα να δω οντως βρηκα ενα κρυφο καπως σημειπ κ μετα την γνωστη κατασκηνωση κ οντως ειχε 1 κοπελα εκει που μου το ειπε η γλυκια!Μου ειπε επισης οτι ξερει σιγουρα 2 κοπελες που ανταποκρινονται χαρμανες ειπε ονοματα Βαγια και Νικη και βρισκονται και στο τριγωνο!Ξανθια/καστανη κ μελαχρινη η μια μου πε σιγουρα μενει εκει λογικα σε ξενοδοχειο μου λεγε ονομα καπως Ιρις Ιριον κατι τετοιο δε μου ρχεται αν τα δω θα θυμηθω δεν ειναι απο τα γνωστα που λεω.Την αφηνω φευγω μετα παω σχολαω παρστηρω δρομολογια παω στηνομαι ξανα τελωνειο κατεβαινουν μονο 1 δεν τρελαθηκα ακολουθω 16η μια απ τα ιδια 17η καμια.Μετα βλεπω το επομενο δτομολογιο ερχοταν σε 19 λεπτα λεω θα κανω πουτανιαειχα ξεχασει μπουκαλι στη δουλεια γυρισα με προφαση να το παρω με το αμαξι της δουλειας παντα χαχα.Γυριζω ξαναπαω παλι τελωνειο καθολου λεω ας παω προς τα πανω μια αναστροφη στη 17η κ ξανα στησιμο τελωνειο.Αμ δε!Παρα πολυ δυνατο μωρακι αριστερα προς τη 16η ανηφοριζε κοιτιομαστε πηγα ενα κλικ κ εβαλα αλαρμ το καταλαβε ηρθε,τελικα ειμασταν κ γνωστοι!Τα λεγε δε τη πιστευα τη θυμηθηκα μετα!Μαρια Λιοσωτικα 30 λεει πιστευω δεν ειναι αδυνατη κορμαρα φορεματαρα μοντελοσωμα τατου πεντακαθαρη ελληνιδα την εβαλα μεσα κ φυγαμε.Με πηγε στη λαδα στο αδιεξοδο (μου μαθαινουν καβατζες χαχα) πιπα ακα ολα καλα της λεω ελα πανω προσπαθησε δε βολευτηκαμε εκατσε διπλα αρχισε τις μαλακιες τις λεω να γαμησω το και το συμφωνει κ μου κανει ομως πουτανια καθεται σε κανονικη σταση λεω μεσα μου οχι μωρη θα το παλεψω βρηκα τη κλιση το μωρο ζοριστηκε πεταξε την μαλακια της παροτρυνε για γρηγορα δωσε πονο εγω κατεθεσα!Χαχανισαμε μαζευτηκαμε κ το πουλο!Ειπε 20 ειχα 15 ειπε κανα ψιλο ειχα 17 πιθανον θα ταν κ με 15 αλλα κλαιν.Πεταμα καποτας συζητηση οδηγηση σημειο χωρισμου χαιρετουρες κ οι δυο ευχαριστημενοι.Μου πε δεν εχει τηλ ουτε σοσιαλ,μου πε δεν ειναι στανταρ μα συνηθως οταν πεσει ο ηλιος ανεβαινει τη δημοκρατιας στο ιδιο κομματι κ πηγαινει μποσδα στη συγγενη της που οντως εχει πιστευω γτ θυμηθηκα,αλλα ειναι κ λιοσωτισα,το σκεφτηκε κι αυτη πως να συναντιομαστε γτ ηταν απο κωλοφαρδια.Υπεροχη αισθηση,οσο ανεβασα γινοταν πιο υπεροχη η αισθηση της,ιδανικη εικονα μουνιου σωματος βλεμματος,επιτελους δικαιωθηκαν οι πορνοκοποι μου!Κραταω ομως τις αλλες που ειπε η γλυκουλσ στη σταση,πρεπει να βρω την Βαγια κ την Νικη,ξερετε τιποτα?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.504
Πόντοι
201
Ειμουν κωλοφαρδος στην δημοκρατιας!Γυρνωντας απο δρομολογιο πετυχαινω μια γλυκια στην τελωνειο αλλαζω ξαναπηγαινω αραζω τις μιλαω δεν εκανε πλεον κ οτι ελεγε ισχυε ηταν κ μαμα μιλαμε 35 που μοιαζε με 20 η τυπισσα.Μου δινει πληροφοριες μου λεει ακριβως τις διαδρομες κ μου εξηγησε τα δρομακια που δε γνωριζα.Πηγα να δω οντως βρηκα ενα κρυφο καπως σημειπ κ μετα την γνωστη κατασκηνωση κ οντως ειχε 1 κοπελα εκει που μου το ειπε η γλυκια!Μου ειπε επισης οτι ξερει σιγουρα 2 κοπελες που ανταποκρινονται χαρμανες ειπε ονοματα Βαγια και Νικη και βρισκονται και στο τριγωνο!Ξανθια/καστανη κ μελαχρινη η μια μου πε σιγουρα μενει εκει λογικα σε ξενοδοχειο μου λεγε ονομα καπως Ιρις Ιριον κατι τετοιο δε μου ρχεται αν τα δω θα θυμηθω δεν ειναι απο τα γνωστα που λεω.Την αφηνω φευγω μετα παω σχολαω παρστηρω δρομολογια παω στηνομαι ξανα τελωνειο κατεβαινουν μονο 1 δεν τρελαθηκα ακολουθω 16η μια απ τα ιδια 17η καμια.Μετα βλεπω το επομενο δτομολογιο ερχοταν σε 19 λεπτα λεω θα κανω πουτανιαειχα ξεχασει μπουκαλι στη δουλεια γυρισα με προφαση να το παρω με το αμαξι της δουλειας παντα χαχα.Γυριζω ξαναπαω παλι τελωνειο καθολου λεω ας παω προς τα πανω μια αναστροφη στη 17η κ ξανα στησιμο τελωνειο.Αμ δε!Παρα πολυ δυνατο μωρακι αριστερα προς τη 16η ανηφοριζε κοιτιομαστε πηγα ενα κλικ κ εβαλα αλαρμ το καταλαβε ηρθε,τελικα ειμασταν κ γνωστοι!Τα λεγε δε τη πιστευα τη θυμηθηκα μετα!Μαρια Λιοσωτικα 30 λεει πιστευω δεν ειναι αδυνατη κορμαρα φορεματαρα μοντελοσωμα τατου πεντακαθαρη ελληνιδα την εβαλα μεσα κ φυγαμε.Με πηγε στη λαδα στο αδιεξοδο (μου μαθαινουν καβατζες χαχα) πιπα ακα ολα καλα της λεω ελα πανω προσπαθησε δε βολευτηκαμε εκατσε διπλα αρχισε τις μαλακιες τις λεω να γαμησω το και το συμφωνει κ μου κανει ομως πουτανια καθεται σε κανονικη σταση λεω μεσα μου οχι μωρη θα το παλεψω βρηκα τη κλιση το μωρο ζοριστηκε πεταξε την μαλακια της παροτρυνε για γρηγορα δωσε πονο εγω κατεθεσα!Χαχανισαμε μαζευτηκαμε κ το πουλο!Ειπε 20 ειχα 15 ειπε κανα ψιλο ειχα 17 πιθανον θα ταν κ με 15 αλλα κλαιν.Πεταμα καποτας συζητηση οδηγηση σημειο χωρισμου χαιρετουρες κ οι δυο ευχαριστημενοι.Μου πε δεν εχει τηλ ουτε σοσιαλ,μου πε δεν ειναι στανταρ μα συνηθως οταν πεσει ο ηλιος ανεβαινει τη δημοκρατιας στο ιδιο κομματι κ πηγαινει μποσδα στη συγγενη της που οντως εχει πιστευω γτ θυμηθηκα,αλλα ειναι κ λιοσωτισα,το σκεφτηκε κι αυτη πως να συναντιομαστε γτ ηταν απο κωλοφαρδια.Υπεροχη αισθηση,οσο ανεβασα γινοταν πιο υπεροχη η αισθηση της,ιδανικη εικονα μουνιου σωματος βλεμματος,επιτελους δικαιωθηκαν οι πορνοκοποι μου!Κραταω ομως τις αλλες που ειπε η γλυκουλσ στη σταση,πρεπει να βρω την Βαγια κ την Νικη,ξερετε τιποτα?

Κάθε φορά που σε διαβάζω είναι σαν να παρακολουθώ αυτήν εδώ την ταινία

fear-loathing-las-vegas-key-art-61-x-91-5cm-maxi-poster~5028486419944_01c_MP

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.504
Πόντοι
201

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Έχω αρχίσει και ψήνω στα σοβαρά μια τσάρκα μαζί σου στις γυφτοαλάνες του Μενιδιού και του Ασπρόπυργου.
Προτιμω Κεντρο γτ εχει παντα κατι,εδω πανω κοπιαζω πολυ.Ιδανικα οταν ερχονται κοριτσια απο εκει εδω ευκαιριακα ιδανικο.Ασπροπυργο δε παω,καποιος αλλος ειχε αναφερει κ απαντησαν καποια ατομα που σιγουρα οπως κ να χει παιζει κατι ειτε συχνα ειτε σπανια.Εγω Ασπροπυργο δεν ειχα επιτυχιες μονο σπασιμο νευρων,Λιοσια Μενιδι Ζεφυρι (κ τρεις γεφυρες πριν τη λιοσιων αν μου τυχει τα τριγυριζω)εσυ που μενεις?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
καλησπέρα στην Ομήγυρη. Άρτι αφιχθείς εκ Τριγώνου. Αφού περιδιάβηκα όλα τα πορνοσημεία, η επιλογή ήταν εύκολη, η κρεμ ντε λα κρεμ των σεξεργατριών του τριγώνου. Η Κασσάνδρα. Έχει βάλει ξανθές εξτένσιον που φτάνουν πιο χαμηλά από τα κωλομάγουλα. Όπως πάντα ίδρωσε τη φανέλα, μούσκεψε το σεντόνι, γαμότι με γρατζούνισε στην πλάτη, αλλά χαλάλι. Όπως πάντα άλλαξε προφυλακτικό, και τελείωσα στο στόμα της. Κάποιο μέλος την είχε ενημερώσει για το τι διαδίδουν σχετικά με τις αρρώστιες της, και μου έδειξε τις εξετάσεις της, τις είχε περασμένες στο τηλέφωνο

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.719
Πόντοι
3.246
τώρα κτελ κηφισού Άννα ξανθιά όμορφη Ρουμάνα με
κοντό αέρινο φορεματάκι και ζουμερό σώμα (όχι χοντρή) 30€ στο αμάξι και 100
€ ζητάει ξενοδοχείο κατά προτίμηση Bill απλό πρόγραμμα

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Ποια είναι τα σημεία που αναφέρεις 16 και 17;;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Καλημέρα! Υποθέτω 16η και 17η ΦΥΛΗΣ. Στάσεις λεωφορείων Β12 κ.ά..
16η κ 17η Μενιδιου στη δημοκρατιας.Υπαρχει κ στα Λιοσια 16η φυλης που τι τυχαιο κατεβαινουν κι εκει,σε δυο περιοχες ιδιος αριθμος στασης και ιδιο σεναριο το μονο που αλλαζει ειναι οι προηγουμενη των στασεων εδω ειναι ο προαστιακος κ στο μενιδι ειναι η τελωνειο ακριβως το ιδιο σκηνικο 2-3 στασεις σερι που κατεβαινει η "πελατεια"

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
16η κ 17η Μενιδιου στη δημοκρατιας.Υπαρχει κ στα Λιοσια 16η φυλης που τι τυχαιο κατεβαινουν κι εκει,σε δυο περιοχες ιδιος αριθμος στασης και ιδιο σεναριο το μονο που αλλαζει ειναι οι προηγουμενη των στασεων εδω ειναι ο προαστιακος κ στο μενιδι ειναι η τελωνειο ακριβως το ιδιο σκηνικο 2-3 στασεις σερι που κατεβαινει η "πελατεια"
Τι ώρες περίπου ;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Ποια είναι τα σημεία που αναφέρεις 16 και 17;;
Στασεις στην Λεωφορο Δημοκρατιας
Εγω σχολαω 4 κ εχει τυχει να δω κ το προηγουμενο δρομολογιο,εχω προσεξει οτι απο τις 4 ως 5 εχει πολυκοσμια,μετα δεν βρισκομαι στην περιοχη πιθανολογω οτι ως το βραδυ εχει,παντως 4 και 4.30 χοντρικα σε 2 δρομολογια παντα εχω δει αρκετο κοσμο κ με πληροφοριες απο κοπελα που περιμενε στη σταση.Το θεμα,ειναι τι θα ερθει,μια μερα ειδα 2 που μαρεσαν πολυ την επομενη δεν ηταν ειδα αλλες κ παει λεγοντας.Στη σταση τελωνειο εχει ενα χωρο μπροστα απ τη εισοδο μιας εταιρειας εκει καθομαι ακριβωε διπλα στη σταση εχει κ σκια κ οταν ερθει το α10 η β10 τα ακολουθω ως 17η να δω τι βγαινει.Φυσικα οταν καθονται μονες τους στις στασεις ειναι το ζουμι για να παιξεις μπαλα γενικα να ναι μονες κ ας εχει και κοσμο.

Captainpap

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
0
Στασεις στην Λεωφορο Δημοκρατιας

Εγω σχολαω 4 κ εχει τυχει να δω κ το προηγουμενο δρομολογιο,εχω προσεξει οτι απο τις 4 ως 5 εχει πολυκοσμια,μετα δεν βρισκομαι στην περιοχη πιθανολογω οτι ως το βραδυ εχει,παντως 4 και 4.30 χοντρικα σε 2 δρομολογια παντα εχω δει αρκετο κοσμο κ με πληροφοριες απο κοπελα που περιμενε στη σταση.Το θεμα,ειναι τι θα ερθει,μια μερα ειδα 2 που μαρεσαν πολυ την επομενη δεν ηταν ειδα αλλες κ παει λεγοντας.Στη σταση τελωνειο εχει ενα χωρο μπροστα απ τη εισοδο μιας εταιρειας εκει καθομαι ακριβωε διπλα στη σταση εχει κ σκια κ οταν ερθει το α10 η β10 τα ακολουθω ως 17η να δω τι βγαινει.Φυσικα οταν καθονται μονες τους στις στασεις ειναι το ζουμι για να παιξεις μπαλα γενικα να ναι μονες κ ας εχει και κοσμο.
Από τιμές φίλε ; 30αρι ;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Από τιμές φίλε ; 30αρι ;
30 ειναι πολλα θεωρω για εξω,25-30 ζητουσε η Ηλιαννα στον οαεδ που ειναι η καλυτερη απ ολες σε εμφανιση.Οι αλλες δε ζητανε τοσα,πολλες φορες ειναι σε φαση οσα θες,και 10 κ 15 κ 20 εκτος αν πας ξενοδοχειο.Εγω εδωσα 17 χθες μου ζητησε 20 ειχα 15 κ ειχα 2 ευρω τα προσθεσα να συμφωνησουμε αλλα μουνι τα αξιζε εμφανισιακα και ηλικιακα.Αν σου πουν πανω απο 20 μην δεχεσαι παζαρευε,σου προτεινω να λες οτι εχεις 10 κ αν αρχισουν τις μαλακιες πας 15,το νου σου να σαι ξεκαθαρος γτ θα προσπαθουν για πιπα μονο σε αυτα τα λεφτα,εσυ θα λες για ολα.Θα τυχουν καριολες θα τυχουν και τιμιες που δε θα ζητανε παραπανω.Για μενα το δικαιο ειναι 5 μαλακιες 10 πιπες 15 γαμησια ανεξαρτητου εμφανισης γτ ερχονται στα μουλωχτα τσιμπανε κανα φραγκο στα γρηγορα δεν ειναι οτι θα κατσουν,μονο αν εχετε συννενοηθει.Αναλογως εμφανισης παει το πραγμα κατ εμε.Οπως σου ερθει εκεινη την ωρα μιλα,μπορει να φας και ακυρα μην πτοεισαι.Εγω αν μπορουσα θα,ρωτουσα ποτε επιστρεφουν ωστε να,φυγουν γτ εκει ειναι πιο ευκολες οχι οταν ερχονται που πανε σα τρελες στη μεσα περιοχη.Στον γυρισμο ειναι το καλυτερο θεωρω που αναγκαστικα φαινονται στο δρομο κ αν ειναι χαρμανες τη ψαχνουν.

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Συγγνώμη!, μπέρδεψα τις στάσεις.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.306
Πόντοι
2.546
Συγγνώμη!, μπέρδεψα τις στάσεις.
Μη ζητας συγγνωμη,σιγα το πραγμα,αλλωστε κ οι 2 περιοχες εχουν ιδια νουμερα σε αυτες τις στασεις λογικο να τα μπερδεψουμε,εδω ειμαστε ομως οι ντεντεκτιβς και ερευνητες χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom