Ειμουν κωλοφαρδος στην δημοκρατιας!Γυρνωντας απο δρομολογιο πετυχαινω μια γλυκια στην τελωνειο αλλαζω ξαναπηγαινω αραζω τις μιλαω δεν εκανε πλεον κ οτι ελεγε ισχυε ηταν κ μαμα μιλαμε 35 που μοιαζε με 20 η τυπισσα.Μου δινει πληροφοριες μου λεει ακριβως τις διαδρομες κ μου εξηγησε τα δρομακια που δε γνωριζα.Πηγα να δω οντως βρηκα ενα κρυφο καπως σημειπ κ μετα την γνωστη κατασκηνωση κ οντως ειχε 1 κοπελα εκει που μου το ειπε η γλυκια!Μου ειπε επισης οτι ξερει σιγουρα 2 κοπελες που ανταποκρινονται χαρμανες ειπε ονοματα Βαγια και Νικη και βρισκονται και στο τριγωνο!Ξανθια/καστανη κ μελαχρινη η μια μου πε σιγουρα μενει εκει λογικα σε ξενοδοχειο μου λεγε ονομα καπως Ιρις Ιριον κατι τετοιο δε μου ρχεται αν τα δω θα θυμηθω δεν ειναι απο τα γνωστα που λεω.Την αφηνω φευγω μετα παω σχολαω παρστηρω δρομολογια παω στηνομαι ξανα τελωνειο κατεβαινουν μονο 1 δεν τρελαθηκα ακολουθω 16η μια απ τα ιδια 17η καμια.Μετα βλεπω το επομενο δτομολογιο ερχοταν σε 19 λεπτα λεω θα κανω πουτανιαειχα ξεχασει μπουκαλι στη δουλεια γυρισα με προφαση να το παρω με το αμαξι της δουλειας παντα χαχα.Γυριζω ξαναπαω παλι τελωνειο καθολου λεω ας παω προς τα πανω μια αναστροφη στη 17η κ ξανα στησιμο τελωνειο.Αμ δε!Παρα πολυ δυνατο μωρακι αριστερα προς τη 16η ανηφοριζε κοιτιομαστε πηγα ενα κλικ κ εβαλα αλαρμ το καταλαβε ηρθε,τελικα ειμασταν κ γνωστοι!Τα λεγε δε τη πιστευα τη θυμηθηκα μετα!Μαρια Λιοσωτικα 30 λεει πιστευω δεν ειναι αδυνατη κορμαρα φορεματαρα μοντελοσωμα τατου πεντακαθαρη ελληνιδα την εβαλα μεσα κ φυγαμε.Με πηγε στη λαδα στο αδιεξοδο (μου μαθαινουν καβατζες χαχα) πιπα ακα ολα καλα της λεω ελα πανω προσπαθησε δε βολευτηκαμε εκατσε διπλα αρχισε τις μαλακιες τις λεω να γαμησω το και το συμφωνει κ μου κανει ομως πουτανια καθεται σε κανονικη σταση λεω μεσα μου οχι μωρη θα το παλεψω βρηκα τη κλιση το μωρο ζοριστηκε πεταξε την μαλακια της παροτρυνε για γρηγορα δωσε πονο εγω κατεθεσα!Χαχανισαμε μαζευτηκαμε κ το πουλο!Ειπε 20 ειχα 15 ειπε κανα ψιλο ειχα 17 πιθανον θα ταν κ με 15 αλλα κλαιν.Πεταμα καποτας συζητηση οδηγηση σημειο χωρισμου χαιρετουρες κ οι δυο ευχαριστημενοι.Μου πε δεν εχει τηλ ουτε σοσιαλ,μου πε δεν ειναι στανταρ μα συνηθως οταν πεσει ο ηλιος ανεβαινει τη δημοκρατιας στο ιδιο κομματι κ πηγαινει μποσδα στη συγγενη της που οντως εχει πιστευω γτ θυμηθηκα,αλλα ειναι κ λιοσωτισα,το σκεφτηκε κι αυτη πως να συναντιομαστε γτ ηταν απο κωλοφαρδια.Υπεροχη αισθηση,οσο ανεβασα γινοταν πιο υπεροχη η αισθηση της,ιδανικη εικονα μουνιου σωματος βλεμματος,επιτελους δικαιωθηκαν οι πορνοκοποι μου!Κραταω ομως τις αλλες που ειπε η γλυκουλσ στη σταση,πρεπει να βρω την Βαγια κ την Νικη,ξερετε τιποτα?