Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.024
Πόντοι
3.796
Η Ομπενα είναι το μιλφ με τις βυζάρες έξω από το Liberty?

Παίδες η Βιολέτα που λέτε, Λαυρίου, υπάρχει Βιολέτα στο Lito μήπως εννοείτε αυτή? Εμένα μου πήρε 25 και σε υπηρεσίες ήταν οκ. Δεν έκανε μα και μου, ότι ζήτησα το έκανε, ακόμα κ σε σφυροκόπημα δυνατό έδειχνε να της αρέσει πάρα να γκρινιάξει. Πάντα στο Λιτό την βρίσκω, Καποδιστρίου γωνία με Γ Σεπτεμβρίου.
Η Ομπενα παρουσιαζεται κ ως Αντόνια,δεν εχει βυζαρες θεωρω αλλα δε παιζει να μη τη κοιταξεις,εχει το καλυτερο σωμα κ ποδια που τα δειχνει πολυ με φουστες κτλ,μιλφαρα ευγενικη,ακριβη,εχω τηλ της.Βιολετα ναι ολα σωστα οπως λες.Διαφερει η μια κριτικη αλλα ειστε 2-1 μεχρι στιγμης,ισωα δοκιμασω αφου παει κ στα αλλα του 5ευρου ειναι βολικη

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.024
Πόντοι
3.796
Η κοντή αλβανιδα Violetta,που άραζει στην Λαυρίου (κοντά στο περίπτερο). κάτω από 30€!!! πε τίποτα . χώρια το hotel. Φίλη της αλβανοκωλαρας. νορμάλ sex,όλα με σκούφο.
Κοιτα να δεις που την εχω βρει παρα πολυ καιρο πριν κι εκτοτε μονο κοιτιομαστε κ μπερδευουμε ο ενας τον αλλον,να δεις που αυτη με θεωρει μαλακα οπως κ εγω τη θεωρω ψυχρη χαχαχα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.024
Πόντοι
3.796
Εγώ θα ήθελα μια τσάρκα με τον George για να κάνουμε και ταυτοποίηση των κοριτσιών χα χα.
Αλλά να περάσει λίγο το κρύο.
Χαχαχα βρε με οποιον κ αν βρεθεις απ τους συχνους ιδια ταυτοποιηση θα χεις χαχα,κ που να παμε ολοι μαζι χαχα,θα μαα ταυτοποιησουν εκεινες χαχαχα

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Κοιτα να δεις που την εχω βρει παρα πολυ καιρο πριν κι εκτοτε μονο κοιτιομαστε κ μπερδευουμε ο ενας τον αλλον,να δεις που αυτη με θεωρει μαλακα οπως κ εγω τη θεωρω ψυχρη χαχαχα
Και εγώ το ίδιο πόσες φορές την έχω δει και που πήγαινα να την πλησιάσω όλο έφευγε μια να φάει την Αλή στο μαγαζί κτλ. Και την Κυριακή το ίδιο, αλλά αφού δεν εμφανίστηκε η Άντζελα την πλησίασα στο περίπτερο και τη ρώτησα για τιμή. Στανταρακη δεν πρόκειται να γίνει αλλά άμα λείπουν οι άλλες μπορεί να ξαναδωκιμασω γιατί τουλάχιστον δεν ήταν φωλα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.024
Πόντοι
3.796
Και εγώ το ίδιο πόσες φορές την έχω δει και που πήγαινα να την πλησιάσω όλο έφευγε μια να φάει την Αλή στο μαγαζί κτλ. Και την Κυριακή το ίδιο, αλλά αφού δεν εμφανίστηκε η Άντζελα την πλησίασα στο περίπτερο και τη ρώτησα για τιμή. Στανταρακη δεν πρόκειται να γίνει αλλά άμα λείπουν οι άλλες μπορεί να ξαναδωκιμασω γιατί τουλάχιστον δεν ήταν φωλα
Aκριβως!Για να μη κουραστουμε αχυστοι!Ειναι ξενερα να μαστε αχυστοι μετα τη σαφαροκουραση κ τα ρισκα που πρεπει να αποφασιστουν.Τετοιες περιπτωσεις εχουν πιθανοτητα βελτιωσης με τις επαναληψεις ακομη κ αν εισαι ο μοναδικος που θα ωφεληθει.Ετσι αρχιζει αλυσιδα κονε κτλ γτ οτι δουλευει δουλευει κ περισσοτερες ωρες εμφανιζεται συγκριτικα με αλλες

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom