SmartAssasin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς παρτούζα με Μαρία Ρουμάνα και αλβανιδοκωλάρα να μας πει εντυπώσεις;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ένας προμότορας που γράφηκε σήμερα, και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του με το να δημιουργήσει εντυπώσεις, να του ζητήσουν τηλέφωνο σε πμ, και να πάρει κάποια προμήθεια. Η Δουλειά δεν είναι ντροπήΚαλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς παρτούζα με Μαρία Ρουμάνα και αλβανιδοκωλάρα να μας πει εντυπώσεις;
Φίλε μου καταλαβαίνω την καχυποψία αφού το σάιτ είναι γεμάτο από τέτοιους, ωστόσο εγώ δεν είμαι προμότορας. Προφανώς αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Στο θέμα μας τώρα, αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας ενημερώσει.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ένας προμότορας που γράφηκε σήμερα, και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του με το να δημιουργήσει εντυπώσεις, να του ζητήσουν τηλέφωνο σε πμ, και να πάρει κάποια προμήθεια. Η Δουλειά δεν είναι ντροπή
Πριτς που θα σου πω! Μυστικό!Ψήνεσαι για καταδρομική αύριο στις 9 το βράδυ?
Προσοχή στους χαφιέδες όμως.
τι να σου πω. Έχουν υπάρξει άτομα τα οποία εγγράφηκαν, κι έστειλαν 6 μηνύματα (ένα κάθε μέρα) ζητώντας να τους στείλουν το τηλέφωνο της Αλβανιδοκωλάρας. Η οποία, από ότι λένε τα μέλη που την έχουν πάρει, έχει πάψει πια να δίνει τον κώλο της, μούφα η ονομασία με την κατάληξη κωλάραΦίλε μου καταλαβαίνω την καχυποψία αφού το σάιτ είναι γεμάτο από τέτοιους, ωστόσο εγώ δεν είμαι προμότορας. Προφανώς αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Στο θέμα μας τώρα, αν κάποιος έχει εμπειρία ας μας ενημερώσει.
Έγινε! Όλα καλά!τι να σου πω. Έχουν υπάρξει άτομα τα οποία εγγράφηκαν, κι έστειλαν 6 μηνύματα (ένα κάθε μέρα) ζητώντας να τους στείλουν το τηλέφωνο της Αλβανιδοκωλάρας. Η οποία, από ότι λένε τα μέλη που την έχουν πάρει, έχει πάψει πια να δίνει τον κώλο της, μούφα η ονομασία με την κατάληξη κωλάρα
Τελικα πηγα αργα 12 το βραδυ κ εφυγα 4.30 γυρισα πριν λιγοΕνημέρωσε μας για σημερινή κίνηση γιατί είμαι μπλοκ σε εφημερια
Αλλαξαν κι αυτες οπως σχεδον ολες,ειδικα η Μαρια με την αδικαιολογητη ψυχροτητα της ακομη κ αν τη γνωρισει καποιος πρωτη φορα δε φαινεται "καλη" πλεον πιστευω κ χανει σιγουρα πελατεια αλλα φταινε ξεκαθαρα γτ εμεις θα βρουμε αλλες,σε αυτο συμφωνω πολυ με τα παιδια που λενε να μην ειμαστε αγαπουληδες κ να μην τις δινουμε την εντυπωση οτι μας εχουν στανταρ πελατες.Αλλα οποιο ευνοηθουν δεν θα ενδιαφερθουν για το συνολο κλασσικα.Φτυσιμο η καλυτερη λυση και η ακομη καλυτερη απαντησεις με αληθειες,εμενα μ λεει μια πηγες στην αλλη κ τωρα ηρθες σε μενα τις λεω ναι κανω βολτες να δω τι παιζει ολοι αυτο κανουν,τοσο απλα κ μια χαρα ειπε τιμη κτλ,την επιβιωση τους κοιτανε μην ψαρωνετε.τι να σου πω. Έχουν υπάρξει άτομα τα οποία εγγράφηκαν, κι έστειλαν 6 μηνύματα (ένα κάθε μέρα) ζητώντας να τους στείλουν το τηλέφωνο της Αλβανιδοκωλάρας. Η οποία, από ότι λένε τα μέλη που την έχουν πάρει, έχει πάψει πια να δίνει τον κώλο της, μούφα η ονομασία με την κατάληξη κωλάρα
Να σου πω εγώ τα κίνητρα του.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!! ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Υπάρχει ένα ψευδώνυμο εδώ μέσα, δηλώνει άντρας, δεν ξέρω αν είναι, το οποίο γράφει συνεχώς τρολιές, μαλακίες και ψεύδη. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ. Δεν γνωρίζω τα πραγματικά του κίνητρα, ίσως ούτε ο ίδιος τα γνωρίζει. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, πετάγεται συνεχώς και γράφει παπαριές, ζητώντας επεξηγήσεις σε θέματα που ΤΑΧΑ δεν κατάλαβε. Στη συνέχεια δίνει πληροφορίες, τάχα για να μας προστατέψει. Όποιος δίνει βάση σε τέτοια άτομα, είναι άξιος της μοίρας του
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ, και κατηγορείς την σεξεργάτρια, η οποία κατέχει μακράν το κορυφαίο πακέτο από άποψη ομορφιάς, σώματος, σεξουαλικότητας, δοσίματος . Best Value For MoneyΕλπίζω να έλαβες αυστηρά μέτρα προστασίας της υγείας σου διότι είναι βραδυφλεγης βομπα όπως ξέρεις.
Μόνο ψυχασθενής θα πάει με σεξεργάτρια χωρίς προφύλαξη. Μόνο κακιασμένη αδελφή θα κατηγοράει σεξεργάτριες ότι έχουν AIDS, ελπίζοντας να πάνε μαζί του. Και μόνο ότι έδωσες σαν πηγή πληροφοριών άλλη σεξεργάτρια, η οποία ακόμα κι αν δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας σου, έχει κάθε λόγο να προσπαθεί να εξαλείψει τον ανταγωνισμό, δείχνει τι άτομο είσαιΕίστε προστάτης νταβατζης της κοπέλας η νταβατζης των μελων ;..(.πολύ πρεμουρα έχετε κύριε...το μεροκάματο σας στηρίζετε;)
Δηλαδή να μην προσέχει κανείς με τις αρρώστιες? Αυτό προτείνετε;
Οκ εσείς να πηγαινετε χύμα , και όλα τα παράσημα δικα σας
( σύφιλη κονδυλώματα σηψαιμία και ειντς θερίζουν)
Και εμείς μπορούμε να φωναξουμε με κεφαλαία και μεγάλη σειρα, αλλά δεν το κάνουμε.
Δεν είμεθα αγχωμενες η υστερικές κατινες
Νευρακια νευρακια; ..λίγο ξύδι θα σας κάνει καλο
Συνυπογράφω τα παραπάνω. Είναι η πιο προσεκτική και καθαρή σεξεργάτρια που έχω πάρει. Δεν είχα δει άλλη σεξεργάτρια να έχει μαζί της πάντα ΚΥ, Έξτρα προφυλακτικά. Πάντα άλλαζε προφυλακτικό, όταν της έλεγα να το πάρει στο στόμα. Της το είχα επισημάνει, και μου είχε πει ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε αυτή τη δουλειά. Είναι 34 χρονών, κι έχει γεννήσει δύο παιδιά. Το σώμα της θα το ζήλευαν 20χρονες δασκάλες του Αερόμπικ, κι ο άλλος διαδίδει ότι πάσχει από AIDSΠραγματικά μερικές κατηγορίες πρέπει να λέγονται οταν είμαστε σίγουροι και οχι ραδιο αρβύλα, ειδικά οταν αναφερόμαστε σε μη πρεζακι που κανει και την πίπα με προφύλαξη και εχει ενα σώμα που απαιτεί κόπο κατι ,που κάποιος με προβλήματα υγείας τόσο σοβαρά δεν θα μπορούσε εχει το σθένος που χρειάζεται.
Τι να πω λιγο σεβασμό στον κόπο που εχει κάνει για να χτίσει το ονομα της η καθε κοπέλα. Θα σας άρεσε να πήγαινε καποιος στην εργασία σας και να εβγαζε φήμη οτι ειστε κλέφτης?
Εγω πάντως αν και αφραγκος σημερα ίσως τιμήσω την εν λογο κοπέλα μονο και μονο απο αντίδραση στην αδικία!!!
Δεν πηγα,την εχω στο προγραμμα απο οταν την ειχα πρωτοδει,τον Αυγουστο δεν την πετυχαινα κ χθες ηταν αναπαντεχο λεω δ εγαμιεται αλλη μια γυρα πριν την κανω κ να τη να κοιμαται με την ανεση της χωρις πολυκοσμια στο παγκακι χαχα,επειδη ηταν ηρεμη μιλησε και πιο ανετα,οι μαυρες θελουν προχοη οπως κ ολες αλλωστε.Αλλα πρωτη φορα την ειδα με τετοιο σορτσακι,ηταν δυναμιτης η ατιμη.Ελπίζω να έλαβες αυστηρά μέτρα προστασίας της υγείας σου διότι είναι βραδυφλεγης βομπα όπως ξέρεις.