GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.304
- Πόντοι
- 2.546
Παντως αν κατεβει κανεις τριγωνο τωρα η απογευμα ας μας γραψει τι παιζει
Παντως αν κατεβει κανεις τριγωνο τωρα η απογευμα ας μας γραψει τι παιζει
Μα υπαρχουν καποιες που ειναι αξιες αναμεσα στην συνολικη σαπιλα.Οκ αν πας κατσε οση ωρα μπορεις να μας ενημερωσεις,εγω καθομαι 2ωρα+ ακομη κ αν δεν κανω κατι τριγυρνω να βλεπω τι παιζει.Εχω παει σε καθημερινες και Σκ απο 6 ως 11 δηλαδη εχω δει τι παιζει σε 6-8 7-9 9-11 τωρα θελω να δω τι παιζει μεσημερια 12-3 και 3-6 σε καθημερινες και σκ,εσυ τι ωρες θα πας?Θα κατέβω το Σάββατο μιας και θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από Φυλής. Θα πάρω μαζί μου και ένα παλιό κινητό ώστε αν φάω φέρμα να μην χάσω κάτι πολύτιμο.
Θα βγάλω στη ζούλα καμιά φώτο, άλλο να μιλάς για τα κρέατα και άλλο να τα βλέπεις. Διότι όποιος δεν ξέρει τι παίζει, ώρες ώρες περιγράφετε σαν κουκλάρες κάτι τελειωμένα σκατοπρέζονα.
Δεν μας είπες όμως εντυπώσεις και που έγινε το σκηνικό στο αμάξι η σε παγκάκι παραλία, δώσε λίγο φως!!!Αυτή τη στιγμή 4(!) κοπέλες στο τριγωνάκι του Αλίμου λίγο μετά τη shell με κατεύθυνση από Γλυφάδα
προς Αθήνα. Πήρα στο αμάξι την Άντα με το κόκκινο φόρεμα. Ζητάνε 30 για πίπα με καπότα 40 για πίπα-γαμήσι , 50 για πίπα χωρίς προφυλακτικό και 100 ξενοδοχείο.
στο αμάξι στα 100Δεν μας είπες όμως εντυπώσεις και που έγινε το σκηνικό στο αμάξι η σε παγκάκι παραλία, δώσε λίγο φως!!!
η γριά τσατσά που κάθεται στο προπατζίδικο και κουμαντάρει τις κοπέλες εκεί γύρωΠοια είναι η Χριστιάνα?
Το Μενιδι θελει τύχη και υπομονή φίλε μου!!!Εχει πολυ πραμα το χειμώνα ειδικάΨάχνω να βρω σε περιοχές Μενίδι, Λιόσα, ζοφρια. Δεν έχω εντοπίσει κάτι. Όλο φήμες αλλά ουσία τίποτα.
Θα ήταν τρέλα το ακαποτο. Αυτό αποτελεί αυτοκτονικη τάση.Πήρες και κώλο?
Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της, χωρίς καποτα?
Περίπου στις 22:30Τι ωρα?
γιατί του απαντάς; δεν είναι σαφές το τρολάρισμα που κάνει, εδώ και καιρό; σύνδεσέ τον με Κάϊροη γριά τσατσά που κάθεται στο προπατζίδικο και κουμαντάρει τις κοπέλες εκεί γύρω
είναι μία κατσαρομάλλα μελαχρινή που φοράει μόνο μαύρα μακριά ρούχα και έχει τρία δόντια… θα πας και θα της πεις θέλω να παίξω την Ουντινέζε over και θα της κλείσεις το μάτι… μετά θα σε κατευθύνει εκείνηΠώς θα την προσεγγίσω?...περιγραφή αν μπορεις
Aids εννοείς φίλε ;;Αυτή νομίζω κάνει συνέχεια θεραπεία για μολυσματική ασθένεια, είναι ισόβια ανίατη φορέας, μεταδιδει μεν αλλά την θεραπεια την κάνει για να μην νοσήσει βαρειά. Πολλοί την έχουν πατήσει. Πάντα με μεγαλη προφυλαξη. Οι πληροφορίες έρχονται από άλλη κοπέλλα του χώρου, συνάδελφος Δηλ.
Το θέμα είναι τα παίρνει τα φάρμακα της ;; ή παίρνεις και συ μαζί της όλα τα παράσημα ;; Το aids πάντως δεν μεταδίδεται αν κάποιος φορέας παίρνει αγωγή !Mαλλον,... έτσι μου είπε η άλλη, όπως περιέγραψα Δηλ και εγώ. Νομίζω το εητζ δεν μεταδίδεται από τον ισόβιο φορέα αν παίρνει τα φάρμακα του συστηματικά. Προληπτικά όμως δεν έχω πάει μαζί της για αυτό το λόγο, δεν ξέρω τι αρρώστια είναι αυτή. Ίσως φυματίωση?
Να παίρνετε προφύλαξη. Καλό είναι να ενημερώνουμε εδώ είναι σοβαρό θέμα.
ΕπιβεβαιωνωΤο Μενιδι θελει τύχη και υπομονή φίλε μου!!!Εχει πολυ πραμα το χειμώνα ειδικά
ΟκΠερίπου στις 22:30
Πραμα αυτη τη στιγμη εχει μονο στην δημοκρατιας κ αυτες οχι υπολογισιμες αφου σπανια ειναι μονες κ εξαφανιζονται αμεσα,μονο οταν ειναι να φυγουν οποιος ειναι τυχερος ας κανει πεσιματαΤο Μενιδι θελει τύχη και υπομονή φίλε μου!!!Εχει πολυ πραμα το χειμώνα ειδικά
Το ξενοδοχειοΠοια είναι η Χριστιάνα?
Κασσανδρα μια χαρα σε καλη ωρα,χριστινα αυτα,τα,σπυρια που γραφτηκαν ακουστγκαν επικινδυνα,αν δε παραπαταει χαχα.Κινεζες δεν εχω ποτε ωραιες.Η Μαρια φορουσε γυαλια ηλιου?Ποσα σου ζητησε?17:00 πέρασμα από Ορφέα Κασσάνδρα και Χριστίνα (αδύνατη που έγραψε ο μποκολος ποιό πίσω.) Κάτι χοντρές απέναντι και 2 Κινέζες χάλια.
Η Μαρία στην γ Σεπτεμβρίου εξω απο το κουλουραδικο.
Κασσανδρα μια χαρα σε καλη ωρα,χριστινα αυτα,τα,σπυρια που γραφτηκαν ακουστγκαν επικινδυνα,αν δε παραπαταει χαχα.Κινεζες δεν εχω ποτε ωραιες.Η Μαρια φορουσε γυαλια ηλιου?Ποσα σου ζητησε17:00 πέρασμα από Ορφέα Κασσάνδρα και Χριστίνα (αδύνατη που έγραψε ο μποκολος ποιό πίσω.) Κάτι χοντρές απέναντι και 2 Κινέζες χάλια.
Η Μαρία στην γ Σεπτεμβρίου εξω απο το κουλουραδικο.
Γαμησε ταΚράτα μικρό καλάθι... Και προφύλαξη 3πλη