Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
16.873
Πόντοι
2.546
7 παρα με 9 και κατι χοντρικα

Lito
Βιολετα και Ομπενα

Liberty
Δημητρα και η πιο συχνη βουλγαριτσα μαζι με την αλλη που μιλουσε στη γλωσσα της αλλα ουπς καταλαβαινα κ της απαντησα με Ρωσικα.Η Δημητρα κ η μικρη με τις φορμες μου επιτεθηκαν στεγνα χαχα,μιλησαμε για διαφορα,ισως θα σας εχω οικονομικα νεα στις επομενες

Ορφεας
Ινδες,Κινεζες,Κασσανδρα,Μαυρη χοντρη,Χριστινα νεα παρουσια κοντη Βουλγαριτσα χαμογελαστη οκ εμφανισης κ ηλικιας 40+ υπεθεσα.Τη τρολαρα γτ δε ξερει Ελληνικα παραμονο οσα χρειαζεται δηλαδη ονομα λεφτα,χρονος,20 ευρω 10 λεπτα,αυτο το λεει,ε δεν αντεξα επρεπε να σας υπερασπιστω χαχα

Σωκρατους
Μαρια με το βαψιμο και Εμιλια που δε τη γνωριζα,εμφανιση οκ,αδυνατη,μου πε 15 κ σε γυρισμα ηταν εκει,τελικα δε πηρα παρολου που ηταν η βασικη υποψηφια.Ομιλια νορμαλ,ειπε 37 χρονων,φανηκε δεκτικη.Λεει ελειπε 2 μηνες κ επανηλθε στη δουλεια

Easy
Ινδες,κινεζα

Χαλκοκονδυλη
Ειδα στα πολυ γρηγορα τη γνωστη κυρια εκ Ρωσιας που μενει μαλλον περισσοτερο απ τις αλλες κ την κοντη μιλφ κοντομαλλα που μιλαει πρωτη αν κ το κανει κ αλλη

Πρεζοπεριοχη
Ας παω λεω,δε γαμιεται.Νικηφορου μπαινω,παρατηρω νεαρη μουναρα καμια ενδειξη,συνεχιζω στηνομαι κ παρατηρω.Εννοειται παρατηρουν κ αυτες.Ειχε μια πιτσιρικα με αλλη συν παρεα κ ακουω Ρωσικα ξαφνικα.Ωπα λεω!Στηθηκα πουστικα κ ακκυω ρωσικα κ απο αλλες που ταν γωνια αλλες ε μιλφς.Σκαει αλλη μια ομορφουλα στην πιτσιρικα μιλωντας με Ελληνικα καθαρα,καυλες!Ειχαν πολλα ποδηλατα εκει,λεω τι στο πουτσο κ θυμηθηκα την Αννα που λεγε αν δεις πατινια μαζεμενα παει για φασαρια.Δεν εβλεπα αλγερινους ομως.Η μικρη Ρωσιδα ψιλοκοιταζε κ βλεπω μαλλον πειραγμενα χειλη,ε σκεφτηκα ισως της δουλειας απο αλλη κατηγορια ποιος ξερει.Οι ακρες της "κατασκηνωσης" ειχαν Ρωσιδες,ακραιο!Αλλα οχι περιεργο!Αλλωστε βλεπουμε περιεργες κ αριστες που πανε κατα κει οπως κ σημερα!Περαστικη Χριστινα Ορφεα ολομοναχη την καταδιωκω κανουμε γυρα την πρεζοπεριοχη συζητωντας κ τελικα πηγαμε ορφεα να παρθουμε για 15.Μια χαρα αλλα οσα λεγονται μαλλον ισχυουν οχι σε τοσο χαλια βαθμο,παραμενει καλο το σωμα της κ παραμενουν καποια σημαδια τα οποια σα να μου φανηκε πως μειωθηκαν.Μπανιο δεν εκανε αλλη μια φορα κ βασικα βρωμουσε.Δηλαδη τα ρουχα η καποια απ τα ρουχα της.Με λιγα λογια μου πε δε μενει εξω,σπιτωθηκε κ ενω εχει σπιτωθει δε πολυδουλευει.Ειπε πηρε στα βυζια αλλα ηταν πιο ομορφα.Αισθηση μουνιου παραμενει απ τα καλυτερα.Μαζι μου γενικως ομιλιτικη απ τη πρωτη της μερα στη δουλεια ειτε δουλευει ειτε οχι,οπου τη δω.Κ φυσικα ηρθε η ωρα να ρωτησω περι Ρωσιδων.Δεν ηξερε πολλα-πολλα καθοτι δικαιως εννουσε τα βασικα,αλλα δε καταλαβαινα ποιες μενουν (μαλλον οι μιλφς που ταν σε κουτες) αλλα περνανε τοσες ειτε αγοραστριες ειτε γνωστες γνωστων που δε καταλαβαινεις τι γινεται.Δε βρηκα θαρρος κ συνθηκες να πω ενα πριβετ να αρχισω ομιλια

ΥΓ:Βγαινωντας απ το Easy δε πετυχαινα ασανσερ κ χανα κ πιθανα μουνια που δε βγαινανε στον πρωτο.Ξαφνικα ακουω γελακια απο μεσα απ το ασανσερ κ ενδιαφερουσα κατασταση.Κατεβαινω απ τις σκαλες να προλαβω να δω ποια ειναι.Ωραιο κοριτσι.Βασικα ωραια κοπελα που τη θελησα.Κ χαιρωντας ρεσεψιον κτλ ειμαι εξω με την τυπισσα διπλα μου στα ορια ομιλιας κ ερχεται ταξι κ τη χανω.Οχι λεω κατι πρεπει να κσμω,ακολουθω το τυπα που χαν παρθει κ λιωσαμε,πηρα τηλ κ πληροφοριες.Κολομβιανη 22/23/24αρα που μενει Αθηνα 2 χρονια κ δε μιλα Ελληνικα η οποια,εκδιδεται σε ποσα τυπου 50 κ 70 ευρω την ωρα πολυ ευχαρηστη κ αποδοτικη.Τη γνωρισε σε παραλια μου λεγε κ εκτοτε παιρνονται.Θελει traslator αλλα δε σπαει αρχιδια κ με επαληψεις ειναι ολα πιο ευχαριστα.Υψος κανονικο οχι κοντη ουτε ψηλη,κιλα σωμα αρτια κ αρτιο,μελαχρινη με προσωπο ωραια βαμμενο.Τατου στο λαιμο μεγαλο η μονη παραφωνια κατ εμε αλλα κ το κλικ που σε προκαλει να την αρπαξεις.Θα μαθω περισσοτερα καθως ενημερωθηκε το θυμα μου πως εχω το κινητο της κ θα επικοινωνουμε μεσω whatsapp οταν εχω μαρουλι.Θα πω οτι εμοιαζε με τη γνωστη Αννα24 να χετε μια ιδεα.Εννοειται οταν εχω το μαρουλι θα παρθουμε να ενημερωθειτε,την αφηνω στην ακρη.Μενανδρου εβλεπα μια με κοκκινο παντελονι μαστορων χαχα.Τη παρακολουθησα κ δε μπορουσα να σιγουρευτω αν ηταν η αλλη που καθεται εκει κ μιλαει χωρις κατι αλλο.Αυτη με το κοκκινο ηταν μελαχριμη ευχαριστη,μη ζαλισμενη,καπνιζε σερι.Παιζει να περιμενε κινηση μου,μονο χαμογελασα δεν εδειχνε αν θελει κατι αλλο κ οταν επεστρεψα γεμησε ο τοπος δε τη ξαναπλησιασα.Μελαχρινη ειναι με ωραιο προσωπο τυπου γειτονισσα αλλα με χαλουσε σ ε κωλο καθως σε κωλαρακι δεν εγραφε με τετοιο παντελονι.Ειδα κ Δωρα καποια στιγμη.Στα κωλοστενα της ξουθου βρηκα αλλη μια μιλφαρα με καπελο,ειχε παρεα,ξαναπερασα στοχευμενα,δεν σηκωνοταν ουτε απομονωνοταν.Μιλφαρα μαλακες ακρως γαμευσιμη ξανθια με καπελο μοδας.Σκεφτομαι μηπως ηταν η γνωστη που λετε με τις μποτες

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom