Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε παιδια ελατε στα συγκαλα σας τι ειναι κανα θυμα? τη ξεσκιζε ο αλλος και εχει ετοιμο παιδι τωρα και τι ?τωρα ψαχνει αντρα για πατερα?τωρα το θυμηθηκε?επισης τι της βγηκε μαλακας ρε παιδια?ποια τον επελεξε?το μαλακα .αλλα οταν τη καβαλαγε ο μηχανοβιος με το δερματινο μπουφαν ηταν καλα τοτε δε εψαχνε πατερα τωρα ψαχνει .ξυπνατε ρε σεις

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Λοιπον παραθετω και εγω την μικρη ιστορια μου και ζητω την γνωμη των συναδελφων-συναγωνιστων..εχω γνωρισει κοπελα 24 ετων η οποια εχει παιδι 3χρονων,χωρισμενη και ο αντρας της δεν παρεχει ουτε τα βασικα για το παιδι..στην αρχη της γνωριμιας μας ηταν πολυ επιφυλακτικη και κλειστη..καθως ο καιρος περνουσε και προσπαθωντας να σπασω τον παγο ολο και πιο πολυ εκανα διαφορες πλακιτσες και αστεια αλλα πιστευω το κλειδι του σπασιμου του παγου ηρθε οταν αναφερθηκα για το παιδι της και της ειπα οτι ειναι καλη μητερα και το φροντιζει και κατι τετοια..με την παροδο του χρονου αρχισε να μου λυνεται και αυτη και αφου εβγαλε και τα ψυχολογικα της με τον πρωην και οτι δεν θελει να τα ξαναπερασεοι τετοια σκηνικα,προχωρησε ετσι το πραγμα που φθασαμε στο σημερα και πλεον την εχω στο πιατο..και οταν λεω στο πιατο δηλαδη μου ειπε οτι θελει να ειναι μαζι μου κτλ κτλ και καρδουλες και τετοια..φαινεται κομπλε ατομο αλλα εχω ενδοιασμους..το παιδι της μου βαζει πολλα φρενα....η καρδια μου λεει συνεχισε μαζι της,ο πουτσος μου λεει γαμα την και οσο παει και το μυαλο λεει αρκετα το τραβηξες με την ελλεεινιδα,στειλτην στο καλο....

Υ.Γ.το πλανο ηταν για εναν δυο πουτσους να της ριξω και τελος,αλλα ρε φιλε να το πω ετσι απλα περναω καλα μαζι της..εκτος απο το σεξ, εχουμε χαρουμενο και ποιοτικο χρονο μαζι..

Πόσο χρονών είσαι εσύ ??
Υπάρχουν πολλές χωρισμένες με παιδί που είναι πραγματικά διαμάντια αλλά και πολλές που είναι σκατόψυχες ...μην ακούς τον κάθε έναν κομπλεξικό εδώ που τις τσουβαλιάζει....... έχει καεί από κάποια .....
Να είσαι ειλικρινής μην της τάξεις κάτι αν δεν είσαι 100% σίγουρος και μια σχέση με συγκατοίκηση σε επόμενο στάδιο θα σου λύσει πολλές απορίες.
Είναι μεγάλο βήμα μια τέτοια σχέση με πολλά επιμέρους θέματα και ευθύνες αν είσαι σε φάση και ηλικία να τις αναλάβεις γιατί όχι ??

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
βρειτε μια μονη της ρε παιδια που να μην εχει ετοιμο παιδι τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση τοσο λιγοι ειστε?αν δε εχει ξεσκιστει με ετοιμο παιδι η αλλη δε σας βλεπει?ελεος .καλυτερα μεταξι και μαλακια πο αυτη τη καταντια.ΕΛΕΟ΅σ

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
με μια ξεφτιλισμενη μονη μητερα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
βρειτε μια μονη της ρε παιδια που να μην εχει ετοιμο παιδι τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση τοσο λιγοι ειστε?αν δε εχει ξεσκιστει με ετοιμο παιδι η αλλη δε σας βλεπει?ελεος .καλυτερα μεταξι και μαλακια πο αυτη τη καταντια.ΕΛΕΟ΅σ

ναι ρε τυπε.. αλλα αμα αυτη με το ετοιμο παιδι ειναι μουναρα μοντελο δεν αξιζει να την παρεις και ας εχει και παιδι..

τουλαχιστον θα γαμας μουναρα, δεν αξιζει ετσι ?

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε δημητρη γαμα τη μονο ναι και γω με προσοχη  ομωςμη την αφησεις εγκυο!αλλα ναι για γαμησι μονο ισως ναι.αλλα για κατι σοβαρο.δε πιστευω οτι το συζηταμε.επισης ναι το 90 τα εκατο των διαζυγιων ξεκινα απο τις γυναικες βεβαια ειναι ξεφτιλισμενες εχουν κλεψει διατροφες σπιτια τα παντα απο καποιον αλλον αντρα εσυ θες να τις πας τις απατεωνισες αυτες για κατι σοβαρο?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
ρε δημητρη γαμα τη μονο ναι και γω με προσοχη  ομωςμη την αφησεις εγκυο!αλλα ναι για γαμησι μονο ισως ναι.αλλα για κατι σοβαρο.δε πιστευω οτι το συζηταμε.επισης ναι το 90 τα εκατο των διαζυγιων ξεκινα απο τις γυναικες βεβαια ειναι ξεφτιλισμενες εχουν κλεψει διατροφες σπιτια τα παντα απο καποιον αλλον αντρα εσυ θες να τις πας τις απατεωνισες αυτες για κατι σοβαρο?

γαμησι ναι, αλλα μετα θα θελει να αποκατασταθει...και αμα ειναι και καλη στο γαμησι δυσκολα θα αρνηθεις να της αρνηθεις γαμο

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
να βρεις τη δυναμη να αρνηθεις προσοχη ετσι μας πιανουν κοροιδα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μακρυά και αγαπημένοι

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
επειδη διαβασα ολες τις αποψεις,θα ηθελα να πω οτι εκτιμω την καθε αποψη ξεχωριστα,θα ηθελα επισης απλως να αναφερω οτι δεν ειναι μονο το σεξ αυτο που με κραταει μαζι της αλλα το οτι περναω και καλα μαζι της..ειχα καιρο να βρω γυναικα που μπορω να εχω και καλο σεξ αλλα και ποιοτικο χρονο μαζι..κατι τελευταιο και εδω θελω να κλεισω την ολη ιστορια,η αποφαση να κρατησει το παιδι ηταν δικια της,ο γαμιας-πρωην-μαλακας οπως θες πες το την εκανε με ελαφρα..με τους γονεις της ειχε πολεμο λογω που εμεινε εγκυος..και πρωτου ξεκινησετε να πειτε οτι μου παρουσιαζει ενα δραμα για να την λυπηθω και να γινω ο νεος χορηγος της,σας λεω οτι ειμαι ο πρωτος που τα σκεφτηκα ολα αυτα..αλλα η συμπεριφορα και η αξιοπρεπεια της με εχουν κανει να αναθεωρησω το αρχικο μου πλανο που ηταν γαμα 1-2 φορες και φυγε..αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος που με ξεγελα,μπραβο της,αξιζει οσκαρ..

Υ.Γ.εχωντας γνωρισει γυναικες στην ζωη μου,ημουν και ειμαι της λογικης γαμα,γραφτην στην συλλογη σου και πηγαινε στην επομενη..και ειχα πολυ δικιο με τις ακαταλληλες ελλεεινιδες που κυκλοφορουν εκει εξω,ωστοσο για μια κοπελα διαμαντι στο παρελθον το μετανιωσα πολυ γιατι με ηθελε πολυ και εγω απλως την γαμησα καποιες φορες και τελος..δεν ξερω αν θελω να μετενσαρκωσω την κοπελα του παρελθονοτς στην κοπελα του σημερα,αλλα σιγουρα δεν θελω να ξανακανω το ιδιο λαθος...

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
αδελφε ειναι τοσο καλη ηθοποιος για οσκαρ να παρουσιασει ενα μπαμπα στους γονεις της θελει τι δουλεια κανεις εχεις λεφτα ?κατι θελει απο σενα!!μη πεφτεις στη παγιδα ρε συ

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ειναι τραγικα λαθη αυτα !μα συζηταμε να παρεις μια με ετοιμο παιδι?τι δουλεια κανεις εχει λεφτα οι γονεις σου κατι θελει απο σενα εισαι υπευθυνο ατομο ?προς θεου ξυπννα φιλε βρες μια κοπελα μονη της μη εγκληματεις κατα του εαυτου σου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
η αποφαση να κρατησει το παιδι ηταν δικια της,ο γαμιας-πρωην-μαλακας οπως θες πες το την εκανε με ελαφρα..με τους γονεις της

ειχε πολεμο λογω που εμεινε εγκυος..και πρωτου ξεκινησετε να πειτε οτι μου παρουσιαζει ενα δραμα ,....

Οι ελλεηνιδες σημερα με τις επιλογες τους απο μονες τους κανουν τη ζωη τους δραμα...

Αν ηθελε να παντρευτει τον σεξι μπαρμαν ...

Αν ηθελε να παντρευει τον καγκουρα με το γρηγορο αμαξι, οπως και πολλους αλλους που βαριεμα να γραφω τοτε καλα να παθει..

Βεβαια δε μας λες και τι εθνικοτητα ηταν ο πρωην της που την παρατησε, συνηθως οι αλβανοι και οι ρουμανοι οταν αφηνουν εγκυο

την κοπελα τους την παρατανε στη μοιρα τη λεγοντας απλα "εγω δε θελω παιδι"..

και μαλλον και αυτος ειναι και ο λογος που τσακωθηκε με τους γονεις της.

Ενας κοινος ελληνας τυπος δεν φερεται ετσι...

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
επειδη διαβασα ολες τις αποψεις,θα ηθελα να πω οτι εκτιμω την καθε αποψη ξεχωριστα,θα ηθελα επισης απλως να αναφερω οτι δεν ειναι μονο το σεξ αυτο που με κραταει μαζι της αλλα το οτι περναω και καλα μαζι της..ειχα καιρο να βρω γυναικα που μπορω να εχω και καλο σεξ αλλα και ποιοτικο χρονο μαζι..κατι τελευταιο και εδω θελω να κλεισω την ολη ιστορια,η αποφαση να κρατησει το παιδι ηταν δικια της,ο γαμιας-πρωην-μαλακας οπως θες πες το την εκανε με ελαφρα..με τους γονεις της ειχε πολεμο λογω που εμεινε εγκυος..και πρωτου ξεκινησετε να πειτε οτι μου παρουσιαζει ενα δραμα για να την λυπηθω και να γινω ο νεος χορηγος της,σας λεω οτι ειμαι ο πρωτος που τα σκεφτηκα ολα αυτα..αλλα η συμπεριφορα και η αξιοπρεπεια της με εχουν κανει να αναθεωρησω το αρχικο μου πλανο που ηταν γαμα 1-2 φορες και φυγε..αν ειναι τοσο καλη ηθοποιος που με ξεγελα,μπραβο της,αξιζει οσκαρ..

Υ.Γ.εχωντας γνωρισει γυναικες στην ζωη μου,ημουν και ειμαι της λογικης γαμα,γραφτην στην συλλογη σου και πηγαινε στην επομενη..και ειχα πολυ δικιο με τις ακαταλληλες ελλεεινιδες που κυκλοφορουν εκει εξω,ωστοσο για μια κοπελα διαμαντι στο παρελθον το μετανιωσα πολυ γιατι με ηθελε πολυ και εγω απλως την γαμησα καποιες φορες και τελος..δεν ξερω αν θελω να μετενσαρκωσω την κοπελα του παρελθονοτς στην κοπελα του σημερα,αλλα σιγουρα δεν θελω να ξανακανω το ιδιο λαθος...

κατι δε μου αρεσει στην ολη Ιστορια ....θα Υποστηριξω οπως και οι υπολοιποι τυποι εδω μεσα!!!!! ΓΑΜΑ την οσο μπορεις αλλα μεχρι εκει!!!!

το θεμα θελει προσοχη με τα ανηλικα και αλλα τεκνα!!!  :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Οι ελλεηνιδες σημερα με τις επιλογες τους απο μονες τους κανουν τη ζωη τους δραμα...

Αν ηθελε να παντρευτει τον σεξι μπαρμαν ...

Αν ηθελε να παντρευει τον καγκουρα με το γρηγορο αμαξι, οπως και πολλους αλλους που βαριεμα να γραφω τοτε καλα να παθει..

Βεβαια δε μας λες και τι εθνικοτητα ηταν ο πρωην της που την παρατησε, συνηθως οι αλβανοι και οι ρουμανοι οταν αφηνουν εγκυο

την κοπελα τους την παρατανε στη μοιρα τη λεγοντας απλα "εγω δε θελω παιδι"..

και μαλλον και αυτος ειναι και ο λογος που τσακωθηκε με τους γονεις της.

Ενας κοινος ελληνας τυπος δεν φερεται ετσι...
ελληνας ηταν ή τουλαχιστον ετσι μου ειπε..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
ελληνας ηταν ή τουλαχιστον ετσι μου ειπε..

Δραμα δε ζει καμμια τυπε.

Πληρωνουν τις επιλογες τους !

Και μη ξεχνας τον αγραφο νομο :
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ-ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Να θυμάστε ένα πράμα. Δε γεννιούνται καριολες. Γίνονται στη πορεία. Και έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ολες οι γυναικες θυματα το παιζουν τους αρεσει το δραμα. και ειναι σαν τις μαιμουδες , αντι απο κλαδι σε κλαδι, απο πουτσα σε πουτσα.

Εχει 5 εκατ γυναικες εκει εξω και πανε ολοι για τις προβληματικες μπας και τον βρεξουν λιγο.

Σε ολο το πλανητη ειναι καλυτερο να εισαι αντρας εκτος απο την ελλαδα. η χαρα της γυναικας. ακομα και χωρισμενη φαλαινα να ειναι μια με σκατο χαρακτηρα εχει επιλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom