Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστώ Τρουμπ...
αφωνος πουτσα...ευγε
Ευχαριστώ Τρουμπ...
αφωνος πουτσα...ευγε
Αντι να ευγνωμονεις την τυχη σου που γλυτωσες, στενοχωριεσαι κιολας?Εγώ, π.χ. έχω στεναχώρια που δεν έχω παντρευτεί ακόμα αν και 44,
Σκέφτομαι τι θα γίνω εάν γεράσω.Αντι να ευγνωμονεις την τυχη σου που γλυτωσες, στενοχωριεσαι κιολας?
Πολλά.
Αυτο που πραγματεύεται τον θάνατο είναι με τον Επίκουρο.
Γενικά ο Γιάλομ πιστεύει ότι όλα μας τα άγχη πηγάζουν από το γεγονός της γνώσης μας ότι θα πεθάνουμε.
Συμφωνω μαζί του. Εγώ, π.χ. έχω στεναχώρια που δεν έχω παντρευτεί ακόμα αν και 44, διότι βλέπω να μην προλαβαίνω. Εάν ζούσαμε αιώνια, εάν είμαστε συνεχώς ίδιοι, σταρχιδια μου θα έγραφα τον γάμο.
Και ποιος μπορει να σου εγγυηθει οτι η γυναικα που θα παρεις δεν θα σε παρατησει ή δεν θα πεθανει πριν απο σενα?Σκέφτομαι τι θα γίνω εάν γεράσω.
Θα κατουριεμαι στο νοσοκομείο και θα βρωμοκοπαω σα σκύλος.
Αν θελεις τύπε απλως ξεσκατισμα, βρισκεις μια βουλγαρα με 500 ευρω το μηνα και ολα ενταξει.Και απο τι αλλο να παντρευτουμε ;; Απο ερωτες και μαλακιες...
Τυπε κάοια να μας ξεσκατιζει στα γεραματα θελουμε... :S
Υπαρχουν απειρα μονοπατια γιατι υπαρχουν απειρες δυνατότητες που μπορεις να τις εκτιμήσεις μονο όταν είναι θνητος. Αν ησουν αθανατος, θα ειχες ολο το χρονο για οτιδήποτε, οποτε πιο το νοημα, να τρεξεις, να σκεφτεις, να αγαπήσεις, να απατησεις, να σε απατησουν, να προσπαθήσεις, κτλ; μπορεις να το κανεις και αυριο. Χανεται ολη η νοστιμαδα της ζωης
Υποτίθεται ότι θα κάνεις και παιδί.Και ποιος μπορει να σου εγγυηθει οτι η γυναικα που θα παρεις δεν θα σε παρατησει ή δεν θα πεθανει πριν απο σενα?
Και ποιος σου εγγυαται (χτυπα ξυλο βεβαια) οτι θα γερασεις?
Οποιος παντρευεται με την προοπτικη να εχει καποιον (γυναικα και παιδια) να τον γηροκομησουν παντρευεται για λαθος λογο.
Και απο τι αλλο να παντρευτουμε ;; Απο ερωτες και μαλακιες...
Τυπε κάοια να μας ξεσκατιζει στα γεραματα θελουμε... :S
Να μην παντρευτητε. εάν καποια μας αγαπάει να κατσει μαζι μας χωρις κουλουρες, και ορκες και αυτά τα κερατα των τραγοπαπαδων
Θα σε απογοητευσω αν σου πω οτι ξερω πολλους γερους που τα γεραματα τους ειναι φρικτα επειδη τους βασανιζει η γρια τους?Υποτίθεται ότι θα κάνεις και παιδί.
Εάν ούτε γυναίκα, ούτε παιδί σε κοιτάξουν όταν γεράσεις, τότε οκ. Αλλά είναι δύσκολο να συμβούν και τα δυο. Κάποιος θα σε ξεσκατισει.
Νομίζω ότι ο υποσεινηδητος λόγος για τον οποίον παντρεύονται όλοι είναι αυτός: να υπάρχει συντροφιά και αλληλεγγύη στα φριχτά γεράματα.
Υποτίθεται ότι θα κάνεις και παιδί.
Εάν ούτε γυναίκα, ούτε παιδί σε κοιτάξουν όταν γεράσεις, τότε οκ. Αλλά είναι δύσκολο να συμβούν και τα δυο. Κάποιος θα σε ξεσκατισει.
Νομίζω ότι ο υποσεινηδητος λόγος για τον οποίον παντρεύονται όλοι είναι αυτός: να υπάρχει συντροφιά και αλληλεγγύη στα φριχτά γεράματα.
Να μην παντρευτητε. εάν καποια μας αγαπάει να κατσει μαζι μας χωρις κουλουρες, και ορκες και αυτά τα κερατα των τραγοπαπαδων
Δε το ξερεις αυτο.. κανεις δε το ξερει γιατι κανεις δεν ηταν/ειναι αθανατος.. γενικα ξερεις τη πραγματικοτητα σαν αρχη - μεση - τελος.. αν δεν ηταν ετσι θα χες αποδοσει διαφορετικα νοηματα στη ζωη, μεσω του εγγεφαλου σου/μας.. μεσα απο απειρα μονοπατια εν μεσω της αθανασιας ο εγγεφαλος σου/μας θα λειτουργουσε με το να τρέφει τη ψυχή σου με τροπο που δε γνωριζεις τωρα.. θα ταν αφθαρτος οποτε η ιδιοσυστασια της ψυχης σου και των κινητρων σου θα ταν κατω απο διαφορετικες λειτουργιες..
Άλλο λεω. τωρα που εισαι θνητος να βαζεις τον εαυτο σου σε δοκιμασιες, σε κοπο, σε ενταση, στην επιτευξη των στοχων, σε συναισθηματα, στην ασκητικη. Μονο ετσι θα χαρεις τη ζωη. εάν εισαι αθανατος καταντας οκνηρος.
Ναι και γω σου λεω δε το ξερεις.. ο εγγγεφαλος σου τα αποδιδει ετσι τωρα.. θα τα διαφορετικη η ιδιοσυστασια του χωρις αρχη - μεση - τελος εν μεσω της αθανασιας..
Ναι και γω σου λεω δε το ξερεις.. ο εγγγεφαλος σου τα αποδιδει ετσι τωρα.. θα τα διαφορετικη η ιδιοσυστασια του χωρις αρχη - μεση - τελος εν μεσω της αθανασιας..