Λοιπον τυποι χρωσταγα μια καλυτερη αναλυση, επι του θεματος τωρα που εχει ληξει. πολλοι ειχαν δικιο σε πολλα, οπως ο yatonpoutso ,ο ντικ ο ντικ κ ο imp9-
αρκετοι το πηραν στην πλακα, αλλοι οτι εφαγα χυλοπιτα η οτι επειδη υπαρχει αλλος εχω κολλημα.
ξεκιναμε με τις σκληρες αληθειες ο yaton poutso ειπε αν ασχολεισαι και αυτο σε κανει να αφηνεις δικα σου πραγματα πισω τοτε θες εσυ βοηθεια..!!!
ΠΙΚΡΗ αληθεια ομως για καποιο διαστημα το εκανα- σωστος ο τυπος-
ο ντικ ο ντικ" ειπε οτι αυτο που με τσαντισε ηταν οτι πηγα αντιθετα στις αξιες&στην λογικη μου-σωστος-
αυτα γιατι ελαχιστοι εδω μεσα ποσταρουν μετα οτι καποιος ειχε δικιο....και να παραδεχτουν οτι ηταν λαθος...
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ οτι δεν εξηγησα ολα απο αρχικο ποστ την κατασταση και ετσι ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.
-------------------
στους μαλακες....
που ειπαν οτι τα λεω επειδη δεν την γαμησα....ειχα 2 ευκαιριες(μετα το ποστ το αρχικο αυτα) και δεν το εκανα τωρα αν ΑΥΤΟ με απασχολει ειναι σχετικο, ναι και ναι...επικρατησε η λογικη -δεν ειναι μια γκομενα που την πηδας και της λες ντυσου& τραβα σπιτι, ασχετα αν παρακατω θα σας φυγουν τα σαγονια με αυτα που θα γραψω.
στους υπολοιπους μαλακες οτι η κοπελα ειναι μια χαρα(ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ), ηδη κανει θεραπεια....και δικο της ατομο αυτο που τελικα μου γυρισε τον διακοπτη και εκοψα μου ειπε" εχει θεματα, ειχε θεματα& και αν νιωθεις ασχημα καποια στιγμη θα φυγεις".
--------
Η κοπελα ειχε θεματα, αυτο εκανε μπαμ, οπως ειπα αν την εβλεπα αλλου και οχι στην εργασια θα ηταν μια γνωριμια 1 μερας αντε 2...τυχαια τυπικη κοινωνικη.
καταφερε τα κανει τα προβληματα της δικα μου και αυτο δεν εγινε σε 24ωρες.
το οτι ειχα στο μυαλο μου για τον τυπο που ηταν μαζι τις συνεπειες που θα εχει, αν αυτο το λες σχεση που ειχε.
Εχασε χρηματα,εγινε ρακος,ενα φαντασμα και κατεληξε σε θεραπεια, ποτε στην ζωη μου δεν εχω δει γυνακα να φοβαται ετσι, ποτε δεν εχω δει τετοιο πανικο,ΥΠΟΤΑΓΗ βασικα η μονη συγκριση σχεδον χωρις να το λεω ετσι απλα ηταν κατι σαν γκομενα -ταλιμπαν η αραβικων εμιρατων.-χωρις υπερβολη-
Η μαλακια ηταν εγω τα ηξερα αλλα δεν της τα ειπα, για 2 λογους ,η αποφαση επρεπε να ταν δικη της και 2-η πρωτη λεξη θα ελεγε ζηλευεις, οποτε δεν ειπα τιποτα-ουτε καν με πλαγιο τροπο-και να τα ελεγα τα ιδια θα εκανε.
την πεταξε στα σκουπιδια κυριολεκτικα , ο πιο τελευταιος αντρας(που κανονικα επρεπε να φορα φουστα),αλλο θεμα αυτο-
Αυτο ειμαι σιγουρος ΤΩΡΑ οτι το εχει ξαναπαθει στο παρελθον, και νομοτελιακα θα το παθει και στο μελλον-
Αν δικαιωθηκα στην προβλεψη? να το χεσω...γιατι ειδα την απολυτη καταρευση της και κλαμα που μονο σε ταινιες βλεπεις....
δεν ξεκοψα οριστικα αμεσως τελος σεπτεβρη δεν την εβλεπα λογο δουλειας(και γυρναω σε 2 μηνες παλι πισω),λογικα θα φυγει σε αλλη υπηρεσια,
απλα ειπα φτανει +τα προηγουμενα θα ειχα κτην κλαψα του χωρισμου(που κανονικα θα επρεπε ΑΥΤΗ να ανοιγει σαμπανιες που την χωρισε, ουτε αυτο δεν ηταν δυνατη να κανει@) απο ενα αποβρασμα που τα χε...καπου της ειπα φτανει εως εδω και τελος,,ουτε κουβεντα ουτε τιποτα - ζητα βοηθεια απο ειδικο,
αν θες να αλλαξεις οκ, αν οχι εως εδω και ασε με στα δικα μου θεματα και αυτο εκανε γιατι βασικα πλεον κοπηκε η τροφοδοσια στο να ακουω τα δικα της θεματα...
ακομη την λυπαμαι πολυ, γιατι δεν το αξιζε με τιποτα ολα αυτα μιλαμε για την απολυτη καταπιεση και ποσα δεν ξερω και δεν με νοιαζει να μαθω..αλλα δεν ακουσε την λογικη της(και τα ηξερε μονη της ), μονο θλψη να βλεπεις ατομο να εχει γινει σκια,φαντασμα,ρακος
--------
τι κραταω....ασχετα με εργασια η οχι...η οπου μου τυχει αναλογη περιπτωση (που εχω αποφυγει 100δες αλλα ολες δεν ηταν στην εργασια).το χρονικο οριο αν υπαρξει επομενη φορα,θαναι 2,3 μερες αντε βδομαδα κ οχι τοσοι μηνες....η καλυτερα στο 1 ντιν δρομο...
ο yatonpoutso σωστα ειπε ισως σκαλωσα γιατι μεσω αυτης της καταστασης ηταν μια μπλοφα-σαμποταζ του δικου εαυτου να αναβαλω πραγματα που με απασχολουν-
αν μου λειπει ισως ρωτησουν μερικοι....σαν παρεα ηταν γαμω(σπανια) μερικες φορες , ομως στην ζυγαρια οταν μετα αφηνε τα "απονερα "της,ενιωθα λες και κουβαλαγα πετρες 18 ωρες...οποτε δεν υπηρχε αλλη λυση.
αλλο οτι ποτε δεν θα ξαναπαρω συναισθηματικη αποφαση και να αφησω στην ακρη λογικη&ενστικτο,ποτε ομως δεν θα γινω αδειο κουστουμι, να μην δινω σημασια σε τιποτα και για τιποτα.
το μυαλο μερικες φορες κανει περιεργα παιχνιδια και δεν ειναι θεμα εμπειριας αυτο εχω αποφυγει καταστασεις ,λογο δικης μου δουλειας φυσιογνωμικα μονο μπορω σε ενα 70% να κοψω καποιον ....μετα ειναι και η τεχνη του αλλου να σε κανει να νιωθεις οτι εσυ εισαι λαθος,ενοχες...βοηθεια κτλ λες και χρωστας...
αυτα τυποι.....
συνοψη...
μακρια απο γυναικες με χαμηλη αυτο εκτιμηση ασχετα την μορφωση η τα οικονομικα τους....δεν φταιτε εσυ για αυτο αλλα 2,3 μαλακες ΠΡΙΝ απο εσας....
η πολυ απλα βοηθεια με μετρο και σιγουρα σε καθορισμενο χρονο, ζησαμε και αυτο απλα ποτε δεν ετυχε να γνωρισω σαν εμπειρια τετοια κατασταση.