Νταξ γαμησε το, ερωτευτηκες και είσαι σε άρνηση, ζηλεύεις το τρίτο πρόσωπο και πας τώρα να ρίξεις τις ευθύνες σε εκείνη ότι και καλά εκείνη με τη στάση της σου κολλάει και δε σου ξεκαθαρίζει τι θέλει άρα είναι τρελή και κοπανάς από πάνω και το ιστορικό της. Μας λες ότι ενδιαφέρεσαι και κρίνεις τις κινήσεις της, αυτό υποδηλώνει κόλλημα μεγάλο και άλλα.
Ρε σεις, δε θα βρείτε καλύτερο ψυχολόγο από μένα.
Αχιλλέα, απομακρυνσου. Πάρε τηλέφωνο δυο Ρωσίδες, πάνε ξεκαβλωσε, βγες πιες ένα καφέ και άραξε. Αν η κοπέλα είναι του εργασιακού περιβάλλοντος, μην τα σκατώσεις.
--
ΑΚΟΥ τυπε μερικα ειναι σωστα, δεν ριχνω καμια ευθηνη σε κανεναν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει απο κανεναν.
το ιστορικο το αναφερω για τον λογο οτι το 95% απο εδω μεσα δεν θα εμπλεκαν εξ αρχης περα απο το να μαθουν τα βασικα(τα οποια δεν τα ρωτησα καν)....
ρε φιλε θα ησουν καψουρης που λες με ενα ατομο που ποτε δεν βγαινει εξω ουτε για καφε? δεν εχει ενα χομπι, δεν εχει φιλους και οσους ειχε την ειχαν στην εκμεταλευση?
αν παμε στην προσωπικη φροντιδα αστο, και μιλαω για τα πολυ βασικα.
τι να ζηλεψω ρε τυπε ενα τυπο που την εκβιαζει ψυχολογικα οταν την εχει αναγκη και της τρωει λεφτα που δεν της περισευουν? ο οποιος δεν της τον εχει σφυριξει...βλεπεις δεν ξερεις 100% κ πως να ξερεις σε 2 ποστ!
εγινε ενα γαιτανκι αυτη π.χ νιωθει οτι αν τον αφησει αβοηθητο θα παει στην κολαση λεμε τωρα...
και μιλαμε για τυπο που την εφτυσε κανονικα...στο παρελθον.
τωρα τι,πως γιατι στα @@@ μου, τυπε...στον καθενα λες ΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ?
οπως ηταν σχεδον ολη της την ζωη απο σχεσεις ξυλοδαρμους,κ αρκετα αλλα...
εκτος αν παιζει θεατρο το οποιο δεν πιστευω γιατι εχω δει καταστασεις.
για μεγαλο διαστημα νομιζα θα κανει βλακεια πραγμα που δεν εγινε, αλλα σε μια κουβεντα μου πε οτι το εχει σκεφτει...
το κολημα πως προεκυψε τυπε ολα εχουν εξηγηση, πολλα κοινα σημεια σε λιγο χρονικο διαστημα...
απωλεια γονεα κ πολλα αλλα..+υποσυνειδητα καλυψε ενα κενο(σε ενδιαφερον) απο ατομο που λειπει τωρα μακρια απο εμενα δεν μιλω για γονεις-
τωρα ισως εχεις μια καλυτερη αποψη, φυσικα και δεν θα κανω μαλακια τυπε, τι με περασες σαλιαρη η κομπλεξικο.
απ΄λα την βλεπω 3 φορες την εβδομαδα και καπως ειναι προβλημα, το θεμα ειναι οτι εχει πολυ θαρρος μαζι μου και δυσκολα ΤΩΡΑ ΚΟΒΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ σταδιακα και με τροπο,π.χ αν μου φορτωθει σπιτι(βολτα-καφε οτιδηποτε) δεν μπορω παντα να λεω οχι -
δεν τα εχω καθολου μαζι της...τα εχω με εμενα που δεν χρειαζονταν να την γνωρισω καλυτερα περα απο τα τυπικα....ουτε με τον τυπο αυτος την εχει χορηγο(ο χρονος θα δειξει)...αν την ξανα κλασει πραγμα που δεν με νοιαζει πραγματικα----
ουτε θελω να γινει γιατι αν γινει συντομα θα φορτωθω κ αυτην την κλαψα..αντιθετα αν πανε καλα ειναι η καλυτερη λυση...
για να σου λυθει η απορια...αν την νοιαζομαι ναι φυσικα, αν θελω ναναι καλα φυσικα...αν μου αρεσει δεν ειναι ο τυπος μου ομως δεν μου ειναι αδιαφορη-σαν γυναικα.
αν θελω να την πατησει φυσικα και οχι, να στο πω με δυο λογια ας ειναι ο.κ και ας ειναι οπου ναναι-
επειδη χαζη δεν ειναι στην ψυχολογια και στην ανθρωπινη συμπεριφορα(τωρα πως τα κανε πουτανα στην ζωη της μυστηριο)...εχει καταφερει να αισθανομαι τυψεις αν δεν την βοηθησω σε κατι, σου ξαναγραφω οχι υλικο,και επειδη δεν ειμαι χτεσινος με βλεπει σαν 1 αλλαγη απο τον παγκο...
ειτε το πιστευεις ειτε οχι χωρις να ειναι θεμα εγωισμου εγω η παιζω 11η ειμαι στην εξεδρα μεση λυση ποτε δεν εψαχνα.
εσυ πηρες οτι την θαβω για να δικαιολογησω μελλοντικη απορριψη δεν ειναι εκει το θεμα,
το θεμα ειναι οπως και ο τιτλος πως εμπλεξα σε μια κατασταση που εξ αρχης ΦΩΝΑΖΕ ΤΡΕΧΑ.-