bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
ειμαι ειμαι αλλα καλοστεκουμενος και καλοβαλμενοςΓιατί εσυ είσαι γερομπισμπίκης
ειμαι ειμαι αλλα καλοστεκουμενος και καλοβαλμενοςΓιατί εσυ είσαι γερομπισμπίκης
τεραστιεΓιατί οι μπακούρηδες 30-35 δεν έχουν καν παρέα για να βγουν,γι'αυτό δεν τους βλέπεις ούτε με παρέες
Οι 30-35 που βγαίνουν είναι όσοι έχουν γυναίκα/γκόμενα,άμα δεν είχαν γκόμενα ούτε αυτοί θα'βγαιναν
Οι πιτσιρίκες,γενικώς πάνε πλέον πολύ πιο εύκολα.Πολλές απ'αυτές έχουν παραπάνω εμπειρίες απο 30-35αρες που έχουν πάει με 1-2 άντρες μόνο.
ναι οκ ...!
η αλλη μιση αληθεια ομως ειναι οτι εσυ οχι μονο δεν εισαι επιθετικος, αντ 'αυτου εισαι και ..επιλεκτικος
ειτε για πιτσιρικες ,ειτε ωριμες! αν και σε κοβω για τυπο που απαξιωνει τις 28-30+ απο αυτα που γραφεις!
σου υπενθυμιζω οτι οι 30+ μπορει να ηταν παλια αγαμητες,αλλα στην πορεια ηρθαν στα συγκαλα τους.
θυμαμαι ενα φιλο του πατερα μου να μου λεει....
"ξυπνηστε κωλομπαραδες,στην ηλικια σας ειχαμε γαμησει...ολοκληρες οδους!"
ο ενας ειχε παρει εργολαβια την Κορομηλα ,ο αλλος ειχε σουξε στη Βενιζελου
οποιαδηποτε μουναρο-υπαλληλο σταμπαραν σε ρουχαδικα,δισκαδικα,ανθοπωλεια αυτων των οδων,την περνουσαν ενα μανικι!
...τοτε τον κοροιδευα,ομως μεγαλωνοντας ,καταλαβα ποσο δικαιο ειχε ο μπουστογερος !
τα καλυτερα σκηνικα γινονται την ημερα θυμαμαι πιο μικρος που μπεκροεπινα στα ξενυχταδικα ,καταληγοντας σε αφτερακια περιτριγυρισμενος απο αρχιδοκαμπους..!
ανασταλτικοι παραγοντες οι αρχιδοκαμποι και φυσικα η πολυ.. δυνατη μουσικη!
οκ ,καλες ειναι και οι βραδινες εξοδοι,αλλα οχι ως.. αυτοσκοπος!
προσφορο εδαφος για πεσιματικες αποτελουν πλεον και τα νεα hostels που εχουν ανοιξει στην πολη,οπου μπορεις να πηγαινεις για καφε η ποτο 24/7 ,ακομα και αν δεν εισαι ενοικος καποιου δωματιου.
θα παιρνω το λαπτοπ να το παιζω freelancer και θα γινεται της πουτανας να πουμε!
τα καλυτερα μου ειναι κατι τετοια στο εχω ξαναπει,εγω ειμαι της πολης,αν δεν παει 5-10 Αυγουστου,δεν την αποχωριζομαι ευκολα!
αν φυγω καπου,θα προτιμησω πρωτιστως Αθηνα(εχω αναλυσει τους λογους!)
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ο μεγας χυστης Φραντσεσκο Τοτι κερατωσε τη συζυγο του με μουνιτσα 34 ετων, ανθοπωλισσα!
η συγκεκριμενη δηλωνει και οπαδος της Ρομα...δε ξερω αν αυτο επαιξε καποιο ρολο
τον ξεζουμισε η καβλιαρα να πουμε ! το διαζυγιο κατι παραπανω απο αυτονοητο....
Φραντσέσκο Τότι: Ποια είναι η νέα του αγαπημένη – Οπαδός της Ρόμα, 34 ετών και πρώην σύζυγος ιδιοκτήτη ομάδας
Φραντσέσκο Τότι: Ποια είναι η νέα του αγαπημένη – Οπαδός της Ρόμα, 34 ετών και πρώην σύζυγος ιδιοκτήτη ομάδαςwww.sportday.gr
Δεν τις απαξιώνω,αλλά βρες μου πολλές 30+ που βλέπονται και είναι διαθέσιμες.Εγώ δε βλέπω καμία.Απ'τα 25 και μετά όλες οι καλές κάπου καπαρώνονται και μένει ο κατιμάς
Παραγωγική σχολή οι καραβανάδες;άσε τις ειρωνείες. ότι έχεις να πεις ανοιχτά όπως εγώ...
α. δείχνεις συμπλέγματα και νοοτροπίες που είναι αδύνατον να έχει ένα 23χρονος. μάλλον για 50+ σε έχω, ή 35αρης από το χωριό με νοοτροπία του 60.
β. δε μιλάς ως απόφοιτος παραγωγικής σχολής που μόλις βγήκε....όπως λες
γ. είναι κάτι που δεν θα το έλεγες έτσι κι αλλιώς αν όντως ήσουν
αν θες συνεχίζω...
εσυ πιστευεις οτι η πλειοψηφια των 30+/- ειναι παντρεμενες? που ζεις?
αλλα ακομα και για οσες εινα παντρεμενες,μην υποτιμας το γεγονος οτι ψαχνονται για ξεπετες.
αν δε βρισκεις 30+,ορμα στις 25+...μη μου πεις οτι δε βρισκεις ελευθερες σε αυτην την καβλοκατηγορια !
δεν σε ενδιαφερουν τα μπαζα πριγκιποπουλο της βικτωρια σικρετ, αλλα εχεις να γαμησεις 10 χρονια και το τελευταιο μουνι που ειδες ηταν μιας αδεσποτης σκυλας που σου κατουρησε την πορτα. Αμα ριξεις τα στανταρ σου κοντα σε αυτα της μαπας σου, ισως να δεις ασπρη μερα και να σταματησεις το κλαμαμπάζα κλπ δε μ'ενδιαφέρει τί κάνουν
παραγωγικές σχολές λέγονται, ξεστραβώσου...Παραγωγική σχολή οι καραβανάδες;
ας σαπισουν σαν σταφιδες
εμεις παμε ασια με τον Δασκαλο
παραγωγικές σχολές λέγονται, ξεστραβώσου...
οι οποίοι δόκιμοι "το πηδάνε" (σιγά μην καταλάβεις) σε ηλικίες που εσύ φραπεδιάζεις και νομίζεις ότι παράγεις έργο ("παραγωγικέ").
με ευθύνες ενίοτε μεγαλύτερες (ως δόκιμοι) από αυτές που θα αποκτήσεις ever...
Στην επαρχία είναι
Και να μην είναι παντρεμένες,πάντα έχουν κάποιον που είναι χρόνια μαζί.Μιλάμε γι'αυτές που βλέπονται,μπάζα κλπ δε μ'ενδιαφέρει τί κάνουν
Πάντως συμφωνώ ότι κάποια μιλφ και κουγκαρς είναι καλές περιπτώσεις,αλλά...αν ζεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
έχεις μπερδέψει τους δόκιμους αξκούς των παραγωγικών σχολών (Ικάρων, Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων) με τους δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς (ΔΕΑ) της ΣΕΑΠεκ πειρας τυπε,μεγαλυτερα κομπλεξακια απο αυτα τα αρχιδια τους δοκιμους δεν εχω συναντησει τη ζωη μου.
στη δικη μου σειρα ενας δοκιμος την εμπαινε συνεχεια σε μεγαλυτερους φανταρους,μεχρι που εφαγε σφαλιαρες απο εναν,ο οποιος ετρεχε σε αναφορες και στρατοδικεια μετα....
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου είχα γνωρίσει πολύ αξιόλογα άτομα, ανθυπολοχαγοί όλοι τους, μόλις είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή. Αντίθετα, κάτι λοχαγοί και επόπ λοχίες ήταν εντελώς για τα σκουπίδια....το σάπιο σύστημα και η μονιμότητα του δημοσίου, αργά η γρήγορα, κάνει και το πιο γαμάτο άτομο αργόσχολο, μιας και αντιλαμβάνεται ότι είτε παράγει είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι πάνω κάτω το ίδιο, σε αντίθεση με το καθεστώς του ιδιωτικού.έχεις μπερδέψει τους δόκιμους αξκούς των παραγωγικών σχολών (Ικάρων, Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων) με τους δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς (ΔΕΑ) της ΣΕΑΠ
έχεις μπερδέψει τους δόκιμους αξκούς των παραγωγικών σχολών (Ικάρων, Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων) με τους δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς (ΔΕΑ) της ΣΕΑΠ
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου είχα γνωρίσει πολύ αξιόλογα άτομα, ανθυπολοχαγοί όλοι τους, μόλις είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή. Αντίθετα, κάτι λοχαγοί και επόπ λοχίες ήταν εντελώς για τα σκουπίδια....το σάπιο σύστημα και η μονιμότητα του δημοσίου, αργά η γρήγορα, κάνει και το πιο γαμάτο άτομο αργόσχολο, μιας και αντιλαμβάνεται ότι είτε παράγει είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι πάνω κάτω το ίδιο, σε αντίθεση με το καθεστώς του ιδιωτικού.
Ο ψεύτικος κόσμος του διαδικτύου....Βασικά ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους , που οι πιτσιρίκες σήμερα έχουν χάσει την μπάλα , και έχουν παλαβά στάνταρ είναι η παραμυθα κάθε είδους το ματριξ και οι “δράκοι “
Μπαίνεις πχ στο ίντερνετ και στα σοσιαλ , και νομίζεις ότι το 90% του μέσου ελληνικού πληθυσμού , είναι , μεγαλοεπιχειρηματίες , είναι τοπ στέλεχος , έχει μισθό 10.000 ευρώ τον μήνα στην χειρότερη , είναι έτοιμο σε μορφωτικό επίπεδο , για να κατακτήσει ότι βραβείο νόμπελ υπάρχει ,έχει γνωριμίες και κονε παντού , και πάει λέγοντας
Τι να κάνουν και αυτές . Λένε π.χ στον πιτσιρικά , τόσο χρήμα κυκλοφορεί , όπως και τόσα άλλα , και παντού κτλ με εσένα τον αποτυχημένο των 600 ευρώ θα επιλέξω ? και άσχετα εάν αυτή και όλο της το σόι δεν έχει ούτε τα 600
Μετά από όλα αυτά ,συναγωνιστή,η θα αποσυρθείς λόγω βαρεμάρας η θα επιστρέψεις Δημήτριος στο αγαπημένο μας άθλημα....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!
ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ'ΝΑΙ....
ΞΕΝΗ ΘΑ'ΝΑΙ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....!!!!
ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!
ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΥΤΩ!