You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λογική vs αγαμία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ftoxos ergatis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
δεν ειμαστε με τα καλά μας ...
Φίλε αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις. Δεν μπορεί να θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αν δεν τσαλακωθείς ή αν τουλάχιστον δεν προσπαθήσεις, προκοπή δεν θα δεις. Να ξέρεις ότι πάντα θα βρίσκεις μια δικαιολογία στον ευατό σου για να κάνεις πίσω και έτσι πάντα θα μένεις αγάμητος. Καταλαβαίνω το άγχος της απόρριψης ή τα διάφορα ηθικά διλήμματα που έχεις, αλλά έτσι δεν πας πουθενά. Θα μπεις, θα βραχείς, στις περισσότερες περιπτώσεις θα φας τα μούτρα σου, αλλά σε άλλες θα γαμάς και θα γαμάς πολύ. Και στους ανθρώπους όπως και στα ζώα υπάρχουν τα λεγόμενα alpha males. Είναι τα πιο τολμηρά, αυτά που διεκδικούν και πηδάνε αβέρτα. Τα υπόλοιπα αρσενικά περιμένουν ή δεν γαμάνε καθόλου. Επειδή είσαι ακόμα νέος είναι στο χέρι σου που θέλεις να ανήκεις. Μην περιμένεις πάντως να σου έρθει η γκόμενα στο πιάτο (που σχεδόν σου έχει έρθει) Αν δεν αλλάξεις μυαλά το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξεις με μία και μοναδική που θα είναι και φακλάνα..
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Εννοειται πως ορμας. Το παραξενο ειναι πως δεν την εχεις φαει ακομα υπο αυτες τις προυποθεσεις (βολτες με το αμαξι στην ερημια, κλπ)λοιπον. αξιοτιμα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΑ μελη του σαιτ, θελω τα φωτα σας. αυτο το καιρο στο χωριο βολταρω τις νυχτες στις ερημιες με το αμαξι, με ενα μουνακι, η οποια ειναι ΠΡΩΙΝ γκομενα φιλου (χωρισαν εδω και εναμιση χρονο περιπου. ειχαν σχεση για μερικους μηνες ). με συμπαθει ιδιαιτερα γιατι ταιριαζουμε πολυ. και εκτος αυτο , παρεα μαυτην και με μια φιλη της ειχαμε αρχησει να κανουμε πριν δυο χρονια. ο φιλος ειχε αυτην εγω τη φιλη της. αλλα για λιγο καιρο. μετα χωρισα εγω γιατι δε παλευοταν το ατομο, και μετα απο λιγο αυτος. αυτες οι δυο δε μιλανε τωρα ειναι μαλωμενες για ασχετο λογο. λοιπον..... μαυτη που λετε... κανουμε βολτες τα βραδυα διοτι δεν εχει και που αλλου να πας εδω, ολα τα μαγαζια μονο με αντρες ειναι. σαυτην, αν της πω ελα δω για αγκαλια θα ερθει προθυμη. αν της πω ελα για μια πιπα δε ξερω πως θα αντιδρασει. εκει που καθομαστε μεσα στο αμαξι στα σκοταδια και κοιταει το κινητο της, οταν βλεπουμε αστειες μαλακιτσες στο τικ τοκ, εγω κοιταω το στοματακι της που φωτιζεται απο την οθονη και σκεφτομαι ποσο θελω να μου το ρουφιξει λιγο να το εχεις το μουνακι τοσο κοντα στο πιο καταλληλο μερος, αλλα ταυτοχρονα να ειστε και τοσο μακρια...... απτη μια ειναι η ηθικη και ο αγραφος νομος ΄΄δε βλεπουμε σεξουαλικα γκομενες και πρωιν γκομενες κοντινων φιλων΄΄ απτην αλλη η αγαμια που εχει βαρεσει κοκκινο και θολωνει το μυαλο, και η ελειψη επιλογων, και αυτα τα δυο συγκρουοντε συνεχεια. και απτη θολωση λες, ελα μωρε και τι εγινε αν γαμηθουμε ποιος θα το μαθει κτλ.... δε ξερω τι να κανω, αν και νομιζω οτι δε θα κανω τιποτα.... θα νικησει το πανω κεφαλι.... και εκτος αυτο, καποιοι θα πουν............ καλα ρε μαλακα........ ερχετε μαζι σου τη νυχτα στις ερημιες...... φως φαναρι ειναι οτι σου καθετε αμα κανεις κινηση........ και ομως..... μπορει να ερχετε απλα για να περασει η ωρα.
Υ.Γ. εγω ειμαι 32 αυτη 19
Υ.Γ. 2 ο φιλος δε ζει πλεον στο χωριο αλλα στη πολη και ψαχνετε για αλλα μουνακια.
Υ.Γ. 3 αυτη ειναι φοιτητρια και σε λιγες μερες φευγει
2 μπουκαλια κρασι την επομενη σας εξοδο, και ορμας κατευθειαν με φιλι, χαμουρα, κλπ οχι χοντραδες. Αν δεις πως αντιδρα (πιθανοτητα < 1%) κανε πισω και πες πως σου αρεσει και πως παρσυρθηκες απο το κρασι.
Στο υπολοιπο >99% θα περασεις πολυ καλα, καθοτι φοιτητρια, καλογαμημενη, ετοιμογαμητη, με δικο της σπιτι εκει που σπουδαζει για να πηγαινεις και να βγαζετε τα ματια σας, κλπ
Το προβλημα σου θα ειναι αν/οταν αρχισεις να την κυκλοφορεις μερα στα μερη σας, γιατι η διαφορα ηλικιας ειναι σχετικα μεγαλη για 19-32. Γι αυτο καλυτερα συνεχισε ετσι στις ερημιες, στην πολη που σπουδαζει, σε χοτελ, σε γειτονικες πολεις, κλπ μην την κυκλοφορεις στην πολη σου
Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
19-32 ? 32-19 ? τι έχεις να πεις με 19χρονο?
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
λοιπον. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. θα παιξω το τελευταιο μου χαρτι, δλδ να παρω ρετσινες η βοτκες, να ξεκινησουμε να πινουμε και να δω οταν μεθυσει πως θα συμπεριφερετε. και μετα βλεποντας και κανοντας...
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
σε συζητησεις για αλλες γυναικες και για το ποιες θα γαμουσα, δε φαινεται να ζηλευει παντως..Υπάρχει τρόπος να την κάνεις να ενδιαφερθεί......Να της πουλήσεις το παραμύθι ότι και καλά σε γουστάρει μία παντρεμένη που είναι μούναρος κι εσύ αμφιταλαντεύεσαι στο να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι, και θα δεις αν τσιμπάει........Όχι από το χωριό φυσικά, πες ότι είναι από την πόλη την οποία εννοείς....Δεν ξέρουμε και για ποια περιοχή μιλάς....
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.251
- Πόντοι
- 206
Από αυτά που λες μάλλον σε βλέπει φιλικά.......Τι να κάνουμε.....Σε όλους έχει συμβεί......σε συζητησεις για αλλες γυναικες και για το ποιες θα γαμουσα, δε φαινεται να ζηλευει παντως..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.485
- Πόντοι
- 3.786
Ημίγυμνη δεν τη λες,γιατί φαίνεται κανονικά το βυζάκι της,στητό και ωραίο,όπως το πεταχτό κωλαράκι της.Βέβαια δεν ξέρω τι θα συμβεί αν και άλλοι πιτσιρικάδες είναι μέλη του μπου και τη δουν τώρα.Πόσο μάλλον ο φίλος σουεχω παλια ημι-γυμνη σελφι της που ειχε διαρευσει σε λιγα κινητα πιτσιρικαδων
Η άποψη μου είναι να μη χαλάσεις μια καλή φιλία για ένα πήδημα.Όμως,κράτα φιλία με το πιπίνι και θα σου γνωρίσει φίλες της από τη σχολή.Σχέση δεν το κόβω να κάνεις με τόσο πιτσιρίκια.Τι κοινό έχετε άραγε;Όμως κάποια καλά γαμησάκια θα κάνεις
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
αυτο ειναι αληθεια. οταν ερχετε στο χωριο και ρωταει γαυτην τι κανει κτλ.... μου λεει τα γκομενικα του, και αν δε κατσει καποια εκει που μενει, λεει, εχω κατι αγαμιες.... ενα πουτσο θα της το ριχνα, αλλα μεχρι εκειΦίλε να της την πέσεις για να την γαμήσεις. Δεν είναι γκόμενα του φίλου σου εδώ και καιρό. Ούτε την γουστάρει πια. Κι αυτός ένα πούτσο θα της έριχνε στην καλύτερη. Γιατί να σου μείνει απωθημένο; Δεν χρειάζεται καν να το μάθει. Δεν τον αφορά. Είναι μια αδιάφορη πρώην. Κι αν του το πει η ίδια (δύσκολο αφού δεν βλέπονται) θα του πεις ότι σου τριβόταν και την απέρριψες και εκδικείται.
Απλώς θέλει καλό χειρισμό το πέσιμο. Μην της τον βάλεις στο χέρι ενώ ψάχνει αναπτήρα βλέποντας το κινητό της στη θέση του συνοδηγού. Κάνε κάτι άλλο. Πες της π.χ. ότι είσαι δότης σε τράπεζα σπέρματος επειδή οι επιστήμονες είπαν ότι έχεις μεγάλη ποσότητα και καλή ποιότητα και ρώτησέ την αν θέλει να βάλει λίγη κρέμα στο μουνί της. Διακριτικά.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε καλυτερα σβησε τη φωτο γιατι ο κοσμος ειναι πολυ μικρος, το ιδιο και αυτη (ηλικιακα), μη βρεις καναν μπελαεχω παλια ημι-γυμνη σελφι της που ειχε διαρευσει σε λιγα κινητα πιτσιρικαδων
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
μονο κανα πουτσο σε περιοδο ξηρασιας. δε ξερω τι θα εκανε στη θεση μου. πιθανον να την εδιωχνε αν του την επεφτε αυτηΑδερφέ ο φίλος σου την γουστάρει ακόμα την γκόμενα αυτή??αυτός τι θα έκανε εάν ήταν στη θέση τη δική σου???
stelda
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 11.593
- Πόντοι
- 2.256
Καλή είναι.να της το χώσεις...εχω παλια ημι-γυμνη σελφι της που ειχε διαρευσει σε λιγα κινητα πιτσιρικαδων
Καλησπέρα ΣτέλιοΚαλή είναι.να της το χώσεις...
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
πιθανον. ετσι , για αντιποινα1. Δεν σε έβαλε στο τοπ 10 από τακτ όπως δεν την έβαλες κ εσυ.
δε δειχνει ερωτικα σημαδια παντως. της κανω που κ που ερωτικα σχολια του τυπου ΄΄μωρο μου΄΄ ΄΄ τι καυλακι εισαι κτλ΄΄ , και τετοια, δεν ανταποδιδει, αλλα ουτε και αντιδραει αρνητικα για να με φρεναρει. μπορει και τα βλεπει αθωα και φιλικα τα σχολια...2. Σε γουστάρει απλά περιμένει να κάνεις κίνηση κ εσυ κοιμάσαι
θα τη μεθυσω πρωτα ομως. να πιω και γω για να φυγουν οι δισταγμοιΤι να κάνεις:
1. Σε μια από τις βόλτες της χαϊδεύεις το μάγουλο και εάν δείξει ευχαρίστηση συνεχίζεις με φιλί στο στόμα με γλώσσα απ’ευθειας
μεχρι ομως να φτασω σαυτο το σημειο και να επιβεβαιωσω οτι οντως θελει, δλδ να εχω φτασει να τη χαιδευω και αυτη να μην αντιδραει αρνητικα, θα εχει σπασει η καρδια2. Τσιπούρα βόλτα και φιλί απευθείας.
3. Εάν ο φίλος σου σου έχει πει ότι είναι γενικά άνετη, εκεί που κάθεστε αγκαλιά ξεκινά να χαϊδεύεις το μπουτάκι της από μέσα. Εάν δείξει ευχαρίστηση συνεχίζεις προς το μουνακι της.
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
εγω νομιζω οτι με κανει παρεα επειδη βαριεται.... μεχρι να φυγει στη πολη που σπουδαζει. ντελιβερας για να της πηγαινω τσιγαρα στο χωριο της (γιατι δεν εχει παντοπωλειο εκει), και να της περναει η ωρα με τις βολτεςΡε φιλε εισαι 32...ο φίλος σου το ιδιο υποθέτω στην ίδια περιπου ηλικια. Το κοριτσακι το γαμουσε στα 18 του δλδ το ειχε για πουτσα. Τι θα εκανε σοβαρη σχεση με τετοια διαφορα ηλικιας.
Κανε και εσυ το ιδιο. Η κοπελα μπορει να γουσταρει ακομα τον φιλο σου και μια χαρα θα φτιαχτει αν μαθει ο φιλος σου οτι την πηδηξες μπας και ζηλεψει λιγο και επιβεβαιωθει η ιδια οτι την θελει ακομα.
Ίσως για αυτο σε κανει και παρεα. ΓΙα να την πηδηξεις και να το μαθει ο φιλος σου.
Φευγει οπως λες και σε λιγο καιρο για φοιτητιζη ζωη αρα ορμα τι θα χασεις? Τι αβολα και μαλακιες θα την βλεπεις μια στο τοσο μετα.
Αν συνεχίσεις έτσι οδεύεις ολοταχώς στο να εχεις ένα τεράστιο όπως φαίνεται απωθημένο.
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
πιθανον αυτοΚαλυνηχτακιας είσαι φιλε..
βολτες να της περναει η ωρα επειδη βαριεται μεχρι να φυγει.όλοι περάσαμε από τέτοιες φάσεις....στις ερημιές τι συζητάτε τα μέτρα του Μητσοτάκη
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ωπ!!! Φάουλ!!! Σκληρό και κόκκινη κάρτα!!! ΌΧΙ ΝΑ ΜΕΘΎΣΕΙ!!!! Είπαμε ένα ποτό ίσα για το κέφι!!! Αν μεθύσει, θα σε καταγγείλει για βιασμό!!! Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, ΌΧΙ κόκκαλο!!!!λοιπον. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. θα παιξω το τελευταιο μου χαρτι, δλδ να παρω ρετσινες η βοτκες, να ξεκινησουμε να πινουμε και να δω οταν μεθυσει πως θα συμπεριφερετε. και μετα βλεποντας και κανοντας...
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
δε γινετε εχω ριξει λεφτα για χωραφια και μηχανηματαφύγε από το χωριό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14