Νέα

Λογική vs αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ftoxos ergatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Ρε πόσο ξεκωλάκια έχουν γίνει τα μικρά, τι δουλειά έχει ένα 19χρονο με έναν 32αρη ;
Επίσης και συ ρε τυπε, το σκέφτεσαι; Πάνε βρες καμιά στην ηλικία σου , αφού χύνετε να έχετε και κάτι να πείτε.
Καλό και το γαμησι, αλλά αν είναι να έχω να κάνω με 19χρονο ( του 2003 μαλάκα) και άλλα να του λέω άλλα να καταλαβαίνει, βαράω μια μαλακία σπίτι μου και έχω και την νευρολογική μου λειτουργία ήσυχη και ήρεμη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Ρε πόσο ξεκωλάκια έχουν γίνει τα μικρά, τι δουλειά έχει ένα 19χρονο με έναν 32αρη ;
Επίσης και συ ρε τυπε, το σκέφτεσαι; Πάνε βρες καμιά στην ηλικία σου , αφού χύνετε να έχετε και κάτι να πείτε.
Καλό και το γαμησι, αλλά αν είναι να έχω να κάνω με 19χρονο ( του 2003 μαλάκα) και άλλα να του λέω άλλα να καταλαβαίνει, βαράω μια μαλακία σπίτι μου και έχω και την νευρολογική μου λειτουργία ήσυχη και ήρεμη.

Άμα του κάθεται αυτή ρε τύπε,όχι να πει;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.240
Πόντοι
206
Τα 'παζαρια' παντα ειχαν γκομενες....
τωρα βεβαια, επιπεδο δεν εβλεπα να εχουν, αλλα απο ποσοτητα, ειχε παντα...

Φτωχε Εργατη κρατα μας ενημερους!
Και μεγάλη ποσότητα μάλιστα......δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις......Γκόμενες από τα γύρω χωριά φορώντας τα καλά τους και βαμμένες τούμπανο λες και πάνε σε σκυλάδικο.........Μια χαρά είναι τα παζάρια.........!!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Γεμίσαμε φιλεναδίτσους.....

:confused:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.529
Πόντοι
216
Οταν υπαρχει μεγαλη αγαμια, χρόνια ας πουμε, το μυαλο θολωνει, η λογικη παει περιπατο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom