Νέα

Αναπληρωση χαμενου χρονου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavlas88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αν μέχρι τα 32 δε πήρες μπρος δε θα πάρεις τώρα. Γαμιας δε θα γίνεις. Η μόνη λύση για να ανεβάσεις νούμερα είναι πορνοτουρισμος η πορνομεταναστευση.

Αλλιώς κάτσε Ελλάδα βρες τη Σούλα από το Αιγάλεω π γουστάρει μηχανές και ίσως δεις καμία χαρά.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Τρελο αγορι μπασταρδακο τη μανα σου την πρεζου την γαμανε πακηδες στο μεταξι με ενα δεκαρικακι

Βρε πουτανοσπερμα Τιγρακι, η δικια σου δινει κωλο τζαμπα,η δικια μου σε πειραξε?

Και μη μιλας εσυ για Πακηδες,γιατι απ οτι ακουγεται τους εχεις ιδιαιτερη αδυναμια.Φαινεται ο καταπιονας σου γουσταρει σπερμα με καρρυ

Αει σιχτιρ,φτεραααααααααααααααα

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Βλαση ζεις ενα δραμα αγορι τρελο το ξερω με πρεζου πουτανα μαμα δυσκολα τα πραγματα

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Ποτε δεν ειναι αργα για να αρχισεις να απολαμβάνεις τη ζωη.

• Like
Αντιδράσεις: soul3

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Βλαση ζεις ενα δραμα αγορι τρελο το ξερω με πρεζου πουτανα μαμα δυσκολα τα πραγματα

Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια,μικρο πτωχο και ομοφυλοφιλο πουτανογενημα καποιας ξεσκισμενης ΚΝιτισας του 70

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ελα ρε βλαση τρελο αγορι

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Μωρη ξεφωνημενη αλλαζεις νημα για να ξεφυγεις?

φτεραααααααααα

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Εδώ είσαι καρντάσι!

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpeg
    αρχείο λήψης (3).jpeg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 37

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
[quote author=kavlas88 link= ]Καλησπερα στην παρεα, ειμαι 32 ετων, δεν εχω πολλες εμπειριες μου αρεσουν μονο οι γυναικες και αναρωτιεμαι πως γινεται να εχασα τοσο καιρο χωρις να εξελισομαι και χωρις να
γενικα δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση, ειχα μονο πεντε σχεσεις η μια κρατησε τρια χρονια οι αλλες κανα μηνακι περιπου (αν θεωρουνται σχεσεις ο μηνας χαχα)
το θεμα μου ειναι πρεπει να βρω γκομενες με καθε κοστος... σιγουρα η εμφανιση παιζει τον πρωτο ρολο, κανονικη νορμαλ μετρια εμφανιση (νομιζω) 'εχω,
πως μπορω να βγαινω στα μπαρ και να καμακωνω γκομενακια για γαμησια ? εστω για μετα το λοκ νταουν του κορονιου, υπαρχει κανενας που θελει να συζητησουμε τεχνικες πεσιματως και για την μοδα την εμφανιση κτλ?

επισης μου εχει καρφωθει τρελα στο μυαλο και σκεφτομαι ολη την ωρα να παρω μια μηχανη yamaha r6 του ετους 2005 ή yamaha r1 του ετους 2003 , πιστευεται θα εριχνα γκομενακια με την μηχανη η θα ανεβαινε η ψυχολογια μου η δεν αξιζει να πεταξω ετσι κανα δυο χιλιαρικα ευρω?
Με ιεροδουλες δε θελω να παω ουτε σε μπουρδελα δηλαδη δε θελω να πληρωσω στην ψυχρα για να γαμησω, βεβαια για να γαμησω θα πηγαινα και κανα γκομενακι κανα ταξιδι αλλα να μην ηταν πουτανα...

αρα η ερωτηση μου ειναι η εξης οτι ενας ανθρωπος που εχασε τοσα χρονια και δεν εβγαινε πολυ εξω και δεν εχει πολλες παρεες πως μπορει να γνωρισει πολλα μουνακια για να το ζησει εστω και αργοπορημενα ?

εχω φρικαρει σας παρακαλω μην μου ριξετε δουλεμα, απλα ξυπνας μια μερα και συνειδητοποιεις ποσο πολυ κακο εκανες στον εαυτο σου ολα αυτα τα χρονια!!! [/quote]
Παράξενο ερώτημα για το μέρος που ρωτάς φίλε.
Οι πιο πολλοί εδώ γουστάρουμε πουτάνες.
Η αυτοπεποίθηση μεγάλο πράγμα αλλά όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο δύσκολα χτίζεται.
Δεν αρκεί φυσικά να πεις "αξίζω" ή "μπορώ"

Πρέπει να το πιστέψεις κιόλας.

Εγώ θα σου λεγα το εξής.
Συνταγή δεν υπάρχει για να προσεγγίσεις γυναίκα.Απλά χώσου.

Χωρίς υπερβολές.

Συστήσου νορμαλ και πες οτι εχεις να πεις.Εχεις 3 λεπτα περιπου οσο ακριβως κρατα ενα τραγουδι.

Μη βιαστεις να πεις την ατακα και να φυγεις η να δωσεις τηλ και να εξαφανιστεις.Δε πιανει αυτο περα λιγων εξαιρεσεων.

Το κακο καμακι ειναι καλυτερο απο το καθολου καμακι.

Αυτο να.σκεφτεσαι.

Εγω εχω ελεηνα χαμηλα ποσοστα επιτυχιας αλλα το διαρκες χωσιμο μου εξασφαλιζει το minimum 4 μετρια γκομενακια το χρονο(1 ανα 3μηνο).

Το χω ξαναπει.

Αν.δε γυριζεις τον τροχο της τυχης ριχνοντας βολες σε προσεγγισεις δε θα κερδισεις τιποτα.

Εγω εχω τη συνειδηση μου ησυχη πως εκανα αυτο που μπορουσα για να γαμησω και υστερα παω και γαμαω στις πουτανες και ειμαι καλα

Δε με απασχολει πλεον να αποδειξω κατι στον εαυτο μου η να αντλησω επιβεβαιωση απο γκομενες.

Ειμαι αυτος που ειμαι.Ενας ανθρωπος με μετρια αυτοπεποιθηση,μετριος μπαλαδωρος,οχι κανας ιδιαιτερος μαγκας και τυπας και I am fucking perfectly ok with that.

Να κατσω να σκασω;Οχι βεβαια!

Χωσου φιλαρα μου ανελεητα!Οπου δεις ωραιο αλλα και μετριο γκομενακι

Μη μασας.Απλα σκεψου αν θα θελες να το ξεκωλιαζεις πριν πας.

Ετσι μονο θα αυξησεις τις επιτυχιες σου.

4 γκομενες το χρονο θα σου αποδωσει το ανελεητο καμακι.Δοκιμασμενο.

Δε θα ναι τα αστερια 8 αρακια(μπορει κιολας ποτε δε ξερεις,εγω γαμησει στη ζουλα τετοιες σπανια)αλλα θα ναι μια μουνα για το καυλι σου και ισως ανακαλυψεις και ταλενταρες στα πνευστα.

Καλη επιτυχια μαν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261
Εγω εχω ελεηνα χαμηλα ποσοστα επιτυχιας αλλα το διαρκες χωσιμο μου εξασφαλιζει το minimum 4 μετρια γκομενακια το χρονο(1 ανα 3μηνο).

Εγω εχω τη συνειδηση μου ησυχη πως εκανα αυτο που μπορουσα για να γαμησω και υστερα παω και γαμαω στις πουτανες και ειμαι καλα

Δε με απασχολει πλεον να αποδειξω κατι στον εαυτο μου η να αντλησω επιβεβαιωση απο γκομενες.

Ειμαι αυτος που ειμαι.Ενας ανθρωπος με μετρια αυτοπεποιθηση,μετριος μπαλαδωρος,οχι κανας ιδιαιτερος μαγκας και τυπας και I am fucking perfectly ok with that.

παιχτη, αν δεν ησουν εσυ δε θα εγραφα γιατι παρεξηγουνται.
ξερεις πολυ καλα οτι τα λεω χυμα και σταρατα.
λοιπον... εσυ εισαι loser απο τα αποδυτηρια ετσι οπως τα περιγραφεις, κοινως εχεις σοβαρο θεμα με τον εαυτο σου.
εχεις υποβιβασει, εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου με λιγα λογια και τον εχεις λιγο πιο πανω απο τον πατο. πες μεση αντε.
σχεδον σε ολες σου τις ιστοριες που μας εχεις πει εδω μεσα, παντα βγαινεις loser.
πως περιμενεις λοιπον να ανεβεις level ????
ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ φιλε.
εδω οι χοντρες και οι φωκιες εχουν ψηλα τον αμανε και ριχνουν "ωραια" παλουκαρια.
τωρα γιατι και πως, ειναι αλλο θεμα.
στο εχω ξαναπει νομιζω και κλεινω... πρεπει να κανεις ενα γερο reset και να πας μπροστα.
μονο εσυ ξερεις το πως, επομενως ψαξτο.
αν εισαι ομως οντως ικανοποιημενος ετσι οπως τα λες, πασο και σορρυ κιολας.

p.s. : οι πουτανες ειναι καθαρα εκτονωση και τιποτα απολυτως αλλο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
[quote author=kavlas88 link= ]Καλησπερα στην παρεα, ειμαι 32 ετων, δεν εχω πολλες εμπειριες μου αρεσουν μονο οι γυναικες και αναρωτιεμαι πως γινεται να εχασα τοσο καιρο χωρις να εξελισομαι και χωρις να
γενικα δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση, ειχα μονο πεντε σχεσεις η μια κρατησε τρια χρονια οι αλλες κανα μηνακι περιπου (αν θεωρουνται σχεσεις ο μηνας χαχα)
το θεμα μου ειναι πρεπει να βρω γκομενες με καθε κοστος... σιγουρα η εμφανιση παιζει τον πρωτο ρολο, κανονικη νορμαλ μετρια εμφανιση (νομιζω) 'εχω,
πως μπορω να βγαινω στα μπαρ και να καμακωνω γκομενακια για γαμησια ? εστω για μετα το λοκ νταουν του κορονιου, υπαρχει κανενας που θελει να συζητησουμε τεχνικες πεσιματως και για την μοδα την εμφανιση κτλ?

επισης μου εχει καρφωθει τρελα στο μυαλο και σκεφτομαι ολη την ωρα να παρω μια μηχανη yamaha r6 του ετους 2005 ή yamaha r1 του ετους 2003 , πιστευεται θα εριχνα γκομενακια με την μηχανη η θα ανεβαινε η ψυχολογια μου η δεν αξιζει να πεταξω ετσι κανα δυο χιλιαρικα ευρω?
Με ιεροδουλες δε θελω να παω ουτε σε μπουρδελα δηλαδη δε θελω να πληρωσω στην ψυχρα για να γαμησω, βεβαια για να γαμησω θα πηγαινα και κανα γκομενακι κανα ταξιδι αλλα να μην ηταν πουτανα...

αρα η ερωτηση μου ειναι η εξης οτι ενας ανθρωπος που εχασε τοσα χρονια και δεν εβγαινε πολυ εξω και δεν εχει πολλες παρεες πως μπορει να γνωρισει πολλα μουνακια για να το ζησει εστω και αργοπορημενα ?

εχω φρικαρει σας παρακαλω μην μου ριξετε δουλεμα, απλα ξυπνας μια μερα και συνειδητοποιεις ποσο πολυ κακο εκανες στον εαυτο σου ολα αυτα τα χρονια!!! [/quote] Δικέ μου καλησπέρα.Θα είμαι συνοπτικός. Καταρχήν είσαι μικρό παιδί, δεν χάθηκε και κανένας τρελός χρόνος , χαλάρωσε.. Τι σού προτείνω ??? Να κάνεις σεξ με πολλές πουτάνες σε μικρό χρονικό διάστημα για να πάρεις συμπυκνωμένη εμπειρία. Πχ. Ξεκίνα να πηγαίνεις κάθε μέρα βρες ποιες σού αρέσουν και πέρνα καλά. Δε φαντάζεσαι τι κοριτσάκια θα βρεις στα μπουρδέλα..πιπίνια σκέτα.Αφού το κάνεις αυτό δε θα χρειαστείς ούτε μηχανή ούτε να το παίξεις κάποιος άλλος στις έξω γκόμενες.. Θα δούν πάνω σου τη σεξουαλική αύρα και με μια δυο κουβέντες θα τις δουλεύεις ψιλό -γαζί. Καλωσήρθες! Υ.Γ Η ψυχολογία σου θα φτάσει ταβάνι μόνο με δέκα ευρώ και χωρίς ατάκες και άγχη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
[quote author=kavlas88 link= ]

[/quote]

kman?:cheesy:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι ρε βλαχαρα να κανει καμακι μα τρωει τις χυλοπιτες , αμα σε γουσταρουν οι γκομενες ερχομται μονες τους , το καμακι ειναι για τους βλαχοκαγκουρες σαν εσενε
Τότε πως το δικαιολογείς όλα αυτά τα κανάλια/επιχειρήσεις που ξεπηδήσανε στο Youtube που ασχολούντε με το πως να φλερτάρεις σωστά μια γκόμενα?
Αυτοί που έχουν αυτά τα κανάλια στο youtube είναι και αυτοί που έχουν φάει τις χυλόπιτες , απλά πράματα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296

λοιπον... εσυ εισαι loser απο τα αποδυτηρια ετσι οπως τα περιγραφεις, κοινως εχεις σοβαρο θεμα με τον εαυτο σου.
εχεις υποβιβασει, εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου με λιγα λογια και τον εχεις λιγο πιο πανω απο τον πατο. πες μεση αντε.
σχεδον σε ολες σου τις ιστοριες που μας εχεις πει εδω μεσα, παντα βγαινεις loser.
εδω οι χοντρες και οι φωκιες εχουν ψηλα τον αμανε και ριχνουν "ωραια" παλουκαρια.
στο εχω ξαναπει νομιζω και κλεινω... πρεπει να κανεις ενα γερο reset και να πας μπροστα.

Που ρε τύπε μου;;
Καλές γιορτές να χουμε και να τελειωσει γρηγορα αυτη η κωλοεπιδημια να ξαναγινουμε οπως πριν!
Και ποιός δε θέλει τη βελτίωση μάγκα μου!Ανοιγεις θεμα που θα μπορουσαμε να κουβεντιαζουμε μερες αλλα θα σου πω το εξης

Η βελτιωση ερχεται οταν ξεκινας απο την αποδοχη του ποιος εισαι.
Καθε μερα κανω reset κι επανεκτιμω καταστασεις και κανω αυτοκριτικη!

Και δε σταματαω να ακουω γνωμες φιλων και ατομων που εκτιμω οπως εισαι εσυ παιχτη!

Φιλουρες!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261

Που ρε τύπε μου;;
Καλές γιορτές να χουμε και να τελειωσει γρηγορα αυτη η κωλοεπιδημια να ξαναγινουμε οπως πριν!
Και ποιός δε θέλει τη βελτίωση μάγκα μου!Ανοιγεις θεμα που θα μπορουσαμε να κουβεντιαζουμε μερες αλλα θα σου πω το εξης

Η βελτιωση ερχεται οταν ξεκινας απο την αποδοχη του ποιος εισαι.
Καθε μερα κανω reset κι επανεκτιμω καταστασεις και κανω αυτοκριτικη!

Και δε σταματαω να ακουω γνωμες φιλων και ατομων που εκτιμω οπως εισαι εσυ παιχτη!

Φιλουρες!

επισης φιλε, με υγεια πανω απ'ολα και να πα να γαμηθει το μπουστη το κουλη.
αλλα δωσε βαση λιγο...
αν ξεκινας και πας σε γκομενα με υποσυνειδητα στο μυαλο σου τη μετριοτητα, το'χεις χασει το παιχνιδι απο το:
"γεια σου, τι κανεις ??? ειμαι ο αρχιδης !!!" κτλπ
αυτο που μετραει στις γκομενες, οπως και σε πολλες αλλες παραστασεις σαφως, ειναι η αυρα και αυτο που εκπεμπεις στον αλλον.
οτι εκπεμπεις, αυτο σου ερχεται. με μετριοτητα δεν πας πουθενα.
αυτο φαινεται και το μυριζονται σαν τα λαγωνικα τα ντρογκια, οσο καλα και να τα εχεις κρυψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom