Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.893
- Πόντοι
- 3.656
σου εχω ξαναπει οτι αναγνωριζω το βαθμο δυσκολιας παιχνιδιου εκτος αυτων των 2 πολεων,αλλα εχω την αισθηση πως παλι προσπαθεις να βρεις μια φτηνη δικαιολογια. σημειωτεον,πολεις οπως Σερρες και Βεροια, ειναι τιγκα στα πορνιδια.
Χαλκιδικη τα καλοκαιρια-αν δεν εισαι τρομπας- γνωριζεις πραμα για ολη τη χρονια.
το Κιλκις επισης παλευεται,ΝΑΙ το Κιλκις. εχει βγαλει επικα κομματια,ασχετα που το "κοροιδευουμε" τοσα χρονια.
μονο για Γιαννιτσα-Αλεξανδρεια δεν εχω αποψη. μιλαμε ομως για κωμοπολεις 40-50 χλμ απο Θεσ/νικη,οκ.
η μονη πολη που ξεχασα και απο την οποια επισης μπορει να καταγεσαι, ειναι η Κατερινη,οπου γινεται μουνοπανηγυρη χειμωνα-καλοκαιρι
με ολες τις Βαλκανιες να πουμε! και οι Κατερινιωτισσες δεν πανε πισω. ξερεις ποσοι Αθηναιοι σκανε καλοκαιρια στην Πιερια?φαντασου.
να εχεις τα νησια και τη Μανη διπλα σου και να επιλεγεις βαλκανικο μπλοκ
Για να γνωρίσεις σε όλες αυτές τις πόλεις,πρέπει να ζεις εκεί και να γίνεις μέρος της κοινωνίας τους.Δεν θα πας ένα βράδυ και θα βγάλεις γκόμενα.Και ειδικά όταν δεν είσαι και πιτσιρικάς.Μη γράφεις μαλακίες
Κατερίνη και Χαλκιδική όντως έχει πράγμα το καλοκαίρι αλλά κι εκεί θέλει να κάτσεις μέρες,να βρεις κανα άτομο μαζί μην είσαι μόνος σα μαλάκας,να βρεθεί καμία που να ψάχνεται να καμακωθεί από άγνωστο,δύσκολα πράγματα για άτομα της ηλικίας μου
Το μόνο που θα έσωζε κόσμο ήταν το τίντερ,αλλά δυστυχώς ζούμε στη μόνη χώρα που δε δουλεύει
ΥΓ Επικά κομμάτια στο Κιλκίς...Κλάμα...
Τελευταία τροποποίηση: