Νέα

ΜΠΛΕΞΙΜΟ με λαθος ατομο(γκομενα που υπο αλλες συνθηκες δεν θα δινατε σημασια!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Γιατι ρε γαμω την πουτανα μου τα κυριακατικα σκανε δυο μερες νωριτερα,σας αποσυντονισε η καραντινα;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Νομιζετε οτι ειναι καθε μερα Κυριακη;

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.197
Πόντοι
446
Aποζητούν την Σαββίδεια γνώση!

δικε μου οπου βρεις Σαββιδη σε χλωρο κλαρι δεν τον αφηνεις και ολο στη βουβουζελ-καραμουζελ τον εχεις  :2funny:  
εχει στοκαρει :2funny:

YkbIcqq.jpg

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μηπως εισαι Χιλτον και απολαμβανεις το ποτο σου;

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Λοιπόν ο μάγκας Εχει έλλειψη σεξουαλικης  συνεύρεσης Έτσι κι αλλιώς , με την πουτανα την καραντίνα άρχισε να κάθεται σπίτι μόνος του κ να κάνει κ σενάρια , άρχισε μέσα στα σενάρια μα σκσφτεται καμία χοντρούλα βρώμικη πατσαβούρα με καλο χαρακτήρα που έχει γκόμενο, το ποιο πιθανό είναι να δουλεύουν μαζί , αυτή η σκέψη γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί , σήμερα πάτησε   ένα τσιγάρο και του ήρθε στο μυαλό να γραψει κάτι και αυτός εδώ μέσα , κ άρχισε να γράφει το παραπάνω κείμενο ,
Κ τώρα θα σας πω πως το χειρότερο από όλα είναι πως καθόμαστε όλοι εμείς κ το διαβάζουμε κ προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη ,,, τεσπα φίλε έχω μια συμβουλή την αλκή φορά που θα την στις βγάλε τον πουτσο σου απέξω κ πες της  νΑ στον κάνει καλά ,, κ μετά πες μας αν νοιωθεις τα ίδια
--
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ....ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ medrano ρε μαλακα,πουθενα δεν εγραψα οτι ειναι χοντρη μαλακα1-
πουθενα δεν εγραψα σεναρια μαλακα2-
ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ...υπαρχει κατι που λεγεται εχεμυθεια γαμημενε βλακα σκατοκεφαλε μπινε,
σε ποιον να τα πω ρε νουμερο σε αλλο ατομο που την ξερει?
μυστικο που φευγει απο 2 ατομα παυει να ειναι μυστικο, μετα ρε μαλακα ν.4 θα μου λεγε και θα χε δικιο σε εμπιστευτικα και πηγες και τα πες αλλου? ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ γαμημενε αγαμητε που ειναι πιο ισχυρη απο το σεξ,την αγαπη,την εκτιμηση...
αντε γαμησου τωρα κ φερε την εισπραξη μαλακα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
δικε μου οπου βρεις Σαββιδη σε χλωρο κλαρι δεν τον αφηνεις και ολο στη βουβουζελ-καραμουζελ τον εχεις  :2funny:  
εχει στοκαρει :2funny:

YkbIcqq.jpg

Τι να κάνω,διψάω για την μαλακία γνώση που παρέχει μέσα από τις χιλιάδες τσόντες που εχει δει τις εμπειρίες του στη ζωή

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Νιώθεις την παρουσία του Σαβιδη αυτή τη στιγμή στο σάιτ; Πάω στοίχημα ότι μας βλέπει τώρα, ξύπνιος είναι 100%

Και σε βάζω στοίχημα ότι αυτήν την στιγμή κάνει όπως ο Ιωαννίδης στο γνωστό σκετσάκι από τους ΑΜΑΝ είναι ψύχραιμος

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Λοιπόν ο μάγκας Εχει έλλειψη σεξουαλικης  συνεύρεσης Έτσι κι αλλιώς , με την πουτανα την καραντίνα άρχισε να κάθεται σπίτι μόνος του κ να κάνει κ σενάρια , άρχισε μέσα στα σενάρια μα σκσφτεται καμία χοντρούλα βρώμικη πατσαβούρα με καλο χαρακτήρα που έχει γκόμενο, το ποιο πιθανό είναι να δουλεύουν μαζί , αυτή η σκέψη γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί , σήμερα πάτησε   ένα τσιγάρο και του ήρθε στο μυαλό να γραψει κάτι και αυτός εδώ μέσα , κ άρχισε να γράφει το παραπάνω κείμενο ,
Κ τώρα θα σας πω πως το χειρότερο από όλα είναι πως καθόμαστε όλοι εμείς κ το διαβάζουμε κ προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη ,,, τεσπα φίλε έχω μια συμβουλή την αλκή φορά που θα την στις βγάλε τον πουτσο σου απέξω κ πες της  νΑ στον κάνει καλά ,, κ μετά πες μας αν νοιωθεις τα ίδια
-----------
εισαι πολυ μαλακας οταν ολα τα συνδιαζεις με το γαμησι, εισαι ο τυπος που ανοιγει μπαρ για να γαμησει την σερβιτορακαι τελικα τον γαμαει ο γκομενος της

imp9

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Και σε βάζω στοίχημα ότι αυτήν την στιγμή κάνει όπως ο Ιωαννίδης στο γνωστό σκετσάκι από τους ΑΜΑΝ είναι ψύχραιμος

Αύριο θα μας πάει Χίλτον ο Σαβιδης για ποτακι, να φέρεις μουνια να γίνει παιχνίδι, λέει  :2funny:

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Πες της αυτο (γυρω-γυρω αλλα με το point να ειναι ευδιακριτο) και ειτε θα βελτιωθει, ειτε θα το εκλαβει ως κακη κριτικη και θα σε κοψει η ιδια. Η πες της κατι σε στυλ οτι νιωθω οτι ειναι σα να εχεις παραιτηθει απ'τη ζωη και να την αντιλαμβανεσαι με μια παθητικοτητα ενω μπορεις να κανεις 1002 πραγματα - και αυτο με βαραινει και μενα που μου τα λες γιατι ειναι σα να βλεπω μια κακη κατασταση που δε μπορει να αλλαξει ενω υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης σε αρκετα πραγματα (δωστης και παραδειγματα).

Ή αραιωσε την επικοινωνια/συναντησεις σιγα-σιγα μεχρι απεξαρτησης (δικης σου/δικης της - δε ξερω).
--
καμια ελπιδα τυπε το εκανα επι μηνες...εχει μπει σε ενα φαυλο κυκλο....
νομιζω βρισκει ασφαλεια στην μιζερια της

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ο Σαβ γαμαει τωρα κι εμεις μενουμε αγρυπνοι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom