Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Γιατι ρε γαμω την πουτανα μου τα κυριακατικα σκανε δυο μερες νωριτερα,σας αποσυντονισε η καραντινα;
Γιατι ρε γαμω την πουτανα μου τα κυριακατικα σκανε δυο μερες νωριτερα,σας αποσυντονισε η καραντινα;
Εισαι ακομα ξυπνιος ρε τρελε;Aποζητούν την Σαββίδεια γνώση!
Εισαι ακομα ξυπνιος ρε τρελε;
Χαχαχα θεος!!!Βαμπιρίζω σιγά σιγά!
Aποζητούν την Σαββίδεια γνώση!
--Λοιπόν ο μάγκας Εχει έλλειψη σεξουαλικης συνεύρεσης Έτσι κι αλλιώς , με την πουτανα την καραντίνα άρχισε να κάθεται σπίτι μόνος του κ να κάνει κ σενάρια , άρχισε μέσα στα σενάρια μα σκσφτεται καμία χοντρούλα βρώμικη πατσαβούρα με καλο χαρακτήρα που έχει γκόμενο, το ποιο πιθανό είναι να δουλεύουν μαζί , αυτή η σκέψη γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί , σήμερα πάτησε ένα τσιγάρο και του ήρθε στο μυαλό να γραψει κάτι και αυτός εδώ μέσα , κ άρχισε να γράφει το παραπάνω κείμενο ,
Κ τώρα θα σας πω πως το χειρότερο από όλα είναι πως καθόμαστε όλοι εμείς κ το διαβάζουμε κ προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη ,,, τεσπα φίλε έχω μια συμβουλή την αλκή φορά που θα την στις βγάλε τον πουτσο σου απέξω κ πες της νΑ στον κάνει καλά ,, κ μετά πες μας αν νοιωθεις τα ίδια
Βαμπιρίζω σιγά σιγά!
δικε μου οπου βρεις Σαββιδη σε χλωρο κλαρι δεν τον αφηνεις και ολο στη βουβουζελ-καραμουζελ τον εχεις
εχει στοκαρει
Μηπως εισαι Χιλτον και απολαμβανεις το ποτο σου;
Νιώθεις την παρουσία του Σαβιδη αυτή τη στιγμή στο σάιτ; Πάω στοίχημα ότι μας βλέπει τώρα, ξύπνιος είναι 100%
-----------Λοιπόν ο μάγκας Εχει έλλειψη σεξουαλικης συνεύρεσης Έτσι κι αλλιώς , με την πουτανα την καραντίνα άρχισε να κάθεται σπίτι μόνος του κ να κάνει κ σενάρια , άρχισε μέσα στα σενάρια μα σκσφτεται καμία χοντρούλα βρώμικη πατσαβούρα με καλο χαρακτήρα που έχει γκόμενο, το ποιο πιθανό είναι να δουλεύουν μαζί , αυτή η σκέψη γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί , σήμερα πάτησε ένα τσιγάρο και του ήρθε στο μυαλό να γραψει κάτι και αυτός εδώ μέσα , κ άρχισε να γράφει το παραπάνω κείμενο ,
Κ τώρα θα σας πω πως το χειρότερο από όλα είναι πως καθόμαστε όλοι εμείς κ το διαβάζουμε κ προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη ,,, τεσπα φίλε έχω μια συμβουλή την αλκή φορά που θα την στις βγάλε τον πουτσο σου απέξω κ πες της νΑ στον κάνει καλά ,, κ μετά πες μας αν νοιωθεις τα ίδια
Και σε βάζω στοίχημα ότι αυτήν την στιγμήκάνει όπως ο Ιωαννίδης στο γνωστό σκετσάκι από τους ΑΜΑΝείναι ψύχραιμος
Τι να κάνω,διψάω για τηνμαλακίαγνώση που παρέχει μέσα απότις χιλιάδες τσόντες που εχει δειτις εμπειρίες του στη ζωή
--Πες της αυτο (γυρω-γυρω αλλα με το point να ειναι ευδιακριτο) και ειτε θα βελτιωθει, ειτε θα το εκλαβει ως κακη κριτικη και θα σε κοψει η ιδια. Η πες της κατι σε στυλ οτι νιωθω οτι ειναι σα να εχεις παραιτηθει απ'τη ζωη και να την αντιλαμβανεσαι με μια παθητικοτητα ενω μπορεις να κανεις 1002 πραγματα - και αυτο με βαραινει και μενα που μου τα λες γιατι ειναι σα να βλεπω μια κακη κατασταση που δε μπορει να αλλαξει ενω υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης σε αρκετα πραγματα (δωστης και παραδειγματα).
Ή αραιωσε την επικοινωνια/συναντησεις σιγα-σιγα μεχρι απεξαρτησης (δικης σου/δικης της - δε ξερω).
Ο Σαβ γαμαει τωρα κι εμεις μενουμε αγρυπνοι!!!