Αχιλλέα το πρώτο ποστ το έγραψες είναι απο Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος και έχουμε τώρα τελος Δεκεμβριου,
θα σου πω την αποψη μου και οτιδηποτε χρειαστεις ισως μπορεις να μου στειλεις και μηνυμα προσωπικο να μιλησουμε στο τηλ κτλ
απλα ξερεις αυτα τα ατομα αυτο κανουν για να επιβιωσουν, ξερεις ποσους μαλακες εχουν βρει σαν εσενα και σαν εμενα για να μην γαμανε να μην περνανε καλα οι αντρες και αυτες να ανεβαινει η ψυχολογια τους ? Είναι τοξικα ατομα και με οποιον μπλεκουν τον χαλανε και τον καταστρεφουν ψυχολογικα, τρεφονται μεσα απο αυτο και αυτη ειναι η δουλεια τους!!!
Επισης βλεπεις την πουτανια σε ολο της το μεγαλειο οταν λες ειχε τριτο και εσενα σε ειχε καπως σαν αναπληρωματικο, δε διαβασα ολα τα ποστ που εγραψες αλλα ενα πραγμα θα σου πω αγαπητε: Στη ζωη μας καποιες φορες επικρατει το συναισθημα σε αντιθεση με την λογικη και στη δικη σου περιπτωση εχει γινει ακριβως το ιδιο...
δηλαδη επικρατησε το συναισθημα απο την λογικη, αν ψαξεις μεσα σου θα καταλαβεις γιατι το εκανες , ισως σου αρεσει και ηθελες να ζησεις τρελες καταστασεις σαν εμπειριες!!! ισως απο λυπηση εγινε ολο αυτο, σημασια ομως εχει το αποτελεσμα οτι εχεις βαλει την καρδια σου να σκεφτεται και οχι η λογικη σου!!!
---------------------------------
ευχαριστω,ισως τωρα το θεωρω χασιμο χρονου την αναλυση αλλα ετσι ισως γλυτωσουν και αλλοι, μαλλον δεν διαβασες ολο το νημα και εβγαλες λαθος συμπερασμΤΑ.
Εξηγω δεν ημουν 3 ατομο στους 2, ουτε περιμενα να την γαμησω, εγραψα ειχα 2 ευκαιριες αλλα το σκεφτηκα αλλιως οτι θα εμπλεκα πολυ βαθυτερα μετα για ενα-δυο μετρια γαμησια....ελπιζω αυτο να σε καλυπτει.
Το αρχικο ποστ ηταν λαθος γιατι δεν ειχα ολα τα στοιχεια απλα υπεθετα την εκταση του προβληματος το οποιο οταν εμαθα αρκετα ηταν 100 φορες μεγαλυτερο εκτος καθε λογικης στον μεσο ανθρωπο!!! ακουγεται παλαβο αλλα ετσι ειναι οταν ηξερα το 20% δεν εβγαζα νοημα αλλα υπηρχε ενα back -up οταν εμαθα και ειδα το 70% εχασα καθε επαφη με λογικη του στυλ δεν ειναι δυνατον. σε ολα αυτα σκεψου οτι ποτε δεν θα μαθω το 100% και καλυτερα γιατι θα εχω ησυχια και θα ηταν αδυνατον να καταλαβω.
Η κοπελα δεν ειναι teaser αυτες ειναι ευκολο να τις καταλαβεις, γιατι παιζουν ειναι συνηθως κουκλες με αυτοπεποιθηση οκ.
ειχε θεματα στο παρελθον εγω δεν τα ηξερα ολα, ειχε θεματα στην διαρκεια που την γνωρισα,(εχασε λεφτα,ψυχικη υγεια οση ειχε απομεινει,)
δεν επικρατησε το συναισθημα που λες αλλα το φιλοτιμο και οι ενοχες που εγω αφησα να μου τις ριζωσει μεσα μου βλεπε τι γραφει ο yatonpoutso και ο mindreader,imp9 kai o ntik....εχουν πιασει ακριβως το νοημα.
Το θεμα ηταν και το νοημα του ποστ, πως μπλεκεις καπου που ποτε δεν νομιζες οτι θα μπλεξεις...σε κατι που κανει ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα,και αντε μπηκες στο χορο, πως βγαινεις χωρις σκεψεις που εδω δεν ειχες για φυσιολογικες καταστασεις παραδειγμα χωριζεις μια γκομενα που εκτιμας αλλα βλεπεις οτι δεν την θες εσυ οσο αυτη...δεν υπαρχουν τυψεις ουτε σκεψεις κανεις αυτο που πρεπει...ενω σε αυτην την περιπτωση η λογικη σου παει περιπατο, επειδη η αλλη σου εχει δημιουργησει συναισθηματικο ενοχικο κυριως δεσιμο..και ειναι το μονιμο θυμα...--ουτε σωτηρας ουτε ηρωας και μαλακιες απλα σε τραβαει το ενοχικο συνδρομο.
ειναι τεχνη αυτο και οταν τοσα χρονια δεν το εχεις συναντησει βιωσει....την πατας...
ειναι αλλο πχ να σου λεει η γκομενα θελω αμαξι για την δουλεια κ ας εχεις αμετρητα λεφτα εκει λες παρε το μετρο δεν με νοιαζει..γιατι ζητα κατι υλικο η χαρη σε αλλη περιπτωση....---
το σφαλμα ηταν το αρχικο ποστ και πολλοι το πηραν στην ζηλεια στην πλακα κτλ, απλα τοτε εγραψα συμφωνα με αυτα που ηξερα.
για την ιστορια δεν εχω δει γυναικα με τοση χαμηλη αυτοεκτιμηση το οποιο το ειδα σταδιακα...τοση καταθλιψη και διαταραχη προσωπικοτητας,
βιωσε και δεχτηκε αδιανοητα πραγματα τον καιρο που την γνωρισα απλα τα εμαθα πολυ αργοτερα.-
Το ενστικτο μου ηταν σωστο εξ αρχης ασχετα αν δεν το ακουσα, η μαλλον η βασικη αιτια για ολα ηταν η δουλεια και η αποσταση -
και στις σωστες ερωτησεις που ειχα δεν εδινα απαντηση.-
μην μπερδευεις τις λεγομενες παλια χαμουρες η teaser με αυτην την κατασταση.