Νέα

ΜΠΛΕΞΙΜΟ με λαθος ατομο(γκομενα που υπο αλλες συνθηκες δεν θα δινατε σημασια!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε δε μου τη δινεις εμενα που χω να γαμησω απο τον...ιουνιο του 18;;;; :confused::confused:

Θα της δωσω το κωλαντερο στο χερι! (Αν μου σηκωθει...) Με γκαβλωνουν κι οι κοντες...:confused:

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.135
Πόντοι
456

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
αυτή η συμπεριφορά είναι πιο συχνή στις γυναίκες. Νομίζεις ότι θα βοηθήσεις ένα άτομο αλλά είναι σαν να προσπαθήσεις να τραβήξεις οδοντογλυφίδες με μαγνήτη. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο "σωτήρας" είναι ότι το άλλο μέλος δε θέλει να σωθεί. Αν ήθελε θα είχε δείξει σημάδια βελτίωσης. Κάποτε έκανα παρέα σε μια που δεν τη γούσταρα που είχε ένα κοντέινερ ψυχολογικά (παραλίγο να χάσει τη δουλειά της). Νόμιζα ότι τη βοηθούσα να ξεπεράσει την κατάθλιψή της αλλά έχανα το χρόνο μου. Τελικά έκοψα τώρα δεν ξέρω ούτε τι κάνει. Εντάξει να έχεις αισθήματα το καταλαβαίνω, το στραβό το ξύλο όμως δεν ισιώνει. Αν δεν δεις στον πρώτο μήνα σημάδια βελτίωσης, άστο. Το μόνο που θα συμβεί είναι να χάσεις το χρόνο σου.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μονο με λαθος ατομα μπλεκουμε

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Τύποι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε για αυτές τις πατσαβούρες, είναι να τους δώσετε ένα σκοινί με μια θηλιά.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
191
Πόντοι
6
Μετα απο καποιο καιρο συναναστροφης με τετοια ατομα, επειδη τα ιδια δεν καταλαβαινουν την κατασταση τους, σε κανουν να νομιζεις οτι τελικα το προβλημα το εχεις εσυ και οχι αυτο

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Βασικα το εχεις και εσυ γιατι δεν εχεις την αυτοεκτιμηση να τους στειλεις στο διαολο

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δεν ειναι θεμαοτι καποιος την βλεπει σαν "σωτηρας" χιλιαδες ατομα θελουν βοηθεια απο την unicef μεχρι την καρετα-καρετα-
το θεμα ειναι να αποφυγεις εξ αρχης το αγκιστρι, και δεν γινεται αυτο απο την μια μερα στην αλλη, σταδιακα μαθαινεις περισοτερα και βυθιζεσαι χωρις να το καταλαβεις σε μια κατασταση που ποτε δεν περιμενες...
π.χαλλος θα εμπλεκε με πρεζακι,πουτανα,βιζιτου, οτι εχει το menu απλα εκει το 99% ξερει τις συνεπειες και δεν μπαινει καν στον φαυλο κυκλο.
ασχετα αν πολλοι απο εδω μεσα το εχουν κανει και ντρεπονται να το πουν.
ξαναγραφω δεν την ειδα "σωτηρας" ουτε θεμα να ριξω ενα(ασε που θα ηταν κ μετριο)αν το θεμα ηταν χρηματικο,η αλλου ειδους δηλαδη δωσε,δωσε θα ειχα λακισει εξ αρχης,
Απλα εως τωρα που γραφω δεν την ειχα πατησει ετσι, το αντιθετο πολλα χρονια εβλεπα 1-2 ατελειες σε γκομενες και εφευγα..π.χ τα ειχα πολυ καιρο με καποια που επι 5τια ο τυπος της ελεγε ψεμματα(ειχε 3 παιδια)...στην φαση να παμε στο αλλο βημα, λακισα εφυγα γιατι ειδα οτι δεν το εχει ξεπερασει και η τυπισα ηταν ωραια,δυνατος χαρακτηρας κ πολλα αλλα, ομως η λογικη μου ειπε go-
αυτο εχει συμβει δεκαδες φορες στην ζωη μου οχι μονο γκομενικα αλλα και φιλικα σε συντομο χρονικο διαστημα εχω παρει αποφασεις.
στην περιπτωση αυτη την πατησα ασχημα,γιατι μπλεχτικα σταδιακα και για 1 φορα ηταν δυσκολο να πω -οχι-δεν γινεται- κτλ...
το παραδοξο ειναι οτι η συγκεκριμενη στα mind games και ψυχολογια ειναι 100 χρονια μπροστα...τωρα πως ενας ΤΙΠΟΤΑ-ισως ενας νταβατζης στην ανατολικη ευρωπη να ηταν και καλυτερος ανθρωπος το λεω για να δειξω πως αυτη με τοσα"εργαλεια" βρεθηκε ετσι στα σκουπιδια..ουτε καν στην ανακυκλωση.
εχασα πολυ χρονο και ενεργεια απλα πηρα μια ασχημη εμπειρια που καπου στο μελλον θα βοηθησει..-
βασικα ποτε απο αλλο ατομο δεν εχω "χασει" τοσο ενεργεια....
συμβουλη οπως ειπε φιλος αν δεν υπαρχουν σημαδια βελτιωσης ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ τοτε RUN,RUN,RUN...-

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Red flags υπαρχουν απο την αρχη αλλα κανουμε πως δεν τα βλεπουμε

kavlas88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Αχιλλέα το πρώτο ποστ το έγραψες είναι απο Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος και έχουμε τώρα τελος Δεκεμβριου,
θα σου πω την αποψη μου και οτιδηποτε χρειαστεις ισως μπορεις να μου στειλεις και μηνυμα προσωπικο να μιλησουμε στο τηλ κτλ
απλα ξερεις αυτα τα ατομα αυτο κανουν για να επιβιωσουν, ξερεις ποσους μαλακες εχουν βρει σαν εσενα και σαν εμενα για να μην γαμανε να μην περνανε καλα οι αντρες και αυτες να ανεβαινει η ψυχολογια τους ? Είναι τοξικα ατομα και με οποιον μπλεκουν τον χαλανε και τον καταστρεφουν ψυχολογικα, τρεφονται μεσα απο αυτο και αυτη ειναι η δουλεια τους!!!
Επισης βλεπεις την πουτανια σε ολο της το μεγαλειο οταν λες ειχε τριτο και εσενα σε ειχε καπως σαν αναπληρωματικο, δε διαβασα ολα τα ποστ που εγραψες αλλα ενα πραγμα θα σου πω αγαπητε: Στη ζωη μας καποιες φορες επικρατει το συναισθημα σε αντιθεση με την λογικη και στη δικη σου περιπτωση εχει γινει ακριβως το ιδιο...
δηλαδη επικρατησε το συναισθημα απο την λογικη, αν ψαξεις μεσα σου θα καταλαβεις γιατι το εκανες , ισως σου αρεσει και ηθελες να ζησεις τρελες καταστασεις σαν εμπειριες!!! ισως απο λυπηση εγινε ολο αυτο, σημασια ομως εχει το αποτελεσμα οτι εχεις βαλει την καρδια σου να σκεφτεται και οχι η λογικη σου!!!

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Red flags υπαρχουν απο την αρχη αλλα κανουμε πως δεν τα βλεπουμε
...
--
ΠΟΛΥ σωστος, οταν μπαινει το φιλοτιμο μεσα, η το αλλο ατομο εχει βρει τα κουμπια σου αρχιζει η "κατηφορα"

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
συνηθως την πατας εκει που δεν το περιμενεις ποτε, εχω αποφυγει δεκαδες γυναικες της νυχτας η οταν εμπλεξα δεν ματωσα ουτε οικονομικα ουτε συναισθηματικα...
το ιδιο στα 27-33+ οταν ολες θελαν να γινουν μαμαδες ασχετα οτι σαν μαλακας αφησα 3-4 περιπτωσεις που ηταν λαχειο σαν κοπελες αλλα ειχα την ταχυποψια ριζωμενη.
Την κοπελα την ειδα τυχαια προχτες ξανα, λυπηθικα πολυ γιατι ακομη ειναι στα down της,και δεν ξερω ουτε θα μαθω για ποσο καιρο ακομη,
εχει μια ροπη να τραβαει τους μαλακες και χαμηλη αυτοεκτιμηση(ασχετα αν ειναι αξιολογος ανθρωπος).και σε ολα αυτα ενα μερος της ενω ειναι πονηρη,εξυπνη...σε πολλα ειναι σουπερ αγαθη 2-3 κουβεντες και εχει πειστει για τα παντα ..μια υποσχεση αρκει σαν τα κοριτσακια των 17 οταν πηγαιναμε λυκειο.
αφου περασε και αλλος καιρος και εγραψα μονο τα ασχημα...
τα θετικα ειναι οτι γνωρισα εναν αλλο εαυτο που δεν ηξερα η τον ειχα θαψει, ξαναβγηκε η υπομονη&ανεκτικοτητα..το αν το τερματησα και ηταν λαθος αλλο θεμα,
το οτι μερικα πραγματα οσο και να τα παλεψουμε ειναι ματαιος αγωνας και ο εγωισμος και οχι στυλ "σωτηρας" αυτην τη λεξη την θεωρω μαλακια ειναι λαθος συμβουλος οπως και η επλιδα της βελτιωσης.
αν θα τα ξαναεκανα? ναι αλλα με μετρο και σχεδιο και χρονικο περιθωριο, αν τα ξανα εκανα με την ιδια? ΟΧΙ γιατι οταν εκοψα τα εριξε ολα σχεδον πανω μου, οτι εγω επρεπε να ειχα απεριοριστες ψυχικες δυναμεις και οτι κατα καποιο τροπο δεσμευση απ απειρον(αν ειναι δυνατον!!).
απλα της βγηκε η τσαντιλα γιατι εχασε την "αποθηκη" να ξεφωρτονει τα προβληματα της και οταν σταματησε αυτο αλλαξε,η διαφορα ειναι οτι εγω το ηξερα ενω αυτη στο μυαλο της με ειχε σαν μονιμο SUPPORT. απλα ηταν ενα σοκ για αυτην. ξαναγραφω την λυπαμαι και ακομη την νοιαζομαι αλλα δεν θα ξανα χασω χρονο για καμια τετοια περιπτωση.
εγω ειμαι κομπλε με εαυτο μου, οτι εκανα μπορουσα....το μονο που με χαλαει ειναι το χασιμο χρονου, αν ειχε βελτιωση θα ελεγα στα κομματια...-
ο χρονος δεν γυρνα πισω για κανεναν οποτε οχι μονο σε τετοιες περιπτωσεις αλλα γενικα ΑΞΙΑ παντα ειναι ο χρονος& η υγεια ολα τα αλλα ερχονται μετα-

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.596
Πόντοι
506
.........π.χ τα ειχα πολυ καιρο με καποια που επι 5τια ο τυπος της ελεγε ψεμματα(ειχε 3 παιδια)...στην φαση να παμε στο αλλο βημα, λακισα εφυγα γιατι ειδα οτι δεν το εχει ξεπερασει και η τυπισα ηταν ωραια,δυνατος χαρακτηρας κ πολλα αλλα,
συμβουλη οπως ειπε φιλος αν δεν υπαρχουν σημαδια βελτιωσης ΣΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ τοτε RUN,RUN,RUN...-
Παρατηρωντας καποια χωρισμενα ζευγαρια στο οικογενειακο και φιλικο κυκλο, εβγαλα ενα συμεπρασμα. Ο λογος που ειχαν αποτυχει στην πορεια, ειναι η ΕΛΠΙΔΑ που ειχε οτι ο αλλος θα αλλαξει το ελλατωμα. Αρα οχι μηνας, ουτε λεπτο :sunglasses:

Οποια γυναικα εχει κανει 3 παιδια σαφως και ειναι δυνατος χαρακτηρας. Οι γυναικες τυπε εχουν 3 διαφορετικους χαρακτηρες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να βοηθήσω τη κουβέντα.

Υπάρχουν πολλά είδη τοξικών ανθρώπων γύρω μας.

Από αυτά το πλεον επικίνδυνο είναι αυτό που καταφέρνει να σου δημιουργεί ενοχές. Είναι ιδιαίτερο αυτό το ταλέντο στη κατεύθυνση χειραγώγησης ανθρώπων

Γιατί τότε σε βάζει σε μια κατάσταση εσωτερικής σύγκρουσης. Και τότε ...σφίγγεσαι ψυχικά να νικήσεις κάτι που εξ' ορισμού δεν μπορείς να νικήσεις. Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Οταν το καμπανάκι που λέγεται ένστικτο χτυπάει για κάποιους ανθρώπους αρνητικά πρέπει να το ακούς και να κόβεις γρήγορα λάσπη χωρίς πολλές αναλύσεις.

Συνημμένα

• FB_IMG_1606488131997.jpg
    FB_IMG_1606488131997.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Για να βοηθήσω τη κουβέντα.

Υπάρχουν πολλά είδη τοξικών ανθρώπων γύρω μας.

Από αυτά το πλεον επικίνδυνο είναι αυτό που καταφέρνει να σου δημιουργεί ενοχές. Είναι ιδιαίτερο αυτό το ταλέντο στη κατεύθυνση χειραγώγησης ανθρώπων

Γιατί τότε σε βάζει σε μια κατάσταση εσωτερικής σύγκρουσης. Και τότε ...σφίγγεσαι ψυχικά να νικήσεις κάτι που εξ' ορισμού δεν μπορείς να νικήσεις. Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Οταν το καμπανάκι που λέγεται ένστικτο χτυπάει για κάποιους ανθρώπους αρνητικά πρέπει να το ακούς και να κόβεις γρήγορα λάσπη χωρίς πολλές αναλύσεις.
-----------
ΑΥΤΟ το κωλο φορτιο παντα το ειχα μεσα μου δηλαδη ενοχικος τυπος, ακομη και οταν ειχα δικιο 100%.....ομως παντα εβαζα ενα οριο ειδικα αν μετα αισθανομουν χαλια.
Δεν λεω οτι ειμαι μαλθακος η ευκολος στοχος, π.χ αν ημουν και ειχα 100 στην τσεπη δεν παει να πει οτι σε μια βολτα θα εδινα τα 60 σε ζητιανους στο δρομο επειδη τα ειχαν αναγκη.
Η μαλακια ειναι οτι οταν μπορω να κανω κατι δεν λεω οχι πιο ΣΥΧΝΑ απο οσο πρεπει σε μερικες καταστασεις απο την πιο απλη εως την πιο συνθετη.
στο θεμα μας ...το να σου δημιουργει ο αλλος ενοχη η να σε βαζει σε σκεψη ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ..
παραδειγμα...
-να περασω για καφε?.....απλη επιθυμια....
-να περασω για καφε? η ενοχλω η θες την ηρεμια σου(αν ειναι πρωι η μεσημερι)....
ενα πολυ απλο παραδειγμα...το αστειο σε ολη την υποθεση γενικα ειναι οτι οταν με επιχειρηματα τους στριμωχνεις στην γωνια δηλαδη τους ξεγυμνωνεις στην αληθεια...θα βρουν 1000-2 δικαιολογιες και το χειροτερο θα μεταφερουν ολη την ευθηνη πανω σου...η στην καλυτερη ενα συγνωμη του ΚΩΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...
ο mindreader εχει απολυτο δικαιο ειναι μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ που εισαι χαμενος απο χερι(περιπου οταν κλαει το παιδι για δωρο-παιχνιδι)...με την διαφορα οτι προκεται για ΞΕΝΟ ατομο.
και οτι αναλυση και να κανουμε παει περιπατο αν το μυαλο ενδωσει εστω και λιγο.
Η λυση την ειπαν αρκετοι το ενστικτο&και η λογικη της αυτοσυντηρησης φτανουν..οι σωστες παρατηρησεις και ερωτησεις χωρις ομως κανενα συναισθημα.
Απλα για εμενα χωρις να θρωρω τον εαυτο μου υπερ-ανω η κατι ξεχωριστο ηταν ο απολυτος αιφνιαδιασμος γιατι πηγα εναντια στις αξιες μου στο ενστικτο και λογικη...κατι σαν μεθυσμενος που ακομη και εκει εχω καποιο ελεγχο.
ενα αλλο συμπερασμα ειναι αυτα τα ατομα θα βρουν αλλο τροφοδοτη σιγουρα misery needs company...μεχρι τον επομενο,σαν τα εντομα στα λουλουδια,
ολοι μας εχουμε τα θεματα μας ομως πειτε απο περηφανια εγωισμο,και οτι αλλο δεν γινομαστε κου-κου-
Βασικο ρολο παιξαν και αλλοι παραγοντες ομως καθαρα δικοι μου που υπο αλλες συνθηκες οι αμυνες μου δεν θα πεφτανε οπως δεν πεσανε σε αλλες περιπτωσεις που αξιζαν η εστω αξιζε το καθε ρισκο.
Ειρωνια να μην εχω χασει χρηματα ενεργεια, μπλεξιματα απο νορμαλ και πολλες φορες απιστευτα μουνια και να την πατησω ειδικα ξαναγραφω σε ΧΡΟΝΟ και ενοχες για κατι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα αφιερωνα τοσο χρονο+κοπο-

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
.........π.χ τα ειχα πολυ καιρο με καποια που επι 5τια ο τυπος της ελεγε ψεμματα(ειχε 3 παιδια)...στην φαση να παμε στο αλλο βημα, λακισα εφυγα γιατι ειδα οτι δεν το εχει ξεπερασει και η τυπισα ηταν ωραια,δυνατος χαρακτηρας κ πολλα αλλα,
Παρατηρωντας καποια χωρισμενα ζευγαρια στο οικογενειακο και φιλικο κυκλο, εβγαλα ενα συμεπρασμα. Ο λογος που ειχαν αποτυχει στην πορεια, ειναι η ΕΛΠΙΔΑ που ειχε οτι ο αλλος θα αλλαξει το ελλατωμα. Αρα οχι μηνας, ουτε λεπτο :sunglasses:

Οποια γυναικα εχει κανει 3 παιδια σαφως και ειναι δυνατος χαρακτηρας. Οι γυναικες τυπε εχουν 3 διαφορετικους χαρακτηρες
--
δεν καταλαβες η κοπελα ηταν ελευθερη...ο τυπος που τα ειχε μαζι, ειχε 3 παιδια και δεν της το ειπε ποτε-(χωρισμενος)

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αχιλλέα το πρώτο ποστ το έγραψες είναι απο Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος και έχουμε τώρα τελος Δεκεμβριου,
θα σου πω την αποψη μου και οτιδηποτε χρειαστεις ισως μπορεις να μου στειλεις και μηνυμα προσωπικο να μιλησουμε στο τηλ κτλ
απλα ξερεις αυτα τα ατομα αυτο κανουν για να επιβιωσουν, ξερεις ποσους μαλακες εχουν βρει σαν εσενα και σαν εμενα για να μην γαμανε να μην περνανε καλα οι αντρες και αυτες να ανεβαινει η ψυχολογια τους ? Είναι τοξικα ατομα και με οποιον μπλεκουν τον χαλανε και τον καταστρεφουν ψυχολογικα, τρεφονται μεσα απο αυτο και αυτη ειναι η δουλεια τους!!!
Επισης βλεπεις την πουτανια σε ολο της το μεγαλειο οταν λες ειχε τριτο και εσενα σε ειχε καπως σαν αναπληρωματικο, δε διαβασα ολα τα ποστ που εγραψες αλλα ενα πραγμα θα σου πω αγαπητε: Στη ζωη μας καποιες φορες επικρατει το συναισθημα σε αντιθεση με την λογικη και στη δικη σου περιπτωση εχει γινει ακριβως το ιδιο...
δηλαδη επικρατησε το συναισθημα απο την λογικη, αν ψαξεις μεσα σου θα καταλαβεις γιατι το εκανες , ισως σου αρεσει και ηθελες να ζησεις τρελες καταστασεις σαν εμπειριες!!! ισως απο λυπηση εγινε ολο αυτο, σημασια ομως εχει το αποτελεσμα οτι εχεις βαλει την καρδια σου να σκεφτεται και οχι η λογικη σου!!!
---------------------------------
ευχαριστω,ισως τωρα το θεωρω χασιμο χρονου την αναλυση αλλα ετσι ισως γλυτωσουν και αλλοι, μαλλον δεν διαβασες ολο το νημα και εβγαλες λαθος συμπερασμΤΑ.
Εξηγω δεν ημουν 3 ατομο στους 2, ουτε περιμενα να την γαμησω, εγραψα ειχα 2 ευκαιριες αλλα το σκεφτηκα αλλιως οτι θα εμπλεκα πολυ βαθυτερα μετα για ενα-δυο μετρια γαμησια....ελπιζω αυτο να σε καλυπτει.
Το αρχικο ποστ ηταν λαθος γιατι δεν ειχα ολα τα στοιχεια απλα υπεθετα την εκταση του προβληματος το οποιο οταν εμαθα αρκετα ηταν 100 φορες μεγαλυτερο εκτος καθε λογικης στον μεσο ανθρωπο!!! ακουγεται παλαβο αλλα ετσι ειναι οταν ηξερα το 20% δεν εβγαζα νοημα αλλα υπηρχε ενα back -up οταν εμαθα και ειδα το 70% εχασα καθε επαφη με λογικη του στυλ δεν ειναι δυνατον. σε ολα αυτα σκεψου οτι ποτε δεν θα μαθω το 100% και καλυτερα γιατι θα εχω ησυχια και θα ηταν αδυνατον να καταλαβω.
Η κοπελα δεν ειναι teaser αυτες ειναι ευκολο να τις καταλαβεις, γιατι παιζουν ειναι συνηθως κουκλες με αυτοπεποιθηση οκ.
ειχε θεματα στο παρελθον εγω δεν τα ηξερα ολα, ειχε θεματα στην διαρκεια που την γνωρισα,(εχασε λεφτα,ψυχικη υγεια οση ειχε απομεινει,)
δεν επικρατησε το συναισθημα που λες αλλα το φιλοτιμο και οι ενοχες που εγω αφησα να μου τις ριζωσει μεσα μου βλεπε τι γραφει ο yatonpoutso και ο mindreader,imp9 kai o ntik....εχουν πιασει ακριβως το νοημα.
Το θεμα ηταν και το νοημα του ποστ, πως μπλεκεις καπου που ποτε δεν νομιζες οτι θα μπλεξεις...σε κατι που κανει ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα,και αντε μπηκες στο χορο, πως βγαινεις χωρις σκεψεις που εδω δεν ειχες για φυσιολογικες καταστασεις παραδειγμα χωριζεις μια γκομενα που εκτιμας αλλα βλεπεις οτι δεν την θες εσυ οσο αυτη...δεν υπαρχουν τυψεις ουτε σκεψεις κανεις αυτο που πρεπει...ενω σε αυτην την περιπτωση η λογικη σου παει περιπατο, επειδη η αλλη σου εχει δημιουργησει συναισθηματικο ενοχικο κυριως δεσιμο..και ειναι το μονιμο θυμα...--ουτε σωτηρας ουτε ηρωας και μαλακιες απλα σε τραβαει το ενοχικο συνδρομο.
ειναι τεχνη αυτο και οταν τοσα χρονια δεν το εχεις συναντησει βιωσει....την πατας...
ειναι αλλο πχ να σου λεει η γκομενα θελω αμαξι για την δουλεια κ ας εχεις αμετρητα λεφτα εκει λες παρε το μετρο δεν με νοιαζει..γιατι ζητα κατι υλικο η χαρη σε αλλη περιπτωση....---
το σφαλμα ηταν το αρχικο ποστ και πολλοι το πηραν στην ζηλεια στην πλακα κτλ, απλα τοτε εγραψα συμφωνα με αυτα που ηξερα.
για την ιστορια δεν εχω δει γυναικα με τοση χαμηλη αυτοεκτιμηση το οποιο το ειδα σταδιακα...τοση καταθλιψη και διαταραχη προσωπικοτητας,
βιωσε και δεχτηκε αδιανοητα πραγματα τον καιρο που την γνωρισα απλα τα εμαθα πολυ αργοτερα.-
Το ενστικτο μου ηταν σωστο εξ αρχης ασχετα αν δεν το ακουσα, η μαλλον η βασικη αιτια για ολα ηταν η δουλεια και η αποσταση -
και στις σωστες ερωτησεις που ειχα δεν εδινα απαντηση.-
μην μπερδευεις τις λεγομενες παλια χαμουρες η teaser με αυτην την κατασταση.

cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Σε αυτες τις καταστασεις θα πρεπει να ξερεις ποτε να ξεκοβεις, αρκετα δυσκολο βεβαια γιατι θα πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου να το κανει. Επειδη παντα υπαρχει η περιεργεια καλο ειναι να δοκιμασεις αλλα το σημαντικο ειναι ποτε να φευγεις. Θα πρεπει να γινει πριν σου εχει αποροφηθει αρκετη ενεργεια. Μαλλον θα επρεπε να της ειχες ριξει κανενα γαμησι αλλα αν σε χαλαγε καλυτερα που δεν το εκανες.Τοξικα ατομα υπαρχουν παντου το θεμα ειναι να μην σου σπαταλανε αρκετο χρονο γιατι τοτε μονο εσυ βγαινεις χαμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom