askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Το καλύτερο βέβαια είναι να μην μπλέξεις εξαρχής.
εκει είναι η παγιδα. δεν σου το δειχνει εξαρχής και εσυ νομιζεις ότι επιασες την καλη
Το καλύτερο βέβαια είναι να μην μπλέξεις εξαρχής.
εκει είναι η παγιδα. δεν σου το δειχνει εξαρχής και εσυ νομιζεις ότι επιασες την καλη
αδερφε ποια τελειοτητα στην φυση; εδω γινονται ΟΡΓΙΑ!-----------
και παλι αυτη Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ στην φυση και στα ζωα δεν μπορει να ειναι αλληλουχια η εξελιξη των ετων...
μια βολτα εκτος πολης σε φυσικο περιβαλλον δινει ολες τις απαντησεις...
........υπάρχει το όταν βιάζεσαι κάθεσαι !Τα περι γαμου ασχεταμε το τοπικ, αλλα πολυ σχετικα στο να εχεις μια υποφερτη καλη ζωη.
+ο αντρας στο διαζυγιο αν υπαρχουν παιδια ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ συναισθηματικα κ οικονομικα.
---
διαβασα πολυ ωραιες αποψεις, δεν αναφερομουν στην θρησκεια, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ σας, εξω απο το κουτι τηε σκεψης που μας μαθανε να σκεφτομαστε.
ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ το αγνωστο....
Ακομη και εδω στην ελλαδα θεωρω τον χριστιανισμο ΤΣΙΡΚΟ...
εξηγω..
-δινει κανεις το 50% απο αυτα που εχει?
-η εστω ενα καινουργιο παντελονι οταν εχει δυο.
σε μια λεκτικη προκληση θα απαντησει, η ακομη ξυλο κτλ....
οτι διδασκε ο χριστος ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το εφαρμοζει στην πραξη....
δεν ειμαι ΑΘΕΟΣ, πιστευω αλλα ψαχνω,ισως παραπανω απο οσο πρεπει.
----
εγω ειπα η θεωρια μου ειναι οτι ολα ειναι μια επαναληψη στο απειρο...με μικρες διαφορες.
το ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι η συνειδηση...πχ ξερεις το σωστο και λαθος ΜΕΣ σου ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
βαζω εξω πχ να κλεψεις αν δεν εχεις να φας(το να βρεις δουλεια το αφηνω εξω), μιλαω για καποιον που εχει ψαξει 5-6 χρονια κ για ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ..
αλλο παραδειγμα, να προσβαλεις ατομα χωρις λογο, να βαρεσεις καποιον κτλ...10000000 παραδειγματα...
συνειδηση....
μερικοι δεν εχουν καν, και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο...
πχ δεν λεω καποιος πατησε καποιον με το αμαξι..ΑΠΟ ΦΟΒΟ της φυλακης, η αν τον εχει σκοτωσει θυμο απο συγγενεις του παθοντα κτλ...ΦΕΥΓΕΙ...
ΣΕ αντιθεση με αλλον που εκανε την ιδια πραξη κ βγηκε στα καπακια να πιει 2 ποτα..
------------
νομιζω δεν ειμαστε μπουρδελο στον κοσμο, οχι για τον φοβο της φυλακης η του θανατου=κολαση..
αλλα για αυτην την μικρη "φωνη" μεσα μας που μας αποτρεπει....
-----------
και παλι αυτη Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ στην φυση και στα ζωα δεν μπορει να ειναι αλληλουχια η εξελιξη των ετων...
μια βολτα εκτος πολης σε φυσικο περιβαλλον δινει ολες τις απαντησεις...
--------
υ.ς
ο αλεξ τα ειπε πολυ σωστα με λιγα λογια...
π.χ εχω ενα γειτονα στα 88 τωρα..επι 20 χρονια η γυναικα του του εβγαζε την ψυχη...
τι παρεα να θελε στα γεραματα...τελικα πεθανε αυτη κ ο τυπος μια χαρα μια βουλγαρα μαγειρευει κ τον φροντιζει...
εδω ρε οταν ηταν 82...μια μερα του λεει(ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ!!!!!!!!!!!)...
ΜΟΥ φυγε το πηρουνι απο το χερι...
απο την αλλη εχω δει ζευγαρια 70+ να ειναι απολυτα happy together και να εκτιμουν την καθε στιγμη!
----------Σορρυ για το οφ τοπικ ρε Αχιλλέα..
Το έφερε η συζητηση και είπα και εγω την εμπειρία μου στο θεμα που άλλαξε σιγα σιγά..Νομίζω όμως οτι το τι πιστεύουμε για την μεταθανατον ζωη εχει να κανει ένα πολύ μεγάλο ποσοστο στο τι λάβαμε απο αυτή την ζωη..Αμα μιλήσεις σε ανθρώπους που ειναι ερωτευμένοι αυτή την στιγμή θα σου βρουν το λουλούδι σαν θαύμα απο το θεό και το μετα θα ειναι κήποι της Εδέμ που θα τρέχουν γυμνοί με τα παπάρια τους να ανεμίζουν στην δροσιά!!!!
Ένας άνθρωπος που εχει ζήσει σκατα στην ζωη,μεσα στην μιζερια και δεν έλαβε αγάπη ποτέ,δεν έδωσε αγάπη ποτέ τι περιμένεις να πει για το μετα;;;
Οτι θα ειναι ευτυχισμένος οταν πεθάνει;;;Ναι μπορει να θέλει να πεθάνει για να απαλλαγεί αλλα δεν νομίζω να πιστεύει οτι θα ευτυχήσει μετα θανατον.
Άρα λοιπόν η πίστη και η λογική εχει να κανει με το τι πήρε εδω..Η φράση εδω ειναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος δεν νομίζω να ειναι πολυ μακρυά απο την πραγματικότητα τελικά..
εγω την προειδοποιησα και της ξεφευγε γκρινια, ζηλεια και ελεγχος, κυριαρχια. στους τρισιμιση μηνες εφυγα και εδωσα εντολη σε δικηγορο. να προσεχε. μονη της ειπε ότι μπλοφαρε για να περναει το δικο της . ας προσεχε λοιπον και να ηταν ειληκρινης. όχι πριν το γαμο "ναι αγαπη μου δεν θα αλλαξει τιποτα , απλα θα λεμε ότι ειμαστε παντρεμένοι και θα κανουμε οικογενεια" και μετα το γαμο "τωρα ειμαστε παντρεμένοι ,όλα εχουν αλλαξει, θα τα συζητάμε όλα και θα αποφασίζουμε μαζι" βεβαια για τα δικα της το ξεχναγε ότι πρεπει να τα συζητάμε και να αποφασίζουμε μαζι, τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου να τα συναποφασιζουμε... αντε γεια. δεν ξαναπαντρεύομαι με τιποτα. ας βρισκουν αλλου. ο παθων μαθων.Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου..Οταν λοιπόν εμένα η γυναικα μου πλέον....
Μου ζητάει πράγματα και προσπαθεί να μου επιβληθεί,ενώ δεν το έκανε ποτέ μεσα στην σχέση μας (8 χρόνια) τότε νομίζω οτι ένα καλό διαζύγιο ειναι εξαιρετική λύση..
Μίλησα,συζήτησα αλλα τπτ..τα ίδια και τα ίδια...τωρα εισαι παντρεμένος λέει..Της είπα προχθές οτι δεν ειμαι καλα και οτι μάλλον παντρευτήκαμε για να γαμαμε ο ένας την ζωη του άλλου,θέλω να χωρίσουμε..2 μήνες παντρεμένοι,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με το διαζύγιο!!!!
Απο προχθές το γύρισε 180 μοίρες...Της ξεκαθάρισα οτι αν ξαναγίνει αυτο δεν θα υπάρχει αλλη ευκαιρία.
Για αυτο σας λεω....καλύτερα μόνος!!!!!!Να αγαπάς τον εαυτο σου και να ξέρεις στα σίγουρα οτι αγαπιέσαι απο κάποιον χωρίς όρους!
Δεν τον γνωρίζω, οπότε δεν καταλαβαίνω το πόστ ...Αν ηταν εδω τωρα ο Λακης θα σε ειχε περιλαβει.
Τα σκυλια εχουν ενα χαρακτηριστικό ... Είναι υποτακτικά ... Σχεδόν ολα υπηρετούν με αυτοθυσία τον αφέντη τους..Για αγάπη χωρίς όρους ένα σκυλί είναι 100% ό,τι πρέπει !!! Μιλώ εκ πείρας !!!
btw ο άνθρωπος για θάνατο μιλούσε στο αρχικό ποστ και εσείς το γυρίσατε στις παντρειές
φυσικο αθηνων εχεις τελειωσει?
όταν λες 'πισω στον χρονο' εννοεις ότι μπορουν να εχουν μνημη;
διαβαστε λιγο Ιρβιν Γιαλομ ρε ρεμαλια :S :S :S
στην Ελλαδα μετα την παντρεια υπαρχει μονο ο ταφος για λυτρωση ....