alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το λαθος ολων μας, ειναι οτι σκεφτομαστε ως κριτηριο του επιτυχημενου γαμου το αν θα διατηρειται ο ερωτας, αν θα καυλωνουμε ακομη μετα απο καιρο κλπ.Τυπε κατέληξα στο γεγονός οτι ο γάμος πρέπει να γίνεται οταν ειναι δυο άνθρωποι στην φάση του έρωτα ακομα..Δλδ βαριά 3 χρόνια σχέσης..Νομίζω οτι στον 1,5 χρόνο που γνωρίζονται 2 άνθρωποι και μένουν μαζι ειναι καλη φάση για να παντρευτείς..Απο κει και πέρα ρουτινιάζει το όλο θεμα.Οσο μουναρα,όσο καλη,όσο στοργική και τρυφερή να ειναι μαζι σου,πάντα ο άντρας θα θέλει μια πλευρά της γυναίκας που δεν θα εχει κατακτήσει ακομα.Αυτο κρατάει τον έρωτα νομίζω σε μια σχέση.Αμα τα εχεις κατακτήσει όλα το παιχνίδι εχει χαθεί.
Νομίζω οτι μεσα στις σκατοπουτανες (δεν αναφέρομαι στις επαγγελματίες) και στις ελλεινιδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας εχω πάρει ένα πολύ καλό σύνολο συζύγου..Τα θεμα ειναι οτι πάντα θα υπάρχει κάτι γύρο γύρο να σε ξελογιάζει και πάντα ο γάμος θα κινδυνεύει!
Ο επιτυχημενος γαμος ομως υπαρχει μονο οταν το ζευγαρι ειναι ομαδα, αντιμετωπιζει μαζι πραγματα, συμπληρωνει ο ενας τον αλλον και υπαρχει αλληλοεκτιμηση και αλληλοσεβασμος. Αν υπαρχουν αυτα, τοτε διατηρειται και ο ερωτισμος. Αλλά οταν βλεπεις τα περισσοτερα ζευγαρια να λειτουργουν με ανταγωνιστικοτητα μεταξυ τους και με μια διαθεση να βρουν τροπο επιβολης ο ενας στον αλλο, πώς να προχωρησει αυτο? Οταν επομενως περασει η αρχικη καύλα, μενουν μονο αυτα τα αρνητικα και η συμβιωση γινεται αφορητη.