spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
οι χωρισμενες μιλφαρες ειναι τα καλυτερα
....και οι πιο εύκολες by far!
οι χωρισμενες μιλφαρες ειναι τα καλυτερα
Εδω ο άλλος πήρε την παρτόλα την Μενεγάκη με 4 και θα κολλήσουμε στα 2?Λές και χάθηκαν οι γυναίκες σε μια χώρα που είναι περισσότερες απο εμάς.Υπερβολές.
Πρώτος προβληματισμός μου ήταν 27χρονος, που παντρεύτηκε 37χρονη
ζωντοχήρα μπαργουμαν ... με κόρη 10 ετών ...
Δεύτερη περίπτωση, 40ρης , που πήρε 40αρα , με δύο παιδιά 10 και 12.
Ο πατέρας του τα τίναξε σε 2 μήνες.
Δεν διαφωνώ. Γιατί οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μέσα για γκόμενες με τέτοιο τρόπο, είναι κατά κανόνα άντρες με σήμα την παντόφλα. Εδώ πουλάνε αντριλίκι και ρίχνουν και κανά κωλοσκάμπιλο στην πουτάνα γιατί η γυναίκα τους δεν τους κάθετει ή δεν βλέπεται πια και δεν τους κάνει κέφι να τη γαμήσουν.Σε δικό μου υπολογιστή, δεν βρίσκει τίποτε καμία γυναίκα.
Ούτε άνδρας μπορεί να βρεί κάτι.
Και να έβρισκε , δεν θα έφευγε ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
Και καμιά γκομενίτσα, αν μάθαινε, που είναι τραγικά απίθανο, θα το έκανε γαργάρα,
μετά από πολύ σαματά , γιατί μαζί μου κάνει γαμάτη ζωή, ενώ όλες οι γνωστές της, είναι ναυάγια.
Tρια δεν ειχε η Μενεγακη απο τον Λατσιο?Εδω ο άλλος πήρε την παρτόλα την Μενεγάκη με 4 και θα κολλήσουμε στα 2?Λές και χάθηκαν οι γυναίκες σε μια χώρα που είναι περισσότερες απο εμάς.
....και οι πιο εύκολες by far!
Μα τότε γίνονται τα κόλπα.Πότε θα γίνουν;Στα 35?Περίπου στα 55-60 σταματάει η ανάγκη για χρήμα,καθώς έχουν φτάσει περί τα 25,τελείωσαν σπουδές,πρακτικές,φανταριλίκια,ντόλτσε βίτα και ο μαλάκας γίνεται περιττός,καθώς απο εδώ και πέρα θα χρειαστεί γηροκόμισμα...Τσίμπησαν ότι χρειάστηκαν και απο εδώ και πέρα κάτσε και ψόφα βλάκα που πλήρωνες.Τώρα που το λες, το έχω δει κι εγώ. Αρκετές περιπτώσεις παλιών τέτοιων ζευγαριών , που τώρα είναι άνω των 55.
Τους δάγκωσαν και τους πέταξαν ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Γράψε λάθος.Tρια δεν ειχε η Μενεγακη απο τον Λατσιο?
Οταν ξανακανεις παρτυ φωναξε με να παιξω και εγωΣτο δίνουν στο πιάτο.
Διοργανώνω παιδικά γεννέθλια και γιορτές στα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια
με πάνω από 60 παιδιά καλεσμένα. Τα περισσότερα έρχονται με μανάδες.
Χαλαρά 1 στις 5 είναι ζωντοχήρα.
Και χαλαρά γαμιούνται και μέσα στο παιδικό πάρτι .
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ...
Δεν διαφωνώ. Γιατί οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μέσα για γκόμενες με τέτοιο τρόπο, είναι κατά κανόνα άντρες με σήμα την παντόφλα. Εδώ πουλάνε αντριλίκι και ρίχνουν και κανά κωλοσκάμπιλο στην πουτάνα γιατί η γυναίκα τους δεν τους κάθετει ή δεν βλέπεται πια και δεν τους κάνει κέφι να τη γαμήσουν.
Οταν ξανακανεις παρτυ φωναξε με να παιξω και εγω
Στο δίνουν στο πιάτο.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ...
Δε θα την γαμησω σπιτι σου, θα την παω να της δειξω το κοτερο μουΖωντοχήρα σπίτι μου, όχι δεν γαμάω ο ίδιος, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ,
αλλά δεν αφήνω κι άλλους.ΜΕ ΚΑΜΙΑ.
Θυμάμαι και εγώ παλαιότερα που έκανα για τον γιό μου.Της καργιόλας.Βλέπεις εγώ έμενα μόνος μαζι με το παιδί,καθώς ευτυχώς χώρισα,με καλή δουλειά σώμα και εμφάνιση.Οπότε ήμουν στοχευμένος σπόνσορας.Εμένα μου έρχονταν μάνες,θείες,ξαδέρφες χωρισμένες και έκαναν καμάκι κάργα.Αν είχαν παιδιά έκανα τον μαλάκα.Αν ήταν παντρεμένες τα ίδια,καθώς δεν γουστάρω τέτοια πράγματα.Αλλά οι ατεκνες χωρισμένες θείες και ξαδέρφες μου χάρισαν καλά γαμήσια απο το '92 μέχρι και το 2001.Και ναι,έχω δώσει πολύ χύσι σε παιδικά πάρτυ!Στο δίνουν στο πιάτο.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ...
Kαι ΜΕΣΑ στο πάρτι????? ΗΜΑΡΤΟΝ! ΠΑΡΤ-ΟΛΕΣ δηλαδίς!
Το "μετά όμως" δεν το πιασα...
Δε θα την γαμησω σπιτι σου, θα την παω να της δειξω το κοτερο μου
Ορθότατα θα έπραττες.Βλέπεις έχουν παιχτεί πολλές μαλακίες.Εννοώ ότι αν εγώ ή άλλος παντρεμένος που έχει τέτοιες "καλεσμένες"
κάνει καμία μαλακία και πάει και τις πιτσιλίσει ....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΚΙΝΟ , ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ κτλ κτλ κτλ
Δεν θα το έκανα ποτέ.
Πάρτες.Χαρισμενες.παιδια οτι ξεκωλιαρες ζωντοχηρες εχετε θα κανω τη θυσια να σας σωσω απο δαυτες και να τις φορτωθω εγω μη φοβαστε τιποτα...
Εννοώ ότι αν εγώ ή άλλος παντρεμένος που έχει τέτοιες "καλεσμένες"
κάνει καμία μαλακία και πάει και τις πιτσιλίσει ....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΚΙΝΟ , ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ κτλ κτλ κτλ
Δεν θα το έκανα ποτέ.
Τύπε, όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον που ξέρω το λέω. Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Ειμαστε δύο νικ. Αυτά όμως τα οποία μεταφέρεις, τα οποία κατά την γνώμη μου είναι άκρως ρατσιστικά, τα μεταφέρεις για να πει ο καθένας την απόψη του. Και αυτό έκανα. Είναι όμως μονοπλευρα. Γιατί στα παιδικά πάρτυ, αυτός που γαμάει πχ τις ζωντοχήρες μπορεί να είναι παντρεμένος και να ναι στα 10 μέτρα η γυναίκα του και το παιδί του. Η ζωντοχήρα στο φινάλε να γαμηθεί θέλει. Αυτός όμως πως χαρακτηρίζεται? Για τα δικά σου κριτήρια άντρας υποθέτω. Για τα δικά μου παπάρας.Θέλεις να πεις κάτι για μένα ;
Δεν διακρίνω κάτι ευθύ.
Προσωπικά , δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας εδώ μέσα με τη γυναίκα του
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ κι όλας. Καθόλου.
Καταστάσεις που υπάρχουν έξω όμως, εφόσον τις μεταφέρουμε σε όσους διαβάζουν
και μπορούν να σχηματίσουν εικόνα, μπορούμε να τις σχολιάζουμε όλοι.
Αναφερόμαστε σε τρίτα πρόσωπα και όχι στους σμμετέχοντες στο φόρουμ.