Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν είναι ευχαριστημένοι τύποι.
Κότες είναι.
Κολώνουν να την πέσουν σε ελεύθερες και αφήνονται να τους πλευρίζουν οι ζωντοχήρες που ειναι σειρήνες.

Αυτές έχουν αρνητική δυσκολία.
Είναι το ακριβώς αντίθετο των ελλεηνίδων.
Πηδιούνται με όποιον να'ναι άμεσα, για να βρουν σπόνσορα και αποκούμπι.
Και με το δεύτερο πήδημα , βάζουν τον μικρό να παραγγείλει νυφικό.

Κάποιοι  σαφώς ρίχνουν 3-4 και φεύγουν.
Μετά από κάμποσους όμως, βρίσκουν σπόνσορα.
Δεν ξερω ρε Λακη, εγω παντως δεν ξερω για τετοιες περιπτωσεις.
Μην βαζεις αβερτα ολα τα ατομα σε κατηγοριες παντως.
Εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να γινεις και "πατερας" για να εισαι σε μια τετοια σχεση. Μπορεις να γινεις κατι σαν θειος. Αμα τα φερει αλλιως η τυχη προφανως και μπορει να το αγαπησει και σαν δικο του.
Δηλαδη δεν το θεωρω τοσο δευσμευτικο οταν παιρνεις μια γυναικα με παιδια. Τουλαχιστον δεν ειχει την ιδια δεσμευση αμα ηταν δικα σου. Αλλα οπως ειπα δεν ξερεις τι γινεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι έγινε ρε Άλεξ ;
Μας το παίζεις Κόναν ;
Δεν φοβάσαι πως θα το πάρουν οι γαλότσες του φόρουμ ;
Ε τι, ψεματα να λεω? Δεν θελω. Οπως δεν θελω να παντρευτω αλλοδαπη, οπως δεν θελω να παντρευτω μεγαλυτερη μου, οπως δεν θελω να παντρευτω ψηλοτερη μου, ετσι δεν θελω να παντρευτω και χωρισμενη με παιδια.
Ε τι να κανουμε τωρα?
Για να μην με πουν "δεσμιο της κοινωνικης νορμας"?
Ε ας με πουν. Κι εγω λεω τους αλλους δέσμιους του κομπλεξ μην τους πουν οτι ενταχθηκαν σε νορμα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οι χωρισμενες μιλφαρες ειναι τα καλυτερα  :cum: :cum: :cum: :cum:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εγώ τον αδελφό μου και την αδελφή μου και τα παιδιά μου θα τα συμβούλευα να είναι ευτυχισμένα με επιλογές δικές τους. Όχι να αγονται κ να φερονται από κοινωνικές νορμες μιας σαπισμενης κοινωνίας ούτε να το παίζουν προοδευτικοι χωρίς ουσία. Να ξέρουν τον εαυτό τους. Τι συζητάμε δηλαδή.. Τα αυτονόητα

Αυτό που λέμε δεν έχει να κάνει με κοινωνικές νόρμες αλλά με την αντίληψη περί αρσενικού και θυληκού. Μορφωμένη είσαι δεν κατέβηκες από το βουνό με τα πρόβατα άρα γνωρίζεις πολύ καλά ότι και στη φύση πολλά αρσενικά θηλαστικά σκοτώνουν τα μικρά της θυληκιάς και ζευγαρώνουν αυτά για να αποκτήσουν τους δικούς τους απογόνους.Γιατί αυτό τους λέει η φύση.Πρέπει να αφήσεις τους δικούς σου απογόνους.Επειδή αν μπορείς να σκοτώσεις τα μικρά μιας μάνας που θα κάνεις τα πάντα να τα υπερασπιστεί τότε είσαι πρωτέυων αρσενικό, έχεις καλά γονίδια και αξίζεις να διαιωνιστούν.Αυτό εξάλλου είναι και το σκεπτικό που εμείς είμαστε καυλιάρηδες και θέλουμε να γαμάμε συνέχεια ενώ εσεις μια φορά το μηνα πριν την περίοδο οι εξάψεις.

Εντάξει δε θα γίνουμε ζώα έχουμε αναπτύξει πολιτισμό αλλά δε θα μας θηλυκοποιήσετε τελείως για να ικανοποιήσουμε το, κατά τη γνώμη σας, πολιτικά ορθό!!! :vomit: :vomit: :vomit:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ο χαρακτηρισμός ζωντοχήρα δηλαδή χαρακτηρίζει τον άνθρωπο? Γιατί έγώ έχω γνωρίσει αξιόλογες γυναίκες που έχουν χωρίσει με παιδιά, και όλες οι ελεύθερες που γνωρίζω, να όχι όλες αλλά οι περισσότερες, είναι οι πλέον ξεκολιάρες ελλεηνίδες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε μπορω να καταλαβω γιατι κανετε τετοιους διαχωρισμους και δε μπορει μια ξεκωλιαρα να ειναι μια χαρα ανθρωπος???  :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πολυ φιλοσοφια. Εγω εμμενω στην θεση μου. Οτι ευχαριστει τον καθενα. Μην κατηγοριοποιειται ανθρωπους.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο χαρακτηρισμός ζωντοχήρα δηλαδή χαρακτηρίζει τον άνθρωπο? Γιατί έγώ έχω γνωρίσει αξιόλογες γυναίκες που έχουν χωρίσει με παιδιά, και όλες οι ελεύθερες που γνωρίζω, να όχι όλες αλλά οι περισσότερες, είναι οι πλέον ξεκολιάρες ελλεηνίδες.

Είπαμε.
ΟΙ ζωντοχήρες , γαμιούνται με τη μία.
Για να βρουν σπόνσορα.

Οπότε είναι πανεύκολες.
Πιο εύκολο από το να γαμήσεις ζωντοχήρα, είναι μόνο η πουτάνα του μπουρδέλου.
Οπότε πολλοί που δεν μπορούν να γαμήσουν ελεύθερες, που το παίζουν ιστορία,
καταντούν με ζωντοχήρες.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Δε μπορω να καταλαβω γιατι κανετε τετοιους διαχωρισμους και δε μπορει μια ξεκωλιαρα να ειναι μια χαρα ανθρωπος???  :think:
Για γκόμενα μπορεί, το θέμα είναι αν θα παντρεύονταν μία.  :hi:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.140
Πόντοι
7.865
Μαλακίες στο πάτερο...Η δική μου εμπειρία λέει,για να μην πω προστάζει,πως η ζωντοχήρα σε θέλει μόνο για σπόνσορα.Ενδεχομένως να μην είσαι και ο μοναδικός,στην αρχή τουλάχιστον,καθώς πηδιέται με όποιον πληροί τα στάνταρντς της και είναι διαθέσιμος.Χέστηκε για εσένα.Απλά θέλει να μεγαλώσει το παιδί/ά της με παρέα,ότι και αν αυτό συνεπάγεται.Στις πλείστες περιπτώσεις,όταν τα παιδιά ενηλικιωθούν ή τελειώσουν οι σπουδές τους και πλέον δεν υπάρχει κάποια οικονομική εξάρτηση,θα ακούσεις το γειά χαραντάν και τα κουκιά μπακλάν και θα μείνεις με τον πούτσο στα χέρια που μεγάλωσες μπάσταρδα άλλων και τις περισσότερες φορές δεν έκανες και δικά σου με την "σύζυγο",καθώς δεν ήθελε άλλα ή την είδες πατέρας τους και έτσι.Στην τελική τόσες ελεύθερες γυναίκες υπάρχουν,οπότε γιατί αν μπλέξεις με κάποια που κουβαλάει φορτίο;Για τα παιδά της θα είσαι ξένος για πάντα και να τονίσουμε ότι δεν είναι όλοι οι πρώην μεθύσοι,βάναυσοι και ούτε όλες οι ζωντοχήρες θύματα,οπότε ίσως τα παιδιά της να σε έχουν χεσμένο και εσύ σαν μαλάκας να τα ταίζεις.Εδώ δικά σου είναι και σε γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.Τέσπα...Μακριά απο ζωντοχήρες.Έχουν τρόπο να σε ρίχνουν στο φιλότιμο και στο συναίσθημα (άσχετα αν μας λένε άκαρδα γουρούνια,είμαστε πολύ πιο φιλότιμοι και συναισθηματικοί απο τις γυναίκες) και δεν θα ξέρεις απο που σου ήρθαν οι μούλοι.Ούτε να κάνετε σκατιές για να γαμήσετε.Μακριά και αλάργα.Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου.Τώρα αν σου αρέσει να μεγαλώνεις τα χύσια άλλου,να είσαι αγαπούλης χορηγός και μαλάκας είναι άλλο καπέλο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επισης να προσθεσω οτι το παρων θρεντ ειναι μια ευγενικη χορηγια της Ευης Βατιδου.  :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Αλλοδαπή με τιποτα. Και ας ηταν η πιο μουναρα ή η πιο πλουσια. Με τιποτα.

Ο Κούλης , που παντρεύτηκε τη Μαρέβα,

πως είναι το ίνδαλμά σου ;  :2funny: :2funny:

mareva-gkrampofski-poia-einai-i-syzygos-tou-neou-proedrou-tis-nd-eikones.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εντάξει!Είναι φανερό οτι το όλο ποστ είναι στοχευμένο.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ε τι, ψεματα να λεω? Δεν θελω. Οπως δεν θελω να παντρευτω αλλοδαπη, οπως δεν θελω να παντρευτω μεγαλυτερη μου, οπως δεν θελω να παντρευτω ψηλοτερη μου, ετσι δεν θελω να παντρευτω και χωρισμενη με παιδια.
Ε τι να κανουμε τωρα?
Για να μην με πουν "δεσμιο της κοινωνικης νορμας"?
Ε ας με πουν. Κι εγω λεω τους αλλους δέσμιους του κομπλεξ μην τους πουν οτι ενταχθηκαν σε νορμα.
Συνήθως αυτά που δεν θέλουμε και κοροϊδεύουμε, έρχεται ο καιρός που τα λουζόμαστε και η ειρωνεία είναι ότι παρακαλάμε να μην τα χάσουμε κιόλας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συνήθως αυτά που δεν θέλουμε και κοροϊδεύουμε, έρχεται ο καιρός που τα λουζόμαστε και η ειρωνεία είναι ότι παρακαλάμε να μην τα χάσουμε κιόλας...
Μα δεν κοροιδευω τιποτα. Αν τωρα τυχει καποια στιγμη και με διαψευσει η ζωη, αυτη ειναι η ομορφια της.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι