Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Κούλης , που παντρεύτηκε τη Μαρέβα,

πως είναι το ίνδαλμά σου ;  :2funny: :2funny:

mareva-gkrampofski-poia-einai-i-syzygos-tou-neou-proedrou-tis-nd-eikones.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και ξενη και μεγαλυτερη του. Μπραβο του, εγω ομως δεν.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Είπαμε.
ΟΙ ζωντοχήρες , γαμιούνται με τη μία.
Για να βρουν σπόνσορα.

Οπότε είναι πανεύκολες.
Πιο εύκολο από το να γαμήσεις ζωντοχήρα, είναι μόνο η πουτάνα του μπουρδέλου.
Οπότε πολλοί που δεν μπορούν να γαμήσουν ελεύθερες, που το παίζουν ιστορία,
καταντούν με ζωντοχήρες.
Τύπε, δεν ξέρω αν μένεις Ελλάδα ή Ουγκάντα, γιατι τις γκόμενες πλέον τις γαμάς με μια τυρόπιτα αν το γουστάρουν το καβλί. Χήρες, ζωντοχήρες, ελεύθερες, παντρεμένες. Την αξιοπρέπεια πάντως δεν την ορίζει η οικογενειακή κατάσταση. Και ζωντοχήρες δεν μένουν μόνο γυναίκες που ήθελαν να είναι ζωντοχήρες, μένουν κι αυτές που είτε αναγκάστηκαν είτε τις παράτησαν. Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.148
Πόντοι
7.865
Ο χαρακτηρισμός ζωντοχήρα δηλαδή χαρακτηρίζει τον άνθρωπο? Γιατί έγώ έχω γνωρίσει αξιόλογες γυναίκες που έχουν χωρίσει με παιδιά, και όλες οι ελεύθερες που γνωρίζω, να όχι όλες αλλά οι περισσότερες, είναι οι πλέον ξεκολιάρες ελλεηνίδες.
Όλες είναι ξεκωλιάρες αδελφέ εν πόρναις.Αλλά αν είναι αξιόλογες δεν το ξέρεις αν δεν τις ζήσεις.Δεν ξέρεις τι κάνουν στις ιδιωτικές ζωές τους και υπο ποιές συνθήκες.Το ότι κάνουν σεξ με νέες πούτσες δεν λέει κάτι.Όλες έχουν γαμηθεί με πολύ κόσμο,άσχετα με το τι μαλακίες λένε.Αλλά άλλο πηδιέμαι για να ξεκαυλώσω,που στην τελική είναι ελεύθερη γυναίκα και έχει ανάγκες και άλλο το παίζω Μαρία Αντουανέττα μπας και τσιμπήσει κανένας παπάρας.Δεν λείπει και το ποσοστό,βέβαια,που δεν γουστάρει χορηγούς.Μαγκιά τους και μπράβο τους.Αλλά δυστυχώς οι γαμημένοι οι αριθμοί δίνουν πολύ μικρά ποσοστά σε αυτές τις γυναίκες.Εδώ,λοιπόν,μιλάμε για πλειοψηφία.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Επισης να προσθεσω οτι το παρων θρεντ ειναι μια ευγενικη χορηγια της Ευης Βατιδου.  

Υπερβολές.

Πρώτος προβληματισμός μου ήταν 27χρονος, που παντρεύτηκε 37χρονη
ζωντοχήρα μπαργουμαν ... με κόρη 10 ετών ...

Δεύτερη περίπτωση, 40ρης , που πήρε 40αρα , με δύο παιδιά 10 και 12.
Ο πατέρας του τα τίναξε σε 2 μήνες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Εσυ εισαι ο στοχος;  :)

Αυτό στη ψυχιατρική ονομάζεται " ιδέες αυτοαναφοράς " ( ideas of reference)

Ideas of reference and delusions of reference describe the phenomenon of an individual's experiencing innocuous events or mere coincidences[1] and believing they have strong personal significance.[2] It is "the notion that everything one perceives in the world relates to one's own destiny."[3]

Γενικά η Αλίντισσα , δεν φαινόταν παλαβή,

αλλά τώρα...

:2funny: :2funny: :2funny:

Μπορεί να έχει πιεί λίγο παραπάνω... :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εντάξει!Είναι φανερό οτι το όλο ποστ είναι στοχευμένο.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αυτό το πράγμα που αν δεν συμφωνήσουμε μαζί σας σε κάτι που είναι προς το συμφέρον σας είμαστε φαλλοκρατικά γουρούνια ποτέ δεν το κατάλαβα!!!  :think: :think: :think: :think:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τι λες παιδακι μου? Εσενα στοχευει εννοεις?

Τι λέει αυτή ρε ;
Εγώ δεν ξέρω τίποτε για αυτή, πέρα από αυτά που έλεγε με τον Έκτωρα, ότι είναι γριά
και έχει καφενείο , μπαρμπουτιέρα κάτι τέτοιο ...

Και σιγά που θα έκανα thread για μία γαλότσα του παρόντος φόρουμ.
Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατι δεν αναφερονται καθολου οι γυναικες που μεγαλωσαν τα παιδια τους χωρισαν και θελουν να κανουν τη ζωαρα τους για τις οποιες πρεπει ολοι να την παιζουμε μια φορα την εβδομαδα σαν φορο τιμης??  :wanker: :wanker:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Τι λέει αυτή ρε ;
Εγώ δεν ξέρω τίποτε για αυτή, πέρα από αυτά που έλεγε με τον Έκτωρα, ότι είναι γριά

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα Λάκη, ομολόγησε επιτέλους ότι

έκανες το θρεντ, για να πλήξεις την Αλίντισσα !  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι λέει αυτή ρε ;

Δεν νομιζω να εννοει εσενα. Εχω την εντυπωση οτι εννοει τον iceman.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όλες είναι ξεκωλιάρες αδελφέ εν πόρναις.Αλλά αν είναι αξιόλογες δεν το ξέρεις αν δεν τις ζήσεις.Δεν ξέρεις τι κάνουν στις ιδιωτικές ζωές τους και υπο ποιές συνθήκες.Το ότι κάνουν σεξ με νέες πούτσες δεν λέει κάτι.Όλες έχουν γαμηθεί με πολύ κόσμο,άσχετα με το τι μαλακίες λένε.Αλλά άλλο πηδιέμαι για να ξεκαυλώσω,που στην τελική είναι ελεύθερη γυναίκα και έχει ανάγκες και άλλο το παίζω Μαρία Αντουανέττα μπας και τσιμπήσει κανένας παπάρας.Δεν λείπει και το ποσοστό,βέβαια,που δεν γουστάρει χορηγούς.Μαγκιά τους και μπράβο τους.Αλλά δυστυχώς οι γαμημένοι οι αριθμοί δίνουν πολύ μικρά ποσοστά σε αυτές τις γυναίκες.Εδώ,λοιπόν,μιλάμε για πλειοψηφία.

Είσαι Ημίθεος.

Τιτάνας.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ.

Αυτά που γράφεις, έπρεπε να τα διδάσκονται οι νέοι μπάκουροι και να δίνουν εξετάσεις,
πριν τους επιτραπεί να αρχίσουν το καμάκι.
Και όσοι αποτύγχαναν , να τους επιτρέπονται μόνο μπουρδελότσαρκες
και όχι νταραβέρια με ελλεηνίδες.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Και τι διαφορά δηλαδή έχει μια χήρα από μια ζωντοχήρα? Δηλαδή κι αυτές που ο αντράς τους τα τίναξε, πρέπει να γαμιούνται εσαεί με τον καθέ παπάρα από μας, χωρίς να έχουν ποτέ την ευκαιρία να βρούν ένα σύντροφο? Το να γαμάμε πουτάνες είναι το ένα κομμάτι, το να είμαστε τόσο εμφανώς μισογύνηδες είναι άλλο τύποι. Γιατί κακά τα ψέμματα, δε φταίνε οι γκόμενες για όλα τα δεινα. Εσύ ρε Λάκη δε γαμάς πουτάνες? Πόσοι από μας είναι παντρεμένοι και γαμάνε ότι τους κάτσει? Αμα βρει η γυναίκα σου στον υπολογιστή σου αυτά που γράφεις, θα γίνει μια εύθυμη ζωντοχήρα. Δύσκολο είναι?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.148
Πόντοι
7.865
iceman τεράστιο σχόλια.
Τα είπες όλα Γίγαντα.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Δυστυχώς έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και σε επαγγελματικό επίπεδο και στον κοινωνικό μου κύκλο.Και δεν ομιλώ περί τα στενά σύνορα της Ελλάδας που κορυβαντιεί ανάμεσα στην Ανατολή,το βαλκάνιο τρόπο σκέψης και την δήθεν ευρωπαϊκόφερτης της πρόοδου.Μιλάω και για άλλα κράτη,όπως την Γαλλία,την Ολλανδία και το Βέλγιο που έζησα κάποια χρόνια.Είδαν πολλά τα μάτια μου.Δεν είναι η ελλεϊνίδα που σκέφτεται έτσι.Είναι η μάνα που ψάχνει στήριγμα.Είναι βιολογικό το θέμα.Δεν είναι λόγω μίσους προς τις γυναίκες ή τους αγαπούληδες.Η πλειοψηφία των ζευγαριών τέτοιου τύπου χωρίζει όταν πάψει η οικονομική εξάρτηση των τέκνων της συζύγου απο προηγούμενο γάμο.Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχουμε απογόνους απο το ζεύγος και μάλιστα απο επιλογή της συζύγου.Δεν νομίζω να είναι τυχαία όλα αυτά και σίγουρα δεν είναι παραμύθια ή και μυθεύματα,αλλά στατιστικά στοιχεία.Το αν γαμιούνται εύκολα είναι άλλο καπέλο.Και ποιά δεν τον παίρνει;Αν είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει,καθώς έχει κάθε δικαίωμα και έχει τις ανάγκες της.Αν είναι σε γάμους και πετάει κέρατα,τότε υπάρχει πρόβλημα.Το ίδιο ισχύει και για εμάς βέβαια.Το πρόβλημά μου εμένα δεν είναι με το ποιόν και με πόσους κάνει σεξ ώντας ελεύθερη,αλλά το ηθικό σφάλμα να φορτώνεις παιδιά και υποχρεώσεις άλλων σε άλλους ανθρώπους και να τους κλάνεις όταν κάνεις την δουλειά σου.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αμα βρει η γυναίκα σου στον υπολογιστή σου αυτά που γράφεις, θα γίνει μια εύθυμη ζωντοχήρα. Δύσκολο είναι?

Σε δικό μου υπολογιστή, δεν βρίσκει τίποτε καμία γυναίκα.
Ούτε άνδρας μπορεί να βρεί κάτι.

Και να έβρισκε , δεν θα έφευγε ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Και καμιά γκομενίτσα, αν μάθαινε, που είναι τραγικά απίθανο, θα το έκανε γαργάρα,
μετά από πολύ σαματά , γιατί μαζί μου κάνει γαμάτη ζωή, ενώ όλες οι γνωστές της, είναι ναυάγια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και τι διαφορά δηλαδή έχει μια χήρα από μια ζωντοχήρα? Δηλαδή κι αυτές που ο αντράς τους τα τίναξε, πρέπει να γαμιούνται εσαεί με τον καθέ παπάρα από μας, χωρίς να έχουν ποτέ την ευκαιρία να βρούν ένα σύντροφο? Το να γαμάμε πουτάνες είναι το ένα κομμάτι, το να είμαστε τόσο εμφανώς μισογύνηδες είναι άλλο τύποι. Γιατί κακά τα ψέμματα, δε φταίνε οι γκόμενες για όλα τα δεινα. Εσύ ρε Λάκη δε γαμάς πουτάνες? Πόσοι από μας είναι παντρεμένοι και γαμάνε ότι τους κάτσει? Αμα βρει η γυναίκα σου στον υπολογιστή σου αυτά που γράφεις, θα γίνει μια εύθυμη ζωντοχήρα. Δύσκολο είναι?
:thumbsup:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η πλειοψηφία των ζευγαριών τέτοιου τύπου χωρίζει όταν πάψει η οικονομική εξάρτηση των τέκνων της συζύγου απο προηγούμενο γάμο.

Τώρα που το λες, το έχω δει κι εγώ. Αρκετές περιπτώσεις παλιών τέτοιων ζευγαριών , που τώρα είναι άνω των 55.

Τους δάγκωσαν και τους πέταξαν ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom