alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και ξενη και μεγαλυτερη του. Μπραβο του, εγω ομως δεν.Ο Κούλης , που παντρεύτηκε τη Μαρέβα,
πως είναι το ίνδαλμά σου ;
Και ξενη και μεγαλυτερη του. Μπραβο του, εγω ομως δεν.Ο Κούλης , που παντρεύτηκε τη Μαρέβα,
πως είναι το ίνδαλμά σου ;
Εσυ εισαι ο στοχος;Εντάξει!Είναι φανερό οτι το όλο ποστ είναι στοχευμένο.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τι λες παιδακι μου? Εσενα στοχευει εννοεις?Εντάξει!Είναι φανερό οτι το όλο ποστ είναι στοχευμένο.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τύπε, δεν ξέρω αν μένεις Ελλάδα ή Ουγκάντα, γιατι τις γκόμενες πλέον τις γαμάς με μια τυρόπιτα αν το γουστάρουν το καβλί. Χήρες, ζωντοχήρες, ελεύθερες, παντρεμένες. Την αξιοπρέπεια πάντως δεν την ορίζει η οικογενειακή κατάσταση. Και ζωντοχήρες δεν μένουν μόνο γυναίκες που ήθελαν να είναι ζωντοχήρες, μένουν κι αυτές που είτε αναγκάστηκαν είτε τις παράτησαν. Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι.Είπαμε.
ΟΙ ζωντοχήρες , γαμιούνται με τη μία.
Για να βρουν σπόνσορα.
Οπότε είναι πανεύκολες.
Πιο εύκολο από το να γαμήσεις ζωντοχήρα, είναι μόνο η πουτάνα του μπουρδέλου.
Οπότε πολλοί που δεν μπορούν να γαμήσουν ελεύθερες, που το παίζουν ιστορία,
καταντούν με ζωντοχήρες.
Όλες είναι ξεκωλιάρες αδελφέ εν πόρναις.Αλλά αν είναι αξιόλογες δεν το ξέρεις αν δεν τις ζήσεις.Δεν ξέρεις τι κάνουν στις ιδιωτικές ζωές τους και υπο ποιές συνθήκες.Το ότι κάνουν σεξ με νέες πούτσες δεν λέει κάτι.Όλες έχουν γαμηθεί με πολύ κόσμο,άσχετα με το τι μαλακίες λένε.Αλλά άλλο πηδιέμαι για να ξεκαυλώσω,που στην τελική είναι ελεύθερη γυναίκα και έχει ανάγκες και άλλο το παίζω Μαρία Αντουανέττα μπας και τσιμπήσει κανένας παπάρας.Δεν λείπει και το ποσοστό,βέβαια,που δεν γουστάρει χορηγούς.Μαγκιά τους και μπράβο τους.Αλλά δυστυχώς οι γαμημένοι οι αριθμοί δίνουν πολύ μικρά ποσοστά σε αυτές τις γυναίκες.Εδώ,λοιπόν,μιλάμε για πλειοψηφία.Ο χαρακτηρισμός ζωντοχήρα δηλαδή χαρακτηρίζει τον άνθρωπο? Γιατί έγώ έχω γνωρίσει αξιόλογες γυναίκες που έχουν χωρίσει με παιδιά, και όλες οι ελεύθερες που γνωρίζω, να όχι όλες αλλά οι περισσότερες, είναι οι πλέον ξεκολιάρες ελλεηνίδες.
Επισης να προσθεσω οτι το παρων θρεντ ειναι μια ευγενικη χορηγια της Ευης Βατιδου.
Εσυ εισαι ο στοχος;
Εντάξει!Είναι φανερό οτι το όλο ποστ είναι στοχευμένο.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τι λες παιδακι μου? Εσενα στοχευει εννοεις?
Τι λέει αυτή ρε ;
Εγώ δεν ξέρω τίποτε για αυτή, πέρα από αυτά που έλεγε με τον Έκτωρα, ότι είναι γριά
και έχει καφενείο , μπαρμπουτιέρα κάτι τέτοιο ...
Και σιγά που θα έκανα thread για μία γαλότσα του παρόντος φόρουμ.
Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους.
Δεν νομιζω να εννοει εσενα. Εχω την εντυπωση οτι εννοει τον iceman.Τι λέει αυτή ρε ;
Εγώ δεν ξέρω τίποτε για αυτή, πέρα από αυτά που έλεγε με τον Έκτωρα, ότι είναι γριά
και έχει καφενείο , μπαρμπουτιέρα κάτι τέτοιο ...
Και σιγά που θα έκανα thread για μία γαλότσα του παρόντος φόρουμ.
Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους.
Όλες είναι ξεκωλιάρες αδελφέ εν πόρναις.Αλλά αν είναι αξιόλογες δεν το ξέρεις αν δεν τις ζήσεις.Δεν ξέρεις τι κάνουν στις ιδιωτικές ζωές τους και υπο ποιές συνθήκες.Το ότι κάνουν σεξ με νέες πούτσες δεν λέει κάτι.Όλες έχουν γαμηθεί με πολύ κόσμο,άσχετα με το τι μαλακίες λένε.Αλλά άλλο πηδιέμαι για να ξεκαυλώσω,που στην τελική είναι ελεύθερη γυναίκα και έχει ανάγκες και άλλο το παίζω Μαρία Αντουανέττα μπας και τσιμπήσει κανένας παπάρας.Δεν λείπει και το ποσοστό,βέβαια,που δεν γουστάρει χορηγούς.Μαγκιά τους και μπράβο τους.Αλλά δυστυχώς οι γαμημένοι οι αριθμοί δίνουν πολύ μικρά ποσοστά σε αυτές τις γυναίκες.Εδώ,λοιπόν,μιλάμε για πλειοψηφία.
Ελα Λάκη, ομολόγησε επιτέλους ότι
έκανες το θρεντ, για να πλήξεις την Αλίντισσα !
Δυστυχώς έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και σε επαγγελματικό επίπεδο και στον κοινωνικό μου κύκλο.Και δεν ομιλώ περί τα στενά σύνορα της Ελλάδας που κορυβαντιεί ανάμεσα στην Ανατολή,το βαλκάνιο τρόπο σκέψης και την δήθεν ευρωπαϊκόφερτης της πρόοδου.Μιλάω και για άλλα κράτη,όπως την Γαλλία,την Ολλανδία και το Βέλγιο που έζησα κάποια χρόνια.Είδαν πολλά τα μάτια μου.Δεν είναι η ελλεϊνίδα που σκέφτεται έτσι.Είναι η μάνα που ψάχνει στήριγμα.Είναι βιολογικό το θέμα.Δεν είναι λόγω μίσους προς τις γυναίκες ή τους αγαπούληδες.Η πλειοψηφία των ζευγαριών τέτοιου τύπου χωρίζει όταν πάψει η οικονομική εξάρτηση των τέκνων της συζύγου απο προηγούμενο γάμο.Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχουμε απογόνους απο το ζεύγος και μάλιστα απο επιλογή της συζύγου.Δεν νομίζω να είναι τυχαία όλα αυτά και σίγουρα δεν είναι παραμύθια ή και μυθεύματα,αλλά στατιστικά στοιχεία.Το αν γαμιούνται εύκολα είναι άλλο καπέλο.Και ποιά δεν τον παίρνει;Αν είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει,καθώς έχει κάθε δικαίωμα και έχει τις ανάγκες της.Αν είναι σε γάμους και πετάει κέρατα,τότε υπάρχει πρόβλημα.Το ίδιο ισχύει και για εμάς βέβαια.Το πρόβλημά μου εμένα δεν είναι με το ποιόν και με πόσους κάνει σεξ ώντας ελεύθερη,αλλά το ηθικό σφάλμα να φορτώνεις παιδιά και υποχρεώσεις άλλων σε άλλους ανθρώπους και να τους κλάνεις όταν κάνεις την δουλειά σου.iceman τεράστιο σχόλια.
Τα είπες όλα Γίγαντα.
Αμα βρει η γυναίκα σου στον υπολογιστή σου αυτά που γράφεις, θα γίνει μια εύθυμη ζωντοχήρα. Δύσκολο είναι?
Και τι διαφορά δηλαδή έχει μια χήρα από μια ζωντοχήρα? Δηλαδή κι αυτές που ο αντράς τους τα τίναξε, πρέπει να γαμιούνται εσαεί με τον καθέ παπάρα από μας, χωρίς να έχουν ποτέ την ευκαιρία να βρούν ένα σύντροφο? Το να γαμάμε πουτάνες είναι το ένα κομμάτι, το να είμαστε τόσο εμφανώς μισογύνηδες είναι άλλο τύποι. Γιατί κακά τα ψέμματα, δε φταίνε οι γκόμενες για όλα τα δεινα. Εσύ ρε Λάκη δε γαμάς πουτάνες? Πόσοι από μας είναι παντρεμένοι και γαμάνε ότι τους κάτσει? Αμα βρει η γυναίκα σου στον υπολογιστή σου αυτά που γράφεις, θα γίνει μια εύθυμη ζωντοχήρα. Δύσκολο είναι?
Η πλειοψηφία των ζευγαριών τέτοιου τύπου χωρίζει όταν πάψει η οικονομική εξάρτηση των τέκνων της συζύγου απο προηγούμενο γάμο.