Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάτσε ρε Έρι μισό λεπτό...ΕΔώ που τα λέμε είναι λίγο κατάντια άδικο έχει;;
Πες μου οτι περιμενεις απο γυναικα και μαλιστα απο γυναικα του στυλ και του χαρακτηρα της Ερης να συμφωνησει με αυτο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν μου επιτρέπεται να κρίνω αρνητικά όποιον παντρεύεται γυναίκα με παιδί, γιατί και εμένα με μεγάλωσε θετός πατέρας. Ο φυσικός πα-τέρας μου, ήταν μεθύστακας και χτύπαγε την μάνα μου. Εμένα πήγε να με πνίξει όταν ήμουν 2 χρονών, αλλά με έσωσε ο γείτονας την τελευταία στιγμή. Από 3 ετών με μεγάλωσε ο θετός μου πατέρας και τον αποκαλώ από μικρός μπαμπά. Όταν τα βρήκε με την μάνα μου, της είπε ότι πρώτα αγάπησε εμένα και μετά αυτήν...Βέβαια το καλύτερο είναι να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά, αλλά δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή... :hi:
το καλύτερο είναι να είσαι άντρας με @@.και να υποστηρίζεις τα θέλω σου και να μην κάνεις ότι θέλει η κοινωνία μπας κ γίνεις αποδεκτος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καταρχάς αν εσύ στην ζωή σου έχεις ξεφτιλισει την έννοια της οικογένειας με κερατώματα επειδή είσαι καβλιάρης.. Δεν έχεις λόγο να μιλας για κατάντια άλλων επικριτικα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι καταντια;
Τι ταμπελες βαζεις στους αλλους; Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει αυτον, οχι την κακια γλωσσα της κοινωνιας.
Αμα ειναι ο ιδιος ευχαριστημενος, εσας τι σας νοιαζει;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
καταρχάς αν εσύ στην ζωή σου έχεις ξεφτιλισει την έννοια της οικογένειας με κερατώματα επειδή είσαι καβλιάρης.. Δεν έχεις λόγο να μιλας για κατάντια άλλων επικριτικα

Κι η γυναίκα του μάλλον το ίδιο κάνει. 8 στις 10 δεν έδειξε η τελευταία έρευνα? :)
Οπότε, την κατάντια τις οικογένειας δεν την προκαλούν μόνο οι άντρες :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Γιατι καταντια;
Τι ταμπελες βαζεις στους αλλους; Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει αυτον, οχι την κακια γλωσσα της κοινωνιας.
Ε πως.. Τους κάνει να φαίνονται μλκες. Γιατί οι ίδιοι έκαναν επιλογές όπως θέλει η κοινωνία. Κ έχασαν. Και έχουν ζωή χάλι. Πως να αποδεκτουν κάποιον που αγνοεί το κοινωνικά ορθο κ περνάει καλά. Τους χαλάει τη μαγιά.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
το καλύτερο είναι να είσαι άντρας με @@.και να υποστηρίζεις τα θέλω σου και να μην κάνεις ότι θέλει η κοινωνία μπας κ γίνεις αποδεκτος.
Συμφωνώ αγαπούλα  :-* :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Καταρχάς μιλάς για δυο διαφορετικά θέματα όσο κι αν θέλεις να τα συσχετίσεις επειδη σε συμφέρει ως γυναίκα.Άλλο πράγμα το πήδημα και το κέρατο κι άλλο ο γάμος με ζωντοχήρα.Εδώ μιλάμε για ζωντοχήρες.

Εσύ το θεωρείς άπλα και λεβεντιά και υπεράνω αυτό για έναν άντρα; Εσύ δηλ τον αδερφό σου θα τον συμβούλευες να παντρευτεί μια τέτοια γυναίκα; Όχι να τη γνωρίζεις, να είναι σωστή, καλή κτλ.Σαν ιδέα εννοώ, θεωρητικά, σε μια κουβέντα.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
το χειρότερο απ όλα είναι για μερικούς που νομίζουν ότι μεγαλώνουν τα δικά τους παιδια

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γιατι καταντια;

Δεν είναι ευχαριστημένοι τύποι.
Κότες είναι.
Κολώνουν να την πέσουν σε ελεύθερες και αφήνονται να τους πλευρίζουν οι ζωντοχήρες που ειναι σειρήνες.

Αυτές έχουν αρνητική δυσκολία.
Είναι το ακριβώς αντίθετο των ελλεηνίδων.
Πηδιούνται με όποιον να'ναι άμεσα, για να βρουν σπόνσορα και αποκούμπι.
Και με το δεύτερο πήδημα , βάζουν τον μικρό να παραγγείλει νυφικό.

Κάποιοι  σαφώς ρίχνουν 3-4 και φεύγουν.
Μετά από κάμποσους όμως, βρίσκουν σπόνσορα.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=240975.msg6985464#msg6985464 date=1463871534]
το χειρότερο απ όλα είναι για μερικούς που νομίζουν ότι μεγαλώνουν τα δικά τους παιδια
[/quote]

Με το dna, αυτά λύνονται εύκολα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγώ τον αδελφό μου και την αδελφή μου και τα παιδιά μου θα τα συμβούλευα να είναι ευτυχισμένα με επιλογές δικές τους. Όχι να αγονται κ να φερονται από κοινωνικές νορμες μιας σαπισμενης κοινωνίας ούτε να το παίζουν προοδευτικοι χωρίς ουσία. Να ξέρουν τον εαυτό τους. Τι συζητάμε δηλαδή.. Τα αυτονόητα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Γιατι καταντια;

Μωρέ στ' αρχίδια μου κιόλας!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Απλά εγώ αυτό το θεωρώ κατάντια και δε θα το επέλεγα για τον εαυτό μου...Και φυσικά αυτόν που το κάνει τον θεωρώ κατάντια ή προικοθήρα ή μανιαμούνια...Κάτι τελοσπάντων πάντως όχι φυσιολογικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom