alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ο καβλιάρης έχει παράπονο που δεν του αναγνωρίζουν το δίκιο του ..
Κάτσε ρε Έρι μισό λεπτό...ΕΔώ που τα λέμε είναι λίγο κατάντια άδικο έχει;;
Πες μου οτι περιμενεις απο γυναικα και μαλιστα απο γυναικα του στυλ και του χαρακτηρα της Ερης να συμφωνησει με αυτο...Κάτσε ρε Έρι μισό λεπτό...ΕΔώ που τα λέμε είναι λίγο κατάντια άδικο έχει;;
το καλύτερο είναι να είσαι άντρας με @@.και να υποστηρίζεις τα θέλω σου και να μην κάνεις ότι θέλει η κοινωνία μπας κ γίνεις αποδεκτος.Δεν μου επιτρέπεται να κρίνω αρνητικά όποιον παντρεύεται γυναίκα με παιδί, γιατί και εμένα με μεγάλωσε θετός πατέρας. Ο φυσικός πα-τέρας μου, ήταν μεθύστακας και χτύπαγε την μάνα μου. Εμένα πήγε να με πνίξει όταν ήμουν 2 χρονών, αλλά με έσωσε ο γείτονας την τελευταία στιγμή. Από 3 ετών με μεγάλωσε ο θετός μου πατέρας και τον αποκαλώ από μικρός μπαμπά. Όταν τα βρήκε με την μάνα μου, της είπε ότι πρώτα αγάπησε εμένα και μετά αυτήν...Βέβαια το καλύτερο είναι να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά, αλλά δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή...
καταρχάς αν εσύ στην ζωή σου έχεις ξεφτιλισει την έννοια της οικογένειας με κερατώματα επειδή είσαι καβλιάρης.. Δεν έχεις λόγο να μιλας για κατάντια άλλων επικριτικαΚάτσε ρε Έρι μισό λεπτό...ΕΔώ που τα λέμε είναι λίγο κατάντια άδικο έχει;;
για αδελφές είναι. Οι άντρες έχουν αρχιδια δεν κοροϊδεύουνΊσα μωρή χαμούρα.
Το θέμα είναι για Άνδρες.
Γιατι καταντια;Κάτσε ρε Έρι μισό λεπτό...ΕΔώ που τα λέμε είναι λίγο κατάντια άδικο έχει;;
καταρχάς αν εσύ στην ζωή σου έχεις ξεφτιλισει την έννοια της οικογένειας με κερατώματα επειδή είσαι καβλιάρης.. Δεν έχεις λόγο να μιλας για κατάντια άλλων επικριτικα
Ε πως.. Τους κάνει να φαίνονται μλκες. Γιατί οι ίδιοι έκαναν επιλογές όπως θέλει η κοινωνία. Κ έχασαν. Και έχουν ζωή χάλι. Πως να αποδεκτουν κάποιον που αγνοεί το κοινωνικά ορθο κ περνάει καλά. Τους χαλάει τη μαγιά.Γιατι καταντια;
Τι ταμπελες βαζεις στους αλλους; Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει αυτον, οχι την κακια γλωσσα της κοινωνιας.
Αμα ειναι ο ιδιος ευχαριστημενος, εσας τι σας νοιαζει;
Συμφωνώ αγαπούλα :-*το καλύτερο είναι να είσαι άντρας με @@.και να υποστηρίζεις τα θέλω σου και να μην κάνεις ότι θέλει η κοινωνία μπας κ γίνεις αποδεκτος.
ακόμα χειρότερα. Δεν είπα το αντίθετο.Κι η γυναίκα του μάλλον το ίδιο κάνει. 8 στις 10 δεν έδειξε η τελευταία έρευνα?
Οπότε, την κατάντια τις οικογένειας δεν την προκαλούν μόνο οι άντρες
καταρχάς αν εσύ στην ζωή σου έχεις ξεφτιλισει την έννοια της οικογένειας με κερατώματα επειδή είσαι καβλιάρης.. Δεν έχεις λόγο να μιλας για κατάντια άλλων επικριτικα
Γιατι καταντια;
Τι ταμπελες βαζεις στους αλλους; Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει αυτον, οχι την κακια γλωσσα της κοινωνιας.
Ωχ παναγια μου
Γιατι καταντια;
Οχι.θα παντρευοσουν ποτε ζωντοχηρα τυπε?