flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Και οι δυο αν δεν κάνω λάθος έχουν γυναίκες καμιά 30αρια χρόνια μικρότερες, αν και του Κλιντ τον άφησε πρόσφατα. Παίζει και αυτό το ρόλο του.Σε μια πλατεία της γειτονιάς μου πάντως πέτυχα 4 γεροντια.Ηλικιες από 90-93 όλοι τους.
Τους καλημερισα γιατί τους βλέπω συχνά και τους ρώτησα γιατί βγαίνουν έξω με τα 4Οαρια θερμοκρασίες καύσωνα κλπ.
Αντέχουμε μου απάντησαν.
Τί να πω..Έχω καταλήξει ότι οι παλιοί έχουν καλύτερη κράση και πιο γερά κόκκαλα από τις νεότερες γενιές.
Επίσης όλοι τους έκαναν χειρωνακτικές εργασίες πριν βγουν στη σύνταξη.
Αυτό σημαίνει ότι άθελά τους γυμναζαν το σώμα τους.
Και επειδή το σώμα έχει μνήμη αυτό λειτούργησε υπέρ τους μελλοντικά.
Πάντως και ο Κλιντ Ίστγουντ που είναι 94 όπως και ο ηθοποιός τζιν Χάκμαν στα 94 του επίσης δεν εγκαταλείπουν...
Τα γηρατειά λένε είναι η παρωδία της ζωής, αλλά αν έχεις μια νεώτερη γυναίκα δίπλα σου και μπορείς και θέλεις να την ικανοποιείς σου δίνει όρεξη για ζωή. Να είσαι πιο ενεργητικός και δραστήριος.
Το αντίθετο από το να είσαι με μια μίζερη καρακάξα.
Ένα ρώσικο ανέκδοτο λέει πως μια φορά ρώτησαν έναν παππού για το ποια ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής του. Αυτός είπε το 1940.
Του λένε τι μας λες; Τότε υπήρχε πόλεμος, Γερμανοί... Ναι λέει, αλλά οι κοπέλες ήταν νεώτερες.
Γενικά πάντως υπάρχει μια τυχαιότητα. Πχ οι πιλότοι περνάνε πολύ αυστηρές ιατρικές εξετάσεις και κάνουν υγιεινή ζωή αλλά και πάλι υπάρχουν ορισμένοι που χαιρετάνε κατά την πτήση ή πριν πάρουν σύνταξη.
Και στο περιβάλλον μου άλλοι έφυγαν νωρίς και άλλοι κατοσταρίζουν με ποικιλία στον τρόπο ζωής. Όλοι στο τέλος λέμε τυχερά
Γνώμη μου είναι αν έχεις μια ευχάριστη κοινωνική ζωή βοηθάει πάντως