Δεκτό. Επειδή κοιτάς τις νεκροφόρες στο συγκεκριμένο νεκροταφείο της περιοχής που λες.
Άμα κοιτούσες στα εκκλησάκια, που έχουν στις στροφές οι δρόμοι, και ρωτούσες για ηλικίες, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να ποντάρεις σωστά. Ή ρωτούσες για εκείνους που φεύγουν νεκροί από το ΚΑΤ. Άλλοι 20άρηδες, άλλοι 40άρηδες, άλλοι 80άρηδες.
Δεν κοιτάω τις νεκροφόρες ούτε πάω σε νεκροταφείο.
Μπασκετακι παίζω που το γηπεδακι εφάπτεται με μεγάλη εκκλησία που γίνονται συχνά κηδείες γιατι είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή.Και για να πάω στο γηπεδακι αναγκαστικά περνάω από τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας όπου μπροστά στην είσοδο της παρκάρουν οι νεκροφόρες για να βάλουν τον νεκρό εντός της εκκλησίας για να ψαλλει κλπ.
Θέλω δεν θέλω δηλαδή όποιος πάει να παίξει στο γηπεδακι αυτό τρακάρει είτε γάμο είτε κηδεία είτε βαφτίσια.
Επειδή γάμοι και βαφτίσια δεν έχουν ενδιαφέρον το έχουμε ρίξει στα στοιχήματα με την παρέα στις κηδείες που γίνονται.
Απλά ξεκίνησε από δική μου περιέργεια πέρυσι όπου όντας παρατηρητικός είδα σε δύο κηδειοσημα ηλικίες 97 και 99 ετών.
Μετά από καθαρή περιέργεια όταν τυχαία πετύχαινα κηδεία πηγαίνοντας να συναντήσω την παρέα για μπάσκετ πήγαινα και κοιτούσα πάλι την ηλικία του τεθνεοτος.
Μετά κόλλησα.Λεω δεν υπάρχει κανείς κάτω τον 90 ετών πεθαμενος;;;Ούτε καν 89;;;Πλάκα μου κάνετε;;;;
Και κάπως έτσι ξεκίνησε.
Πάει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε αυτό.Συνολικα πάνω 75 περιπτώσεις όλοι άνω των 90.
Ξεκίνησε για πλάκα και μετά πάθαμε εμείς πλάκα με το αποτέλεσμα.Αφου οι φίλοι μου δεν το πιστεύουν ότι γίνεται αυτό όταν τους λέω κ αυτός πάνω από 90.Μου λένε πάλι;; Και πάνε και κοιτάνε και οι ίδιοι.
Επίσης καμιά δεκαπενταρια από τους θανόντες ήταν από 95-100.
Οι 7-8 εξ αυτών ήταν κολλημένοι στο νούμερο 97.
Δεν πιστεύω σε προλήψεις και για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ούτε στην θρησκεία αν και είμαι χριστιανός ορθόδοξος.
Φαντάζομαι ότι αυτό που είχε πει κάποτε ο Ανδρέας Λοβέρδος ισχύει τελικά.Ειχε πετάξει μια μαλακια όταν ήταν υπουργός ότι οι ηλικιωμένοι στην Ελλάδα ζουν πολύ με αποτέλεσμα να παίρνουν συντάξεις μέχρι τα βαθιά γεράματα και για αυτό το ασφαλιστικό πάει χάλια.Μπορει να πέταξε μαλακια ολκής αλλά σε οτι αφορά το ηλικιακό κομμάτι υπερηλίκων μάλλον είχε δίκιο τελικά.