Μαλακίες στο πάτερο...Η δική μου εμπειρία λέει,για να μην πω προστάζει,πως η ζωντοχήρα σε θέλει μόνο για σπόνσορα.Ενδεχομένως να μην είσαι και ο μοναδικός,στην αρχή τουλάχιστον,καθώς πηδιέται με όποιον πληροί τα στάνταρντς της και είναι διαθέσιμος.Χέστηκε για εσένα.Απλά θέλει να μεγαλώσει το παιδί/ά της με παρέα,ότι και αν αυτό συνεπάγεται.Στις πλείστες περιπτώσεις,όταν τα παιδιά ενηλικιωθούν ή τελειώσουν οι σπουδές τους και πλέον δεν υπάρχει κάποια οικονομική εξάρτηση,θα ακούσεις το γειά χαραντάν και τα κουκιά μπακλάν και θα μείνεις με τον πούτσο στα χέρια που μεγάλωσες μπάσταρδα άλλων και τις περισσότερες φορές δεν έκανες και δικά σου με την "σύζυγο",καθώς δεν ήθελε άλλα ή την είδες πατέρας τους και έτσι.Στην τελική τόσες ελεύθερες γυναίκες υπάρχουν,οπότε γιατί αν μπλέξεις με κάποια που κουβαλάει φορτίο;Για τα παιδά της θα είσαι ξένος για πάντα και να τονίσουμε ότι δεν είναι όλοι οι πρώην μεθύσοι,βάναυσοι και ούτε όλες οι ζωντοχήρες θύματα,οπότε ίσως τα παιδιά της να σε έχουν χεσμένο και εσύ σαν μαλάκας να τα ταίζεις.Εδώ δικά σου είναι και σε γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.Τέσπα...Μακριά απο ζωντοχήρες.Έχουν τρόπο να σε ρίχνουν στο φιλότιμο και στο συναίσθημα (άσχετα αν μας λένε άκαρδα γουρούνια,είμαστε πολύ πιο φιλότιμοι και συναισθηματικοί απο τις γυναίκες) και δεν θα ξέρεις απο που σου ήρθαν οι μούλοι.Ούτε να κάνετε σκατιές για να γαμήσετε.Μακριά και αλάργα.Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου.Τώρα αν σου αρέσει να μεγαλώνεις τα χύσια άλλου,να είσαι αγαπούλης χορηγός και μαλάκας είναι άλλο καπέλο.