Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Για σένα που είσαι ελεύθερο παιδί , είναι τα πιο εύκολα αυτά.
Με κανέναν κολλητό με παιδιά αν πας σε έναν μεγάλο παιδότοπο , θα δεις
κάμποσες. Κάνουν μπάμ.

Ενώ οι παντρεμένες με μικρά παιδιά συνήθως δείχνουν πηγμένες, ατημέλητες κτλ
ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟ.
Εχω σταμπαρει ολες τις καλες παιδικες χαρες της περιοχης μου αλλα δεν ειναι για χορταση γιατι θα με περασουν για κανεναν ανωμαλο αν την στηνω σε παιδικες χαρες  :S

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
.Εμένα μου έρχονταν μάνες,θείες,ξαδέρφες χωρισμένες και έκαναν καμάκι κάργα.Αν είχαν παιδιά έκανα τον μαλάκα.

Μιλάμε , ότι μπορεί να στην πέφτουν μπροστά στη γυναίκα σου,
στην οποία το παίζουν κολλητές !!!!!!

Αλλά εκεί το παίζω μονογαμικός, που δεν ξενοκοιτάζει , είναι απόλυτα πιστός κτλ.
Γιατί ξέρω ότι ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ, σε πήδηξαν.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟ.

Είπες ΜΕΓΑΛΗ φράση! Είμαι από επαρχία και παρόλο που δεν γουστάρω καθόλου πανηγυροκατάσταση, τα καλοκαίρια κυρίως πάω σε τέτοια "ιβέντς" γιατί σκάνε αβέρτα τέτοιες!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Μια λιστα με ονοματα τηλεφωνα και νουμερο βυζια θα βοηθουσε  :grin: :grin:
Πλέον είναι στην ηλικία μου...Σκέψου ότι ο γιός μου,για τον οποίο έκανα τα πάρτυ είναι 29 ετών πλέον...Αν θέλεις γριές...

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτά όμως τα οποία μεταφέρεις, τα οποία κατά την γνώμη μου είναι άκρως ρατσιστικά, τα μεταφέρεις για να πει ο καθένας την απόψη του. Και αυτό έκανα. Είναι όμως μονοπλευρα. Γιατί στα παιδικά πάρτυ, αυτός που γαμάει πχ τις ζωντοχήρες μπορεί να είναι παντρεμένος και να ναι στα 10 μέτρα η γυναίκα του και το παιδί του. Η ζωντοχήρα στο φινάλε να γαμηθεί θέλει. Αυτός όμως πως χαρακτηρίζεται? Για τα δικά σου κριτήρια άντρας υποθέτω.

Δεν καμαρώνω αυτόν που θα γαμήσει ζωντοχήρα οπουδήποτε.
Είναι το πιο εύκολο .
Πιο εύκολο μουνί , δεν υπάρχει , εκτός από εκδιδόμενες.

Τώρα αν παντρεμένος, πέσει στα δίχτυα τους, δεν μένει παντρεμένος για πολύ.
Με ένα γαμήσι , θα τον χωρίσουν αυτές, οι ζωντοχήρες.

Και θα τον κάνουν και σούργελο.ΜΑΛΑΚΑΣ είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου αυτός που τις πηδάει.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Σχεδόν 3 το πρωϊ και......37 μέλη και 40 επισκέπτες!

:orchestra:

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Μαλακίες στο πάτερο...Η δική μου εμπειρία λέει,για να μην πω προστάζει,πως η ζωντοχήρα σε θέλει μόνο για σπόνσορα.Ενδεχομένως να μην είσαι και ο μοναδικός,στην αρχή τουλάχιστον,καθώς πηδιέται με όποιον πληροί τα στάνταρντς της και είναι διαθέσιμος.Χέστηκε για εσένα.Απλά θέλει να μεγαλώσει το παιδί/ά της με παρέα,ότι και αν αυτό συνεπάγεται.Στις πλείστες περιπτώσεις,όταν τα παιδιά ενηλικιωθούν ή τελειώσουν οι σπουδές τους και πλέον δεν υπάρχει κάποια οικονομική εξάρτηση,θα ακούσεις το γειά χαραντάν και τα κουκιά μπακλάν και θα μείνεις με τον πούτσο στα χέρια που μεγάλωσες μπάσταρδα άλλων και τις περισσότερες φορές δεν έκανες και δικά σου με την "σύζυγο",καθώς δεν ήθελε άλλα ή την είδες πατέρας τους και έτσι.Στην τελική τόσες ελεύθερες γυναίκες υπάρχουν,οπότε γιατί αν μπλέξεις με κάποια που κουβαλάει φορτίο;Για τα παιδά της θα είσαι ξένος για πάντα και να τονίσουμε ότι δεν είναι όλοι οι πρώην μεθύσοι,βάναυσοι και ούτε όλες οι ζωντοχήρες θύματα,οπότε ίσως τα παιδιά της να σε έχουν χεσμένο και εσύ σαν μαλάκας να τα ταίζεις.Εδώ δικά σου είναι και σε γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.Τέσπα...Μακριά απο ζωντοχήρες.Έχουν τρόπο να σε ρίχνουν στο φιλότιμο και στο συναίσθημα (άσχετα αν μας λένε άκαρδα γουρούνια,είμαστε πολύ πιο φιλότιμοι και συναισθηματικοί απο τις γυναίκες) και δεν θα ξέρεις απο που σου ήρθαν οι μούλοι.Ούτε να κάνετε σκατιές για να γαμήσετε.Μακριά και αλάργα.Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου.Τώρα αν σου αρέσει να μεγαλώνεις τα χύσια άλλου,να είσαι αγαπούλης χορηγός και μαλάκας είναι άλλο καπέλο.

Τα είπες όλα τύπε. Έτσι ακριβώς είναι. Πρώτα έχουν ή βρίσκουν τον μαλάκα για να ικανοποιήσουν το και καλά «εγώ πότε θα γίνω μάνα», επειδή νομίζουν ότι με την μητρότητα θα αποκτήσουν αξία που δεν έχουν και όποια άλλη σχετική μαλακία έχουν κολλημένη στο μυαλό. Μετά γράφουν στις σερβιέτες τους τον μαλάκα που είναι μόνο για να πληρώνει και να τραβάει τα λούκια, μέχρι να τα τινάξει ή να κάνει την ηρωική έξοδο κατεστραμμένος σε όλα επίπεδα. Μόλις αντιληφθούν ότι οι μαγγιές με τα φράγκα του μαλάκα  τέλος και ότι τις έχουν όλοι για τον πούτ@ο, αρχίζουν το ψάξιμο για τον σπόνσορα, όπου και τα δίνουν όλα, πχ λοκό και τα πάντα όλα , που σχεδόν ποτέ δεν απήλαυσε ο 1ος μαλάκας. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του ότι η ελεινίδα, κατά απόλυτη πλειοψηφία,  δεν ειναι χειραφετημένη και δεν μπορεί να διανοηθεί την αυτόνομη ύπαρξή της στην ζωή.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πλέον είναι στην ηλικία μου...Σκέψου ότι ο γιός μου,για τον οποίο έκανα τα πάρτυ είναι 29 ετών πλέον...Αν θέλεις γριές...
Ε κοιτα τωρα...αν μιλαμε για φαση μασελα...μαλλον θα παω πασο...μη σου πω και cash out

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Μιλάμε , ότι μπορεί να στην πέφτουν μπροστά στη γυναίκα σου,
στην οποία το παίζουν κολλητές !!!!!!

Αλλά εκεί το παίζω μονογαμικός, που δεν ξενοκοιτάζει , είναι απόλυτα πιστός κτλ.
Γιατί ξέρω ότι ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ, σε πήδηξαν.
Δεν το συζητώ.Αλλά καλύτερα να κάνεις τις κουτσουκέλες σου με επαγγελματίες.Οι γκόμενες θα σου κάνουν ζημιά.Βέβαια,πιστεύω ότι εντός του γάμου δεν πρέπει να υπάρχει απιστία,αλλά αυτά είναι δικά μου τροπάρια.Στην τελική 3 χρόνια έμεινα παντρεμένος και μετά λάκισα.Δεν ξέρω τι θα έκανα  άν ήμουν ακόμη παντρεμένος.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είπες ΜΕΓΑΛΗ φράση! Είμαι από επαρχία και παρόλο που δεν γουστάρω καθόλου πανηγυροκατάσταση, τα καλοκαίρια κυρίως πάω σε τέτοια "ιβέντς" γιατί σκάνε αβέρτα τέτοιες!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν θες να παντρευτείς, μια χαρά είναι.
Απλά μάθε και τι προίκες παίζουν πριν.

Για να βάλεις και να φύγεις όμως ... άστο ...
μία φορά θα το κάνεις.
Μετά είσαι καμμένος.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Ε κοιτα τωρα...αν μιλαμε για φαση μασελα...μαλλον θα παω πασο...μη σου πω και cash out
Κοίτα.Είμαι 65.Εγω μασελάκι δεν χρειάζομαι ακόμα.Αλλά κάποιες απο αυτές έχουν τα κακά τους τα χάλια.Άλλες θέλουν κομάντο σε φάση Ράμπο σε αποστολή στον Νότιο Πόλο για 3 χρόνια για να της γαμήσουν.Γενικά,όσες πετυχαίνω είναι πατσαβούρες!

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν το συζητώ.Αλλά καλύτερα να κάνεις τις κουτσουκέλες σου με επαγγελματίες.Οι γκόμενες θα σου κάνουν ζημιά.Βέβαια,πιστεύω ότι εντός του γάμου δεν πρέπει να υπάρχει απιστία,αλλά αυτά είναι δικά μου τροπάρια.Στην τελική 3 χρόνια έμεινα παντρεμένος και μετά λάκισα.Δεν ξέρω τι θα έκανα  άν ήμουν ακόμη παντρεμένος.

Εγώ κοντεύω 10 παντρεμένος.
Θεωρώ άνετη περίπτωση και σίγουρη , χωρίς κινδύνους, γκόμενες που ήξερα από παλιά,
οι οποίες είναι παντρεμένες ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ.

Π.χ. αν ο άνδρας της αλληνής, έχει περισσότερα από μένα, τη θεωρώ ασφαλή γκόμενα.
Χωρίς να υπάρχουν σίγουρα εννοείται, αλλά σε σχέση με άλλες.
ΕΙΔΙΚΑ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ.
Αλλά και ελεύθερες.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κοίτα.Είμαι 65.Εγω μασελάκι δεν χρειάζομαι ακόμα.Αλλά κάποιες απο αυτές έχουν τα κακά τους τα χάλια.Άλλες θέλουν κομάντο σε φάση Ράμπο σε αποστολή στον Νότιο Πόλο για 3 χρόνια για να της γαμήσουν.Γενικά,όσες πετυχαίνω είναι πατσαβούρες!

Δηλαδή ρε φίλε το iceman είναι από το top gun;;; :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Δεν καμαρώνω αυτόν που θα γαμήσει ζωντοχήρα οπουδήποτε.
Είναι το πιο εύκολο .
Πιο εύκολο μουνί , δεν υπάρχει , εκτός από εκδιδόμενες.

Τώρα αν παντρεμένος, πέσει στα δίχτυα τους, δεν μένει παντρεμένος για πολύ.
Με ένα γαμήσι , θα τον χωρίσουν αυτές, οι ζωντοχήρες.

Και θα τον κάνουν και σούργελο.ΜΑΛΑΚΑΣ είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου αυτός που τις πηδάει.
Τυπε κι εγώ παντρεμένος είμαι. Και για τους δικούς μου λογους δε γουστάρω να ξενοπηδήξω καμιά κατηγορία γυναίκων. ¨Όμως έχω και μια κόρη που αύριο δεν ξέρω αν παντρευτεί πως θα εξελιχθει ο γάμος της. Δεν μπορώ λοιπόν να λέω κουβέντες για κανέναν και για καμία και να βάζω σε κατηγορίες τις γκόμενες επειδή τους έκατσε μια στραβή. Υπάρχουν εύκολες γκόμενες, δύσκολες γκόμενες, αξιοπρεπείς γκόμενες και τσόλια. Σύμφωνα με την μαλακία τους και την ανατροφή τους όχι σύμφωνα με την οικογενειακή τους κατάσταση.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τυπε κι εγώ παντρεμένος είμαι. Και για τους δικούς μου λογους δε γουστάρω να ξενοπηδήξω καμιά κατηγορία γυναίκων. ¨Όμως έχω και μια κόρη που αύριο δεν ξέρω αν παντρευτεί πως θα εξελιχθει ο γάμος της. Δεν μπορώ λοιπόν να λέω κουβέντες για κανέναν και για καμία και να βάζω σε κατηγορίες τις γκόμενες επειδή τους έκατσε μια στραβή. Υπάρχουν εύκολες γκόμενες, δύσκολες γκόμενες, αξιοπρεπείς γκόμενες και τσόλια. Σύμφωνα με την μαλακία τους και την ανατροφή τους όχι σύμφωνα με την οικογενειακή τους κατάσταση.

Και τότε ρε φίλε τι κάνεις εδώ;;Γκόμενες δε γουστάρεις, πουτάνες δεν πηδάς, για τις ανταποκρίσεις του εξωτερικού μπήκες;; :think: :think: :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
βαζεις δυσκολα τωρα αδερφε...ειναι ψηλα αυτα τα νουμερα και δε νομιζω οτι μπορω να τα ακολουθησω...καμια 45αρα δε ξερεις?  :grin:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
¨Όμως έχω και μια κόρη που αύριο δεν ξέρω αν παντρευτεί πως θα εξελιχθει ο γάμος της. Δεν μπορώ λοιπόν να λέω κουβέντες για κανέναν και για καμία και να βάζω σε κατηγορίες τις γκόμενες επειδή τους έκατσε μια στραβή. Υπάρχουν εύκολες γκόμενες, δύσκολες γκόμενες, αξιοπρεπείς γκόμενες και τσόλια. Σύμφωνα με την μαλακία τους και την ανατροφή τους όχι σύμφωνα με την οικογενειακή τους κατάσταση.

Κι εγώ έχω (και) κόρη.
Δεν μου λεέι κάτι αυτό.

Να μην ονομάζω τις πουστιές που κάνουν οι γυναίκες, επειδή η κόρη μου μπορεί ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ;

Όχι , με τίποτε.

Θέλω να ελπίζω, ότι θα αφήσω πράγματα στην κόρη μου, να μην είναι επί ξύλου κρεμάμενη
και να προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της , με το μουνί της.
Και ότι θα καταφέρω να μάθει και πράγματα, ώστε να μπορεί να κερδίζει και μόνη της λεφτά, πέρα από όσα θα βρεί έτοιμα.

Αν τα έχει αυτά μία γυναίκα, μπορεί να διαλέγει άνδρες ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Όχι ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Και να είναι στο ύψος της.

Αλλιώς, είναι παράσιτο.

Στην ελληνική κοινωνία, έτσι είναι η πλειοψηφία των γυναικών.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Και τότε ρε φίλε τι κάνεις εδώ;;Γκόμενες δε γουστάρεις, πουτάνες δεν πηδάς, για τις ανταποκρίσεις του εξωτερικού μπήκες;; :think: :think: :think:
Δε γαμάνε όλοι πουτάνες τύπε όσοι γράφουν εδώ. Μπαίνουν και γράφουν και για το χαβαλέ τους. Δεν κρίνω αυτούς που το κάνω επειδή δεν το κάνω εγώ.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Αν θες να παντρευτείς, μια χαρά είναι.
Απλά μάθε και τι προίκες παίζουν πριν.

Για να βάλεις και να φύγεις όμως ... άστο ...
μία φορά θα το κάνεις.
Μετά είσαι καμμένος.

Το έχω κάνει γύρω στις 5 φορές...Η πόλη είναι γύρω στις 40.000, αρκετά μεγάλη, άσε που αυτές που φόρτωσα ήταν από τα γύρω χωριά!

Βουκολικές καταστάσεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom