Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Δεν τα παίρνω με κανενός τη γνωμη τύπε λανθάνεις.Απλά εσύ δεν έχεις γνώμη στο συγκεκριμένο θέμα.Γιατί αυτό που λες είναι η γνώμη της γυναίκας σου, ίσως της κόρης σου ή της μάνας σου.Όπως αντίστοιχα της δικής μου κόρης, γυναίκας, μάνας, αδερφής για να μην το προσωποποιώ και παρεξηγηθείς.Μπορεί να είναι και η γνώμη σου ως πατέρα που αγαπάει την κόρη του αλλά σίγουρα όχι ως άντρα.

Και για να σου το αποδείξω σκέψου όταν ίσουν 15-20 χρονών σκεφτόσουν να βρώ μια γυναίκα να έχει 2 παιδιά για να τα ντύνω και να τα πηγαίνω στο σχολείο, να παίρνω τους βαθμούς τους και να καμαρώνω στους φίλους μου ότι η κόρη μου πήρε 20 στα μαθηματικά;; Ή σκεφτόσουν να βρώ ένα μούναρο με βυζάρες και κωλάρα και να ζήσω για πάντα στο κρεββάτι μαζί της;;

Παραπέμπω σε αμέσως προηγούμενή μου ανάλυση για το θέμα και σου ξαναλέω ότι έχεις θηλυκοποιηθεί!!!Γι' αυτό και η παντόφλα που λες...Κουκιά τρώς κουκιά μολογάς!!! :S :S :S

Τύπε, στα 20 σκεφτόμουν πως να γαμήσω μια μουνάρα, με βυζάρες, κολάρα που να τα καταπίνει κιόλας. Στα 30 όμως σκεφτομουν να βρω μια γυναίκα που να μπορώ να συννενοηθώ, να μπορώ να περνάω καλά και να μη φοβάμαι να γυρίσω το κεφάλι μου για να μην τη γαμήσει ο καθένας στα όρθια. Δε θα με πείραζε αν είχε παιδιά, γατιά ή σκυλιά αν εγώ την έβρισκα μαζί της. Γιατί να είναι θηλυπρεπές αυτό?

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τύπε, δεν έχω ακούσει παντρεμένο τα τελευταία χρόνια που να μου πει ότι του κάθεται η γυναίκα του. Οι περισσότεροι γαμάνε 2 φορές το μήνα και αν.

Εδώ ανακατεύεις πολλά θέματα μαζί!

Επαναλαμβάνω.

Μπορεί να μη γαμιέται γενικώς , τις 17 ώρες του 24ωρου η γυναίκα.
Όχι όμως μόνο η παντρεμένη.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;;;;;;;;;

Δηλαδή θα πεις στην άλλη, ότι θέλεις να τη γαμήσεις ...
εκείνη την ώρα μπορεί να βγάζει το φρύδι ...
να βάφει τα νύχια ....

μετά να έχει κανονίσει με τη Χ μαλακισμένη να πάνε να αγοράσουν καλσόν ...
από 174,32 τεμάχια η κάθε μία ... κάτι που θα πάρει 3,95 ώρες.

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.
ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ;;;;;;;;;

Καταρχήν δεν την ρωτάς.
Πας και της βάζεις τον πούτσο στο στόμα.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ.
Στο σπίτι του πατέρα της.

Τώρα το να το κάνεις με τη γυναίκα σου, 2 φορές τη βδομάδα, είναι άλλο θέμα.

Όταν είχα αρχίσει τα γαμήσια με μια παλιά γνωστή από εποχές σχολείου,
είχαν συγκαεί τα αρχίδια μου από το πολύ γαμήσι .
Ε ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ... ΑΡΡΩΣΤΟΣ ... ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ κτλ
και για μια βδομάδα η κυρά ... δεν ...

Αλλά δική μου επιλογή.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει συχνό !
Το ακούω όλο και περισσότερο και τείνει να γίνει ... "αποδεκτό"
και "πολιτικά ορθό".

λάκαρε μην τα περιπλέκεις τόσο..
εγώ πχ δεν γουστάρω να έχω παιδιά και την ευθύνη τους (γιατί είναι τεράστια ευθύνη) και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ δικά μου γιατί θέλω την ελευθερία μου
εδώ δεν κάνω δικά μου λες να δεχτώ παιδιά άλλου ?  :2funny:

άλλοι άνθρωποι όμως αγαπάνε τα παιδιά,τους αρέσει αυτού του είδους η ευθύνη και δεν έχουν πρόβλημα να μπλέξουν με γυναίκα που έχει παιδιά και να κάνουν και άλλα ακόμα μαζί της..

σου αρέσουν τα παιδιά ? μένεις..
δεν σου αρέσουν ? δεν μπλέκεις..

αν και πολοί πυρφόροι-πυρφόρυσες βλέπουν τα παιδιά ως μέσο για να δέσουν τον γαίδαρο τους και να μην χάσουν το κελεπούρι  :headbang:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
Ρε συ zeljko, μηπως εισαι λιιιιγο υπερβολικος;

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ ανακατεύεις πολλά θέματα μαζί!

Επαναλαμβάνω.

Μπορεί να μη γαμιέται γενικώς , τις 17 ώρες του 24ωρου η γυναίκα.
Όχι όμως μόνο η παντρεμένη.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;;;;;;;;;

Δηλαδή θα πεις στην άλλη, ότι θέλεις να τη γαμήσεις ...
εκείνη την ώρα μπορεί να βγάζει το φρύδι ...
να βάφει τα νύχια ....

μετά να έχει κανονίσει με τη Χ μαλακισμένη να πάνε να αγοράσουν καλσόν ...
από 174,32 τεμάχια η κάθε μία ... κάτι που θα πάρει 3,95 ώρες.

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.
ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ;;;;;;;;;

Καταρχήν δεν την ρωτάς.
Πας και της βάζεις τον πούτσο στο στόμα.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ.
Στο σπίτι του πατέρα της.

Τώρα το να το κάνεις με τη γυναίκα σου, 2 φορές τη βδομάδα, είναι άλλο θέμα.

Όταν είχα αρχίσει τα γαμήσια με μια παλιά γνωστή από εποχές σχολείου,
είχαν συγκαεί τα αρχίδια μου από το πολύ γαμήσι .
Ε ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ... ΑΡΡΩΣΤΟΣ ... ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ κτλ
και για μια βδομάδα η κυρά ... δεν ...

Αλλά δική μου επιλογή.
Εννοείται ρε τύπε ότι δεν εννοώ για την ώρα που η γυναίκα φτιάχνει μαλλιά και φρύδια. Δεν τους κάθονται ποτε. Μέρα ή νύχτα. ΠΟΤΕ. Εχω ένα γνωστό μου ζευγάρι που ο άντρας της την παρακαλάει κάθε μέρα και του κάθεται μια φορά στο τρίμηνο κι αφού της έχει ζαλίσει τ΄ αρχίδια. Αυτός είναι ο πιο τραγικός.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τύπε, στα 20 σκεφτόμουν πως να γαμήσω μια μουνάρα, με βυζάρες, κολάρα που να τα καταπίνει κιόλας. Στα 30 όμως σκεφτομουν να βρω μια γυναίκα που να μπορώ να συννενοηθώ, να μπορώ να περνάω καλά και να μη φοβάμαι να γυρίσω το κεφάλι μου για να μην τη γαμήσει ο καθένας στα όρθια. Δε θα με πείραζε αν είχε παιδιά, γατιά ή σκυλιά αν εγώ την έβρισκα μαζί της. Γιατί να είναι θηλυπρεπές αυτό?

Γιατί στα 20 σου που βράζει το αίμα σου και είσαι στην ακμή της φύσης σου ψάχνεις να δημιουργήσεις τους απογόνους σου που είναι και το φυσιολογικώς σωστό.Όχι με μια γυναίκα απαραίτητα.Και όσο πιο πολλούς τόσο πιο καλά.Αυτό σε διατάζει η φύση ως αρσενικό για την αναπαραγωγή του είδους.

Ενώ στα 30 ψάχνεις συνεταίρο στην επιχείρηση και σύντροφο στη ζωή.Που είναι μεν κοινωνικά και ηθικά σωστό αλλά δεν αφορά τη φύση σου που την απαρνιέσαι για χάρη των κοινωνικών αναγκών.Γι' αυτό σου λέω ότι έχεις θηλυκοποιηθεί...

Μην πας μακρυα.Σκέφτεσαι ο πατέρας σου να έλεγε καμαρώνοντας ότι η γυναίκα μου κάνει κουμμάντο στο σπίτι και τρώω παντόφλα χασκογελώντας όπως κάνει ο μέσος παντρεμένος άντρας σήμερα;; :- :- :- :-

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Γιατί στα 20 σου που βράζει το αίμα σου και είσαι στην ακμή της φύσης σου ψάχνεις να δημιουργήσεις τους απογόνους σου που είναι και το φυσιολογικώς σωστό.Όχι με μια γυναίκα απαραίτητα.Και όσο πιο πολλούς τόσο πιο καλά.Αυτό σε διατάζει η φύση ως αρσενικό για την αναπαραγωγή του είδους.

:2funny: :2funny: :2funny:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1

Ενώ στα 30 ψάχνεις συνεταίρο στην επιχείρηση και σύντροφο στη ζωή.Που είναι μεν κοινωνικά και ηθικά σωστό αλλά δεν αφορά τη φύση σου που την απαρνιέσαι για χάρη των κοινωνικών αναγκών.Γι' αυτό σου λέω ότι έχεις θηλυκοποιηθεί...

Μην πας μακρυα.Σκέφτεσαι ο πατέρας σου να έλεγε καμαρώνοντας ότι η γυναίκα μου κάνει κουμμάντο στο σπίτι και τρώω παντόφλα χασκογελώντας όπως κάνει ο μέσος παντρεμένος άντρας σήμερα;; :- :- :- :-
Δε διαφωνούμε στην ούσία. Απλά αν βρεις τη σύντροφο της ζωής σου, δεν την κάνει ακατάλληλη η ύπαρξη ενός παιδιού ούτε την ακυρώνει σαν άνθρωπο - σύντροφο. Οσο για τη θέση της γυναίκας μέσα στο σπίτι - οικογένεια ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ της παντόφλας? Για μένα ο καθένας έχει το ρόλο του. Είναι θέμα σεβασμού και των δύο.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εννοείται ρε τύπε ότι δεν εννοώ για την ώρα που η γυναίκα φτιάχνει μαλλιά και φρύδια. Δεν τους κάθονται ποτε. Μέρα ή νύχτα. ΠΟΤΕ. Εχω ένα γνωστό μου ζευγάρι που ο άντρας της την παρακαλάει κάθε μέρα και του κάθεται μια φορά στο τρίμηνο κι αφού της έχει ζαλίσει τ΄ αρχίδια. Αυτός είναι ο πιο τραγικός.

Αυτός είναι πυρφόρος αγαπητέ μου φίλε!!!! Αλλά μεγάλος πυρφόρος όχι αστεία!!!!Γιατί αν πάει και δώσει ένα κατοστάρικο σε μια βύζιτα και γυρίσει σπίτι με το άρωμα και τα κοκκινάδια της βύζιτας στο σπίτι θα σκυλιάσει η άλλη!!! Κι αν του κάνει σκηνή τότε της λεει πολύ απλά "κοιίτα να δεις γκόμενα δεν έχω σε αγαπάω και προσέχω το σπίτι μας.Αλλά άφού δε μου κάθεσαι ούτε και με το ζόρι θα πάω στις πουτάνες".

Φυσικά για να το πει αυτό θα πρέπει να έχει την οικονομική διαχείριση του σπιτιού και να μην είναι σώγαμπρος πχ, να έχει 100 ευρώ, να μη μένει με τα πεθερικα ή σε προικώο και γενικώς να είναι ανεξάρτητος.Αλλιώς αν παντρεύτηκε λεφτά καλά να πάθει!!!

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αυτός είναι πυρφόρος αγαπητέ μου φίλε!!!! Αλλά μεγάλος πυρφόρος όχι αστεία!!!!Γιατί αν πάει και δώσει ένα κατοστάρικο σε μια βύζιτα και γυρίσει σπίτι με το άρωμα και τα κοκκινάδια της βύζιτας στο σπίτι θα σκυλιάσει η άλλη!!! Κι αν του κάνει σκηνή τότε της λεει πολύ απλά "κοιίτα να δεις γκόμενα δεν έχω σε αγαπάω και προσέχω το σπίτι μας.Αλλά άφού δε μου κάθεσαι ούτε και με το ζόρι θα πάω στις πουτάνες".

Φυσικά για να το πει αυτό θα πρέπει να έχει την οικονομική διαχείριση του σπιτιού και να μην είναι σώγαμπρος πχ, να έχει 100 ευρώ, να μη μένει με τα πεθερικα ή σε προικώο και γενικώς να είναι ανεξάρτητος.Αλλιώς αν παντρεύτηκε λεφτά καλά να πάθει!!!
Αστα τύπε αυτός είναι γενικά για τα πανηγύρια. Και αγάμητος, και σόγαμπρος και παντοφλάκιας. Βέβαια επιλογή του. Να τα λέμε κι αυτά. Ηξερε που πήγαινε. Ανεργος, τεμπέλης , γνώριζε μια γκόμενα με φράγκα, την πλέυρισε και την παντρεύτηκε. Μια βλαχάρα που και για να κλάσει έπαιρνε τηλέφωνο τη μάνα της. Που πηγαίναμε για μπάνιο και η τρίχα έκανε αντανάκλαση στην άμμο. Γάμησε τα.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δε διαφωνούμε στην ούσία. Απλά αν βρεις τη σύντροφο της ζωής σου, δεν την κάνει ακατάλληλη η ύπαρξη ενός παιδιού ούτε την ακυρώνει σαν άνθρωπο - σύντροφο. Οσο για τη θέση της γυναίκας μέσα στο σπίτι - οικογένεια ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ της παντόφλας? Για μένα ο καθένας έχει το ρόλο του. Είναι θέμα σεβασμού και των δύο.

Φίλε μου μή λεμε τα ίδια...Άλλο πράγμα οι κοινωνικές σου ανέγκες άλλο πράγμα οι φυσικές σου ανάγκες.Ο σύντροφος της ζωής σου είναι κοινωνική ανάγκη.Το να κάνεις τα δικά σου παιδιά είναι φυσική ανάγκη.Αν επιλέξει κάποιος να την περιορίσει για χάρη της κοινωνικής του ανάγκης είναι άλλο θέμα.Αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμα να τον θεωρώ λιγότερο άντρα.Ίσως πιο καλό άνθρωπο αλλά σίγουρα λιγότερο άντρα!!!Και δεν είναι άποψή μου είναι η βιολογία που το λέει.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου μή λεμε τα ίδια...Άλλο πράγμα οι κοινωνικές σου ανέγκες άλλο πράγμα οι φυσικές σου ανάγκες.Ο σύντροφος της ζωής σου είναι κοινωνική ανάγκη.Το να κάνεις τα δικά σου παιδιά είναι φυσική ανάγκη.Αν επιλέξει κάποιος να την περιορίσει για χάρη της κοινωνικής του ανάγκης είναι άλλο θέμα.Αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμα να τον θεωρώ λιγότερο άντρα.Ίσως πιο καλό άνθρωπο αλλά σίγουρα λιγότερο άντρα!!!Και δεν είναι άποψή μου είναι η βιολογία που το λέει.
Τύπε ο σύντροφος σου δεν είναι μόνο κοινωνική είναι και φυσική ανάγκη όχι μόνο για να κάνεις παιδια. Φυσική ανάγκη είναι και το γαμήσι και η συντροφικότητα. Αλλωστε παιδιά μπορείς να κάνεις και δικά σου. Δεν είναι αναγκη να περιοριστείς σε αυτό που ήδη υπάρχει. Δεν ξέρω πως η βιολογία ορίζει τον ανδρισμό. Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κάκος άνθρωπος αυτός που αποφασίζει να κάνει μια τέτοια κίνηση, εγώ αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η επιλογή του συντρόφου πρέπει να είναι συνειδητή και να στηρίζεται στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.  :hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τύπε ο σύντροφος σου δεν είναι μόνο κοινωνική είναι και φυσική ανάγκη όχι μόνο για να κάνεις παιδια. Φυσική ανάγκη είναι και το γαμήσι και η συντροφικότητα. Αλλωστε παιδιά μπορείς να κάνεις και δικά σου. Δεν είναι αναγκη να περιοριστείς σε αυτό που ήδη υπάρχει. Δεν ξέρω πως η βιολογία ορίζει τον ανδρισμό. Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κάκος άνθρωπος αυτός που αποφασίζει να κάνει μια τέτοια κίνηση, εγώ αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η επιλογή του συντρόφου πρέπει να είναι συνειδητή και να στηρίζεται στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.  :hi:

Μάλιστα.Κι αν ο συντροφος της ζωής σου με τον οποίο συμφωνείς απόλυτα και τα βρίσκετε είναι άντρας και ετερόφιλος; Θα συνεταιρισττείς-παντρευτείς με αυτόν και θα γαμάτε έξω από το σπίτι ξεκωλιάρες;;

Άστο φίλε δε θα καταλήξουμε...Και στο κάτω κάτω τα σεμινάρια πληρώνονται δεν είναι τσάμπα!!! ;) ;) ;) ;)

Παρεπιπτόντως η συντροφικότητα είναι κοινωνική ανάγκη δεν πεθαίνεις από την έλλειψή της.Από την έλλειψη εκσπερμάτισης πεθαίνεις όμως από καρκίνο του προστάτη, από ανισσόροπα κατανεμημένα επίπεδα τεστοστερόνης κτλ κτλ

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Ο ορισμος της ξεφτιλας. Δηλαδη δε φτανει που παντρευεσαι ρε μαλακα μεγαλη γυναικα φορτωνεσαι και τα μουλικα της. Αυτο ισχυει περισσοτερο και σε αυτους που μπλεκουν με χωρισμενες χωρις παιδια (40+ παντα). Αφου τις βλεπεις ρε μαλακα, το συμφερον τους κοιτανε και πως θα σου φορτωσουν κανα παιδι να το μεγαλωσεις μονος σου και αυτη να γαμιεται σε τιποτα πολυτελειας αμα εισαι δε και φραγκατος σε πηρε και σε σηκωσε.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Tα τελευταια χρονια εχω δει και την άλλη περιπτωση με θύματα τους πρώην συζύγους :priest:
Ξέρω δύο περιπτωσεις γυναικών παντρεμένες με ''καλά παιδιά'' :jerking: να έχουν χωρισει μετά απο κερατα που έδιναν και πλέον να ζουν με τον μισθό τους συν την διατροφή και να έχουν σπιτώσει ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ.
Ενα τετοιο θύμα ειναι συναδελφος που τον βλεπω σχεδον καθημερινά
Ο ορισμος του ναυαγίου
Βλεπει στο facebook φωτο με τα παιδιά του, τον κλαρινογαμπρο και την καριολα απο εκδρομες με τα λεφτα της διατροφης
Τον ειχαμε ομως προειδοποιησει πριν τον γάμο, συναδελφος και αυτη, μεγαλη καταπιόλα :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κατάντια είναι :να ξενοπηδας ενώ έχεις μπει σε διαδικασία οικογένειας. Να μιλας για πατσαβούρες ενώ είσαι είτε γερος είτε σαν πατσαβουρα ο ίδιος. Να πας το παιδί σου σε παρτυ κ ο καημός σου να είναι να γαμησεις.να κοροιδευεις την γυναικα σου αλλά να θεωρεις ότι εκείνη δεν σε κοροιδευει. Να πηδιεσαι με ότι τσουλι βρεις ξεφτιλιζοντας την οικογένεια αλλά να θεωρεις ότι είσαι γαματος ενώ οι άλλοι είναι μλκες. Να πουλάς επιτυχία στο ίντερνετ.να κοιτάς προίκα όταν παντρευεσαι, ομορφιά και κοινωνικό στατους κ να στραβωνεις που και η άλλη κοιτάει τσ ίδια. Να γίνεσαι χαιρεκακος με ηλικιωμενες ενώ είσαι ο ίδιος ηλικιωμένος αλλά να θεωρεις ότι κρατιεσαι κιόλας.

Υ.γ όσους ξέρω να φωνάζουν με πάθος για τέτοια, τα λουστηκαν όλοι (περίεργο το καρμα)
Ο Λάκης παλιά είχε γιους. Τώρα εμφάνισε κ κόρη. Να του ζήσει..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γινονται τετοια σκηνικα σε παιδικα παρτυ ??
Θα παρω το παιδι κανενος φιλου και θα σκασω μυτη !! :grin:

Εχω βαφτίσει δυο κοριτσακια
Καιρος να αρχίσω να το εκμεταλλεύομαι :sunglasses:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
η μαγκια ειναι να πας σε παιδικο παρτυ στα μακντοναλντς κ να γαμησεις τον κλοουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom