Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Κι εγώ έχω (και) κόρη.
Δεν μου λεέι κάτι αυτό.

Να μην ονομάζω τις πουστιές που κάνουν οι γυναίκες, επειδή η κόρη μου μπορεί ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ;

Όχι , με τίποτε.

Θέλω να ελπίζω, ότι θα αφήσω πράγματα στην κόρη μου, να μην είναι επί ξύλου κρεμάμενη
και να προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της , με το μουνί της.
Και ότι θα καταφέρω να μάθει και πράγματα, ώστε να μπορεί να κερδίζει και μόνη της λεφτά, πέρα από όσα θα βρεί έτοιμα.

Αν τα έχει αυτά μία γυναίκα, μπορεί να διαλέγει άνδρες ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Όχι ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Και να είναι στο ύψος της.

Αλλιώς, είναι παράσιτο.

Στην ελληνική κοινωνία, έτσι είναι η πλειοψηφία των γυναικών.
Τύπε καλά κάνεις και διδάσκεις στην κόρη σου ήθος, αξιοπρέπεις κι αυτονομία. Αν όμως κάνει μια λάθος επιλογή ή αν παντρευτεί έναν άντρα κάνει ένα παιδί και ο άντρας της τα κακαρώσει, θα γουσταρες η κόρη να είναι μόνη για το υπόλοιπο της ζωής της και να τη γαμάνε και να φεύγουνε. Στο ξαναλέω, η ένσταση μου δεν είναι ότι δεν γαμιούνται οι ζωντοχήρες. Η ένταση μου σε αυτά που γράφεις είναι ότι μια γυναίκα με ένα παιδί, δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται αυτόματα πουτάνα και να καταδικάζεται σε χαζογαμήσια και μοναχικό βίο. Εκεί διαφωνούμε.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το έχω κάνει γύρω στις 5 φορές...Η πόλη είναι γύρω στις 40.000, αρκετά μεγάλη, άσε που αυτές που φόρτωσα ήταν από τα γύρω χωριά!

Βουκολικές καταστάσεις!

Μαγκίτη σε κόβω.
Εκ των υστέρων τώρα που το βλέπω ...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ....

Δήλωνα ελεύθερος και ωραίος που δεν ήθελε να παντρευτεί , αλλά γαμούσε κι έδερνε.

Ενώ δηλαδή έλεγα παραμύθια για να πηδήξω γκόμενες, έλεγα την αλήθεια ... για τη στάση μου απέναντι στο γάμο κτλ !!!!!!

ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.

Αν ξαναγύριζα πριν , θα το έπαιζα πυρφορός και αγαπούλης ...

Θα έλεγα ότι ψάχνω νύφη κτλ ....

Και όταν θα προέκυπταν καταστάσεις για γαμήσια μετά από 3-4 ραντεβού,
θα έκανα τον προβληματισμένο , μήπως δεν είναι σωστό πριν το γάμο κτλ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΡΕΜΠΙΕΔΕΣ , ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΓΑ.

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Κι εγώ έχω (και) κόρη.
Δεν μου λεέι κάτι αυτό.

Να μην ονομάζω τις πουστιές που κάνουν οι γυναίκες, επειδή η κόρη μου μπορεί ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ;

Όχι , με τίποτε.

Θέλω να ελπίζω, ότι θα αφήσω πράγματα στην κόρη μου, να μην είναι επί ξύλου κρεμάμενη
και να προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή της , με το μουνί της.
Και ότι θα καταφέρω να μάθει και πράγματα, ώστε να μπορεί να κερδίζει και μόνη της λεφτά, πέρα από όσα θα βρεί έτοιμα.

Αν τα έχει αυτά μία γυναίκα, μπορεί να διαλέγει άνδρες ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Όχι ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Και να είναι στο ύψος της.

Αλλιώς, είναι παράσιτο.

Στην ελληνική κοινωνία, έτσι είναι η πλειοψηφία των γυναικών.

ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΌΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ .... ΜΠΡΑΒΟ ΤΥΠΕ

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τύπε καλά κάνεις και διδάσκεις στην κόρη σου ήθος, αξιοπρέπεις κι αυτονομία. Αν όμως κάνει μια λάθος επιλογή ή αν παντρευτεί έναν άντρα κάνει ένα παιδί και ο άντρας της τα κακαρώσει, θα γουσταρες η κόρη να είναι μόνη για το υπόλοιπο της ζωής της και να τη γαμάνε και να φεύγουνε. Στο ξαναλέω, η ένσταση μου δεν είναι ότι δεν γαμιούνται οι ζωντοχήρες. Η ένταση μου σε αυτά που γράφεις είναι ότι μια γυναίκα με ένα παιδί, δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται αυτόματα πουτάνα και να καταδικάζεται σε χαζογαμήσια και μοναχικό βίο. Εκεί διαφωνούμε.

Κοίτα , δεν θα γούσταρα
ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
προκειμένου να βρεί επόμενο σύζυγο.

Ναι , θα προτιμούσα να γαμιέται με όποιον γουστάρει ,
ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΑΛΙ

ή να είναι και μόνη , για τις γυναίκες δεν είναι τόσο φοβερό ...

ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ'ΝΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ.

Αυτό που θεωρώ άδικο για μένα και για άλλους άνδρες,
θα το θεωρούσα άδικο κι αν το έκανε η κόρη μου σε κάποιον άνδρα που γνωρίζει.

ΑΥΤΟ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΘΙΚΗ
ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ ΑΛΛΕΣ , ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δε γαμάνε όλοι πουτάνες τύπε όσοι γράφουν εδώ. Μπαίνουν και γράφουν και για το χαβαλέ τους. Δεν κρίνω αυτούς που το κάνω επειδή δεν το κάνω εγώ.

Σε ευχαριστούμε που δε μας κρίνεις στο δικό μας σάιτ να είσαι καλά!!! :hi: :hi: :hi:

Παρεπιπτόντως δε μου κάνει εντύπωση η διαφωνία σου στο συγκεκριμένο νήμα είναι καθαρά η οπτική του παντοφλάκια θηλυκοποιημένου πυρφόρου!!! :S :S :S

Και για να μη βιαστείς να τα παρεις δε σε βρίζω!!! Απλά αυτό που αντιπροσωπεύεις δε μου αρέσει και δεν το επικροτώ...!!!

Καλημέρα σας!!! :hi: :hi: :hi:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Και τότε ρε φίλε τι κάνεις εδώ;;Γκόμενες δε γουστάρεις, πουτάνες δεν πηδάς, για τις ανταποκρίσεις του εξωτερικού μπήκες;; :think: :think: :think:
Οτι κάνω κι εγώ και τόσος άλλος κόσμος.Για το χαβαλέ μπαίνει. :uglystupid:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Οτι κάνω κι εγώ και τόσος άλλος κόσμος.Για το χαβαλέ μπαίνει. :uglystupid:

Εσύ είσαι της δουλειάς κυρία...έστω και στα πέριξ δε μπαίνεις για χαβαλέ!!!!

Ο τύπος λέει ότι μπαίνει για χαβαλέ και στις 3 το πρωί παντρεμένος όντας και με παιδί είναι στο bou ενώ δε γαμάει πουτάνες ή γκόμενες!!!Εντάξει έλεος!!!

Ο κλάσσικός παντρεμένος που την παίζει τα βράδια στο ιντερνετ κρυφά από τη γυναίκα του!!!Θλιβερή περίπτωση!!!

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Σε ευχαριστούμε που δε μας κρίνεις στο δικό μας σάιτ να είσαι καλά!!! :hi: :hi: :hi:

Παρεπιπτόντως δε μου κάνει εντύπωση η διαφωνία σου στο συγκεκριμένο νήμα είναι καθαρά η οπτική του παντοφλάκια θηλυκοποιημένου πυρφόρου!!! :S :S :S

Και για να μη βιαστείς να τα παρεις δε σε βρίζω!!! Απλά αυτό που αντιπροσωπεύεις δε μου αρέσει και δεν το επικροτώ...!!!

Καλημέρα σας!!! :hi: :hi: :hi:
Τυπε, πρώτα πρώτα δεν τα παίρνω με κανενός τη γνώμη. Μια έχει ο καθένας και τη λέει. Τώρα το αν είναι παντοφλάκιας κάποιος που απλά δεν είναι μισογύνης γνώμη σου επίσης. Σεβαστή. Η δική μου γνώμη είναι, και την είπα και νωρίτερα, ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βγάζουν χολή εδώ μέσα και το παίζουν μάγκες και άνετοι, είναι οι μεγαλύτεροι παντοφλάκηδες. Κι επειδή δεν τολμάνε να μιλήσουν ή και να γαμήσουν την γυναίκα τους, μπαίνουν και γράφουν εδώ ή όπου αλλου για να ξεσπάσουν.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Κι επειδή δεν τολμάνε να μιλήσουν ή και να γαμήσουν την γυναίκα τους, μπαίνουν και γράφουν εδώ ή όπου αλλου για να ξεσπάσουν.

Δεν βγάζει νόημα το παραπάνω ρε φίλε.
Δεν τολμάνε να μιλήσουν στη γυναίκα τους ;
Δεν τολμάνε να τη γαμήσουν ;;;;;

Δεν βγάζω άκρη.

Να μου έλεγες ότι στην πεθερά τους, π.χ. δεν μπορούν να διατυπώσουν πρόταση , που δεν περιέχει ... την παναγία ή το χριστό ... επειδή είναι ... θρήσκα παληκάρια ... θα το καταλάβαινα.

Αλλά με αυτό πυο γράφεις, δεν καταλαβαίνω τίποτε.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Δεν βγάζει νόημα το παραπάνω ρε φίλε.
Δεν τολμάνε να μιλήσουν στη γυναίκα τους ;
Δεν τολμάνε να τη γαμήσουν ;;;;;

Δεν βγάζω άκρη.

Να μου έλεγες ότι στην πεθερά τους, π.χ. δεν μπορούν να διατυπώσουν πρόταση , που δεν περιέχει ... την παναγία ή το χριστό ... επειδή είναι ... θρήσκα παληκάρια ... θα το καταλάβαινα.

Αλλά με αυτό πυο γράφεις, δεν καταλαβαίνω τίποτε.
Ξέρεις λίγους παντρεμένους που τρώνε παντόφλα? Ξέρεις λίγους παντρεμένους που δεν τους καθεται η γυναίκα τους? Τώρα είναι πιο σαφές?

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ξέρεις λίγους παντρεμένους που τρώνε παντόφλα? Ξέρεις λίγους παντρεμένους που δεν τους καθεται η γυναίκα τους? Τώρα είναι πιο σαφές?

Παντρεμένο που να τρώει παντόφλα , δεν ξέρω.

Που να μην του κάθεται η γυναίκα του ... γενικώς , ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Γυναίκες , πάντα, όχι μόνο παντρεμένες, ξέρω ότι δεν τον τρώνε ορισμένες ώρες.
Που μπορεί να είναι οι 17 του 24ωρου βέβαια. Αλλά τις άλλες 7 όμως, τον τρώνε.

όταν βγάζουν φρύδια, ισιώνουν τρίχες, βάφουν νύχια, ξεβάφουν νύχια, τακτοποιούν τα 7.845 βρακιά τους, ξυρίζουν το μουνί τους , κοιμούνται σαν ζώα ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ.

Αλλά αυτό ισχύει για όλες.
Όχι για τις παντρεμένες.

Αν δεν τους κάθονται καθόλου ....
ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Εσύ είσαι της δουλειάς κυρία...έστω και στα πέριξ δε μπαίνεις για χαβαλέ!!!!

Ο τύπος λέει ότι μπαίνει για χαβαλέ και στις 3 το πρωί παντρεμένος όντας και με παιδί είναι στο bou ενώ δε γαμάει πουτάνες ή γκόμενες!!!Εντάξει έλεος!!!

Ο κλάσσικός παντρεμένος που την παίζει τα βράδια στο ιντερνετ κρυφά από τη γυναίκα του!!!Θλιβερή περίπτωση!!!
Δεν έχω ανάγκη τύπε να τον παίξω. Και δεν είμαι κάθε βράδυ εδω μέσα. Θλιβερός είσαι εσύ που χαρακτηρίζεις τους άλλους θλιβερούς επειδή απλά δεν έχουν την ίδια γνώμη με σένα.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Παντρεμένο που να τρώει παντόφλα , δεν ξέρω.

Που να μην του κάθεται η γυναίκα του ... γενικώς , ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Γυναίκες , πάντα, όχι μόνο παντρεμένες, ξέρω ότι δεν τον τρώνε ορισμένες ώρες.
Που μπορεί να είναι οι 17 του 24ωρου βέβαια. Αλλά τις άλλες 7 όμως, τον τρώνε.

όταν βγάζουν φρύδια, ισιώνουν τρίχες, βάφουν νύχια, ξεβάφουν νύχια, τακτοποιούν τα 7.845 βρακιά τους, ξυρίζουν το μουνί τους , κοιμούνται σαν ζώα ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ.

Αλλά αυτό ισχύει για όλες.
Όχι για τις παντρεμένες.

Αν δεν τους κάθονται καθόλου ....
ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ.
Που ζεις?  :idiot: :idiot:

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Τυπε, πρώτα πρώτα δεν τα παίρνω με κανενός τη γνώμη. Μια έχει ο καθένας και τη λέει. Τώρα το αν είναι παντοφλάκιας κάποιος που απλά δεν είναι μισογύνης γνώμη σου επίσης. Σεβαστή. Η δική μου γνώμη είναι, και την είπα και νωρίτερα, ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βγάζουν χολή εδώ μέσα και το παίζουν μάγκες και άνετοι, είναι οι μεγαλύτεροι παντοφλάκηδες. Κι επειδή δεν τολμάνε να μιλήσουν ή και να γαμήσουν την γυναίκα τους, μπαίνουν και γράφουν εδώ ή όπου αλλου για να ξεσπάσουν.

Αστα τύπε .... άστα. Πρόσεξε μόνο μην σου φύγει η ζωή με την παραμύθα ...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Δεν τα παίρνω με κανενός τη γνωμη τύπε λανθάνεις.Απλά εσύ δεν έχεις γνώμη στο συγκεκριμένο θέμα.Γιατί αυτό που λες είναι η γνώμη της γυναίκας σου, ίσως της κόρης σου ή της μάνας σου.Όπως αντίστοιχα της δικής μου κόρης, γυναίκας, μάνας, αδερφής για να μην το προσωποποιώ και παρεξηγηθείς.Μπορεί να είναι και η γνώμη σου ως πατέρα που αγαπάει την κόρη του αλλά σίγουρα όχι ως άντρα.

Και για να σου το αποδείξω σκέψου όταν ίσουν 15-20 χρονών σκεφτόσουν να βρώ μια γυναίκα να έχει 2 παιδιά για να τα ντύνω και να τα πηγαίνω στο σχολείο, να παίρνω τους βαθμούς τους και να καμαρώνω στους φίλους μου ότι η κόρη μου πήρε 20 στα μαθηματικά;; Ή σκεφτόσουν να βρώ ένα μούναρο με βυζάρες και κωλάρα και να ζήσω για πάντα στο κρεββάτι μαζί της;;

Παραπέμπω σε αμέσως προηγούμενή μου ανάλυση για το θέμα και σου ξαναλέω ότι έχεις θηλυκοποιηθεί!!!Γι' αυτό και η παντόφλα που λες...Κουκιά τρώς κουκιά μολογάς!!! :S :S :S

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αττική, Ελλάδα.
Εσύ ;
Πάλι δεν σε καταλαβαίνω.

Με εσένα , συμβαίνει συχνά αυτό.
Τύπε, δεν έχω ακούσει παντρεμένο τα τελευταία χρόνια που να μου πει ότι του κάθεται η γυναίκα του. Οι περισσότεροι γαμάνε 2 φορές το μήνα και αν. Και δεν είναι 1 και 2 είναι η πλειοψηφία. Επίσης όποτε τους βλέπω με τις γυναίκες τους, είναι λες και μεταμορφώνονται. Τετοια μούγκα μπροστά τους και τέτοια υποταγή, είναι να απορείς. Για αυτό μου κάνει εντύπωση η αποψη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom