artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
η μαγκια ειναι να πας σε παιδικο παρτυ στα μακντοναλντς κ να γαμησεις τον κλοουν
η μαγκια ειναι να πας σε παιδικο παρτυ στα μακντοναλντς κ να γαμησεις τον κλοουν
απ.οτι καταλαβα αδερφε καταντια δεν θεωρεις οτι αναφερεις στην κυρια προταση σου αλλα αυτα που αναφερεις απο τα"ενω"και μετα!!!δεν προσφερεις και πολλα στα χρηστα ηθη...νομιζω!!!Κατάντια είναι :να ξενοπηδας ενώ έχεις μπει σε διαδικασία οικογένειας. Να μιλας για πατσαβούρες ενώ είσαι είτε γερος είτε σαν πατσαβουρα ο ίδιος. Να πας το παιδί σου σε παρτυ κ ο καημός σου να είναι να γαμησεις.να κοροιδευεις την γυναικα σου αλλά να θεωρεις ότι εκείνη δεν σε κοροιδευει. Να πηδιεσαι με ότι τσουλι βρεις ξεφτιλιζοντας την οικογένεια αλλά να θεωρεις ότι είσαι γαματος ενώ οι άλλοι είναι μλκες. Να πουλάς επιτυχία στο ίντερνετ.να κοιτάς προίκα όταν παντρευεσαι, ομορφιά και κοινωνικό στατους κ να στραβωνεις που και η άλλη κοιτάει τσ ίδια. Να γίνεσαι χαιρεκακος με ηλικιωμενες ενώ είσαι ο ίδιος ηλικιωμένος αλλά να θεωρεις ότι κρατιεσαι κιόλας.
Υ.γ όσους ξέρω να φωνάζουν με πάθος για τέτοια, τα λουστηκαν όλοι (περίεργο το καρμα)
Ο Λάκης παλιά είχε γιους. Τώρα εμφάνισε κ κόρη. Να του ζήσει..
παλι μλκ ειπες, γνωρισες μια κοπελα την ερωτευτηκες σε ερωτευτηκε κανετε σχεση και προχωρατε τα παιδια της δεν εχουν καμια σχεση...αν το πατε σοβαρα θα κανετε και δικα σου παιδια που το προβλημα.Κακά τα ψεματα, για μενα το να εχει καποια παιδια απο προηγουμενο γαμο, αποτελει λογο απορριψης για σοβαρη σχεση, χωρις συζητηση.
παλι μλκ ειπες, γνωρισες μια κοπελα την ερωτευτηκες σε ερωτευτηκε κανετε σχεση και προχωρατε τα παιδια της δεν εχουν καμια σχεση...αν το πατε σοβαρα θα κανετε και δικα σου παιδια που το προβλημα.
Ναι σιγουρα..ελευθερες υπαρχουν πολλες,αλλα λεμε στην περιπτωση που γνωρισες μια τετοια ε δεν νομιζω οτι θα την χωρισεις γιατι εχει παιδια ;) και αν τα πατε καλα κανετε και δικα σου αυτο ειπα.Ρε φιλε τοσες γυναικες κυκλοφορουν
Γιατι να μην παντρευτεις κάποια ''καθαρή'' απο υποχρεώσεις τυπου παιδιων, πρωην συζυγου κλπ
Μας ερωτευτηκαν πολλες και ερωτευτηκαμε καποιες
Δεν σημαινει οτι θα τις παντρευομασταν κιολας :S
Ναι σιγουρα..ελευθερες υπαρχουν πολλες,αλλα λεμε στην περιπτωση που γνωρισες μια τετοια ε δεν νομιζω οτι θα την χωρισεις γιατι εχει παιδια ;) και αν τα πατε καλα κανετε και δικα σου αυτο ειπα.
Μπαα ποιο στρωμενες ειναι αυτες...εχουν αποκτησει πλεον εμπειρεια και δεν κανουν ευκολα μλκ στην επομενη σχεση τους, οποτε νομιζω εισαι ποιο χαλαρως σε αυτες της περιπτωσης.Damaged product φιλε
Εδω οι άλλες εχουν τοσα ψυχολογικά, φαντάσου κάποια που να εχει βγει απο διαλυμένο γάμο
Μπαα ποιο στρωμενες ειναι αυτες...εχουν αποκτησει πλεον εμπειρεια και δεν κανουν ευκολα μλκ στην επομενη σχεση τους, οποτε νομιζω εισαι ποιο χαλαρως σε αυτες της περιπτωσης.
Βλάξ.Tα τελευταια χρονια εχω δει και την άλλη περιπτωση με θύματα τους πρώην συζύγους
Ξέρω δύο περιπτωσεις γυναικών παντρεμένες με ''καλά παιδιά'' να έχουν χωρισει μετά απο κερατα που έδιναν και πλέον να ζουν με τον μισθό τους συν την διατροφή και να έχουν σπιτώσει ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ.
Ενα τετοιο θύμα ειναι συναδελφος που τον βλεπω σχεδον καθημερινά
Ο ορισμος του ναυαγίου
Βλεπει στο facebook φωτο με τα παιδιά του, τον κλαρινογαμπρο και την καριολα απο εκδρομες με τα λεφτα της διατροφης
Τον ειχαμε ομως προειδοποιησει πριν τον γάμο, συναδελφος και αυτη, μεγαλη καταπιόλα
Ο Λάκης παλιά είχε γιους. Τώρα εμφάνισε κ κόρη. Να του ζήσει..
Εννοείται ρε τύπε ότι δεν εννοώ για την ώρα που η γυναίκα φτιάχνει μαλλιά και φρύδια. Δεν τους κάθονται ποτε. Μέρα ή νύχτα. ΠΟΤΕ. Εχω ένα γνωστό μου ζευγάρι που ο άντρας της την παρακαλάει κάθε μέρα και του κάθεται μια φορά στο τρίμηνο κι αφού της έχει ζαλίσει τ΄ αρχίδια. Αυτός είναι ο πιο τραγικός.
Νομιζω πως σε αυτες τις περιπτώσεις δεν καθαρίζεις με δυο μπουκέταΒλάξ.
Δύο μπουνιές και καθάριζε.
Πόσο να του κόστιζαν ;
Ακόμη και να τον πήγαινε σε δικαστήρια.
Ναι η ενδοοικογενειακη βία έχει αυτοφωρα κ μεγαλύτερες ποινές. Ανεβαίνει κ η διατροφή. Κ δεν πρόκειται ν βλέπεις κ τα παιδιά σου κάντε μλκιες
Ναι η ενδοοικογενειακη βία έχει αυτοφωρα κ μεγαλύτερες ποινές. Ανεβαίνει κ η διατροφή. Κ δεν πρόκειται ν βλέπεις κ τα παιδιά σου κάντε μλκιες
Για αυτο δεν προκειται να παντρευτώΝοκτι όλοι οι παντρεμένοι πιστεύουν ότι η γυναίκα τους είναι ηθική κ την ελέγχουν κ οι ίδιοι περηφανευονται ότι πηδουν παντρεμένες με μλκες συζυγους.. Τραγικά πράγματα. Μετά ανακαλύπτουν την Αμερική. Η ούτε παίρνουν πρέφα
η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο. Να κανεις ότι θες. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Το οι άλλοι είναι μλκες κ εγω είμαι ο ξυπνιος είναι αστείο. Και οι ψευτο μαγκιες..Για αυτο δεν προκειται να παντρευτώ
Οι μοναδικες παντρεμένες που θα θα ειναι γυναικες αλλων