judasisthekey34
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΕΕΕΕΕτσι,βγαλτα απο μεσα σου αγορι μου.
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΕΕΕΕΕτσι,βγαλτα απο μεσα σου αγορι μου.
To FB ειναι αποκλειστικα για τις χαζογκομενες ή και για τις παντρεμενες ή χωρισμενες με παιδια, για να κανουν αρπαχτες...
Φιλος που ασχολειται αρκετα, ο,τι μαλακια θελει να κανει, οπου θελει να παει την γραφει φορα παρτιδα στο FB, σιγα-σιγα εβαζε φωτογραφιες με κατι μπαζολες και καλα απο ξεσαλωματα σε μπουζουκια, μπαρακια, beach bars κ.τ.λ. με αυτες τις μπαζολες να δειχνουν αυτο το χαζοιματζ, το "τέλεια-περναμε τέλεια και ουου-ου, ολα τελεια"..
Με το δεδομενο οτι εχει και ιατρειο, πολλες ελλεινειδες τζιμπουσαν και γινοντουσαν φιλες του και παρακαλανε να βγουν στην παρεα του και καθε φορα θα τον δεις και με διαφορετικες γκομενες...
Το αποτελεσμα οπως ποιο?
Σε διακριτικες ερωτησεις μου ποτε δεν εχει πει οτι εχει πηδηξει, απλα χουφτωνει, βοσκει και κανει τον ταριφα...
Βοσκος, Αγκαλιτσας και καληνυχτακιας ο δικος μου, ενω αν τον δεις στο φατσοβιβλιο θια νομιζεις οτι ειναι και ο μεγας γαμαω, το θεμα ειναι ποσες τετοιες βιτρινοκαταστασεις υπαρχουν τριγυρω μας και προσπαθουμε και πολλοι απο εμας να τους μοιασουμε για να γινουμε και εμεις οι "γαμαω"...
Τελικα ποσο ποιο ζημιωμενος μπορεις να βγεις απο μπακουροπαρεες, αν εχεις στοιχειωδη αξιοπρεπεια , θα νοιωθεις καλυτερα αν βγαινεις με τετοιες γκομενοπαρεες, απο το να βγαινεις με μπακουροπαρεες???
Γεμισαμε βλαμενους ρε πουστη μου.
Φυσικά υπάρχουνε γιατί να πάτε με πουτάνες????
Εχουμε γεμίσει μουνιά έξω ρε παιδιά , το πρώτο που κοιτάνε για να ισιώσουν ειναι το καλό γαμήσι!!!!
Φυσικά υπάρχουνε γιατί να πάτε με πουτάνες????
Εχουμε γεμίσει μουνιά έξω ρε παιδιά , το πρώτο που κοιτάνε για να ισιώσουν ειναι το καλό γαμήσι!!!!
erinal εγω ειμαι καλο παιδακι, μ'αρεσει το sex αλλα μαρεσει επισης και τα προκαρκτικα πολυ,οπως μαρεσει και ο...εσωτερικος κοσμος μιας κοπελας. τι λες? Να κατεβεις Κυπρο να σε φιλοξενησω να δουμε μαζι τα... αξιοθεατα της Κυπρου? :-*
Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα απ' τους άνδρες. Η ζωή τους είναι ένα καρουζέλ από πούτσες. Ξεκαβαλάνε τη μία, καβαλάνε την άλλη. Γι' αυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε πολύ αξία. Ούτε να τις βλέπουμε ρομαντικά. Και αν κάποια στιγμή συλλάβουμε τον εαυτό μας να έχει τέτοια συναισθήματα, πρέπει να του θυμίσουμε ότι η γυναίκα που βλέπουμε μπροστά μας καραξεσκίζεται.
Χίλιες φορές καλύτερα να εισπράττεις την κυνική ειλικρίνεια της πόρνης που σε βλέπει σαν πορτοφόλι, παρά να βλέπεις τη γυναίκα σαν κάτι αγνότερο από αυτό που είναι.
Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα απ' τους άνδρες. Η ζωή τους είναι ένα καρουζέλ από πούτσες. Ξεκαβαλάνε τη μία, καβαλάνε την άλλη. Γι' αυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε πολύ αξία. Ούτε να τις βλέπουμε ρομαντικά. Και αν κάποια στιγμή συλλάβουμε τον εαυτό μας να έχει τέτοια συναισθήματα, πρέπει να του θυμίσουμε ότι η γυναίκα που βλέπουμε μπροστά μας καραξεσκίζεται.
Χίλιες φορές καλύτερα να εισπράττεις την κυνική ειλικρίνεια της πόρνης που σε βλέπει σαν πορτοφόλι, παρά να βλέπεις τη γυναίκα σαν κάτι αγνότερο από αυτό που είναι.
πολλες χυλοπιτες ρε φιλε..Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα απ' τους άνδρες. Η ζωή τους είναι ένα καρουζέλ από πούτσες. Ξεκαβαλάνε τη μία, καβαλάνε την άλλη. Γι' αυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε πολύ αξία. Ούτε να τις βλέπουμε ρομαντικά. Και αν κάποια στιγμή συλλάβουμε τον εαυτό μας να έχει τέτοια συναισθήματα, πρέπει να του θυμίσουμε ότι η γυναίκα που βλέπουμε μπροστά μας καραξεσκίζεται.
Τι μαλακίες θρεντ είναι αυτά ρε παιδιά;
Γίνονται τέτοιες γενικεύσεις;
Άλλες γαμιούνται απ το πρώτο βράδυ παρτούζα με κώλο
άλλες είναι παρθένες στα 45,
άλλες έχουν κάνει 3 υγιείς σχέσεις και είναι παντρεμένες
άλλες θέλουν να πηδηχτούν και δε μπορούν/ντρέπονται
άλλες ντρέπονται αλλά τελικά γαμιούνται,
δε μπορούν να μπουν στο ίδιο καλούπι όλες
Τα λες ωραία τα λες όμορφα
Τι μαλακίες θρεντ είναι αυτά ρε παιδιά;
Γίνονται τέτοιες γενικεύσεις;
Άλλες γαμιούνται απ το πρώτο βράδυ παρτούζα με κώλο- δεν νομιζω να μιλας για ελλεεινιδες τυπε
άλλες είναι παρθένες στα 45- σιγουρα μιλας για ελλεεινιδες
κούκλα μου, έχω να παινεύομαι ότι καμία δε μου καθυστέρησε την παροχή του ερωτικού της κομβίου, περισσότερο από βδομάδα,
ελπίζω να μη με στενοχωρήσεις ε;
Και εγώ να σε στεναχωρήσω θα βρεθούν άλλες πλείστες με κομβία. Μεταξύ μας..Εμένα μου αρέκουν οι λεβιέδες