Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για αυτο δεν βρισκεις γκομενα επειδη εισαι μπουφος 

Ο master21 δεν θέλει γκόμενα ρε.
Επίσης δεν θέλει με τίποτε να γαμήσει κώλο γκόμενας!

Αυτά τα κάνουν οι πούστηδες λέει ...
τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε εισαι μπουφος? συμφοιτητης παλιος που τον εχω στο φβ και βλεπω την κινηση του.

Για αυτο δεν βρισκεις γκομενα επειδη εισαι μπουφος  :grin:
Βλεπω την κινηση του λεει  :2funny: :2funny: :2funny:
Εχεις γελιο ρε πουστη στο παραδεχομαι αυτο.
Προσπαθεις να πεις μια μαλακια για να φανεις και καλα εξυπνος αλλα σου βγαινει μπουμερανγκ. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βλεπω την κινηση του λεει  :2funny: :2funny: :2funny:
Εχεις γελιο ρε πουστη στο παραδεχομαι αυτο.
Προσπαθεις να πεις μια μαλακια για να φανεις και καλα εξυπνος αλλα σου βγαινει μπουμερανγκ. :grin:

Παλι καλα που μονο εγω λεω τις μαλακιες εδω μεσα  :P

στο home του fb βλεπεις καθε λιγο ποιος ποσταρει τι.... αυτο λεγεται κινηση.
Το fb το εχω συνεχεια ανοιχτο και αν ενοχλει καποιος ή καποια ενω εχω δουλεια απλα δεν απανταω.
Που ειναι η μαλακια  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο master21 δεν θέλει γκόμενα ρε.
Επίσης δεν θέλει με τίποτε να γαμήσει κώλο γκόμενας!

Αυτά τα κάνουν οι πούστηδες λέει ...
Ο κωλος ειναι για τους μικροτσουτσουνους τυπε τα ειπαμε αυτα.Η για αυτους που το μουνι που γαμανε ειναι πηγαδι και δεν καταλαβαινουν Χριστο.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ακριβως... η γυναικα ειναι πιο " γηινη" πιο "ζωωδης" απο τον αντρα, δρα περισσοτερο με ενστικτο και το νωτιαιο μυελο και τις αισθησεις και οχι τη λογικη και το ανωτερο συναισθημα.
Ως εκ τουτου μεσω της γυναικας μιλαει η φυση... Η φυση που απλα σκληρα και κυνικα θελει την ωμη αναπαραγωγη και διαιωνιση του γονιδιου... Εκει βρισκεται το κλειδι σε ορισμενες ακατανοητες για καποιον αντρα συμπεριφορες της γυναικας και προς αλλους αντρες συντροφους αλλα και προς τα παιδια τους...
Για να καταλαβει καποιος ολοκληρωτικα αυτη τη φυση πρεπει να δει στο συνολο αυτη τη διττη συμπεριφορα... δλδ και προς το παιδι. Ετσι θα αποκωδικοποιησει καλυτερα τη συμπεριφορα προς τον αντρα.

αρα, αφου ελκεται απο την επιφανειακη εμφανιση για την ωμη αναπαραγωγη, καταρριπτεται και ο μυθος του γυναικειου ρομαντισμου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο κωλος ειναι για τους μικροτσουτσουνους τυπε τα ειπαμε αυτα.Η για αυτους που το μουνι που γαμανε ειναι πηγαδι και δεν καταλαβαινουν Χριστο.

χαχαχαχα ΜΠΟΥΦΟΣ !!!!

Εδω ελεγες τις προαλλες μην πεσεις σε καμια τρελη στο δρομο
και σου κανει μυνηση !!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ολοι οι τατσοπουλοι που εχουν παρει την μιση αθηνα μαζευτηκαν εδω μεσα....!εγω χωριζο της γυναικες σε 2 κατηγοριες στης 1 νυχτας κ στην δοκιμη προς κατι ποιο σοβαρο..!Πριν καν μιλησουμε με το που την συναντησο στα πρωτα 15 λεπτα  την εχω καταταξη σε μια απο τις 2 κατηγοριες στο μυαλο μου..!ΑΛΛΟ τι θα βγει στην πορια..!

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
παντως ξερω αρκετες που να κανουν

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Απο το πρωτο πρωι,απο το πρωτο μεσημερι,απο το πρωτο απογευμα και απο το πρωτο βραδυ!
Με 10-20+ ευρω οτι γουσταρεις.

Αυτα αν ρωτας για κανονικες γυναικες.......

Αν ρωτας για τις φιλαργυρες υποκριτριες παλιοπουτανες και μπαζοκαργιολες που σαν μπαζοφιλοι ολοι εσεις ασχολειστε και ως θυληπρεπεις φλωροι κανετε και σχεσεις και τετοιες παπαριες ποτε μου δεν ασχοληθηκα με αυτες γιατι ειμαι πργματικος αντρας,οχι ζητιανος για σεξ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απο το πρωτο πρωι,απο το πρωτο μεσημερι,απο το πρωτο απογευμα και απο το πρωτο βραδυ!
Με 10-20+ ευρω οτι γουσταρεις.

Αυτα αν ρωτας για κανονικες γυναικες.......

Αν ρωτας για τις φιλαργυρες υποκριτριες παλιοπουτανες και μπαζοκαργιολες που σαν μπαζοφιλοι ολοι εσεις ασχολειστε και ως θυληπρεπεις φλωροι κανετε και σχεσεις και τετοιες παπαριες ποτε μου δεν ασχοληθηκα με αυτες γιατι ειμαι πργματικος αντρας,οχι ζητιανος για σεξ!
Ετσι,βγαλτα απο μεσα σου αγορι μου.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

πραγματικέ άντρα, κατέβα από το συννεφάκι σου...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα απ' τους άνδρες. Η ζωή τους είναι ένα καρουζέλ από πούτσες. Ξεκαβαλάνε τη μία, καβαλάνε την άλλη. Γι' αυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε πολύ αξία. Ούτε να τις βλέπουμε ρομαντικά. Και αν κάποια στιγμή συλλάβουμε τον εαυτό μας να έχει τέτοια συναισθήματα, πρέπει να του θυμίσουμε ότι η γυναίκα που βλέπουμε μπροστά μας καραξεσκίζεται.

Χίλιες φορές καλύτερα να εισπράττεις την κυνική ειλικρίνεια της πόρνης που σε βλέπει σαν πορτοφόλι, παρά να βλέπεις τη γυναίκα σαν κάτι αγνότερο από αυτό που είναι.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
οντως δεν η τελευταια σου προταση ειναι αληθεια αλλα και παλι θεωρείς οτι οι αντρες γενικως εχουν ορθη κριση οταν προκειται για γυναικες; εγω πιστευω οτι σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και μαλιστα το βλεπω καθημερινα. τωρα φυσικα εξαιρεσεις υπαρχουν
:rolleyes:
:grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οχι. Απλα ειναι καλος στις παρεες και εχει ρευμα.
Εμφανισιακα δεν λεει τιποτα απολυτως... κοντουλης σχετικα (1.70) και με κοιλιτσα.
Παρολαυτα τα παει καλα στις συναναστροφες και αυτο του το αναγνωριζω. Σκεψου οτι
καθε στατους παιρνει 15-20 Likes καθε φορα οτι μαλακια και αν ειναι  :P

ο τυπος επενδυσε στις παρεες.... καλη σκεψη. ΑΠο το να βγαινεις εξω με 2-3
και να περιμενεις να βγαλεις ετσι γκομενα.
To FB ειναι αποκλειστικα για τις χαζογκομενες ή και για τις παντρεμενες ή χωρισμενες με παιδια, για να κανουν αρπαχτες...
Φιλος που ασχολειται αρκετα, ο,τι μαλακια θελει να κανει, οπου θελει να παει την γραφει φορα παρτιδα στο FB, σιγα-σιγα εβαζε φωτογραφιες με κατι μπαζολες και καλα απο ξεσαλωματα σε μπουζουκια, μπαρακια,  beach bars κ.τ.λ. με αυτες τις μπαζολες να δειχνουν αυτο το χαζοιματζ, το "τέλεια-περναμε τέλεια και ουου-ου, ολα τελεια"..
Με το δεδομενο οτι εχει και ιατρειο, πολλες ελλεινειδες τζιμπουσαν και γινοντουσαν φιλες του και παρακαλανε να βγουν στην παρεα του και καθε φορα θα τον δεις και με διαφορετικες γκομενες...
Το αποτελεσμα οπως ποιο?
Σε διακριτικες ερωτησεις μου ποτε δεν εχει πει οτι εχει πηδηξει, απλα χουφτωνει, βοσκει και κανει τον ταριφα...
Βοσκος, Αγκαλιτσας και καληνυχτακιας ο δικος μου, ενω αν τον δεις στο φατσοβιβλιο θια νομιζεις οτι ειναι και ο μεγας γαμαω, το θεμα ειναι ποσες τετοιες βιτρινοκαταστασεις υπαρχουν τριγυρω μας και προσπαθουμε και πολλοι απο εμας να τους μοιασουμε για να γινουμε και εμεις οι "γαμαω"...
Τελικα ποσο ποιο ζημιωμενος μπορεις να βγεις απο μπακουροπαρεες, αν εχεις στοιχειωδη αξιοπρεπεια , θα νοιωθεις καλυτερα αν βγαινεις με τετοιες γκομενοπαρεες, απο το να βγαινεις με μπακουροπαρεες???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα απ' τους άνδρες. Η ζωή τους είναι ένα καρουζέλ από πούτσες. Ξεκαβαλάνε τη μία, καβαλάνε την άλλη. Γι' αυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε πολύ αξία. Ούτε να τις βλέπουμε ρομαντικά. Και αν κάποια στιγμή συλλάβουμε τον εαυτό μας να έχει τέτοια συναισθήματα, πρέπει να του θυμίσουμε ότι η γυναίκα που βλέπουμε μπροστά μας καραξεσκίζεται.

Χίλιες φορές καλύτερα να εισπράττεις την κυνική ειλικρίνεια της πόρνης που σε βλέπει σαν πορτοφόλι, παρά να βλέπεις τη γυναίκα σαν κάτι αγνότερο από αυτό που είναι.
+1000

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
εμ.. αυτο επρεπε να λετε κανονικα.
erinal εγω ειμαι καλο παιδακι, μ'αρεσει το sex αλλα  μαρεσει επισης και τα προκαρκτικα πολυ,οπως μαρεσει και ο...εσωτερικος κοσμος μιας κοπελας. τι λες? Να κατεβεις Κυπρο να σε φιλοξενησω να δουμε μαζι τα... αξιοθεατα της Κυπρου?  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom