Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε το κουρασαμε το θεμα,κι εγω εχω γνωστους που ειναι νορμαλ σε εμφανιση κι εχουν βρει μια κοπελιτσα και το παιζουν ανωτεροι αλλα μολις τους λεω οτι θα βγω εξω μου λενε ολοι ''θα φερει και καμμια φιλη της? '' ...γι αυτο λεω γλιτσες. αλλα για εναν καφε μια στο τοσο καλοι ειναι οποτε γι αυτο και τους κανω παρεα οπως λεει και ο βολντεμορτ  :2funny:

κι οσο για το αλλο που λες,εχω την τυχη να ανηκω στην κατηγορια που δεν ειναι ασχημοι και πιστεψε με εχεις δικαιο  :2funny:

Mηπως στο λενε αυτο για να μην πας μονος σου?
και νιωθεις αβολα που αυτοι ειναι με γκομενα?

Κατσε ρε φιλε γιατι σε βλεπω ολα αρνητικα τα βλεπεις χεχεχε  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Mηπως στο λενε αυτο για να μην πας μονος σου?
και νιωθεις αβολα που αυτοι ειναι με γκομενα?

Κατσε ρε φιλε γιατι σε βλεπω ολα αρνητικα τα βλεπεις χεχεχε  :P
μεγαλε εισαι επιστημονας  :2funny: τελος  :2funny: :2funny:

ποιος τα βλεπει αρνητικα ρε ?  :2funny: μια χαρα ειναι η κατασταση αμα εισαι νορμαλ στο μυαλο (κυριως) και δευτερευοντως στην εμφανιση.

κι εγω οταν ημουν πιο μικρος νομιζα οτι επειδη ειμαι λιγο καλυτερος εμφανισιακα απο αλλους θα τις εριχνα ανετα τις γκομενες...εφαγα μερικες ξενερες κι εμαθα αλλα πρεπει να σαι εξω στη γυρα κι οχι να περιμενεις απο ''παρεες'' και φεισμπουκ και μαλακιες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλε εισαι επιστημονας  :2funny: τελος  :2funny: :2funny:

ποιος τα βλεπει αρνητικα ρε ?  :2funny: μια χαρα ειναι η κατασταση αμα εισαι νορμαλ στο μυαλο (κυριως) και δευτερευοντως στην εμφανιση.

κι εγω οταν ημουν πιο μικρος νομιζα οτι επειδη ειμαι λιγο καλυτερος εμφανισιακα απο αλλους θα τις εριχνα ανετα τις γκομενες...εφαγα μερικες ξενερες κι εμαθα αλλα πρεπει να σαι εξω στη γυρα κι οχι να περιμενεις απο ''παρεες'' και φεισμπουκ και μαλακιες  :2funny:

Ποια γυρα ρε συ? εδω σου λεει ο αλλος οτι βγαζει απο φεησμπουκ
και εγω απο κοινες παρεες σου δινονται δηλαδη ηδη 2 τροποι αν θες να τους ακολουθησεις
και εσυ μου λες για γυρες? στα αρχιδια μου η γυρα βρηκα εναν τροπο ο οποιος δουλευει
χωρις να με δουλευει? τελειωσε δεν εχω λογο να τον αλλαξω μεχρι να τον αλλαξω

τι γυρες μου λες εσυ δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ακριβως... η γυναικα ειναι πιο " γηινη" πιο "ζωωδης" απο τον αντρα, δρα περισσοτερο με ενστικτο και το νωτιαιο μυελο και τις αισθησεις και οχι τη λογικη και το ανωτερο συναισθημα.
Ως εκ τουτου μεσω της γυναικας μιλαει η φυση... Η φυση που απλα σκληρα και κυνικα θελει την ωμη αναπαραγωγη και διαιωνιση του γονιδιου... Εκει βρισκεται το κλειδι σε ορισμενες ακατανοητες για καποιον αντρα συμπεριφορες της γυναικας και προς αλλους αντρες συντροφους αλλα και προς τα παιδια τους...
Για να καταλαβει καποιος ολοκληρωτικα αυτη τη φυση πρεπει να δει στο συνολο αυτη τη διττη συμπεριφορα... δλδ και προς το παιδι. Ετσι θα αποκωδικοποιησει καλυτερα τη συμπεριφορα προς τον αντρα.

υπέρτατο post !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δικε μου πολυ επιστημονικη αναλυση  :grin:

Κατσε σε λιγο να βαλω ολοκληρο το αρθρο που ειχα γραψει για το scientific american, αλλα χωρις τους πινακες και τα στατιστικα, μη κουραζουμε και τον κοσμο :grin:

Επισκέπτης
Οι γυναίκες είναι περίπου μισές-μισές..υπάρχουν αυτές που λειτουργούν όπως εμείς οι άντρες και άμα σε γουστάρουν θέλουν να σε πηδήξουν απ'την πρώτη στιγμή και οι άλλες μισές που είναι πιο συναισθηματικές και δεν γουστάρουν αμέσως σεξ,αλλά μετά από κάποιες ημέρες.Στην Ελλάδα βέβαια επειδή φοβούνται ακόμα μην τις πουν εύκολες δεν συνηθίζουν και πολλές να πηδιόνται απ'την πρώτη βραδυά,εκτός αν σε θέλουν μόνο για πήδημα της μιας βραδυάς και όχι για σχέση...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα σου πω ένα μυστικό.

Όσοι γαμάνε ή είναι γραφτό να γαμάνε,
από τα 15 και μετά
δεν κάνουν παρέες!

Με αντρό-παρέες πάνε σε κανά σκοπευτήριο , γυμνστήριο και άλλες ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ !!!!!!

ΒΡΑΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Όσοι δεν το κάνουν αυτό,
είναι ... μπρατσαράδες !!!!!
masturbation-demotivational-poster-1232302528.jpg

Δεν ειναι απολυτο αυτο τυπε...μπορει να βγαινει ο αλλος με την γκομενα του και να φερνουνε και οι φιλοι του τις δικες τους, οσο για το αλλο που λες για το οτι μονο μπαζα η μετριες μπορεις να βρεις μεσω παρεας συμφωνω απολυτα οπως και με τον Μπολντη που λεει οτι οι παρεες αρχιδοκαμποι ειναι epic fail...οντως δεν υπαρχει θλιβεροτερο πραγμα  :(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι απολυτο αυτο τυπε...μπορει να βγαινει ο αλλος με την γκομενα του και να φερνουνε και οι φιλοι του τις δικες τους, οσο για το αλλο που λες για το οτι μονο μπαζα η μετριες μπορεις να βρεις μεσω παρεας συμφωνω απολυτα οπως και με τον Μπολντη που λεει οτι οι παρεες αρχιδοκαμποι ειναι epic fail...οντως δεν υπαρχει θλιβεροτερο πραγμα  :(

Να μην συμφωνεις καθολου διοτι στο φβ εχω εναν γνωστο ο οποιος συνεχεια στην παρεα βγαινει και με γκομενες και καθε φορα διαφορετικες και πολυ ωραιες ολες ετσι? φοιτητριες... ειναι αναλογα σε τι παρεα θα πεσεις και για να μπεις και σε τετοιες παρεες πρεπει να χεις και εναν χαρακτηρα μην  σου φερει αντιρρηση ο αλλος πανω στην κουβεντα και να σηκωθεις μεσα στην καφετερια να βριζεις μανες και να χαλασεις τον κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι τετοιοι δεν μπαινουν σε τετοιες παρεες επισης ουτε αν ειναι μιζεροι. Απλα τα πραγματα.

Ναι οι ψωλοπαρεες ειναι epic fail. Αυτο θα το λεμε συνεχεια να σωσουμε τα νεα παιδια  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Να μην συμφωνεις καθολου διοτι στο φβ εχω εναν γνωστο ο οποιος συνεχεια στην παρεα βγαινει και με γκομενες και καθε φορα διαφορετικες και πολυ ωραιες ολες ετσι? φοιτητριες... ειναι αναλογα σε τι παρεα θα πεσεις και για να μπεις και σε τετοιες παρεες πρεπει να χεις και εναν χαρακτηρα μην  σου φερει αντιρρηση ο αλλος πανω στην κουβεντα και να σηκωθεις μεσα στην καφετερια να βριζεις μανες και να χαλασεις τον κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι τετοιοι δεν μπαινουν σε τετοιες παρεες επισης ουτε αν ειναι μιζεροι. Απλα τα πραγματα.

Ναι οι ψωλοπαρεες ειναι epic fail. Αυτο θα το λεμε συνεχεια να σωσουμε τα νεα παιδια  :P
μηπως εισαι δαπιτης φιλε?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπα δεν ειχα ασχοληθει καθολου με κομματα στην σχολη.... μιλαγα σε ολους μεχρι και το 3ο ετος προσπαθουσαν να με προσηλυτισουν μετα σταματησαν. Μεγαλη βλακεια να γραφεσαι σε κομμα αν δεν εχεις σκοπο να γινεις προεδρος σε θεωρουν δεδομενο πλεον και σε γραφουν !!!! Πιο πολυ βοηθανε αυτους που δεν ειναι καν γραμμενοι και μπορει να τους το παιξουν φιλοι την τελευταια βδομαδα !!!!!

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
απο το πρωτο βραδυ μου εχουν τραβηξει μαλακια ποτε δε μου το εχουν δωσει  απο το πρωτο βραδυ οι καριολες  >:(

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Ο γνωστος σου μηπως ειναι σαν αυτον τυπε?  :sunglasses:

Συνημμένα

• Roman Abramovich.jpg
    Roman Abramovich.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο γνωστος σου μηπως ειναι σαν αυτον τυπε?  :sunglasses:

Οχι. Απλα ειναι καλος στις παρεες και εχει ρευμα.
Εμφανισιακα δεν λεει τιποτα απολυτως... κοντουλης σχετικα (1.70) και με κοιλιτσα.
Παρολαυτα τα παει καλα στις συναναστροφες και αυτο του το αναγνωριζω. Σκεψου οτι
καθε στατους παιρνει 15-20 Likes καθε φορα οτι μαλακια και αν ειναι  :P

ο τυπος επενδυσε στις παρεες.... καλη σκεψη. ΑΠο το να βγαινεις εξω με 2-3
και να περιμενεις να βγαλεις ετσι γκομενα.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ακριβως... η γυναικα ειναι πιο " γηινη" πιο "ζωωδης" απο τον αντρα, δρα περισσοτερο με ενστικτο και το νωτιαιο μυελο και τις αισθησεις και οχι τη λογικη και το ανωτερο συναισθημα.
Ως εκ τουτου μεσω της γυναικας μιλαει η φυση...

Έτσι. Ο άντρας για τη φύση είναι αναλώσιμος, αφού ένα αρσενικό αρκεί για να γονιμοποιήσει μια ολόκληρη αγέλη. Γι' αυτό η φύση "επέτρεψε" στο μυαλό του να αναπτύξει κάποια χαρακτηριστικά, όπως την ικανότητα να φιλοσοφεί, η οποία τον οδήγησε στο σημείο να αμφισβητήσει το νόημα της ίδιας της ζωής...
Με το ένα πόδι πατάμε στη Γη και με το άλλο σε μια βάρκα που διαπλέει το Σύμπαν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμφανισιακα δεν λεει τιποτα απολυτως... κοντουλης σχετικα (1.70) και με κοιλιτσα.
Παρολαυτα τα παει καλα στις συναναστροφες και αυτο του το αναγνωριζω. Σκεψου οτι

κοντος και χοντρος,ακριβως οτι γουσταρουν οι γυναικες.Και βγαινει με μουναρες και γαμαει.Και ειναι και φιλος σου.Παλι τσακωνεσαι με την αληθεια ρε βραδιατικα;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Δεν σου ποσταρα τον Αμπραμοβιτς για την ομορφια του τυπε...λεω αν ο φιλος σου εχει λεφτα... αισθηματα  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοντος και χοντρος,ακριβως οτι γουσταρουν οι γυναικες.Και βγαινει με μουναρες και γαμαει.Και ειναι και φιλος σου.Παλι τσακωνεσαι με την αληθεια ρε βραδιατικα;

Στο φβ ειναι φιλος ρε ελεος... εσενα ο εχθρος σου ειναι μην μαθεις
οτι καποιος πηδαει.  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α ενταξει ειναι φιλος σου στο φεις.πες ετσι να καταλαβουμε. :2funny:

Ρε εισαι μπουφος? συμφοιτητης παλιος που τον εχω στο φβ και βλεπω την κινηση του.

Για αυτο δεν βρισκεις γκομενα επειδη εισαι μπουφος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom