Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παλια αυτο. αλλα τον κανανε μετα μπλοκ στο μσν και το φεησμπουκ χωρις σαφη εξηγηση. και εγινε πολεμιος. κατω οι καργιολες  :rockon:

χαχαχα ελα βρε λοπεζ μουρη και σε εψαχνα  :grin:

κοιτα οσες κανουν ντιλιτ απο το φβ ειναι για γελια !!!

Τερμα κομπλεξικες

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
παλια αυτο. αλλα τον κανανε μετα μπλοκ στο μσν και το φεησμπουκ χωρις σαφη εξηγηση. και εγινε πολεμιος. κατω οι καργιολες  :rockon:
ρε ειπαμε να γραφουμε μαλακιες αλλα το παρακανε ο τυπος  :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: φιλε εισαι μεγαλος σε παραδεχομαι  :2funny:

εγω ειμαι μεγαλος? εσυ απαντουσες συνεχεια και σε ολα και το παιζεις υπερανω τωρα  :P
κοιτα καλο κολπακι αλλα δεν το πηγες καλα... επρεπε εξαρχης να το παιξεις υπερανω.
Οπως ο νωντας  :P σου πεταει ενα "αι γαμησου ρε σουργελο εγω πηδαω μονο πουτανες και με ενδιαφερει μονο να γαμαω και να τρωω σουβλακια" και δεν απαντας ξανα μετα  :2funny:

(ασχετα αμα ψαχνεις γυναικεια μσν απο το ιντερνετ)  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εγω ειμαι μεγαλος? εσυ απαντουσες συνεχεια και σε ολα και το παιζεις υπερανω τωρα  :P
κοιτα καλο κολπακι αλλα δεν το πηγες καλα... επρεπε εξαρχης να το παιξεις υπερανω.
Οπως ο νωντας  :P σου πεταει ενα "αι γαμησου ρε σουργελο εγω πηδαω μονο πουτανες και με ενδιαφερει μονο να γαμαω και να τρωω σουβλακια" και δεν απαντας ξανα μετα  :2funny:

(ασχετα αμα ψαχνεις γυναικεια μσν απο το ιντερνετ)  :P
εχεις δικαιο φιλε ,με ξεμπροστιασες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
για γροθιες τυπε. ακου κει ντιλιτ.

Ναι σκασιλα μου. Το μονο που με πειραζει ειναι οτι
δεν θα τις εχω να τις πειραζω στα στατους που βαζουν τα ψαγμενα και καλα  :P

οσο πλαγιος να εισαι πειραζονται ρε γαμωτο και σε σβηνουν  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι σκασιλα μου. Το μονο που με πειραζει ειναι οτι
δεν θα τις εχω να τις πειραζω στα στατους που βαζουν τα ψαγμενα και καλα  :P

οσο πλαγιος να εισαι πειραζονται ρε γαμωτο και σε σβηνουν  :P
εχεις και φεισμπουκ μεγαλε?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εννοειται οτι εχω γιατι εσυ δεν έχεις ?

τυπε πολυ γαμησι απο φεησμπουκ. ξεκουραστο. χωρις εξοδα και τραβηγματα. βγαινεις μονο για να γαμησεις μετα.
ιδανικο για να γαμησεις απο το πρωτο βραδυ παντα.
ο τιτλος του θρεντ πρεπει να συμπεριλαβει και τη μαγικη λεξη: φεησμπουκ.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
χεσε μεσα ειναι αυτα που λεει ο βολντεμορτ φιλε...εκτος κι αν αναφερεσαι σε φοιτητες η μαλακες γενικα που δεν τους καθεται καμμια και δε πανε σε πουτανες γιατι ''δε θελουν να πληρωνουν''  :jerking:  :2funny:  και περιμενουν μπας και γνωρισουν καμμια να γαμησουν οι ομορφαντρες  :2funny:

αμα γαμουσαν μονο οι ωραιοι φιλε δε θα βλεπες κατι γκομενες μια χαρα με κατι μπουληδες ολκης η κατι μαλακες με φατσα σα το μητρογλου  :2funny:

τι λετε ρε...
Ναι μιλαω για την πλειοψηφια των ανδρων μεσης εμφανισης που φανταζομαι θα σε και συ μεσα σε αυτους και δε το παραδεχεσαι.
Οι μπουληδες που λες ειναι αυτοι ακριβως οι μπακουροφιλοι που αναγκαζονται να κανουν σχεση μολις βρουν καποια ομορφη,για να σταματησουν να ναι μπακουρηδες.
Εχω τετοιους φιλους.
Οι ομορφοι εχουν επιλογες οποτε δεν τραβανε κανα ζορι και να βγουν με φιλο καποιος που θα βγει και θα φαει 100 κλασιματα θα βαρεθει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οχι δεν εχω,θα με βαλεις στα κολπα? τι κανεις εκει στελνεις μηνυματα στις γκομενες και τους λες οτι θελεις να γαμησεις?

Oχι για φβ ρωτα τον λοπεζ.

Εγω απλα εχω το φβ για να βλεπω τι γινεται... ειναι ρουφιανος το φβ μαθαινεις πολλα
για αυτο το εχω. Ειναι χρησιμο

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι μιλαω για την πλειοψηφια των ανδρων μεσης εμφανισης που φανταζομαι θα σε και συ μεσα σε αυτους και δε το παραδεχεσαι.
Οι μπουληδες που λες ειναι αυτοι ακριβως οι μπακουροφιλοι που αναγκαζονται να κανουν σχεση μολις βρουν καποια ομορφη,για να σταματησουν να ναι μπακουρηδες.
Εχω τετοιους φιλους.
Οι ομορφοι εχουν επιλογες οποτε δεν τραβανε κανα ζορι και να βγουν με φιλο καποιος που θα βγει και θα φαει 100 κλασιματα θα βαρεθει
φιλε το κουρασαμε το θεμα,κι εγω εχω γνωστους που ειναι νορμαλ σε εμφανιση κι εχουν βρει μια κοπελιτσα και το παιζουν ανωτεροι αλλα μολις τους λεω οτι θα βγω εξω μου λενε ολοι ''θα φερει και καμμια φιλη της? '' ...γι αυτο λεω γλιτσες. αλλα για εναν καφε μια στο τοσο καλοι ειναι οποτε γι αυτο και τους κανω παρεα οπως λεει και ο βολντεμορτ  :2funny:

κι οσο για το αλλο που λες,εχω την τυχη να ανηκω στην κατηγορια που δεν ειναι ασχημοι και πιστεψε με εχεις δικαιο  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
φιλε το κουρασαμε το θεμα,κι εγω εχω γνωστους που ειναι νορμαλ σε εμφανιση κι εχουν βρει μια κοπελιτσα και το παιζουν ανωτεροι αλλα μολις τους λεω οτι θα βγω εξω μου λενε ολοι ''θα φερει και καμμια φιλη της? '' ...γι αυτο λεω γλιτσες. αλλα για εναν καφε μια στο τοσο καλοι ειναι οποτε γι αυτο και τους κανω παρεα οπως λεει και ο βολντεμορτ  :2funny:

κι οσο για το αλλο που λες,εχω την τυχη να ανηκω στην κατηγορια που δεν ειναι ασχημοι και πιστεψε με εχεις δικαιο  :2funny:
θελουμε φοτο  :helpplea:,δεν σε πιστευουμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτή η φράση που έγραψες σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο είναι ανάθεμα για τις γυναίκες. Για τις γυναίκες ο αδύναμος πρέπει να πάει στον πάτο. Να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Είναι ένας πρωτόγονος φόβος που έχουν, ότι κάποιο κατώτερο αρσενικό θα τις εξαπατήσει και θα αποκτήσει πρόσβαση στο μουνί τους.

Η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους μάς προίκισε όλους με εργαλεία για να εξαπατάμε το συνάνθρωπο μας, αλλά και με αμυντικούς μηχανισμούς απέναντι στην απάτη. Ο αμυντικός μηχανισμός της γυναίκας είναι "Δόξα στον ισχυρό, Θάνατος στον αδύναμο."

Εσύ θα βοηθήσεις το φίλο σου να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Μια γυναίκα, με τον τρόπο της, ο οποίος δε θα είναι αναγκαστικά ευθύς, θα προσπαθήσει να τον μειώσει για αυτά του τα προβλήματα, να τον χτυπήσει στη αδυναμία του, με σκοπό να τον απογοητεύσει. (Και αν μιλάμε για μια μικτή παρέα, φυσικά να τον απομακρύνει από αυτήν). Ο κόσμος των γυναικών έχει χώρο μόνο για τους δυνατούς.

Πές μου, εσύ που είσαι παλιός στο σάιτ, τόσα χρόνια που ανεχόσασταν εδώ μέσα γυναίκες, είδατε ποτέ καμία να δείχνει διάθεση συμπαράστασης σε άντρα που τόλμησε να μοιραστεί τα προβλήματα ή να αποκαλύψει τις ανθρώπινες αδυναμίες του; Εγώ σε άλλα σάιτ δεν το έχω δει ποτέ.

Αντίθετα, έχω δει να σπρώχνουν τον άντρα που στέκεται στην άκρη του γκρεμού με χαιρέκακη προθυμία.

Ακριβως... η γυναικα ειναι πιο " γηινη" πιο "ζωωδης" απο τον αντρα, δρα περισσοτερο με ενστικτο και το νωτιαιο μυελο και τις αισθησεις και οχι τη λογικη και το ανωτερο συναισθημα.
Ως εκ τουτου μεσω της γυναικας μιλαει η φυση... Η φυση που απλα σκληρα και κυνικα θελει την ωμη αναπαραγωγη και διαιωνιση του γονιδιου... Εκει βρισκεται το κλειδι σε ορισμενες ακατανοητες για καποιον αντρα συμπεριφορες της γυναικας και προς αλλους αντρες συντροφους αλλα και προς τα παιδια τους...
Για να καταλαβει καποιος ολοκληρωτικα αυτη τη φυση πρεπει να δει στο συνολο αυτη τη διττη συμπεριφορα... δλδ και προς το παιδι. Ετσι θα αποκωδικοποιησει καλυτερα τη συμπεριφορα προς τον αντρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ακριβως... η γυναικα ειναι πιο " γηινη" πιο "ζωωδης" απο τον αντρα, δρα περισσοτερο με ενστικτο και το νωτιαιο μυελο και τις αισθησεις και οχι τη λογικη και το ανωτερο συναισθημα.
Ως εκ τουτου μεσω της γυναικας μιλαει η φυση... Η φυση που απλα σκληρα και κυνικα θελει την ωμη αναπαραγωγη και διαιωνιση του γονιδιου... Εκει βρισκεται το κλειδι σε ορισμενες ακατανοητες για καποιον αντρα συμπεριφορες της γυναικας και προς αλλους αντρες συντροφους αλλα και προς τα παιδια τους...
Για να καταλαβει καποιος ολοκληρωτικα αυτη τη φυση πρεπει να δει στο συνολο αυτη τη διττη συμπεριφορα... δλδ και προς το παιδι. Ετσι θα αποκωδικοποιησει καλυτερα τη συμπεριφορα προς τον αντρα.
Δικε μου πολυ επιστημονικη αναλυση  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom