Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαλακας ειναι κι αυτος ,σε αυτο συμφωνουμε.

τι παρεα μεγαλη ρε φιλε,τι να την κανεις την παρεα  :huh: 2-3 κολλητοι  να πας να πιεις ενα ποτο να περασει η ωρα,καμμια εκδρομουλα/ταξιδακι κι αυτο ειναι,τι παρεες λες

αυτα ειναι για τα φοιτηταρια , ακου παρεες  :2funny:

Ενταξει αμα σε βολευουν αυτοι οι 2-3 κολλητοι μονο μεινε με αυτους
καποια στιγμη ομως οταν θα βρουν γυναικες ή θα σε κλασουν ή θα φερουν γυναικες
και θα μεγαλωσει η παρεα σας. Και στις 2 περιπτωσεις θα με θυμηθεις  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ενταξει αμα σε βολευουν αυτοι οι 2-3 κολλητοι μονο μεινε με αυτους
καποια στιγμη ομως οταν θα βρουν γυναικες ή θα σε κλασουν ή θα φερουν γυναικες
και θα μεγαλωσει η παρεα σας. Και στις 2 περιπτωσεις θα με θυμηθεις  :P
παρτο αλλιως θα βρεις λεμεεεε...

και ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι εμενα ας πουμε οι γνωστοι μου δεν εχουν γκομενα  :headbang: η οτι δε φερνουν φιλες τους οι γκομενες τους?  :2funny: τι σημαινει αυτο,οτι εγω πρεπει να καθομαι να περιμενω ποτε θα φερει τη φιλη της η γκομενα του γνωστου μου για να τη γαμησω?  :2funny:

ειναι παιδικα αυτα που λες φιλε,να με ''κλασει'' ο αλλος επειδη βρηκε γκομενα?  :2funny: που ειμαστε ρε σε σηριαλ του παπακαλιατη?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παρτο αλλιως θα βρεις λεμεεεε...

και ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι εμενα ας πουμε οι γνωστοι μου δεν εχουν γκομενα  :headbang: η οτι δε φερνουν φιλες τους οι γκομενες τους?  :2funny: τι σημαινει αυτο,οτι εγω πρεπει να καθομαι να περιμενω ποτε θα φερει τη φιλη της η γκομενα του γνωστου μου για να τη γαμησω?  :2funny:

ειναι παιδικα αυτα που λες φιλε,να με ''κλασει'' ο αλλος επειδη βρηκε γκομενα?  :2funny: που ειμαστε ρε σε σηριαλ του παπακαλιατη?  :2funny:

Μα ΚΑΙ ΠΡΙΝ σοπυ ειπα οτι δεν εχω πει εγω ποτε σε καποια παρεα να μου φερει φιλες... απλα θα εκμεταλευτω το γεγονος οτι ηδη εχει οπως και ολοι μας.... ολοι θα το εκαναν αυτο ασχετα αμα δεν το λενε η οχι. Και θα βγουνε να σε πουν δασκαλο και να σε κοροιδευουν με ατακες πετυχημενες μετα χαχαχχα :P

Δεν ειναι καθολου παιδικα αυτα που λεω φιλε .... πολλοι που βρισκουν γκομενα κλανουν τις μπακουροπαρεες που ειχαν παλια ! Αν δεν εχουν βρει και οι ιδιοι γκομενα ως τοτε οπως ειπες και εσυ πανω οτι εχουν οι γνωστοι σου... θα δει το τσουρμο η γκομενα του αλλουνου το ψωλοτσουρμο και θα σκεφτει εγω θα βρω γκομενες για αυτους τωρα??? μπα δεν παιζει οποτε ας αραιωνεις σιγα σιγα αγαπη μου απο δαυτους μα ειναι κολλητοι μου? μα δεν εχει μουνακι το βραδυ.... ΟΚ αγαπη μου οτι πεις!!!!! Γαμησε τους τους μαλακες  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μα ΚΑΙ ΠΡΙΝ σοπυ ειπα οτι δεν εχω πει εγω ποτε σε καποια παρεα να μου φερει φιλες... απλα θα εκμεταλευτω το γεγονος οτι ηδη εχει οπως και ολοι μας.... ολοι θα το εκαναν αυτο ασχετα αμα δεν το λενε η οχι. Και θα βγουνε να σε πουν δασκαλο και να σε κοροιδευουν με ατακες πετυχημενες μετα χαχαχχα :P

Δεν ειναι καθολου παιδικα αυτα που λεω φιλε .... πολλοι που βρισκουν γκομενα κλανουν τις μπακουροπαρεες που ειχαν παλια ! Αν δεν εχουν βρει και οι ιδιοι γκομενα ως τοτε οπως ειπες και εσυ πανω οτι εχουν οι γνωστοι σου... θα δει το τσουρμο η γκομενα του αλλουνου το ψωλοτσουρμο και θα σκεφτει εγω θα βρω γκομενες για αυτους τωρα??? μπα δεν παιζει οποτε ας αραιωνεις σιγα σιγα αγαπη μου απο δαυτους μα ειναι κολλητοι μου? μα δεν εχει μουνακι το βραδυ.... ΟΚ αγαπη μου οτι πεις!!!!! Γαμησε τους τους μαλακες  :2funny:
κοιτα φιλε επειδη τραβαει πολυ η ιστορια...αυτα που λες για παρεες ειναι αμα εισαι φοιτητης και σε εχουν πιασει τα υπαρξιακα σου που δε γαμας να στο πω ετσι  :2funny:

οταν παρεις χαμπαρι τι γινεται θα αφησεις τις ψυχολογικες μπουρδες,θα πας σε ενα ωραιο μπαρακι με κανα γνωστο(οχι 5 μαλακες να σας κοροιδευουν)  κι αμα ειναι να γινει δουλεια θα γινει ...

τα υπολοιπα ειναι να περναει η ωρα.και μη μπλεκεις πουτανες με ''κανονικες'' γκομενες γιατι θα αρχισεις να γραφεις βλακειες παλι  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κοιτα φιλε επειδη τραβαει πολυ η ιστορια...αυτα που λες για παρεες ειναι αμα εισαι φοιτητης και σε εχουν πιασει τα υπαρξιακα σου που δε γαμας να στο πω ετσι  :2funny:

οταν παρεις χαμπαρι τι γινεται θα αφησεις τις ψυχολογικες μπουρδες,θα πας σε ενα ωραιο μπαρακι με κανα γνωστο(οχι 5 μαλακες να σας κοροιδευουν)  κι αμα ειναι να γινει δουλεια θα γινει ...

τα υπολοιπα ειναι να περναει η ωρα.και μη μπλεκεις πουτανες με ''κανονικες'' γκομενες γιατι θα αρχισεις να γραφεις βλακειες παλι  :2funny:
Ε βεβαια δεν τραβαει η ιστορια δεν σου λεμε οτι εχεις δικιο.....

Εγω μια χαρα εχω παρει χαμπαρι τι γινεται γιατι αποψε θα βγω με την δικια μου την οποια γνωρισα απο κοινη παρεα ευκολα και γρηγορα και ειναι και νορμαλ δεν ειναι η καθεμια τυχαια που θα παει σε ενα μπαρακι να ψωνιστει :grin:

Οποτε οπως καταλαβαινεις μιλαω επειδη οντως εχω κανει κατι που εχει πετυχει.... δεν μιλαω απλα για να μιλαω οπως κανεις εσυ.

Αυτο που γραφεις για το μπαρακι ειναι αποτυχια σκετη... δεν βγαζεις γκομενα ετσι. Ακομη περιμενω γνωστους με παρομοιο με το δικο σου μυαλο να φερουν τις δικιες τους να βγουμε ολοι μαζι αλλα ο ενας δεν απανταει στα μηνυματα.... ο αλλος ξαφνικα κατι επαθε.... καταλαβαινεις  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παλια λεγανε τα δικα τους και κραζανε μερικοι και δεν μιλαγαμε.... τωρα που ηρθε η ωρα να
φανει και στην πραξη ποσο μαλακια ειναι το σχεδιο τους... λακιζουνε.

Και μετα θα βγουνε να πουνε οτι οσοι ειναι στις κοινες παρεες ειναι γλειφτρες κτλπ
ενω αυτοι ειναι οι αντρακλες  , βλεπουμε ποσο αντρακλας ειναι ο καθενας την καταλληλη στιγμη :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: μη γραφεις αλλα φιλε εκτιθεσαι λεμε  :2funny:

στελνεις και μηνυματακια να βγειτε εξω για καφε με γκομενες απο δω μεσα?  :2funny: :2funny:

λες να χει καουρα ενας σοβαρος ανθρωπος να σου αποδειξει εσενα οτι εχει γκομενα?  :2funny: επειδη λες στο ιντερνετ 5 μαλακιες?  :2funny:

γι αυτο σου λεω λες παιδικα πραγματα,αστο  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: μη γραφεις αλλα φιλε εκτιθεσαι λεμε  :2funny:

στελνεις και μηνυματακια να βγειτε εξω για καφε με γκομενες απο δω μεσα?  :2funny: :2funny:

λες να χει καουρα ενας σοβαρος ανθρωπος να σου αποδειξει εσενα οτι εχει γκομενα?  :2funny: επειδη λες στο ιντερνετ 5 μαλακιες?   :2funny:

γι αυτο σου λεω λες παιδικα πραγματα,αστο  :2funny:

Οχι δεν λεω απο εδω μεσα... για γνωστους μου λεω.
Απο εδω μεσα δεν εχω στειλει σε καμια να βγουμε ουτε καν μσν δεν εχουμε ανταλλαξει
Κοιτα οποιος βγαινει και κραζει και λεει πολλα μετα ναι πρεπει να αποδειξει
την ορθοτητα ολων οσων λεει αλλιως κοροιδευει τον κοσμο.

Εγω βεβαια δεν μπορω να αποδειξω κατι μιας και δεν εχω σκοπο να βγω απο εδω και να στο αποδειξω ΑΛΛΑ μπορεις να ακολουθησεις οσα εγραψα για 1 μηνα. Και κανε και τα δικα σου μετα και δες διαφορα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι να ακολουθησω ρε φιλε?  :2funny:

εσεις με τους γνωστους σου κανετε και διαγωνισμους ποιος την εχει μεγαλυτερη?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τι να ακολουθησω ρε φιλε?  :2funny:

εσεις με τους γνωστους σου κανετε και διαγωνισμους ποιος την εχει μεγαλυτερη?  :2funny:

Κοιτα εγω σου λεω το εξης απλο :

Αν καποιος κράζει πραγματα τα οποια βοηθησαν μετα καποιον αλλον
να πετυχει ενω ο πρωτος ακομη ψαχνεται ο πρωτος πρεπει να παραδεχθει οτι ειχε λαθος
ή εστω να σταματησει τις καραγκιοζιες για γλειφτες κτλπ  :P

Αυτο ειναι αντρισμος.... οχι να ξαφανιζεται μετα καποιος που αρχικα βροντοφωναζε οτι
αυτος ειναι αντρακλας που χωνεται σε καμακια μονος του και σε μπαρακια και μεσα σε ενα βραδυ
ριχνει 3949484849.67 γκομενες. Καταλαβες?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δε ξερω για ποιον μιλας αλλα φανταζομαι θα ''τσακωθηκες'' και καλα με κανεναν απο δω μεσα περι του θεματος  :2funny:

τελοσπαντων, για μενα κατι τυποι που αμα τους πεις παμε για κανα ποτακι σου λενε ''θα φερεις και καμμια φιλη σου'' προσωπικα τους θεωρω γλιτσες  :shit:

μονο ετσι ισχυει η ''παρεα'' που περιγραφεις τοση ωρα  :2funny: πανε 5 μαλακες εξω που εχουν μια φιλη που δε τους καθεται και προσπαθουν ολοι να τη γαμησουν  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για τους μεσης εμφανισης ανδρες οπως ειναι η πλειοψηφια εδω μεσα ειναι οπως τα λεει ο μπολντεμορτ.
Οι μπακουροφιλοι αργα η γρηγορα βαριουνται τις εξοδους και τα συνεχη κλασιματα και βρισκουν μια γκομενα και αραζουν.
Αυτο ειναι μαθηματικα βεβαιο.
Δυστυχως και αυτο που λεει ο μπολνεμορτ καπου μπαζει καθως απο παρεες ειναι περιορισμενες οι γυναικες που θα γνωρισεις,αν οι φιλες δεν ειναι ωραιες θα τις τρως στην μαπα,σε ενα κλαμπ πας κολας οποια σου γυαλισει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δε ξερω για ποιον μιλας αλλα φανταζομαι θα ''τσακωθηκες'' και καλα με κανεναν απο δω μεσα περι του θεματος  :2funny:

τελοσπαντων, για μενα κατι τυποι που αμα τους πεις παμε για κανα ποτακι σου λενε ''θα φερεις και καμμια φιλη σου'' προσωπικα τους θεωρω γλιτσες  :shit:

μονο ετσι ισχυει η ''παρεα'' που περιγραφεις τοση ωρα  :2funny: πανε 5 μαλακες εξω που εχουν μια φιλη που δε τους καθεται και προσπαθουν ολοι να τη γαμησουν  :2funny:

Οχι δεν ισχυει η παρεα ετσι. Λαθος το καταλαβες και βαριεμαι να το εξηγω ξανα  :P
θα γινουμε γραφικοι στο τελος.

Αυτη η φιλη που δεν τους καθεται.... ή θα σταματησει να βγαινει μαζι τους ή θα φερει την παρεα της.
Αυτο που περιγραφεις δεν ισχυει.... σιγα μην βγαινει η αλλη ενω ξερει οτι της την πεφτουν και νιωθει αβολα... ρε τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις?  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οχι δεν ισχυει η παρεα ετσι. Λαθος το καταλαβες και βαριεμαι να το εξηγω ξανα  :P
θα γινουμε γραφικοι στο τελος.

Αυτη η φιλη που δεν τους καθεται.... ή θα σταματησει να βγαινει μαζι τους ή θα φερει την παρεα της.
Αυτο που περιγραφεις δεν ισχυει.... σιγα μην βγαινει η αλλη ενω ξερει οτι της την πεφτουν και νιωθει αβολα... ρε τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις?  :P
αστο αστο φιλε γιατι ειχε πλακα μεχρι στιγμης ,τωρα εχει αρχισει και γινεται κουραστικο. η αλλη βγαινει με τον καθε μαλακα αμα τη γυρναει σπιτι,της πληρωνει τα ποτα,της γνωριζει και αλλους παρομοιους μαλακες να κανει το ιδιο αλλα δεν ειναι για σενα αυτα ...ειναι επομενη ταξη  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για τους μεσης εμφανισης ανδρες οπως ειναι η πλειοψηφια εδω μεσα ειναι οπως τα λεει ο μπολντεμορτ.
Οι μπακουροφιλοι αργα η γρηγορα βαριουνται τις εξοδους και τα συνεχη κλασιματα και βρισκουν μια γκομενα και αραζουν.
Αυτο ειναι μαθηματικα βεβαιο.
Δυστυχως και αυτο που λεει ο μπολνεμορτ καπου μπαζει καθως απο παρεες ειναι περιορισμενες οι γυναικες που θα γνωρισεις,αν οι φιλες δεν ειναι ωραιες θα τις τρως στην μαπα,σε ενα κλαμπ πας κολας οποια σου γυαλισει.
χεσε μεσα ειναι αυτα που λεει ο βολντεμορτ φιλε...εκτος κι αν αναφερεσαι σε φοιτητες η μαλακες γενικα που δεν τους καθεται καμμια και δε πανε σε πουτανες γιατι ''δε θελουν να πληρωνουν''  :jerking:  :2funny:  και περιμενουν μπας και γνωρισουν καμμια να γαμησουν οι ομορφαντρες  :2funny:

αμα γαμουσαν μονο οι ωραιοι φιλε δε θα βλεπες κατι γκομενες μια χαρα με κατι μπουληδες ολκης η κατι μαλακες με φατσα σα το μητρογλου  :2funny:

τι λετε ρε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αστο αστο φιλε γιατι ειχε πλακα μεχρι στιγμης ,τωρα εχει αρχισει και γινεται κουραστικο. η αλλη βγαινει με τον καθε μαλακα αμα τη γυρναει σπιτι,της πληρωνει τα ποτα,της γνωριζει και αλλους παρομοιους μαλακες να κανει το ιδιο αλλα δεν ειναι για σενα αυτα ...ειναι επομενη ταξη  :2funny:

χαχαχαχα προφανως και δεν ειναι για μενα αυτα.Ειναι για την δικη σου ταξη  :P
Γιατι εγω δεν κανω τον ταξιτζη. Αν η αλλη θελει ταξιτζηδες δεν θα κανουμε παρεα....
απλα τα πραγματα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
χαχαχαχα προφανως και δεν ειναι για μενα αυτα.Ειναι για την δικη σου ταξη  :P
Γιατι εγω δεν κανω τον ταξιτζη. Αν η αλλη θελει ταξιτζηδες δεν θα κανουμε παρεα....
απλα τα πραγματα
ευγε !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χεσε μεσα ειναι αυτα που λεει ο βολντεμορτ φιλε...εκτος κι αν αναφερεσαι σε φοιτητες η μαλακες γενικα που δεν τους καθεται καμμια και δε πανε σε πουτανες γιατι ''δε θελουν να πληρωνουν''  :jerking:  :2funny:  και περιμενουν μπας και γνωρισουν καμμια να γαμησουν οι ομορφαντρες  :2funny:

αμα γαμουσαν μονο οι ωραιοι φιλε δε θα βλεπες κατι γκομενες μια χαρα με κατι μπουληδες ολκης η κατι μαλακες με φατσα σα το μητρογλου  :2funny:

τι λετε ρε...

Δεν ειναι μπουληδες φιλε... εσυ τους βλεπεις σαν μπουληδες επειδη εχεις θεματα και κραζεις τον κοσμο. Ο τυπος αυτος μπορει να ειναι εξυπνος , μαγκας και κοινωνικοποιημενος , φυσιολογικος ανθρωπος ασχετα με την εμφανιση του αρα του αξιζει μια γυναικα διπλα του.

Ηθελα να ξερα με τετοιες αντιληψεις που καθομαι και ακουω καθημερινα αν θα ξεπερασουμε ποτε την κριση και θα εχουμε αναπτυξη.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ειναι μπουληδες φιλε... εσυ τους βλεπεις σαν μπουληδες επειδη εχεις θεματα και κραζεις τον κοσμο. Ο τυπος αυτος μπορει να ειναι εξυπνος , μαγκας και κοινωνικοποιημενος , φυσιολογικος ανθρωπος ασχετα με την εμφανιση του αρα του αξιζει μια γυναικα διπλα του.

Ηθελα να ξερα με τετοιες αντιληψεις που καθομαι και ακουω καθημερινα αν θα ξεπερασουμε ποτε την κριση και θα εχουμε αναπτυξη.
:2funny: εγω φιλε ουτε κραζω κανεναν(στ'αρχιδια μου  :2funny: ) ουτε τιποτα...

κατσε εσυ και γραφε για παρεες και ψυχολογιες τωρα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: μη γραφεις αλλα φιλε εκτιθεσαι λεμε  :2funny:

στελνεις και μηνυματακια να βγειτε εξω για καφε με γκομενες απο δω μεσα?  :2funny: :2funny:

παλια αυτο. αλλα τον κανανε μετα μπλοκ στο μσν και το φεησμπουκ χωρις σαφη εξηγηση. και εγινε πολεμιος. κατω οι καργιολες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom