Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο μάγκας που είναι σωστό καμάκι
ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ.
Χτυπάει μέχρι να του κάτσει κάποια μουνάρα που τον φτιάχνει .....

Μιας και λέτε για σεξ όμως,
τι βρήκα στο ... αρχείο μου ....

ΦΟΒΕΡΗ ΓΝΩΜΗ , ΜΟΡΦΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΕΙΝΑΙ ... ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!!!!!!
δηλαδη την πεφτεις οπου βρεις μεχρι να σου κατσει καποια; :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καμία υπομονή!
Το έμπειρο καμάκι , κόβει τα ψώνια από μακριά
και τα γειώνει.
Όποιος δεν είναι ακόμη έμπειρος,αλλά θέλει να γίνει
και δεν θέλει να  παραμείνει πυρφορός και αγαπούλης
μόλις τις πάρει χαμπάρι τις ψωνάρες ,
παύει να ασχολείται και πάει σε επόμενη.

ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ,
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ.

Αυτοί που βγήκαν 187 φορές με ηλίθια παρέα
για να τους γνωρίσει η γκόμενα (ημίμπαζο) του φίλου
την ξαδέλφη της (κωλόμπαζο) , αυτό κάνουν υπομονή με τις μαλακισμένες
γιατί ξέρουν ότι πρέπει να ... βγουν άλλες 187 φορές με την ηλίθια παρέα
για να τους γνωρίσουν το επόμενο ... κωλόμπαζο !!!!!!!
και εσυ πιστευεις οτι ο ελληνας καμακιας θα περιμενει 187 φορες και θα βγει 187 φορες απλα για να γνωρισει ενα μπαζο?  :2funny:

Υπερβολες  :birdman:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη την πεφτεις οπου βρεις μεχρι να σου κατσει καποια; :think:
γιατι τι δεν καταλαβαινεις?

εσεις δεν στολιζεστε για να σας την πεσει καποιος που σας αρεσει και τελικα τρωτε την πιτα σας και δεν ερχεται ποτε?
ετσι γινεται και με τους αντρες περιπου..
και ετσι πρεπει να το χειριζομαστε στην τελικη οπως τα λεει..
φαυλος κυκλος.

Επισκέπτης
δηλαδη την πεφτεις οπου βρεις μεχρι να σου κατσει καποια;

Ναι , αλλά σε μουνάρες.
Ποτέ σε μπάζα.
Απλούστατο ειναι.
Στην αρχή είναι δύσκολο.
Σιγά σιγά μαθαίνεις όμως.
Και δεν ξεχνιέται ποτέ!

Οπότε δεν έχεις ανάγκη ποτέ κανέναν.

Επισκέπτης
εσεις δεν στολιζεστε για να σας την πεσει καποιος που σας αρεσει και τελικα τρωτε την πιτα σας και δεν ερχεται ποτε?
ετσι γινεται και με τους αντρες περιπου..
και ετσι πρεπει να το χειριζομαστε στην τελικη οπως τα λεει..
φαυλος κυκλος.

Δεν είναι φαύλος κύκλος.
Καθώς μαθαίνεις, αποκτάς και ένα πιασάρικο στυλ.
Και εκμεταλεύεσαι πάντα τους μαλάκες αγαπούληδες πυρφορούς, σπόνσορες, κεραστές , ταξιτζήδες με το να είσαι τελείως διαφορετικός από αυτούς!
Αυτοί σίγουρα δεν γαμάνε ποτέ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ναι , αλλά σε μουνάρες.
Ποτέ σε μπάζα.
Απλούστατο ειναι.
Στην αρχή είναι δύσκολο.
Σιγά σιγά μαθαίνεις όμως.
Και δεν ξεχνιέται ποτέ!

Οπότε δεν έχεις ανάγκη ποτέ κανέναν.

την πεφτεις σε οποια μουναρα δεις στον δρομο που δεν ειναι ψωνιο ξινη αναρχικια και δεν θελει και λεφτα οποτε απο τις 200 μουναρες που συναντας δηλαδη στον δρομο  βγαλε τις μισες που ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες μενουν 100 και απο τις εκατο τι ποσοστο σου καθεται το μηνα;

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το χω ξαναπει και παλιοτερα θα το ξαναπω αν καποιος δεν αλλαξει μπακουροπαρεες και δεν τις σπασει θα υποφερει.

Σωστό αυτό και μέγιστη μαλακία να αφήνεις το χρόνο να περνάει άσκοπα. Αλλά επειδή οι φίλοι δε μπορούν να ακολουθήσουν πάντα την πορεία μας πρέπει να κρατάμε κάποιες ισορροπίες για να μην τους χάσουμε.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει αυτα που λες διορθωνονται αρκει να το θελει ο αλλος

Ακριβως η παρεα η ιδια θα σε μαθει να κοινωνικοποιεισαι.

Αυτή η φράση που έγραψες σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο είναι ανάθεμα για τις γυναίκες. Για τις γυναίκες ο αδύναμος πρέπει να πάει στον πάτο. Να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Είναι ένας πρωτόγονος φόβος που έχουν, ότι κάποιο κατώτερο αρσενικό θα τις εξαπατήσει και θα αποκτήσει πρόσβαση στο μουνί τους.

Η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους μάς προίκισε όλους με εργαλεία για να εξαπατάμε το συνάνθρωπο μας, αλλά και με αμυντικούς μηχανισμούς απέναντι στην απάτη. Ο αμυντικός μηχανισμός της γυναίκας είναι "Δόξα στον ισχυρό, Θάνατος στον αδύναμο."

Εσύ θα βοηθήσεις το φίλο σου να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Μια γυναίκα, με τον τρόπο της, ο οποίος δε θα είναι αναγκαστικά ευθύς, θα προσπαθήσει να τον μειώσει για αυτά του τα προβλήματα, να τον χτυπήσει στη αδυναμία του, με σκοπό να τον απογοητεύσει. (Και αν μιλάμε για μια μικτή παρέα, φυσικά να τον απομακρύνει από αυτήν). Ο κόσμος των γυναικών έχει χώρο μόνο για τους δυνατούς.

Πές μου, εσύ που είσαι παλιός στο σάιτ, τόσα χρόνια που ανεχόσασταν εδώ μέσα γυναίκες, είδατε ποτέ καμία να δείχνει διάθεση συμπαράστασης σε άντρα που τόλμησε να μοιραστεί τα προβλήματα ή να αποκαλύψει τις ανθρώπινες αδυναμίες του; Εγώ σε άλλα σάιτ δεν το έχω δει ποτέ.

Αντίθετα, έχω δει να σπρώχνουν τον άντρα που στέκεται στην άκρη του γκρεμού με χαιρέκακη προθυμία.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και εσυ πιστευεις οτι ο ελληνας καμακιας θα περιμενει 187 φορες και θα βγει 187 φορες απλα για να γνωρισει ενα μπαζο?  :2funny:

Υπερβολες  :birdman:
βαρεθηκα και μόνο που διάβασα τον αριθμό ........αντε να βγεις με καμία δεκαριά να πεις οκ
Πάνω από εκατό ειναι θέμα όμως και χαμένος χρονος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτή η φράση που έγραψες σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο είναι ανάθεμα για τις γυναίκες. Για τις γυναίκες ο αδύναμος πρέπει να πάει στον πάτο. Να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Είναι ένας πρωτόγονος φόβος που έχουν, ότι κάποιο κατώτερο αρσενικό θα τις εξαπατήσει και θα αποκτήσει πρόσβαση στο μουνί τους.

Η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους μάς προίκισε όλους με εργαλεία για να εξαπατάμε το συνάνθρωπο μας, αλλά και με αμυντικούς μηχανισμούς απέναντι στην απάτη. Ο αμυντικός μηχανισμός της γυναίκας είναι "Δόξα στον ισχυρό, Θάνατος στον αδύναμο."

Εσύ θα βοηθήσεις το φίλο σου να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Μια γυναίκα, με τον τρόπο της, ο οποίος δε θα είναι αναγκαστικά ευθύς, θα προσπαθήσει να τον μειώσει για αυτά του τα προβλήματα, να τον χτυπήσει στη αδυναμία του, με σκοπό να τον απογοητεύσει. (Και αν μιλάμε για μια μικτή παρέα, φυσικά να τον απομακρύνει από αυτήν). Ο κόσμος των γυναικών έχει χώρο μόνο για τους δυνατούς.

Πές μου, εσύ που είσαι παλιός στο σάιτ, τόσα χρόνια που ανεχόσασταν εδώ μέσα γυναίκες, είδατε ποτέ καμία να δείχνει διάθεση συμπαράστασης σε άντρα που τόλμησε να μοιραστεί τα προβλήματα ή να αποκαλύψει τις ανθρώπινες αδυναμίες του; Εγώ σε άλλα σάιτ δεν το έχω δει ποτέ.

Αντίθετα, έχω δει να σπρώχνουν τον άντρα που στέκεται στην άκρη του γκρεμού με χαιρέκακη προθυμία.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστό αυτό και μέγιστη μαλακία να αφήνεις το χρόνο να περνάει άσκοπα. Αλλά επειδή οι φίλοι δε μπορούν να ακολουθήσουν πάντα την πορεία μας πρέπει να κρατάμε κάποιες ισορροπίες για να μην τους χάσουμε.
συμβιβασμος λεγεται

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δυστυχώς δεν αποκτάς θάρρος με τις γυναίκες πηγαίνοντας με πουτάνες. Το έχω δοκιμάσει.
Σωστοτατο!!!!!!!!
Ασε που ειναι και μαλακια να πηδας κάποια που δεν σε γουστάρει και κάθεται για την αμοιβή και μόνο
Ολο αυτό μονο τον ανδρισμό δεν σου τονώνει...... Γιατί όταν φεύγεις νιώθεις πιο άδειος ψυχικά, από πριν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εχω μια απορια ρε φουφουτε μεγαλη. την πεφτετε διαρκως στον αχαχουχα ενω εχετε επιγνωση πληρη για την θεση και την φυση του... και μαλιστα πολλοι μαζι ωστε να τον βγαλετε εκτος εαυτου. Τι χαρα βρισκεις σε αυτο; θελω να πω οτι αν ηταν κανα δυνατο μυαλο παει στο διαβολο ολη η φαση η αν εβγαζε γελιο. εχει ομως καταντησει και ειλικρινα ωρες ωρες μοιαζει θλιβερο ολο τουτο. τι πετυχαινεις ;
Εριναλ τι σημαίνει δυνατό μυαλό για σένα ?

Φαντάζομαι θες να πεις ότι δεν πιάνω το χιούμορ μερικών εδώ ?
Μα αυτό δεν ειναι χιούμορ ..... Κόμπλεξ και απόλυτη κακιά ειναι, μαζί με ακρατη ηλιθιοτητα

Τα υπόλοιπα περί φύσης και θεσης μου, τα αφήνω ασχολιαστα καταλαβαινοντας που το πας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
άσχετο με το θέμα σεξ και 1ο βράδυ,αλλά από προσωπική εμπειρία,κλέφτες ταρίφες με πειραγμένα ταξίμετρα υπάρχουν και στα καλύτερα "σπίτια"..βλέπε Σικάγο,ΗΠΑ
Να σου την πέφτουν οι πελάτες που τους κλέβει όμως ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία
Και αυτο ήθελα να θιξω τότε.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια .... ο μονος ασφαλης τροπος και υγιης να κοινωνικοποιηθεις και να βγαλεις κατι καλο
χωρις πολλα πολλα ζορια ειναι οι κοινες παρεες. Αμα καποιος την βλεπει θεος και οτι δεν εχει αναγκη κανεναν ας κλειστει στο σπιτι του τοτε τι να πω... αλλα δεν το κανει ετσι προφανως για αυτο και η λογικη του εχει θεμα.

Στο καμακι για να βγαλεις μουναρα θα πρεπει να την πεσεις 500 για να βγαλεις 1....
Οι μουναρες ειναι τιγκα ψωνισμενες στην χωρα μας.... δειτε στο φεησμπουκ ποσα σχολια εχουν στις φωτογραφιες τους απο κατω.... ελεος σιγα μην δωσει την ευκαιρια σε εναν αγνωστο ταινιες βλεπουμε τωρα?

και μετα τα νευρα των 499 χυλοπιτων θα την πληρωνουν οι μαναδες ανωνυμων στα φορουμ
με μπινελικωματα κτλπ  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Παιδια .... ο μονος ασφαλης τροπος και υγιης να κοινωνικοποιηθεις και να βγαλεις κατι καλο
χωρις πολλα πολλα ζορια ειναι οι κοινες παρεες. Αμα καποιος την βλεπει θεος και οτι δεν εχει αναγκη κανεναν ας κλειστει στο σπιτι του τοτε τι να πω... αλλα δεν το κανει ετσι προφανως για αυτο και η λογικη του εχει θεμα.

Στο καμακι για να βγαλεις μουναρα θα πρεπει να την πεσεις 500 για να βγαλεις 1....
Οι μουναρες ειναι τιγκα ψωνισμενες στην χωρα μας.... δειτε στο φεησμπουκ ποσα σχολια εχουν στις φωτογραφιες τους απο κατω.... ελεος σιγα μην δωσει την ευκαιρια σε εναν αγνωστο ταινιες βλεπουμε τωρα?

και μετα τα νευρα των 499 χυλοπιτων θα την πληρωνουν οι μαναδες ανωνυμων στα φορουμ
με μπινελικωματα κτλπ  :P
απ αυτους που λενε ''φερε και καμμια φιλη σου να γνωρισω'' εισαι μεγαλε ε?  :jerking:

κατι τετοιους γλιτσες τους τρωει η μαλακια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απ αυτους που λενε ''φερε και καμμια φιλη σου να γνωρισω'' εισαι μεγαλε ε?  :jerking:

κατι τετοιους γλιτσες τους τρωει η μαλακια  :2funny:

Οχι δεν ειμαι απο αυτους. Ποτε δεν το εχω πει αυτο.
Αλλα αμα βρισκεσαι σε μια παρεα μεγαλη που εχει και κοπελες καποια στιγμη
θα δοθει η ευκαιρια να παιχτει και κατι παραπανω... αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις?

Δηλαδη καποιος που καθεται και τρωει ενα καρο χυλοπιτες και δεν πηδαει κιολας στο τελος
αλλα ξερει μονο να κραζει λογω ζηλιας ειναι λιγοτερο γλιτσας?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο μπολντεμορτ εχει μεγαλο δικιο ρε, απο τετοιες γνωριμιες γαματε ολοι

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οχι δεν ειμαι απο αυτους. Ποτε δεν το εχω πει αυτο.
Αλλα αμα βρισκεσαι σε μια παρεα μεγαλη που εχει και κοπελες καποια στιγμη
θα δοθει η ευκαιρια να παιχτει και κατι παραπανω... αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις?

Δηλαδη καποιος που καθεται και τρωει ενα καρο χυλοπιτες και δεν πηδαει κιολας στο τελος
αλλα ξερει μονο να κραζει λογω ζηλιας ειναι λιγοτερο γλιτσας?
μαλακας ειναι κι αυτος ,σε αυτο συμφωνουμε.

τι παρεα μεγαλη ρε φιλε,τι να την κανεις την παρεα  :huh: 2-3 κολλητοι  να πας να πιεις ενα ποτο να περασει η ωρα,καμμια εκδρομουλα/ταξιδακι κι αυτο ειναι,τι παρεες λες

αυτα ειναι για τα φοιτηταρια , ακου παρεες  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom