Αυτή η φράση που έγραψες σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο είναι ανάθεμα για τις γυναίκες. Για τις γυναίκες ο αδύναμος πρέπει να πάει στον πάτο. Να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Είναι ένας πρωτόγονος φόβος που έχουν, ότι κάποιο κατώτερο αρσενικό θα τις εξαπατήσει και θα αποκτήσει πρόσβαση στο μουνί τους.
Η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους μάς προίκισε όλους με εργαλεία για να εξαπατάμε το συνάνθρωπο μας, αλλά και με αμυντικούς μηχανισμούς απέναντι στην απάτη. Ο αμυντικός μηχανισμός της γυναίκας είναι "Δόξα στον ισχυρό, Θάνατος στον αδύναμο."
Εσύ θα βοηθήσεις το φίλο σου να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Μια γυναίκα, με τον τρόπο της, ο οποίος δε θα είναι αναγκαστικά ευθύς, θα προσπαθήσει να τον μειώσει για αυτά του τα προβλήματα, να τον χτυπήσει στη αδυναμία του, με σκοπό να τον απογοητεύσει. (Και αν μιλάμε για μια μικτή παρέα, φυσικά να τον απομακρύνει από αυτήν). Ο κόσμος των γυναικών έχει χώρο μόνο για τους δυνατούς.
Πές μου, εσύ που είσαι παλιός στο σάιτ, τόσα χρόνια που ανεχόσασταν εδώ μέσα γυναίκες, είδατε ποτέ καμία να δείχνει διάθεση συμπαράστασης σε άντρα που τόλμησε να μοιραστεί τα προβλήματα ή να αποκαλύψει τις ανθρώπινες αδυναμίες του; Εγώ σε άλλα σάιτ δεν το έχω δει ποτέ.
Αντίθετα, έχω δει να σπρώχνουν τον άντρα που στέκεται στην άκρη του γκρεμού με χαιρέκακη προθυμία.