Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Στο εχω γραψει πολλακις

μεχρι να βαλεις ξυπνητηρι να σηκωθεις να πας σε δουλεια να βγαλεις λεφτα ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ..

ουτε θα κανεις κυρηγμα για το πως βγαινουν..

μου θυμιζεις αγαμητο που μιλαει για γυναικες..αχαχουχα δηλαδη

εχω μια απορια ρε φουφουτε μεγαλη. την πεφτετε διαρκως στον αχαχουχα ενω εχετε επιγνωση πληρη για την θεση και την φυση του... και μαλιστα πολλοι μαζι ωστε να τον βγαλετε εκτος εαυτου. Τι χαρα βρισκεις σε αυτο; θελω να πω οτι αν ηταν κανα δυνατο μυαλο παει στο διαβολο ολη η φαση η αν εβγαζε γελιο. εχει ομως καταντησει και ειλικρινα ωρες ωρες μοιαζει θλιβερο ολο τουτο. τι πετυχαινεις ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο λοπεζ την πεφτει πιο πολυ στον αχαχουχα επειδη εχει δωσει δικαιωματα
απο παλια και γελανε  :P

Ο αχαχουχας τσιμπαει και γελανε ακομη περισσοτερο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο δε φουφουτος εχει εναν καλο λογο για ολους ειτε εχει ειτε δεν εχει στοιχεια :P

ειναι αναλογα πως θα του κατσεις.... αν κλαιγεστε παρεα για την κριση και τους πουστηδες πολιτικους
θα σε εχει κολληταρι...

ειναι αντικειμενικος παντοτε.

:2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ο λοπεζ την πεφτει πιο πολυ στον αχαχουχα επειδη εχει δωσει δικαιωματα
απο παλια και γελανε  :P

Ο αχαχουχας τσιμπαει και γελανε ακομη περισσοτερο.

καταλαβε ο φουφουτος τι τον ρωτησα και θα ηθελα μια απαντηση απο αυτον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καταλαβε ο φουφουτος τι τον ρωτησα και θα ηθελα μια απαντηση απο αυτον.

Α συγγνωμη δεν καταλαβα οτι θες να αναλαβεις την υποθεση
σαν θεμα της πτυχιακης σου !!!!! Ελευθερα !

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εισαι ο/η δικηγορος του χρηστη/στρια erinal;

40 χρονων ειναι ας ερθει να μου ζητησει τον λογο που τον τσιγκλησα σημερα που εδινε συμβουλες για γυναικες ενω ο ιδιος εχει γραψει οτι δεν εχει ιδιαιτερες εμπειριες..

Οπως και ο βολτεμορτ που μιλαει για αγαμια μπακουρων και ο ιδιος εγραψε οτι εμεινε με το πουλι στο χερι τοτε στο νησι ενω η γκομενα του κωλοτριβοταν γιατι τ ειπε οτι εχει σχεση αλλα δεν τον γουσταρει τον δικο της..

Σε προκαλουν..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι προκαλουμε τον αμειλικτο φουφουτο που τις εχει πηδηξει ολες... οπως ο Τσατσοπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

:2funny: :2funny:

φουφουτε να μου πεις ποτε θα περασεις να φοραω τσιγκινο ....

εγω δεν μιλησα για αγαμιες... εγω ειπα πως αν καποιος ξεμεινει απο φιλες και βγαινει μονο με ψωλαρια... την εκατσε και οντως ετσι ειναι περιοριζεται ο κυκλος...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εισαι ο/η δικηγορος του χρηστη/στρια erinal;

40 χρονων ειναι ας ερθει να μου ζητησει τον λογο που τον τσιγκλησα σημερα που εδινε συμβουλες για γυναικες ενω ο ιδιος εχει γραψει οτι δεν εχει ιδιαιτερες εμπειριες..

Οπως και ο βολτεμορτ που μιλαει για αγαμια μπακουρων και ο ιδιος εγραψε οτι εμεινε με το πουλι στο χερι τοτε στο νησι ενω η γκομενα του κωλοτριβοταν γιατι τ ειπε οτι εχει σχεση αλλα δεν τον γουσταρει τον δικο της..

Σε προκαλουν..

καταλαβα αυτο που ηθελα, ευχαριστω για την απαντηση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καταλαβα αυτο που ηθελα, ευχαριστω για την απαντηση

Ο φουφουτος μιλαει για ενα περιστατικο που ειχα βγει εξω με μια που ενω το παιζε γκομενα
δεν την αφησε η μαμα της να βγουμε βραδυ... βγηκαμε μεσημερι και μιλαγε συνεχεια για τον γκομενο της... εκει μπροστα σε ολους και ολα θα με αφηνε να την φασωσω ωστε μολις ερχοταν ο γκομενος της απο εξω που ηταν να του τα ελεγαν ολα και να την χωριζε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Οχι αγορινα μου..

δεν τις εχω πηδηξει ολες..

απλα οταν ημουν με 20 ευρω στην τσεπη δεν μιλουσα για το πως βγαινουν τα λεφτα..εκανα τουμπεκα και δουλευα..ακουγα και βελτιωνομουν..

Αυτη ειναι η διαφορα του μετριου με το καλο

Γι αυτο ειναι μια χωρα μετριων η Ελλαδα..ολοι τα ξερουν ολα..και τα κανουν ολα..και ας ειναι ανιδεοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φουφουτος the great !!!!! Γουσταρω !!!!!

Μαθε μας τα κολπα φουφουτε  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Με την νοοτροπια και την σκεψη που εχεις θα στα μαθει η ζωη εσενα απο πρωτο χερι..στο εχω ξαναγραψει..

Εκτος εαν βρεις κομποδεμα ή σε χωσουν σε κανα λιωμενο απο τη υγρασια δωματιο δημοσιου..

Αλλιως θα μαθεις με τον δυσκολο τροπο..

Σιγουρο οσο και ο θανατος αυτο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ο φουφουτος μιλαει για ενα περιστατικο που ειχα βγει εξω με μια που ενω το παιζε γκομενα
δεν την αφησε η μαμα της να βγουμε βραδυ... βγηκαμε μεσημερι και μιλαγε συνεχεια για τον γκομενο της... εκει μπροστα σε ολους και ολα θα με αφηνε να την φασωσω ωστε μολις ερχοταν ο γκομενος της απο εξω που ηταν να του τα ελεγαν ολα και να την χωριζε.

δεν εννοω σε σχεση με εσενα, την ιστορια αυτη την ξερω. Αν θες την αποψη μου για σενα και αυτα που λες γιατι αλλιως δεν σε ξερω μπρορω να στην πω καποια στιγμη
οταν λεω καταλαβα εννοω οτι καταλαβα τι αντιληψη εχει ο φουφουτος για το θεμα που τον ρωτησα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εννοω σε σχεση με εσενα, την ιστορια αυτη την ξερω. Αν θες την αποψη μου για σενα και αυτα που λες γιατι αλλιως δεν σε ξερω μπρορω να στην πω καποια στιγμη
οταν λεω καταλαβα εννοω οτι καταλαβα τι αντιληψη εχει ο φουφουτος για το θεμα που τον ρωτησα.
Ε τι να μου πεις ρε συ? εχω αδικο σε κατι?

Βρισκεις πολυ ευκολοτερα γκομενα απο κοινες παρεες απο οτι να παραστησεις τον Ταρζαν
μονος σου στο Τρενο και στο αεροπλανο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με την νοοτροπια και την σκεψη που εχεις θα στα μαθει η ζωη εσενα απο πρωτο χερι..στο εχω ξαναγραψει..

Εκτος εαν βρεις κομποδεμα ή σε χωσουν σε κανα λιωμενο απο τη υγρασια δωματιο δημοσιου..

Αλλιως θα μαθεις με τον δυσκολο τροπο..

Σιγουρο οσο και ο θανατος αυτο...

:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
foufoute εισαι πραγματικα τοσο αστειος που νομιζεις οτι μπορεις να με προσβαλλεις απο το Ιντερνετ.

Δεν γινεται αυτο... καταρχην πετας συνεχως μπαρουφες.... ουτε καν ξερεις το επιπεδο μου. Μπορω ανετα να δουλεψω σε καποια ιδιωτικη επιχειρηση λογισμικου στην Ελλαδα ή και στο εξωτερικο με αυτα που γνωριζω τα οποια εκατσα και τα εμαθα μονος μου και κατσε εσυ και γραφε εδω μεσα για δημοσια... ολοι στο δημοσιο θελατε και θελετε να μπειτε κακα τα ψεματα. Μπορει να μην κλεβουν το κρατος και να μην φοροδιαφευγουν αλλα ειναι πολυ χαλαρη η δουλεια τους και γραφειοκρατικη... χαρτουρες  :P

συνεχισε φουφουτε διασκεδαζω μαζι σου !!!!!! Καλα το πας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ε τι να μου πεις ρε συ? εχω αδικο σε κατι?

Βρισκεις πολυ ευκολοτερα γκομενα απο κοινες παρεες απο οτι να παραστησεις τον Ταρζαν
μονος σου στο Τρενο και στο αεροπλανο.

Μπολ εγω δεν ξερω πως βρισκει κανεις γκομενες γιατι δεν χρειαστηκε ποτε να βρω τετοια γνωση. Δεν μου χρειαζεται. Ξερω ομως οτι τα πλανα και πρεπει αυτο και το αλλο ειναι λιγακι μαλακια σε γενικες γραμμες. και ξερω οτι αν δεν εχεις κανει φιλους σχεσεις κοινωνικες συναναστροφες, αν δεν εχεις μαθει να δημιουργεις κοινωνικους δεσμους ειναι πολυ δυσκολο να συναναστραφεις με γυναικες. Διοτι ο βαθμος δυσκολιας ανεβαινει. και αν δεν τα βρισκεις με τον εαυτο σου η με την οικογενεια σου, επισης δεν θα τα βρεις  ευκολα με αλλους ανθρωπους.  και τελος γνωριζω  οτι αν εχες διαταραχες στο πως μεγαλωσες και μισεις τις γυναικες η τις σιχαινεσαι η δεν εχεις εξοικειωση και εχεις αντιληψεις λανθασμενες γιαυτες απο αυτη σου την αγνοια επισης θα δυσκολευτεις.
απο κει και περα ο καθενας που θελει να κερδισει, ακουει, κρινει, σκεφτεται και το παλευει μεχρι εκει που φτανει το μυαλουδακι του.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει αυτα που λες διορθωνονται αρκει να το θελει ο αλλος

Ακριβως η παρεα η ιδια θα σε μαθει να κοινωνικοποιεισαι. Για αυτο πρεπει να εχεις πολλες και να ειναι και μεικτες οπως εχουμε πει . Εκει εξασκεισαι επειδη ερχεσαι σε επαφη με διαφορετικους χαρακτηρες και μαθαινεις να ανεχεσαι τα μειονεκτηματα τους.... να μην τα αφηνεις να σε επηρεαζουν δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom