Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δικιο εχει ο Μενιος οι γυναικες θέλουν και θαρρος.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μονος σου επεσες στην αντιφαση φιλε.... οποιος βρισκει να πηδαει
απο το πρωτο βραδυ δεν παει σε πουτανες !!!!!!
επειδη τα χεις μπερδεψει λιγο (εως πολυ) ξανασκεψου τι γραφεις.

επειδη  μερικες γκομενες καθονται με την πρωτη να μην παω σε πουτανες δηλαδη  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη τα χεις μπερδεψει λιγο (εως πολυ) ξανασκεψου τι γραφεις.

επειδη  μερικες γκομενες καθονται με την πρωτη να μην παω σε πουτανες δηλαδη  :jerking:

Eσυ τα χεις μπερδεψει.... δηλαδη ενω σου καθονται γυναικες απεξω με την μια
εσυ λες οχι και πας σε πτανες?  :grin:

πρωτοποριακο δεν το εχω δοκιμασει ποτε !!!!

Απο κριση πως παμε????? δεν εχεις και λεφτα ε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ελα γαμηκουλα

πες παλι την ιστορια με την γκομενα που γνωρισες ενω περιπλανιοσουν στα σοκακια ενος νησιου μεσημερι

την οποια 2-3 μερες εκει ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ

και σ εκλασε μετα οταν την επαιρνες τηλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα γαμηκουλα

πες παλι την ιστορια με την γκομενα που γνωρισες ενω περιπλανιοσουν στα σοκακια ενος νησιου μεσημερι

την οποια 2-3 μερες εκει ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ

και σ εκλασε μετα οταν την επαιρνες τηλ

χαχαχχαχα φουφουτε το θεμα δεν ειναι οτι ειμαι εγω ο γαμηκουλας...

πιο σοβαρο ειναι οτι εισαι τιγκα στα κομπλεξ κατωτεροτητας. Και αυτο το συμπεραινει κανεις
απο το οτι δεν εχεις καλο λογο για κανεναν.... ολα σου φταινε... ολα σε πειραζουν μετα λες αγαμητο τον αχαχουχα.  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

:2funny: μεγαλε εισαι ωραιος...ειπα εγω ρε χαμενε οτι λεω οχι αμα μου κατσει η αλλη που θα γνωρισω ''εξω'' οπως λες? το διαβασες πουθενα   :jerking:

τι σχεση εχουν οι πουτανες με τις ''αλλες'' που λες?  :jerking:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ρε μενιο μιλας σοβαρα τωρα η κανεις πλακιτσα;

Master, εξαρταται τι γυναικα εχεις απεναντι σου. Συνηθως οι γυναικες που σκεφτονται μονο το μανικιουρ και το νυχι δεν τα σκεφτονται αυτα που αναφερε ο Μενιος.

Αλλα απο προσωπικη εμπειρια, γυναικες που το εχουν χρησιμοποιησει το μυαλο τους, σκεφτονται παρα πολυ οταν συνανταν εναν αντρα εαν η φαση κατσει καλα με αυτον , τα γονιδια του τι απογονους θα δωσουν.

Προσωπικα μου εχει τυχει αρκετες φορες με διαφορετικες γυναικες να μου το εχουν εκμυστηρευθει. Συγκερκιμενα μια προσφατα μου ειπε οτι εσυ θα "δωσεις" ωραια,ψηλα και γερα παιδια.  Εκεινη τι ειπε απο μονη της. Οχι εγω. Αρα εχει δικοι ο Μενιος οτι ΝΑΙ με μεριδα γυναικων , αυτων που κατοικειται τι ρετιρε, το σκεφτονται .

Επισκέπτης
Μενιο οι περισσοτεροι καταστρεφονται απο τις παρεες τους.

Το χω ξαναπει και παλιοτερα θα το ξαναπω αν καποιος δεν αλλαξει μπακουροπαρεες και δεν τις σπασει θα υποφερει.

Θα σου πω ένα μυστικό.

Όσοι γαμάνε ή είναι γραφτό να γαμάνε,
από τα 15 και μετά
δεν κάνουν παρέες!

Με αντρό-παρέες πάνε σε κανά σκοπευτήριο , γυμνστήριο και άλλες ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ !!!!!!

ΒΡΑΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Όσοι δεν το κάνουν αυτό,
είναι ... μπρατσαράδες !!!!!
masturbation-demotivational-poster-1232302528.jpg

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
χαχαχχαχα φουφουτε το θεμα δεν ειναι οτι ειμαι εγω ο γαμηκουλας...

πιο σοβαρο ειναι οτι εισαι τιγκα στα κομπλεξ κατωτεροτητας. Και αυτο το συμπεραινει κανεις
απο το οτι δεν εχεις καλο λογο για κανεναν.... ολα σου φταινε... ολα σε πειραζουν μετα λες αγαμητο τον αχαχουχα.  :grin:

εγω μπορει να ειμαι στα μαυρα χαλια..κομπλεξαρας, αγαμητος, μαλακας...

εσυ δουλεια της προκο πης στ αντικειμενο σου ποτε θα βρεις να νοικιασεις το δικο σου σπιτι, να εχεις το αμαξι σου και τα συναφη;;;

αυτο σκεψου πριν την πεσεις..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω μπορει να ειμαι στα μαυρα χαλια..κομπλεξαρας, αγαμητος, μαλακας...

εσυ δουλεια της προκο πης στ αντικειμενο σου ποτε θα βρεις να νοικιασεις το δικο σου σπιτι, να εχεις το αμαξι σου και τα συναφη;;;

αυτο σκεψου πριν την πεσεις..

Φουφουτε ουτε εσυ μενεις σε δικο σου σπιτι.... δεν χρειαζεται να νοικιασω σπιτι αλλο
εφοσον εχω ενα δικο μου... ο πατερας μου ηταν μαγκας και εφτιαξε ενα μεγαλο ενω δουλευε μονος του
και εγω μαγκας θα ειμαι περισσοτερο και θα το επεκτεινω
φαε τα λυσιακα σου τωρα και κραξε τον αχαχουχα  :grin:

μονο ενας βλακας θα αρνιοταν την περιουσια που του ανηκει.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Φουφουτε ουτε εσυ μενεις σε δικο σου σπιτι.... δεν χρειαζεται να νοικιασω σπιτι αλλο
εφοσον εχω ενα δικο μου... ο πατερας μου ηταν μαγκας και εφτιαξε ενα μεγαλο ενω δουλευε μονος του
και εγω μαγκας θα ειμαι περισσοτερο και θα το επεκτεινω
φαε τα λυσιακα σου τωρα και κραξε τον αχαχουχα  :grin:

μονο ενας βλακας θα αρνιοταν την περιουσια που του ανηκει.

να φαω τα λυσιακα μου;;;

επειδη θα μενεις στο σπιτι του μπαμπα:;;

στα παπαρια μου...

εσυ πρεπει να φας τα λυσιακα σου γιατι το μελλον σου ειναι προδιαγεγραμενο...Και δεν φταις εσυ βεβαια γι αυτο..δυσκολα χρονια απλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να φαω τα λυσιακα μου;;;

επειδη θα μενεις στο σπιτι του μπαμπα:;;

στα παπαρια μου...

εσυ πρεπει να φας τα λυσιακα σου γιατι το μελλον σου ειναι προδιαγεγραμενο...Και δεν φταις εσυ βεβαια γι αυτο..δυσκολα χρονια απλα

Ολοι θα μεινουν στο σπιτι του μπαμπα φουφουτε

απο τους 7 στους 10 που θα ρωτησεις σε σπιτι του μπαμπα μενουν
ειναι ολοι ηλιθιοι και εσυ εισαι ο εξυπνος.. δεν γινονται ετσι τα λεφτα
με το να ποσταρουμε στο μπουρδελα ξερεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρωτα απο περιεργεια ολους σου τους φιλους

στοιχημα 50 ευρω οτι το 80% μενει στου μπαμπα

οχι πως ειναι κατακριτεο απο μενα ειδικα την εποχη αυτη αλλα επειδη εσυ το λες συνεχεια
και πρεπει να καταλαβεις .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

δεν ξερω τι λεγατε ακριβως αλλα για το ποστ που εκανες και παραθετω θα πω το εξης. Στην ελλαδα συνηθιζουν τα παιδια να μενουν με τους γονεις μεχρι να παντρευτουν και αν εν παντρευτουν και μεχρι να πεθανουν. Αυτη η συνηθεια μπορει να ειναιη πραγματικοτητα αλλα δεν ειναι υγειες στοιχειο κοινωνιας και σιγουρα δεν ειναι το συνηθες στον κοσμο. Στη ευρωπη  απο την στιγμη που το παιδι γινεται ενηλικας ειναι σημαντικο να μεινει μονο του να βγαλει λεφτα για να ζησει και να σπουδασει εργαζομενο (εκτος αν ειναι παμπλουτο) ακομα και αν οι γονεις εχουν περιουσια η σπιτι . οι λογοι αυτης της διαφορετικης συνηθειας δεν ειναι επειδη οι ευρωπαιοι εχουν γραμμενα τα παιδια τους σε καμμια περιπτωση και φανταζομαι ειναι κατανοητοι. αν δεν ειναι μπορω να εξηγησω.

Υ.Γ η δικαιολογια της κρισης ισχυει πλεον και ειναι ισχυρη, αλλα και παλαιοτερα το ιδιο γινοταν που δεν υπηρχε κριση....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Στο εχω γραψει πολλακις

μεχρι να βαλεις ξυπνητηρι να σηκωθεις να πας σε δουλεια να βγαλεις λεφτα ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ..

ουτε θα κανεις κυρηγμα για το πως βγαινουν..

μου θυμιζεις αγαμητο που μιλαει για γυναικες..αχαχουχα δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξερω τι λεγατε ακριβως αλλα για το ποστ που εκανες και παραθετω θα πω το εξης. Στην ελλαδα συνηθιζουν τα παιδια να μενουν με τους γονεις μεχρι να παντρευτουν και αν εν παντρευτουν και μεχρι να πεθανουν. Αυτη η συνηθεια μπορει να ειναιη πραγματικοτητα αλλα δεν ειναι υγειες στοιχειο κοινωνιας και σιγουρα δεν ειναι το συνηθες στον κοσμο. Στη ευρωπη  απο την στιγμη που το παιδι γινεται ενηλικας ειναι σημαντικο να μεινει μονο του να βγαλει λεφτα για να ζησει και να σπουδασει εργαζομενο (εκτος αν ειναι παμπλουτο) ακομα και αν οι γονεις εχουν περιουσια η σπιτι . οι λογοι αυτης της διαφορετικης συνηθειας δεν ειναι επειδη οι ευρωπαιοι εχουν γραμμενα τα παιδια τους σε καμμια περιπτωση και φανταζομαι ειναι κατανοητοι. αν δεν ειναι μπορω να εξηγησω.

Υ.Γ η δικαιολογια της κρισης ισχυει πλεον και ειναι ισχυρη, αλλα και παλαιοτερα το ιδιο γινοταν που δεν υπηρχε κριση....

Δεν ειπα οτι ειναι υγιες. Στο εξωτερικο καταλαβαινω γιατι το κανουν και εχουν δικιο.
Αλλα πλεον εδω στην Ελλαδα με την κριση υπάρχει ισχυρο κινητρο οπως γραφεις και εσυ.
Και γενικα ισχυει και στην πραγματικοτητα οτι οι 7-8 στους 10 παιζουν ετσι...

Θα νοικιασουν οσοι ζουσαν με γονεις ηδη στο ενοικιο.... γιατι δεν μπορει να ζησει αντρογυνο μεσα εκει εννοειται.... θα παρεμβαινουν οι γονεις και θα γαμηθει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο εχω γραψει πολλακις

μεχρι να βαλεις ξυπνητηρι να σηκωθεις να πας σε δουλεια να βγαλεις λεφτα ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ..

ουτε θα κανεις κυρηγμα για το πως βγαινουν..

μου θυμιζεις αγαμητο που μιλαει για γυναικες..αχαχουχα δηλαδη

Εγω φιλε μου ξερω πως βγαινουν τα λεφτα απο την ηλικια των 18 οταν ξεκινησα να δουλευω
ενω ολοι οι αλλοι συμφοιτητες τα επαιρναν απο τους γονεις με την δικαιολογια οτι ειναι φοιτητες
εγω εβγαζα 1000-1200 ευρω το μηνα και εβγαζα την γκομενα με δικα μου λεφτα.

Πληρωνα τα παντα... την βενζινα μου... τις εξοδους μου τα τσιγαρακια μου... τωρα ειμαι φανταρος.
Εχω κανει αρκετες δουλειες.... σερβιτορος , σε φροντιστηριο , σε τηλεφωνικες δεν μπορεις εσυ να μου πεις τα δικα σου. Εσυ που δουλεψες?

Τον αχαχουχα λες αλλα εσυ εισαι χειροτερος του μην επαναπαυεσαι επειδη κραζει αυτον ο λοπεζ του χει αδυναμια απο παλια  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θυμαμαι τοτε αμα περναγαν στο πανεπιστημιο τους επαιρνε ο μπαμπας αμαξι
επειδη οι μπουληδες δεν μπορουσαν να πανε με το τρενο στην σχολη....  :P

αποτελεσμα? να εχουν τελειωσει τωρα μερικοι και να κλαιγονται οτι ειναι ανεργοι.
Καλομαθημενοι ... γεμισε το φβ απο εκδρομες τα Χριστουγεννα !!!!! Θα συζητησουμε το θεμα της ανεργιας στα Starbucks της Κηφισιας  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εγω φιλε μου ξερω πως βγαινουν τα λεφτα απο την ηλικια των 18 οταν ξεκινησα να δουλευω
ενω ολοι οι αλλοι συμφοιτητες τα επαιρναν απο τους γονεις με την δικαιολογια οτι ειναι φοιτητες
εγω εβγαζα 1000-1200 ευρω το μηνα και εβγαζα την γκομενα με δικα μου λεφτα.

Πληρωνα τα παντα... την βενζινα μου... τις εξοδους μου τα τσιγαρακια μου... τωρα ειμαι φανταρος.
Εχω κανει αρκετες δουλειες.... σερβιτορος , σε φροντιστηριο , σε τηλεφωνικες δεν μπορεις εσυ να μου πεις τα δικα σου. Εσυ που δουλεψες?

Τον αχαχουχα λες αλλα εσυ εισαι χειροτερος του μην επαναπαυεσαι επειδη κραζει αυτον ο λοπεζ του χει αδυναμια απο παλια  :P

αρχιδια εχεις δουλεψει

δεν πιστευω γραμμαριο απ οσα γραφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom