Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γινεται ατολμος, δειλος, μπλεκει με μπακουρια και στο τελος καταληγει να την παιζει μπροστα απο την οθονη του καθημερινα

εγώ πάντως είτε μετά από γκόμενα, είτε μετά από ιερόδουλη, μπροστά από την οθόνη μου θα την παίξω όπως και να χει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχεις εικονα ποιον λεω;;;

40αρης με μουσταρδι νομιζω μπουφαν

Ολη την ωρα μ ενα IPAD
Δεν μου αρεσει το μουσταρδι τυπε .... ελεος δηλαδη :S

Μπλε εχω και πρασινο με ασπρο σαν βαζελος που ειμαι  :2funny: και ενα καφε πανινο απο ενα ειδος καραβοπανου με γουνα μεσα για το κρυο

Δεν καθομαι ομονοια ρε και δεν ειμαι αυτος που λετε  :2funny:
Γυρολογος ειμαι εγω !!!!! :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οχια. ηλιθιε. συ εισαι.
Να πας να τον ρωτησεις ο αχαχουχας εισαι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :uglystupid:

Μονο πες μου σε παρακαλω ποτε θα πας να ειμαι κι εγω εκει  :grin: :sunglasses: :rolleyes: :2funny:

Τελικα βρε εκτωρινο δεν μου ειπες...

Ο γαμπρος σε εκλασε, η η νυφη ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν σας κάτσει από το πρώτο βράδυ, ξέρετε με απόλυτη σιγουριά ότι αυτό το άτομο δεν θα σας προσφέρει μια υγιή και ευχάριστη σχέση, και πως για δικό σας καλό θα πρέπει να κόψετε κάθε επαφή, ακόμα και αν η ίδια το επιδιώξει, μετά. Αυτό το απλό πραγματάκι για να το μάθω, έπρεπε με τον δύσκολο τρόπο. Πρώτα να πάθω, ο μαλάκας!

Εννοείται ότι με πουτάνες δε γίνεται χωριό! :thumbsup:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
αστα να πανε εχουμε γεμισει γυναικες σπερματοδοχεια και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι θελουν να τις εκτιμας γιαυτο που ειναι....δηλαδη να τρως τα σπερματα των προηγουμενων και να λες και ευχαριστω στο θεο για τη πουτανα που σου χαρισε..πρεπει βλεπεις να παμε με τη μοδα....ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι ενας αντρας για να τα εχει με μια τετοια γυναικα?...μια γυναικα που ανοιγει τα ποδια της στον οποιονδηποτε...μια γυναικα που πιστευει στο αγαπατε αλληλους με τον ποιο χυδαιο τροπο

Η τελευταία δύναμη που έχουμε επί των γυναικών σε αυτόν τον φεμινιστικό κόσμο, είναι να μην τους συγχωρούμε την τσουλοσύνη τους.

Θες να πηδιέσαι; Δικαίωμα σου. Το τίμημα είναι ότι όλοι οι άντρες θα σε σιχαίνονται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα διαφωνησω

εαν καποιος δεν εχει σχεση πρεπει να το βαζει σε μουνι ακομα και επι πληρωμη

αλλιως χανει το παιχνιδι με την γυναικα

γινεται ατολμος, δειλος, μπλεκει με μπακουρια και στο τελος καταληγει να την παιζει μπροστα απο την οθονη του καθημερινα

Ειδες τελικα..... που κανεις δεν γινεται να μην εχει εμπειρια σε κατι?????

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ''ΡΕΤΙΡΕ''

Η κατερινα στο ταξι...

Καλημερα σας

Θα σας γραψω μια ιστορια που συνεβη σημερα και θελω τα σχολια σας

Σε αυτα που θα γραψω τονιζω οτι για ολα αυτα τα συμβαντα
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ

Εγω επειδη εχω προβλημα με την μεση μου και κουβαλαω εμπορευματα σε μεγαλη τσαντα
παιρνω παντα ταξι γιατι δεν μπορω οταν μπω σε λεωφορειο να πω σε κανεναν σηκω να κατσω
Με αποτελεσμα να πληρωνω περιπου 300-400 ευρω το μηνα τις οποιες μετακινησεις μου σε ταξια

Πριν 7-8 μηνες μπηκα σε ενα ταχι MERSEDES του οποιου ο οδηγος 60-65 ετων
ειχε βαλει χαρτακια εκει που φαινεται η ΤΑΡΙΦΑ και το ρολο'ι' δουλευε με διπλη ΜΟΝΙΜΑ !!!

Το πηρα χαμπαρι αμεσως λογω εμπειριας μετα απο τρια στενα αλλα δεν μιλησα ...

Εντωμεταξυ εμπαιναν και εβγαιναν πελατες και ΠΛΗΡΩΝΑΝ την ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ και δεν ελεγαν ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!!

Να σκεφτει κανεις οτι απο το κεντρο μεχρι το σπιτι μου πληρωνω 4,5-5,5 ευρω αναλογα την κινηση ενω σπανιως φτανω τα 6,2 ευρω .

Φτανωντας λοιπον του λεω καθησμενος απο πισω του ενω εχει σταματησει να κατεβω ζητωντας μου 10.8 ευρω !!!

να βγαλει τα χαρτακια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΡΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ'Ι' περιμενοντας να κανει κινηση για το ρολο'ι' του πιανω το χερι και φαινεται η ΔΙΠΛΗ ακολουθει λογομαχια και εξηγηση οτι πατηθηκε κατα λαθος ...

Μου ελεγε για την ηλικια του οτι δεν ειναι τετοιος και αλλα πολλα
τελικα μου λεει πληρωσε μου οτι πληρωνεις και του δινω χωρις να θελω να δωσω συνεχεια 5 ευρω

ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και ετσι πιστεψα οτι ηταν εφικτο το ''ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ'' πατημα της ταριφας....

Σημερα λοιπον τον πετυχαινω παλι χωρις να τον αναγνωρισω και ενω εχει αλλους δυο μεσα βλεπω τα ''χαρτακια'' στο γνωστο σημειο παρατηρω και το αυτοκινητο και μετα απο δυο - τρια στενα παρατηρω και το ρολο'ι' και ξαφνικα τον αναγνωριζω ....

Αποφασιζω να μιλησω παρουσια των δυο πελατων (ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ)

Βγαλε τα χαρτακια του λεω χωρις να πειραξεις το ρολο'ι'
Αυτος τα βγαζει αλλα εχοντας εξασκηθει με το ενα χερι χρεισημοποιωντας τα δυο δακτυλα παταει και την ταριφα ενω τα ξαναβαζει αμεσως παλι ξαναπατωντας την ταριφα !!!!
πριν καταλαβουν τιποτα οι αλλοι
Και μου λεει αν εχω προβλημα να κατεβω εκει

Του απανταω να τα ξαναβγαλει μιλωντας στους αλλους οτι τους κλεβει αυτοι ...

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ

-ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
- ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
-ΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!!
-ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ 2φορες και ΟΙ ΔΥΟ !!!!

Ο ταξιτζης παιρνωντας θαρρος απο ΑΥΤΟΥΣ ανοιγει την πορτα
και με βγαζει με το ζορι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Αναρωτιεμαι αν τον πηγαινα στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μπορει να εβρισκα και τον μπελα μου
ΟΧΙ απο το ''οδηγο'' αλλα απο τους ''ΠΕΛΑΤΕΣ''....

Το κρατος αν ηθελε δεν θα μπορουσε να φτιαξει ενα ελεγκτικο σωμα
το οποιο θα εμπαινε ως πελατης σε ταξια
και με την παραμικρη παραβαση να τους παιρνει την αδεια ???

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!

άσχετο με το θέμα σεξ και 1ο βράδυ,αλλά από προσωπική εμπειρία,κλέφτες ταρίφες με πειραγμένα ταξίμετρα υπάρχουν και στα καλύτερα "σπίτια"..βλέπε Σικάγο,ΗΠΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δε μου λες οταν εγραφε τους διαλογους σαν αγγελικη και σαν αχαχουχας λες να χαιδευε και καμια κιλοτα της γριουλας για να μπει στο πετσι του ρολου για εμπνευση?

Εντάξει επειδή το έχω ξαναδιαβάσει, έχει παίξει τέτοιο σκηνικό; Πραγματικά είναι ότι πιο καμένο έχω ακούσει...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
εκτός από το κομμάτι της δουλειάς, περιουσίας, αποκατάστασης ποιά άλλη λογική έχουν οι γυναίκες;

Την ίδια λογική που είχαν στο σχολείο. Θυμάσαι τους σπουδαίους χαρακτήρες που μάζευαν τότε τις γκόμενες; :2funny: Το ίδιο ψάχνουν κατόπιν αλλά σε ενήλικη έκδοση.

Περα απο την πλακα έχει δικιο. Αν εχεις φτασει 35 και εισαι άνεργος και κακομοιρης
λογικα θα χεις και αλλου προβληματα + το προβλημα του οτι εισαι χωρις δουλεια κακομοιρης  :grin:

Έτσι είναι, παράδειγμα εγώ. Η φύση προίκισε τη γυναίκα με ένα αλάθητο ένστικτο: Να μπορεί να καταλάβει με μια ματιά ποιός άντρας άξιζε να υπάρξει και ποιανού η ύπαρξη ήταν μάταιη. Ο λόγος που η φύση την προίκισε έτσι, είναι γιατί καταβάλλει σημαντικό κόστος για να αναπαραχθεί και έχει τεράστια βιολογική σημασία για αυτήν να κληρονομήσουν πετυχημένα γονίδια τα παιδιά της.

Ο άντρας αντίθετα αναπαράγεται με μηδενικό κόστος, επομένως αυτό που κοιτάει πρωτίστως είναι η γυναίκα να είναι γόνιμη και μη γκαστρωμένη.

θα διαφωνησω

εαν καποιος δεν εχει σχεση πρεπει να το βαζει σε μουνι ακομα και επι πληρωμη

αλλιως χανει το παιχνιδι με την γυναικα

Δυστυχώς δεν αποκτάς θάρρος με τις γυναίκες πηγαίνοντας με πουτάνες. Το έχω δοκιμάσει.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι θαρρος ρε και βλακειες,στην πουτανα πας γιατι ειναι ευκολη λυση,τελος.τα υπολοιπα ειναι κολοκυθια τουμπανα.

το θεμα ηταν αν γαμιουνται οι γκομενες απ το πρωτο ραντεβου,ε γαμιουνται.τα υπολοιπα τι τα θελετε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μενιο οι περισσοτεροι καταστρεφονται απο τις παρεες τους. Επειδη κάποιοι στην παρέα τους κανουν προπαγανδα και σαν αδυναμοι χαρακτηρες που ειναι επηρεαζονται χωρις να το καταλαβαινουν. Παρε παραδειγμα τα βιντεακια του ΜΘ που εβαζε αλλους να λενε "Αθανατος ο Μαυρος θανατος"  :2funny: :2funny:

Το χω ξαναπει και παλιοτερα θα το ξαναπω αν καποιος δεν αλλαξει μπακουροπαρεες και δεν τις σπασει θα υποφερει. Οι γυναικες μολις σε βλεπουν ετσι απωθουνται. Σκεφτονται γιατι δεν εχεις και φιλες γυναικες δεν τα πας καλα στην επικοινωνια μαζι τους? Και πραγματι εχουν δικιο να σκεφτονται ετσι. Γιατι αν τα πηγαινες θα ειχες κοπελες φιλες τις μισες θα τις πηδαγες κιολας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι θαρρος ρε και βλακειες,στην πουτανα πας γιατι ειναι ευκολη λυση,τελος.τα υπολοιπα ειναι κολοκυθια τουμπανα.

το θεμα ηταν αν γαμιουνται οι γκομενες απ το πρωτο ραντεβου,ε γαμιουνται.τα υπολοιπα τι τα θελετε  :2funny:

Αν γαμιοντουσαν απο το 1ο δεν θα ελεγες οτι ψαχνεις την ευκολη λυση στις πουτανες  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Την ίδια λογική που είχαν στο σχολείο. Θυμάσαι τους σπουδαίους χαρακτήρες που μάζευαν τότε τις γκόμενες; :2funny: Το ίδιο ψάχνουν κατόπιν αλλά σε ενήλικη έκδοση.

Έτσι είναι, παράδειγμα εγώ. Η φύση προίκισε τη γυναίκα με ένα αλάθητο ένστικτο: Να μπορεί να καταλάβει με μια ματιά ποιός άντρας άξιζε να υπάρξει και ποιανού η ύπαρξη ήταν μάταιη. Ο λόγος που η φύση την προίκισε έτσι, είναι γιατί καταβάλλει σημαντικό κόστος για να αναπαραχθεί και έχει τεράστια βιολογική σημασία για αυτήν να κληρονομήσουν πετυχημένα γονίδια τα παιδιά της.

Ο άντρας αντίθετα αναπαράγεται με μηδενικό κόστος, επομένως αυτό που κοιτάει πρωτίστως είναι η γυναίκα να είναι γόνιμη και μη γκαστρωμένη.

Δυστυχώς δεν αποκτάς θάρρος με τις γυναίκες πηγαίνοντας με πουτάνες. Το έχω δοκιμάσει.
Ρε μενιο μιλας σοβαρα τωρα η κανεις πλακιτσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom