Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και για ανδρες που δεν ξερουν τι ζητανε τυπε...... και ειναι αλλου για αλλου (αλου φαν παρκ)  :P

ααααααα και γαμα την χειρα σου τυπε.... ειμαι σιγουρος οτι ξερεις να την απολαμβανεις καλυτερα !!!!!  :birdman:
Δηλαδη δεν ξερουμε τι ζηταμε οσοι δεν μπορουμε να μεινουμε καιρο με καποια... :S
Ειναι προτιμοτερο δηλαδη να εχουμε μια και να την δουλευουμε οτι ειναι η μοναδικη και απο πισω να την ξεσκιζουμε στο κερατο οπως κανουν οι περισσοτεροι...Α γαμησου ρε αβραμοειδες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δηλαδη δεν ξερουμε τι ζηταμε οσοι δεν μπορουμε να μεινουμε καιρο με καποια... :S
Ειναι προτιμοτερο δηλαδη να εχουμε μια και να την δουλευουμε οτι ειναι η μοναδικη και απο πισω να την ξεσκιζουμε στο κερατο οπως κανουν οι περισσοτεροι...Α γαμησου ρε αβραμοειδες.
βεβαιως και ειναι προτιμοτερο να τα εχεις με μια κοπελα και να πηγαινεις και με αλλες...αυτο ειναι ηθικοτερο απο να τη χωρισεις και να τη πληγωσεις... απλα καποιες φορες χρειαζεται να λες καποια ψεματα για να τις προστατεψεις απο στρεσογονες καταστασεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι βρεθηκες μαζι της εξ αρχης ?
Αν κατι δεν μας κανει το κουβεντιαζουμε μαζι της, μπας και στρωσει οσο γινεται και αν δεν γινεται τιποτα, τοτε φευγουμε ΚΥΡΙΟΙ !!!!!!
Δεν χρειαζεται να κοροιδευεις κανεναν και κυριως τον εαυτο σου, οπως δεν θες να σε κοροιδευει και κανενας !!!!!!!

Θελω να μου δωσεις μια περιγραφη πως γαμιεσαι να ξερω, γιατι εγω δεν εχω γαμηθει ουτε προκειται !!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
βεβαιως και ειναι προτιμοτερο να τα εχεις με μια κοπελα και να πηγαινεις και με αλλες...αυτο ειναι ηθικοτερο απο να τη χωρισεις και να τη πληγωσεις... απλα καποιες φορες χρειαζεται να λες καποια ψεματα για να τις προστατεψεις απο στρεσογονες καταστασεις
Το να λες ψεμματα στην σχεση σου για να μην την πληγωσεις ειναι κοροιδια φιλε....
Μπορεις καλλιστα να της εξηγησεις τι ακριβως ζητας και να διορθωθει το θεμα οσο γινεται.
Διαφορετικα η κανεις υπομονη και εχεις τον ανθρωπο σου, η τραβαει ο καθενας τον δρομο του !!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι βρεθηκες μαζι της εξ αρχης ?
Αν κατι δεν μας κανει το κουβεντιαζουμε μαζι της, μπας και στρωσει οσο γινεται και αν δεν γινεται τιποτα, τοτε φευγουμε ΚΥΡΙΟΙ !!!!!!

σκασε ηλιθιε. εσυ απο που φευγεις? ηλιθιε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το να λες ψεμματα στην σχεση σου για να μην την πληγωσεις ειναι κοροιδια φιλε....
Μπορεις καλλιστα να της εξηγησεις τι ακριβως ζητας και να διορθωθει το θεμα οσο γινεται.
Διαφορετικα η κανεις υπομονη και εχεις τον ανθρωπο σου, η τραβαει ο καθενας τον δρομο του !!!!!!!

εξηγησε μου κατι..

εσυ με ποια ιδιοτητα συμβουλευεις πανω στις σχεσεις αντιθετων φυλλων;;;

την ιδιοτητα αγαμιας;;;εσυ ο ιδιος διατυμπανιζεις οτι εισαι μονος χρονια..ουτε καν σε μπουρδελα γαμας οπως παλι εσυ λες..

αντε γιατι σ αυτη την γαμωχωρα ολοι τα ξερουν ολα..ολοι τα κανουν ολα..ολοι συμβουλευουν για τα παντα...

αντι να βγαζουν τον σκασμο σε θεματα που δεν τα εχουν...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εξηγησε μου κατι..

εσυ με ποια ιδιοτητα συμβουλευεις πανω στις σχεσεις αντιθετων φυλλων;;;

την ιδιοτητα αγαμιας;;;εσυ ο ιδιος διατυμπανιζεις οτι εισαι μονος χρονια..ουτε καν σε μπουρδελα γαμας οπως παλι εσυ λες..

αντε γιατι σ αυτη την γαμωχωρα ολοι τα ξερουν ολα..ολοι τα κανουν ολα..ολοι συμβουλευουν για τα παντα...

αντι να βγαζουν τον σκασμο σε θεματα που δεν τα εχουν...
ΔΕΝ συμβουλεψα κανεναν .....
Μην σου πω οτι χεστηκα κιολας για το τι κανει ο καθενας
Απλα την αποψη μου λεω επι του θεματος με την δικη μου οπτικη γωνια και τις δικες μου ΑΡΧΕΣ !!!!!

Στα @@ μου, τι πιστευει ο καθενας και τι πρατει, καθως ολα ειναι επιλογες του καθενος, που τις χειριζεται αναλογα με την κουτρα του και τις περιστασεις ....

ΔΕΝ ζητησα να συμμεριστει κανενας τις αποψεις ΜΟΥ !!!!!  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΔΕΝ συμβουλεψα κανεναν .....
Μην σου πω οτι χεστηκα κιολας για το τι κανει ο καθενας
Απλα την αποψη μου λεω επι του θεματος με την δικη μου οπτικη γωνια και τις δικες μου ΑΡΧΕΣ !!!!!

Στα @@ μου, τι πιστευει ο καθενας και τι πρατει, καθως ολα ειναι επιλογες του καθενος, που τις χειριζεται αναλογα με την κουτρα του και τις περιστασεις ....

ΔΕΝ ζητησα να συμμεριστει κανενας τις αποψεις ΜΟΥ !!!!!  :birdman:

δεν εχεις αποψη ηλιθιε. και σε κατσικα να ζητησεις σχεση θα σου κανει ασφαλιστικα μετρα. παρθενε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οσον αφορα την αγαμια ....

Χιλιες φορες καλυτερα μαλακας παρα να πηδας καποια επι πληρωμη, που απο μεσα της, σε βριζει η σε συχενεται
Η ακομη χειροτερα να πηδας μια που δεν σου κανει κλικ για να πεις οτι πηδας !!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Χιλιες φορες καλυτερα μαλακας παρα να πηδας καποια επι πληρωμη, που απο μεσα της, σε βριζει η σε συχενεται
Η ακομη χειροτερα να πηδας μια που δεν σου κανει κλικ για να πεις οτι πηδας !!!!!!

τωρα τωρα θα βαλω το ποστ που ελεγες οτι πηγες με δερματινο παντελονι σε στιπτιζαδικο, γαμησες τη στριπτιζου και σουδωσε και το τηλεφωνο να τα φτιαξετε.

ο ρουβας μογγολος  :jerking:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

θα διαφωνησω

εαν καποιος δεν εχει σχεση πρεπει να το βαζει σε μουνι ακομα και επι πληρωμη

αλλιως χανει το παιχνιδι με την γυναικα

γινεται ατολμος, δειλος, μπλεκει με μπακουρια και στο τελος καταληγει να την παιζει μπροστα απο την οθονη του καθημερινα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Νομιζεις  :birdman:

Και βουλωστο παπαρα γιατι μου τα επρηξες

αχαχουχα μου ειπαν οτι σου ανοιξαν θρεντ αφιερωσης στο διπλα φορουμ κ σε βριζουνε?
για ποιο λογο το εκαναν?λες να ζηλευουν κ να φθονουν την επιτυχια σου?
ειναι στη λογικη του κοπαδισμου που ελεγες παλια?η βρισκεται ο εκτορ λοπεζ πισω?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα διαφωνησω

εαν καποιος δεν εχει σχεση πρεπει να το βαζει σε μουνι ακομα και επι πληρωμη

αλλιως χανει το παιχνιδι με την γυναικα

γινεται ατολμος, δειλος, μπλεκει με μπακουρια και στο τελος καταληγει να την παιζει μπροστα απο την οθονη του καθημερινα
Αποψη σου αυτο...

Δεν εχουμε την ιδια οπτικη γωνια επι του θεματος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αχαχουχα μου ειπαν οτι σου ανοιξαν θρεντ αφιερωσης στο διπλα φορουμ κ σε βριζουνε?
για ποιο λογο το εκαναν?λες να ζηλευουν κ να φθονουν την επιτυχια σου?
ειναι στη λογικη του κοπαδισμου που ελεγες παλια?η βρισκεται ο εκτορ λοπεζ πισω?
Στα @@ μου οτι και να γραφουν !!!!!

Επαψα να δινω αξια σε σκατα !!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τωρα τωρα θα βαλω το ποστ που ελεγες οτι πηγες με δερματινο παντελονι σε στιπτιζαδικο, γαμησες τη στριπτιζου και σουδωσε και το τηλεφωνο να τα φτιαξετε.

ο ρουβας μογγολος  :jerking:

Στο στριπ μπήκε με σάλτο όπως ο Ρουβάς στη γιουροβίζιον;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom