Επισκέπτης
Παρόλα αυτά... έχεις κι εσύ κάτι που εγώ δεν το έχω πια. Τα νιάτα.
Θα δινα τα πάντα να γινόμουν πάλι 25 ετών.
Για να γίνεις όμως 25 ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ.
ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΛΝΤΗ .......
Παρόλα αυτά... έχεις κι εσύ κάτι που εγώ δεν το έχω πια. Τα νιάτα.
Θα δινα τα πάντα να γινόμουν πάλι 25 ετών.
γιατι εχουν οι γυναικες ορθη κριση οταν προκειται για αντρες? αυτα ειναι μαλακιες,αντρες γυναικες οταν θελουν να γαμησουν/γαμηθουν το ιδιο σκεφτονται μη σου πω οι γκομενες ειναι πιο χυμα.
το ξαναεγραψα και πιο πανω,η μαλακια δεν εχει φυλο απο κει και περα ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις και εξαιρεσεων οπως ειπες.
Δεν μιλαμε για γαμησια. Δεν χρειαζεται επιλογη χαρακτηρα εκει.
επιμενω παντως οτι οι γυναικες σκεφτονται λογικα συχνα οταν επιλεγουν. Ορθα μπορει οχι... αλλα εχουν λογικη. πχ δεν λενε μονο τι ωραιο παιδι, λενε και τι δουλεια εχει.ενω οι αντρες σπανια θα σκεφτουν αν μαγειρευει... θα πουν εσυ μωρο μου δεν χρειαζεται να μαγειρευεις εισαι καλη σε αλλα....και μετα θα μετανοιωσουν. αυτο εννοω,σε γενικες γραμμες οταν λεω επηρεαζεστε απο το πουλι σας
ναι αν έχεις τα χρονια ζωής του χαϊλάντερ όντως είναι λογικό να σε ενδιαφέρει το μαγείρεμα η η δουλειά τους αλλου...
παπαριές η ζωή είναι η μικρή, και θέλει μονο καλοπέραση και αυτοεκτίμηση.(διότι αν den τα έχεις καλά με τον ευατό σου την εγαμισες)
e μια γυναικα που κάνει σχέσεις - γάμους με σκοπό την επιβίωση τις δεν έχει κάμε σχέση με τι λέξη αυτοεκτίμηση.
κοινός γαμάει μονη τις τον εαυτό τις και τι ζωή τις...
υγ
το ξέρω είμαι υπέροχος!!!
αυτη στα αβαταρ ειναι η γκοθου απτο μπαρακι που δεν ηξερε να γαμηθει?
Δεν μιλαμε για γαμησια. Δεν χρειαζεται επιλογη χαρακτηρα εκει.
επιμενω παντως οτι οι γυναικες σκεφτονται λογικα συχνα οταν επιλεγουν. Ορθα μπορει οχι... αλλα εχουν λογικη. πχ δεν λενε μονο τι ωραιο παιδι, λενε και τι δουλεια εχει.ενω οι αντρες σπανια θα σκεφτουν αν μαγειρευει... θα πουν εσυ μωρο μου δεν χρειαζεται να μαγειρευεις εισαι καλη σε αλλα....και μετα θα μετανοιωσουν. αυτο εννοω,σε γενικες γραμμες οταν λεω επηρεαζεστε απο το πουλι σας
εκτός από το κομμάτι της δουλειάς, περιουσίας, αποκατάστασης ποιά άλλη λογική έχουν οι γυναίκες;
''οι αντρες σκεφτονται με το πουλι τους,οι γυναικες ειναι πιο λογικες γιατι κοιτανε και τι δουλεια κανουμε'' αυτο λες μεχρι στιγμης.Δεν μιλαμε για γαμησια. Δεν χρειαζεται επιλογη χαρακτηρα εκει.
''οι αντρες σκεφτονται με το πουλι τους,οι γυναικες ειναι πιο λογικες γιατι κοιτανε και τι δουλεια κανουμε'' αυτο λες μεχρι στιγμης.
δεν ακουγεται και πολυ σωστο ε?
''οι αντρες σκεφτονται με το πουλι τους,οι γυναικες ειναι πιο λογικες γιατι κοιτανε και τι δουλεια κανουμε'' αυτο λες μεχρι στιγμης.
δεν ακουγεται και πολυ σωστο ε?
ναι αν έχεις τα χρονια ζωής του χαϊλάντερ όντως είναι λογικό να σε ενδιαφέρει το μαγείρεμα η η δουλειά τους αλλου...
παπαριές η ζωή είναι η μικρή, και θέλει μονο καλοπέραση και αυτοεκτίμηση.(διότι αν den τα έχεις καλά με τον ευατό σου την εγαμισες)
e μια γυναικα που κάνει σχέσεις - γάμους με σκοπό την επιβίωση τις δεν έχει κάμε σχέση με τι λέξη αυτοεκτίμηση.
κοινός γαμάει μονη τις τον εαυτό τις και τι ζωή τις...
υγ
το ξέρω είμαι υπέροχος!!!
εκτός από το κομμάτι της δουλειάς, περιουσίας, αποκατάστασης ποιά άλλη λογική έχουν οι γυναίκες;
ετσι λεει το κοσμοπολιταν?δεν ειπα οτι ειναι σωστο ειπα οτι ειναι πραγματικο, δεν ειναι; οι γυναικες δεν σκεφτονται παρορμητικα κοιτανε και λιγο πιο περα. οι αντρες πεφτουν με τα μουτρα στο κεχρι και δεν τους βγαινει σε καλο. Οποτε προτεινα να κοιτανε και περα απο το επιφανειακο. Και για μενα ειναι επιφανεια να κοιτας μοναχα την σεξουαλικη ζωη της αλλης, καλο ειναι να κοιτας και λιγο πιο περα αν θες μια καλη επιλογη.
λεει η κοπελα οτι και καλα οι αντρες σκεφτομαστε μονο το γαμησι και κανουμε σχεσεις με βαση αυτο.στη σχεση το παει.Ε αν μια γυναικα εχει μονο κωλο ωραιο και τιποτε αλλο
αυτο θα κοιταξεις πανω της. Τι αλλο να κοιταξεις δηλαδη?
Το κοιτας για ενα πηδημα και δρομο μετα....
Καποιες οπως το λες και μονος σου .. οχι ολες !!!!!!Που το προβλημα? Για αυτο καποιες δεν μπορουν να στεριωσουν γκομενο
ετσι λεει το κοσμοπολιταν?
εσυ λες για σχεση παραπανω απο απλο γαμησι,εκει μια χαρα σκεφτεται λογικα ενας αντρας εκτος κι αν θελει να τα φτιαξει με την καθαριστρια που γαμησε ενα φεγγαρι πισω απ τη σταση του μετρο...