Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ρωτηστε καλυτερα τον ποδολαγνο ξερει απο αυτα καθε βραδυ τα κανει με διαφορετικη γκομενα !!!!

Μονο ο ποδολαγνος μπορει να κανει την γκομενα απο πουτανακι (one night stand) πιστη σε σχεση μετα !!

Πόσο με ζηλεύεις ρε καριόλη....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
  Πόσο με ζηλεύεις ρε καριόλη....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολοι σε ζηλευουν εσενα ποδολαγνε πρεπει να παρεις γαλαζια χαντρα να φορεσεις  :grin:

με τοσα πλουτη και γυναικες και ευελικτο ωραριο να λιωνεις και εδω μεσα.....

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.454
Πόντοι
1.106

εσεις παντως ειστε πιο χειροτεροι κ πιο χυδαιοι
οι γυναικες ειναι απειρως πιο ανωμαλες απλα το κρυβουν, Το πλακομουνι παει συννεφο. Απλα ειναι ειδικες στην δυπροσωπεία

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε Life-αγάπη, εμένα που μου δίνουν και κώλο από το πρώτο βράδυ, πόσο τέλειος μπορεί να είμαι :cool2:
Σε μενα γραφουν και το εξοχικο τουs στ ονομα μου, αλλα ειμαι ακαταδεχτοs :rolleyes:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ολοι σε ζηλευουν εσενα ποδολαγνε πρεπει να παρεις γαλαζια χαντρα να φορεσεις  :grin:

με τοσα πλουτη και γυναικες και ευελικτο ωραριο να λιωνεις και εδω μεσα.....

Που το είδες το ευέλικτο ωράριο για να λιώνω εδώ μέσα;

Δεν είμαι χασομέρης σαν κι εσένα.

Από χτες το βράδυ είχα να μπω στο ΜΠΟΥ.... Για κοίτα πότε είναι τα σχόλιά μου σήμερα...

Είσαι και μαλάκας.... είσαι και ψεύτης...

Δεν πειράζει...

Παρόλα αυτά... έχεις κι εσύ κάτι που εγώ δεν το έχω πια.  Τα νιάτα.

Θα δινα τα πάντα να γινόμουν πάλι 25 ετών.

;)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
καλα τι γραφουν ρε μερικοι...

αμα θελει η αλλη να γαμηθει μαζι σου κι απ το πρωτο βραδυ θα σου κατσει και κωλο θα σου δωσει και δυσκολη δε θα το παιξει.αμα δεν εισαι κανας αρουγκανος να την ξενερωσεις μια χαρα θα σου κατσει αρκει να σε γουσταρει κι οχι να θελει να βγαλει τα κομπλεξ της.

τωρα κατι ιστοριες που διαβασα για τις γκομενες οτι ειναι πιο εξυπνες και οτι εμεις σκεφτομαστε με το κατω το κεφαλι αυτα ειναι κολοκυθια τουμπανα.

απο βλαμμενες γκομενες αλλο τιποτα ,κι απο μαλακες που μας ξεφτιλιζουν αλλο τοσο.δεν εχει φυλο η μαλακια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
είπαμε να γράφουμε μαλακίες αλλά συ το γάμησες :tooth:

wolfaki εσυ δεν γραφεις τιποτα απο την αλλη... γιατι? κρυβεσαι?

για πες μας και εσυ τα δικα σου και μην κριτικαρεις τους αλλους μονο  :P

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
wolfaki εσυ δεν γραφεις τιποτα απο την αλλη... γιατι? κρυβεσαι?

για πες μας και εσυ τα δικα σου και μην κριτικαρεις τους αλλους μονο  :P

τι λες ρε χοντρε τι λες, αντρες ειστε εσεις η κατινες???

εσυ για να γαμας γυναικα εισαι αναγκασμενος παντα να πληρωνεις ετσι οπως εισαι μια μαζα κρεας κοντος χοντρος με γιαλομπουκαλα

εσυ μονο με δεκαεβρα στα μπουεδελα μπορεις να γαμησεις και ετσι θα εισαι μια ζωη γιατι οσα λεφτα και να εχεις δεν θα σου φτανουν με τιποτα

α στο διαολο πια εχετε λυσαξει απο την ζηλια σας παλιοκατηνες ανθρωποι χωρις ζωη που η ζωη σας ειναι μονο τα μπορδελα...ουστ ειστε για φτυσιμο

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα τι γραφουν ρε μερικοι...

αμα θελει η αλλη να γαμηθει μαζι σου κι απ το πρωτο βραδυ θα σου κατσει και κωλο θα σου δωσει και δυσκολη δε θα το παιξει.αμα δεν εισαι κανας αρουγκανος να την ξενερωσεις μια χαρα θα σου κατσει αρκει να σε γουσταρει κι οχι να θελει να βγαλει τα κομπλεξ της.

τωρα κατι ιστοριες που διαβασα για τις γκομενες οτι ειναι πιο εξυπνες και οτι εμεις σκεφτομαστε με το κατω το κεφαλι αυτα ειναι κολοκυθια τουμπανα.

απο βλαμμενες γκομενες αλλο τιποτα ,κι απο μαλακες που μας ξεφτιλιζουν αλλο τοσο.δεν εχει φυλο η μαλακια

οντως δεν η τελευταια σου προταση ειναι αληθεια αλλα και παλι θεωρείς οτι οι αντρες γενικως εχουν ορθη κριση οταν προκειται για γυναικες; εγω πιστευω οτι σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και μαλιστα το βλεπω καθημερινα. τωρα φυσικα εξαιρεσεις υπαρχουν

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οντως δεν η τελευταια σου προταση ειναι αληθεια αλλα και παλι θεωρείς οτι οι αντρες γενικως εχουν ορθη κριση οταν προκειται για γυναικες; εγω πιστευω οτι σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και μαλιστα το βλεπω καθημερινα. τωρα φυσικα εξαιρεσεις υπαρχουν
γιατι εχουν οι γυναικες ορθη κριση οταν προκειται για αντρες? αυτα ειναι μαλακιες,αντρες γυναικες οταν θελουν να γαμησουν/γαμηθουν το ιδιο σκεφτονται μη σου πω οι γκομενες ειναι πιο χυμα.

το ξαναεγραψα και πιο πανω,η μαλακια δεν εχει φυλο απο κει και περα ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις και εξαιρεσεων οπως ειπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom