You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 825
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.531
- Πόντοι
- 2.306
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Ρωτηστε καλυτερα τον ποδολαγνο ξερει απο αυτα καθε βραδυ τα κανει με διαφορετικη γκομενα !!!!
Μονο ο ποδολαγνος μπορει να κανει την γκομενα απο πουτανακι (one night stand) πιστη σε σχεση μετα !!
Πόσο με ζηλεύεις ρε καριόλη....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Sad but true![]()
![]()
![]()
καλη χρονια :-*
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κατσε ρε φιλε πεταει μια μαλακια και συμφωνεις? δηλαδη οι γκομενες αμα δουν ωραιο αντρα δε κοιτανε την πουτσα του και τον κωλο του ? κοιτανε το μυαλο?Sad but true![]()
![]()
![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εν αναγκη.......περναμε κατευθειαν στο δευτερο βραδυ....Ρε που κολανε!!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Πόσο με ζηλεύεις ρε καριόλη....![]()
![]()
![]()
![]()
Ολοι σε ζηλευουν εσενα ποδολαγνε πρεπει να παρεις γαλαζια χαντρα να φορεσεις
με τοσα πλουτη και γυναικες και ευελικτο ωραριο να λιωνεις και εδω μεσα.....
Εν αναγκη.......περναμε κατευθειαν στο δευτερο βραδυ....Ρε που κολανε!!
ρε Life-αγάπη, εμένα που μου δίνουν και κώλο από το πρώτο βράδυ, πόσο τέλειος μπορεί να είμαι
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.454
- Πόντοι
- 1.106
οι γυναικες ειναι απειρως πιο ανωμαλες απλα το κρυβουν, Το πλακομουνι παει συννεφο. Απλα ειναι ειδικες στην δυπροσωπεία
εσεις παντως ειστε πιο χειροτεροι κ πιο χυδαιοι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Σε μενα γραφουν και το εξοχικο τουs στ ονομα μου, αλλα ειμαι ακαταδεχτοsρε Life-αγάπη, εμένα που μου δίνουν και κώλο από το πρώτο βράδυ, πόσο τέλειος μπορεί να είμαι![]()
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Ολοι σε ζηλευουν εσενα ποδολαγνε πρεπει να παρεις γαλαζια χαντρα να φορεσεις
με τοσα πλουτη και γυναικες και ευελικτο ωραριο να λιωνεις και εδω μεσα.....
Που το είδες το ευέλικτο ωράριο για να λιώνω εδώ μέσα;
Δεν είμαι χασομέρης σαν κι εσένα.
Από χτες το βράδυ είχα να μπω στο ΜΠΟΥ.... Για κοίτα πότε είναι τα σχόλιά μου σήμερα...
Είσαι και μαλάκας.... είσαι και ψεύτης...
Δεν πειράζει...
Παρόλα αυτά... έχεις κι εσύ κάτι που εγώ δεν το έχω πια. Τα νιάτα.
Θα δινα τα πάντα να γινόμουν πάλι 25 ετών.
;)
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλα τι γραφουν ρε μερικοι...
αμα θελει η αλλη να γαμηθει μαζι σου κι απ το πρωτο βραδυ θα σου κατσει και κωλο θα σου δωσει και δυσκολη δε θα το παιξει.αμα δεν εισαι κανας αρουγκανος να την ξενερωσεις μια χαρα θα σου κατσει αρκει να σε γουσταρει κι οχι να θελει να βγαλει τα κομπλεξ της.
τωρα κατι ιστοριες που διαβασα για τις γκομενες οτι ειναι πιο εξυπνες και οτι εμεις σκεφτομαστε με το κατω το κεφαλι αυτα ειναι κολοκυθια τουμπανα.
απο βλαμμενες γκομενες αλλο τιποτα ,κι απο μαλακες που μας ξεφτιλιζουν αλλο τοσο.δεν εχει φυλο η μαλακια
αμα θελει η αλλη να γαμηθει μαζι σου κι απ το πρωτο βραδυ θα σου κατσει και κωλο θα σου δωσει και δυσκολη δε θα το παιξει.αμα δεν εισαι κανας αρουγκανος να την ξενερωσεις μια χαρα θα σου κατσει αρκει να σε γουσταρει κι οχι να θελει να βγαλει τα κομπλεξ της.
τωρα κατι ιστοριες που διαβασα για τις γκομενες οτι ειναι πιο εξυπνες και οτι εμεις σκεφτομαστε με το κατω το κεφαλι αυτα ειναι κολοκυθια τουμπανα.
απο βλαμμενες γκομενες αλλο τιποτα ,κι απο μαλακες που μας ξεφτιλιζουν αλλο τοσο.δεν εχει φυλο η μαλακια
Σε μενα γραφουν και το εξοχικο τουs στ ονομα μου, αλλα ειμαι ακαταδεχτοs![]()
είπαμε να γράφουμε μαλακίες αλλά συ το γάμησες
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
είπαμε να γράφουμε μαλακίες αλλά συ το γάμησες![]()
Εκανα λαθοs στο σαιτ??Ωχ παλι μπηκα στο εκκλησιαστικο??
Εκανα λαθοs στο σαιτ??Ωχ παλι μπηκα στο εκκλησιαστικο??![]()
γεροντοάννοια...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
είπαμε να γράφουμε μαλακίες αλλά συ το γάμησες![]()
wolfaki εσυ δεν γραφεις τιποτα απο την αλλη... γιατι? κρυβεσαι?
για πες μας και εσυ τα δικα σου και μην κριτικαρεις τους αλλους μονο
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για πες μας και εσυ τα δικα σου και μην κριτικαρεις τους αλλους μονο![]()
τι λες ρε χοντρε τι λες, αντρες ειστε εσεις η κατινες???
εσυ για να γαμας γυναικα εισαι αναγκασμενος παντα να πληρωνεις ετσι οπως εισαι μια μαζα κρεας κοντος χοντρος με γιαλομπουκαλα
εσυ μονο με δεκαεβρα στα μπουεδελα μπορεις να γαμησεις και ετσι θα εισαι μια ζωη γιατι οσα λεφτα και να εχεις δεν θα σου φτανουν με τιποτα
α στο διαολο πια εχετε λυσαξει απο την ζηλια σας παλιοκατηνες ανθρωποι χωρις ζωη που η ζωη σας ειναι μονο τα μπορδελα...ουστ ειστε για φτυσιμο
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλα τι γραφουν ρε μερικοι...
οντως δεν η τελευταια σου προταση ειναι αληθεια αλλα και παλι θεωρείς οτι οι αντρες γενικως εχουν ορθη κριση οταν προκειται για γυναικες; εγω πιστευω οτι σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και μαλιστα το βλεπω καθημερινα. τωρα φυσικα εξαιρεσεις υπαρχουν
για πες μας και εσυ τα δικα σου και μην κριτικαρεις τους αλλους μονο![]()
με φλερτάρεις;
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γιατι εχουν οι γυναικες ορθη κριση οταν προκειται για αντρες? αυτα ειναι μαλακιες,αντρες γυναικες οταν θελουν να γαμησουν/γαμηθουν το ιδιο σκεφτονται μη σου πω οι γκομενες ειναι πιο χυμα.οντως δεν η τελευταια σου προταση ειναι αληθεια αλλα και παλι θεωρείς οτι οι αντρες γενικως εχουν ορθη κριση οταν προκειται για γυναικες; εγω πιστευω οτι σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και μαλιστα το βλεπω καθημερινα. τωρα φυσικα εξαιρεσεις υπαρχουν
το ξαναεγραψα και πιο πανω,η μαλακια δεν εχει φυλο απο κει και περα ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις και εξαιρεσεων οπως ειπες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις