Νέα

Τα 5 σημάδια που «προδίδουν» ότι έκανες σεξ χθες το βράδυ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
6. μηπως με πάρει χαμπαρι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Με την αγκαλιά, το φιλί και το σεξ το σώμα απελευθερώνει τη λεγόμενη «ορμόνη της αγάπης» (οξυτοκίνη ή ωκυτοκίνη). Η απελευθέρωση της ορμόνης περιορίζει την ανάγκη για συνεχή προσοχή και συναισθηματική επιβεβαίωση.
αμ δε...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μελέτη που δημοσιεύεται στο Oxford Journal of Human Reproduction δείχνει ότι μετά τον οργασμό οι γυναίκες παρουσιάζουν αύξηση κατά 30% σε μια ορμόνη που ονομάζεται προλακτίνη. Η ορμόνη αυτή βοηθά στη χαλάρωση κι έτσι κοιμόμαστε πιο βαθιά. Αποφύγετε λοιπόν να τονίσετε σε φίλους και συναδέλφους πόσο καλά κοιμηθήκατε το βράδυ!
αν γαμησω και την εχω διπλα μου την αλλη,δεν μπορω να κλεισω ματι.Αν φυγει, ναι..

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.658
Πόντοι
25.036

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
Η εκτενής επαφή με ένα μουνί γενικά δεν ξέρω τι σκατά κάνει, αλλά λες και το μυρίζουν από μακριά ρε παιδια!
ΠΑΝΤΑ όταν έχεις γκόμενα (και να μην κυκλοφορείτε μαζί δηλαδή) θα έρχονται να στην πέφτουν άλλες! ΠΑΝΤΑ!
Θυμάμαι σε κάποια φάση που μόλις είχα χωρίσει, με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ από το πουθενα μου έσκασαν 3 άσχετες σε διάστημα 2 μηνών. Μετά σα να ξέφτισε κάπως η μουνίλα από πάνω μου, και δεν ήρθαν άλλες στο πιάτο:buck2:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.511
Πόντοι
11.445
Η εκτενής επαφή με ένα μουνί γενικά δεν ξέρω τι σκατά κάνει, αλλά λες και το μυρίζουν από μακριά ρε παιδια!
ΠΑΝΤΑ όταν έχεις γκόμενα (και να μην κυκλοφορείτε μαζί δηλαδή) θα έρχονται να στην πέφτουν άλλες! ΠΑΝΤΑ!
Θυμάμαι σε κάποια φάση που μόλις είχα χωρίσει, με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ από το πουθενα μου έσκασαν 3 άσχετες σε διάστημα 2 μηνών. Μετά σα να ξέφτισε κάπως η μουνίλα από πάνω μου, και δεν ήρθαν άλλες στο πιάτο:buck2:
αρχισες να μυριζεις πουτσιλα απο την αγαμια τυπε ...:badair:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
η εκτενής επαφή με το μουνί δεν ελκύει μόνο άλλα μουνιά ελκύει και γκει που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι αναγκαίοι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
1. Η Μυρωδιά - Οσμή

Όσο πιο ενεργή είναι η σεξουαλική μας ζωή τόσο περισσότερες ορμόνες απελευθερώνει το σώμα. Αυτοί οι «χημικοί αγγελιαφόροι» γίνονται εύκολα αντιληπτοί από το αντίθετο φύλο και ενισχύουν την ερωτική έλξη.
Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Advanced Research δείχνει ότι αυτές οι σέξι ορμόνες διεγείρουν το αντίθετο φύλο.

2. Η χαρά

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο υποστηρίζουν ότι το συχνό σεξ αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ευεξίας και ικανοποίησης. Είναι μάλιστα μια αντίδραση που δεν μπορούμε να κρύψουμε και γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους γύρω μας.

3. Η βελτιωμένη όψη

Η σεξουαλική ζωή είναι κάτι αυστηρά προσωπικό, όμως μερικές φορές μπορεί να αποκαλύψουμε πόσο καλά περάσαμε το προηγούμενο βράδυ χωρίς καν να το καταλάβουμε!
Δείτε ποια είναι τα 5 σημάδια που θα σας προδώσουν…

4. Ο καλός ύπνος

Μελέτη που δημοσιεύεται στο Oxford Journal of Human Reproduction δείχνει ότι μετά τον οργασμό οι γυναίκες παρουσιάζουν αύξηση κατά 30% σε μια ορμόνη που ονομάζεται προλακτίνη. Η ορμόνη αυτή βοηθά στη χαλάρωση κι έτσι κοιμόμαστε πιο βαθιά. Αποφύγετε λοιπόν να τονίσετε σε φίλους και συναδέλφους πόσο καλά κοιμηθήκατε το βράδυ!

5. Η χαλαρότητα

Με την αγκαλιά, το φιλί και το σεξ το σώμα απελευθερώνει τη λεγόμενη «ορμόνη της αγάπης» (οξυτοκίνη ή ωκυτοκίνη). Η απελευθέρωση της ορμόνης περιορίζει την ανάγκη για συνεχή προσοχή και συναισθηματική επιβεβαίωση.
Τύπε αυτά που γράφεις τα νιώθω εγώ μετά το χέσιμο ειδικά τώρα τον χειμώνα που πεθαίνω όλη μέρα στο κλανιδι :confused::confused::rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: SKEF

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
1. Η Μυρωδιά - Οσμή

Όσο πιο ενεργή είναι η σεξουαλική μας ζωή τόσο περισσότερες ορμόνες απελευθερώνει το σώμα. Αυτοί οι «χημικοί αγγελιαφόροι» γίνονται εύκολα αντιληπτοί από το αντίθετο φύλο και ενισχύουν την ερωτική έλξη.
Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Advanced Research δείχνει ότι αυτές οι σέξι ορμόνες διεγείρουν το αντίθετο φύλο.
δηλ. ρε παιδιά εγώ που έχω δώσει μια περιουσία στις σεξεργάτριες τα τελευταία χρόνια, θα έπρεπε να διαγείρω τις γκόμενες και να έχω καμιά επιτυχία που και που.
Αλλά πού τέτοια τύχη, και πάλι τ' αρχίδια μου παίρνω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom