Νέα

Το σπέρμα είναι... αντικαταθλιπτικό ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alkinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Για την κουαρ το ειπες αυτο μπολ ; αυτο για τα χαιλικια και τον εθισμο στο γαμησι.και αν θες εξηγησε μου τι εννοεις με την εκφραση εθισμος στο γαμησι. ευχαριστω  :grin:

θεωρητικά ,ή ως προσωπική εμπειρία ? ...του το ζητάς ...γιατί θα μπλέξουμε! :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν σε καταλαβα πουλι μου  :think: η ερωτηση μου ηταν επεξηγηματικη

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Για την κουαρ το ειπες αυτο μπολ ; αυτο για τα χαιλικια και τον εθισμο στο γαμησι.και αν θες εξηγησε μου τι εννοεις με την εκφραση εθισμος στο γαμησι. ευχαριστω  :grin:
Nαι γιατι ως γνωστον εχω ολους τους εθισμους σαν καλη ποτανα  :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Epeidh barieme να διαβασω ολο το σεντονι ενα θα πω χωρις πολλα λογια.
Το νο.1 αντικαταθλιπτικο ειναι ο πουτσος και να τρως συχνας να ξελαμπικαρει το μυαλο σου αρα και ολα τα παραγωγα αυτου συμβαλουν στο αντικαταθλιπτικο του εργο. ευχαριστω!

QUARDEEN.... μου αρέσεις γιατί είσαι σταθερή στις απόψεις σου...

Πούτσος... το φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τι εθισμο εχεις στα κοτοπουλα; :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Το νο.1 αντικαταθλιπτικο ειναι ο πουτσος και να τρως συχνας να ξελαμπικαρει το μυαλο σου αρα και ολα τα παραγωγα αυτου συμβαλουν στο αντικαταθλιπτικο του εργο. ευχαριστω!
:rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να τα πινετε αφου πρωτα τα κανετε επαλειψη στο προσωπο :2on1:....ειναι φυσικο αντιρυτιδικο και αντικαταθλιπτικο μαζι.....

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
QUARDEEN.... μου αρέσεις γιατί είσαι σταθερή στις απόψεις σου...

Πούτσος... το φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
Παντα σταθεροτης  :rockon:

Τι εθισμο εχεις στα κοτοπουλα; :2funny:
Α σιχτιρρρρρρρρρ εμαθες μια αδυναμια και μας την χτυπαςςςςςςςςςςς  :grin: :grin:

καρφιιιιιιιιιιιι αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχ
Ειδες την ρουφιανομπατσινα τςςς

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και οπως λεει και ο ποιητης '''απ' το νερο πνιγηκανε πολλες, ποτε καμια απ' τις ψωλες΄΄

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
να τα πινετε αφου πρωτα τα κανετε επαλειψη στο προσωπο :2on1:....ειναι φυσικο αντιρυτιδικο και αντικαταθλιπτικο μαζι.....
Τα χρησιμοποιουμε με ολες τις ευεργετικες χρησεις τους καλεεεε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μπουρδες η σωστη συζυγος γκρινιαζει οταν ειναι να κανει σεξ, αποφευγει την πιπα και την κανει αποξω αποξω, (κρυοκωλα) για δε κωλο ουτε συζητηση. Ειναι ηθικη. Και φυσικα κανει τα στραβα ματια για να παει ο αντρας στα μπουρδελα.  Αν η γυναικα σου σε γουσταρει και θελει σεξ και τετοια ειναι πουτανακι μεγαλο και πρεπει να κοβει αποδειξη.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μπουρδες η σωστη συζυγος γκρινιαζει οταν ειναι να κανει σεξ, αποφευγει την πιπα και την κανει αποξω αποξω, (κρυοκωλα) για δε κωλο ουτε συζητηση. Ειναι ηθικη. Και φυσικα κανει τα στραβα ματια για να παει ο αντρας στα μπουρδελα.  Αν η γυναικα σου σε γουσταρει και θελει σεξ και τετοια ειναι πουτανακι μεγαλο και πρεπει να κοβει αποδειξη.
χαχχαχαχχχχαχ μη σου πω παρτουζαρετε κιολας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω κουαρακι μου θεωρω οτι πρεπει να παμε για κανα καφε φαι κατι, για να συζητησουμε πως θα μπεις στον δρομο του θεου να αφησεις την αμαρτωλη σου εξη προς το γκαβλι. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα αφου σε πηρανε χαμπαρι. Εγω ξερεις εκοψα το σεξ αναγκαστικα λογω μπαζολιασης. οποτε σωθηκα  αφεαυτου μου  :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Εγω κουαρακι μου θεωρω οτι πρεπει να παμε για κανα καφε φαι κατι, για να συζητησουμε πως θα μπεις στον δρομο του θεου να αφησεις την αμαρτωλη σου εξη προς το γκαβλι. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα αφου σε πηρανε χαμπαρι. Εγω ξερεις εκοψα το σεξ αναγκαστικα λογω μπαζολιασης. οποτε σωθηκα  αφεαυτου μου  :2funny:
Δε βγαινω με την μητερα τερεζα θα πεσει φωτια να με καψει καλε  :grin: :grin: :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγω κουαρακι μου θεωρω οτι πρεπει να παμε για κανα καφε φαι κατι, για να συζητησουμε πως θα μπεις στον δρομο του θεου να αφησεις την αμαρτωλη σου εξη προς το γκαβλι. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα αφου σε πηρανε χαμπαρι. Εγω ξερεις εκοψα το σεξ αναγκαστικα λογω μπαζολιασης. οποτε σωθηκα  αφεαυτου μου  :2funny:
το γαμιση ειναι σαν το ποδηλατο, αμα το μαθεις μικρος δεν το ξεχνας ποτε, το θεμα ειναι αμα το μαθεις μεγαλος!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι οπως ηρθες τις προαλλες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

Stories

Νέο!

Stories