Για την κουαρ το ειπες αυτο μπολ ; αυτο για τα χαιλικια και τον εθισμο στο γαμησι.και αν θες εξηγησε μου τι εννοεις με την εκφραση εθισμος στο γαμησι. ευχαριστω
θεωρητικά ,ή ως προσωπική εμπειρία ? ...του το ζητάς ...γιατί θα μπλέξουμε!
Για την κουαρ το ειπες αυτο μπολ ; αυτο για τα χαιλικια και τον εθισμο στο γαμησι.και αν θες εξηγησε μου τι εννοεις με την εκφραση εθισμος στο γαμησι. ευχαριστω
Nαι γιατι ως γνωστον εχω ολους τους εθισμους σαν καλη ποταναΓια την κουαρ το ειπες αυτο μπολ ; αυτο για τα χαιλικια και τον εθισμο στο γαμησι.και αν θες εξηγησε μου τι εννοεις με την εκφραση εθισμος στο γαμησι. ευχαριστω
Epeidh barieme να διαβασω ολο το σεντονι ενα θα πω χωρις πολλα λογια.
Το νο.1 αντικαταθλιπτικο ειναι ο πουτσος και να τρως συχνας να ξελαμπικαρει το μυαλο σου αρα και ολα τα παραγωγα αυτου συμβαλουν στο αντικαταθλιπτικο του εργο. ευχαριστω!
Τι εθισμο εχεις στα κοτοπουλα;
Epeidh barieme να διαβασω ολο το σεντονι ενα θα πω χωρις πολλα λογια.
Το νο.1 αντικαταθλιπτικο ειναι ο πουτσος και να τρως συχνας να ξελαμπικαρει το μυαλο σου αρα και ολα τα παραγωγα αυτου συμβαλουν στο αντικαταθλιπτικο του εργο. ευχαριστω!
να τα πινετε αφου πρωτα τα κανετε επαλειψη στο προσωπο ....ειναι φυσικο αντιρυτιδικο και αντικαταθλιπτικο μαζι.....Epeidh barieme να διαβασω ολο το σεντονι ενα θα πω χωρις πολλα λογια.
QUARDEEN.... μου αρέσεις γιατί είσαι σταθερή στις απόψεις σου...
Πούτσος... το φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν....
Α σιχτιρρρρρρρρρ εμαθες μια αδυναμια και μας την χτυπαςςςςςςςςςςςΤι εθισμο εχεις στα κοτοπουλα;
Ειδες την ρουφιανομπατσινα τςςςκαρφιιιιιιιιιιιι αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχ
Τα χρησιμοποιουμε με ολες τις ευεργετικες χρησεις τους καλεεεενα τα πινετε αφου πρωτα τα κανετε επαλειψη στο προσωπο ....ειναι φυσικο αντιρυτιδικο και αντικαταθλιπτικο μαζι.....
και οπως λεει και ο ποιητης '''απ' το νερο πνιγηκανε πολλες, ποτε καμια απ' τις ψωλες΄΄
χαχχαχαχχχχαχ μη σου πω παρτουζαρετε κιολαςμπουρδες η σωστη συζυγος γκρινιαζει οταν ειναι να κανει σεξ, αποφευγει την πιπα και την κανει αποξω αποξω, (κρυοκωλα) για δε κωλο ουτε συζητηση. Ειναι ηθικη. Και φυσικα κανει τα στραβα ματια για να παει ο αντρας στα μπουρδελα. Αν η γυναικα σου σε γουσταρει και θελει σεξ και τετοια ειναι πουτανακι μεγαλο και πρεπει να κοβει αποδειξη.
η καλυτερη πρωτεινη ;) ;)Τα χρησιμοποιουμε με ολες τις ευεργετικες χρησεις τους καλεεεε
Δε βγαινω με την μητερα τερεζα θα πεσει φωτια να με καψει καλεΕγω κουαρακι μου θεωρω οτι πρεπει να παμε για κανα καφε φαι κατι, για να συζητησουμε πως θα μπεις στον δρομο του θεου να αφησεις την αμαρτωλη σου εξη προς το γκαβλι. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα αφου σε πηρανε χαμπαρι. Εγω ξερεις εκοψα το σεξ αναγκαστικα λογω μπαζολιασης. οποτε σωθηκα αφεαυτου μου
το γαμιση ειναι σαν το ποδηλατο, αμα το μαθεις μικρος δεν το ξεχνας ποτε, το θεμα ειναι αμα το μαθεις μεγαλος!!Εγω κουαρακι μου θεωρω οτι πρεπει να παμε για κανα καφε φαι κατι, για να συζητησουμε πως θα μπεις στον δρομο του θεου να αφησεις την αμαρτωλη σου εξη προς το γκαβλι. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα αφου σε πηρανε χαμπαρι. Εγω ξερεις εκοψα το σεξ αναγκαστικα λογω μπαζολιασης. οποτε σωθηκα αφεαυτου μου
Εγω κουαρακι μου θεωρω οτι πρεπει να παμε για κανα καφε φαι κατι,