40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Το ξέρω μωρό μου. Έχω ένα θεματάκι όμως με το θεμελιώδες αυτό δίλημμα.... χάσιμο χρόνου/foreplay.το καλο πραγμα αργει να γινει!
Μ' αρέσει να πυροβολώ γρήγορα, τι να κάμω;
Το ξέρω μωρό μου. Έχω ένα θεματάκι όμως με το θεμελιώδες αυτό δίλημμα.... χάσιμο χρόνου/foreplay.το καλο πραγμα αργει να γινει!
Το ξέρω μωρό μου. Έχω ένα θεματάκι όμως με το θεμελιώδες αυτό δίλημμα.... χάσιμο χρόνου/foreplay.
Μ' αρέσει να πυροβολώ γρήγορα, τι να κάμω;
Τίκι τίκι πλουτς πλουτς...γρηγορογαμούλης?
οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος προφυλακτικού φτιαγμένο από μεμβράνη που έπαιρναν από κροκόδειλους-Η χρήση των προφυλακτικών παρατηρείται πρώτη φορά σε λογοτεχνικά διηγήματα των αρχών του 1.500. Για να δημιουργηθεί το προφυλακτικό χρησιμοποιήθηκε τότε λινό ύφασμα. Από λινό πιστεύουν οι ιστορικοί πως ήταν φτιαγμένα και τα προφυλακτικά του Καζανόβα.
το καλύτερο είναι να πέφτει τηλεφωνάκι πιο πριν, να κάνει προθέρμανση η άλλη μόνη της, να μπαίνουμε να γαμάμε και να φεύγουμε.μετα όμως μην αναρωτιεσαι γιατι δεν τελειωνει η γυναικα μου...
Τίκι τίκι πλουτς πλουτς...
Εξυπνοπούλης.γρηγορογαμούλης?
το καλύτερο είναι να πέφτει τηλεφωνάκι πιο πριν, να κάνει προθέρμανση η άλλη μόνη της, να μπαίνουμε να γαμάμε και να φεύγουμε.
το καλύτερο είναι να πέφτει τηλεφωνάκι πιο πριν, να κάνει προθέρμανση η άλλη μόνη της, να μπαίνουμε να γαμάμε και να φεύγουμε.
Μήπως αυτές οι έρευνες χρηματοδοτούνται κιόλας?
Αλήθεια πόσο κόστισε να υπολογιστεί το παρακάτω και ποιες μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν για να πιστοποιήσουν την ακρίβεια ακόμη και του τελευταίου χλμ/ώρα?
Η μέγιστη ταχύτητα που έχει υπολογιστεί πως ταξιδεύει το ερωτικό ερέθισμα από το δέρμα στον εγκέφαλο είναι 251 χιλιόμετρα την ώρα.
Ή αυτού?
Έχει υπολογιστεί ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ -κατά μέσο όρο- κάθε 7 δευτερόλεπτα.
Οντως τύπε, μαλακιες.
Εγω σκεφτομαι το σεξ καθε 3 δευτερολεπτα.
Διαθετεις δονητές σε εντονα χρωματα?το καλυτερο ειναι να στην προετοιμάζει άλλος πριν!
;)
Διαθετεις δονητές σε εντονα χρωματα?
το καλυτερο ειναι να στην προετοιμάζει άλλος πριν!
;)
O Αλεκος δεν παιρνει δωρα δονητες...οχι
γιατι ρωτας?
σκεφτεσαι να μου πάρεις δώρο?
φουξια θέλω!
Μακριά από εμάς αυτά.O Αλεκος δεν παιρνει δωρα δονητες...
O Αλεκος δεν παιρνει δωρα δονητες...
Εεεεεεεεετσι τύπε.Μακριά από εμάς αυτά.
Είναι για τους ντιντήδες και τους μικροτσούτσουνους.
Γαμάτο φίλε,που το θυμήθηκες;Εεεεεεεεετσι τύπε.
Θυμηθηκα τωρα το ανεκδοτο με τον τυπο που γαμουσε τη γυναικα του παντα στο σκοταδι.
Αυτη μια φορα λοιπον μετα απο εικοσι χρονια, αναβει αποτομα το φως και τον βλεπει να κραταει ενα αγγουρακι και να της το χωνει!
"Ρε ξεφτιλισμενε, με αυτο με κανονιζεις 20 χρονια τωρα?"
Και απανταει αυτος.
"Αν ειμαι εγω ο ξεφτιλισμενος, πώς εξηγεις εσυ τοτε τα τρια παιδια μας?"
Ανησυχεις τύπε μην με παρασυρει η φουσκουνού?Γαμάτο φίλε,που το θυμήθηκες;
Άλεξ,η μικρή ψάχνει χορηγό επικοινωνίας.Δε μασάμε εμείς όμως από τέτοια,ΕΤΣΙ;
Τί πάει να πει ρε;Ανησυχεις τύπε μην με παρασυρει η φουσκουνού?