troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Καλημερα Retro manαυτο εχει να γραφτεί απο εποχες χρησταρα σαββιδη
περα απο την πλακα τυπαρα, δεν κανουν και δεν θελουν ολοι να γινουν γονεις. αλλοι δεν θελουν τα ξενύχτια και τις ευθύνες , αλλοι δινουν βαση στη καριέρα αντι για την οικογενεια, αλλοι φοβούνται την δέσμευση, αλλοι δεν βρίσκουν την καταλληλη ελλεηνιδα, αλλοι δεν τα βγαζουν περα οικονομικα για να υποστηρίξουν μεγάλωμα παιδιων, αλλοι παιζουν την γαμημενη κασέτα μεσα στο μυαλο τους που ελεγε και ο συγχωρεμένος ο ψυχίατρος, και οτι στραβό ζήσανε ως παιδια τους επηρεάζει για την μετέπειτα ζωη τους.
τυπε μεταξυ μας, ολες οι πουτανες και ολα τα χαηλικια του κόσμου δεν πιανουν μια μπροστα στην πατρότητα. καποια στιγμη θα βαρεθείς να κοιτας μονο τη πέτσα σου. οταν εχεις παιδια εχεις κίνητρο να προσπαθεις. και η προσπαθεια αυτη να πιανει τοπο.
οπως ειχε γραψει και ενας τυπος σε ενα ποίημα τα παιδια ειναι το φιλοδώρημα του θεου στα όνειρα μας που σαπίζουν ατρυγητα στο σκοτάδι
Οκ τυπε μου προφανως εχεις αλλη αποψη και τη σεβομαι.
Καθε ανθρωπος δεν ειναι ιδιος με τον αλλο.
Προσωπικα αισθανομαι ευτυχια και εχω αρκετους στοχους να πετυχω...δε θα βαρεθω,το μονο σιγουρο!
Εχω τοσα ομορφα να κανω και τα παιδια θα ταν βαρυδι να με κρατησει πισω μια και θα ξοδευα την ενεργεια μου για εκεινα...
Και δε μιλαω μονο για χαιλικια.. Μιλαω για τοσα ωραια που μπορεις να κανεις μονος!
Να διαβασεις ενα ωραιο βιβλιο...να δεις μια ταινια...να περπατησεις στη φυση...να γυμναζεσαι και να προπονεισαι...μεχρι την ηλικια που μας παιρνει να κανουμε τα καμακια μας να γαμαμε οτι μπορουμε οσο μπορουμε...
Τα ονειρα μας μπορουμε να τα βγαλουμε στο φως και χωρις την παρουσια παιδιων διπλα μας.
Τα παιδια δεν ειναι μονο χαριτωμενα οπως φαινομενικα τα βλεπεις εκ πρωτης οψεως.
Μαζι με τα παιδια φορτωνεσαι τα εξοδα τις φωνες τους την ευθυνη τους και το χειροτερο μια εξαγριωμενη μανα που θα σε κυνηγαει να σταθεις στις ευθυνες σου.
Μακρια απο μενα τουλαχιστον
Ξερω ανθρωπο που εγινε πατερας και απο τοτε ειναι με ψυχοφαρμακα
Αντε γεια
Τελευταία τροποποίηση: