Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.889
- Πόντοι
- 3.186
ΕΒΓΑ με την όπισθεν ρε κατσαπλιαμισο και φευγω τυπε.....
![]()
Να το απολαύσεις κιόλας
ΕΒΓΑ με την όπισθεν ρε κατσαπλιαμισο και φευγω τυπε.....
![]()
ΓΚΡ εσύ, είσαι στη μαύρη λίστα για τη δεξίωση στου Δουράμπεη (αν κάποτε τα τσεπώσω), συνεπώς να εύχεσαι να πηγαίνω κάδοδασκαλε πες του να φαει λαπα τον παει αιμα ...δεν το λεω εγω θα θυμωσει![]()
Είσαι πολύ σκληρόςΓΚΡ εσύ, είσαι στη μαύρη λίστα για τη δεξίωση στου Δουράμπεη (αν κάποτε τα τσεπώσω), συνεπώς να εύχεσαι να πηγαίνω κάδο
Στην Οχιά γιατί δεν μιλάς τόσο καιρό;
Άσε με τώρα θέλω να δω κανένα παιχνίδι![]()
Το γήπεδο πάει για κατεδάφιση, οπότε φαντάσου το σαν αντιπαροχή.ΥΓ. Όλα αυτά περί "παραχώρησης της Λεωφόρου" τα ακούω βερεσέ. Γήπεδο υπήρχε εκεί, όχι real estate.
Άρα ένα γήπεδο παραχωρεί ο ΠΑΟ (ΑΝ υποθέσουμε ότι του ανήκει), και σε αντάλλαγμα παίρνει τζάμπα ένα καινούργιο γήπεδο κατασκευασμένο από το Κράτος, αντί να του δοθεί οικόπεδο για οικόπεδο και να πρέπει να το χτίσει μόνος του.
Σύμφωνοι. Αλλά στη μία περίτωση έχεις έναν πεπερασμένο χώρο, ανεπαρκή για μεγαλύτερο γήπεδο με σουίτες, καταστήματα κλπ, και στην άλλη περίπτωση έχεις απεριόριστο χώρο και δυνατότητες να κάνεις ό,τι θες.Το γήπεδο πάει για κατεδάφιση, οπότε φαντάσου το σαν αντιπαροχή.
Όσο για τα μεγέθη των χώρων, είναι τεράστια η διαφορά τιμών ανά τετραγωνικό μέτρο μεταξύ Λεωφ Αλεξάνδρας και Ελαιώνα.
Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;Σύμφωνοι. Αλλά στη μία περίτωση έχεις έναν πεπερασμένο χώρο, ανεπαρκή για μεγαλύτερο γήπεδο με σουίτες, καταστήματα κλπ, και στην άλλη περίπτωση έχεις απεριόριστο χώρο και δυνατότητες να κάνεις ό,τι θες.
Για μένα, το πιο δίκαιο απ' όλα θα ήταν να βγουν οικοδομικές άδειες για να χτίσει ό,τι μπορεί στο δικό του οικόπεδο, στη Λεωφόρο.
Αλλά από κει και πέρα, αν θέλει κάτι διαφορετικό, τα διαθέσιμα οικόπεδα εντός Αθήνας είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Μόνο ανταλλαγή οικόπεδο για οικόπεδο στέκει, κατ' εμέ. Όχι να βάζει το κράτος πραγματικό χρήμα (χαριστικά, χωρίς χειροπιαστό πλάνο απόσβεσης).
με συγκινησες τυπε πειραζει να κλαψω και γω που με γαυρος?Γιατί οι Παναθηναϊκοί δεν λυγίζουν. Δεν προδίδουν. Δεν ξεχνούν.
Και μια μέρα, όταν ο ήλιος θα πέφτει πίσω από τον λόφο του Στρέφη, όταν τα φώτα της Λεωφόρου θα ανάψουν ξανά για εμάς, όταν οι φωνές μας θα σπάσουν τον αέρα της Αθήνας...
Τότε θα ξέρουμε πως επιστρέψαμε στο σπίτι μας.
Και εκείνη τη νύχτα, αδερφέ μου, θα κλάψουμε όλοι. Αλλά αυτή τη φορά, θα είναι από χαρά.
Χμ...Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;
Άμα γινόταν ανταλλαγή οικοπέδων τις ίδιες πίπες θα έλεγες ..
Άντε αλλού να πουλήσεις παπά
Εδώ δεν αγοράζουμε
Κάτ εμέ το Καραϊσκάκης μόνο στάδιο... Άντε βουλωνε που θα μας πεις κ κατ εμέ λες και ρωτήσαμε τη γνώμη σου
Έχω απαντήσει σε όλα ρε στοκεΧμ...
Αρχικά μπαίνεις στο νήμα που ΕΓΩ άνοιξα, απορώντας αν ρωτήσατε (άραγε ποιοι;) τη γνώμη μου
Δευτερευόντως, δηλώνεις ότι θα απέρριπτα ένα σενάριο που εγώ ο ίδιος μόλις τώρα πρότεινα (ανταλλαγή οικοπέδων).
Τρίτον, βρίζεις αντί να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην αρχική μου θέση: ότι εν προκειμένω το Δημόσιο βάζει 120 εκατ. των φορολογουμένων στην τσέπη του Αλαφούζου, που παίρνει τη διαχείριση έναντι συμβολικού τιμήματος. Αυτό σε βρίσκει σύμφωνο;
Τέταρτον, όσον αφορά το Καραϊσκάκη και τον στίβο: Ναι, θα έπρεπε να αποκατασταθούν οι αθλητές στίβου αν έχασαν τπ συγκεκριμένο στάδιο και δεν υπάρχει άλλο που να τους καλύπτει. Δεν το ξέρω το θέμα. Φαντάζομαι ούτε εσύ.
ΥΓ. Φιλικά σου το λέω: Δοκίμασε Xanax των 500, μισό και μισό ημερησίως, και θα δεις με άλλο μάτι τον κόσμο.
Thank me later...
Χωρίς να είμαι βάζελος, αλλά, ρε bro, τι σας χαλάει να γίνει καινούριο γήπεδο 40.000 στο Βοτανικό με άνετους χώρους, εγκαταστάσεις κλπ.; Δυο βήματα από την Ομόνοια είναι και γειτονιά της Αθήνας, θα παίρνει ο κόσμος το μετρό να πηγαίνει, δεν το κάνουν ούτε στον Πειραιά το γήπεδο ούτε στη Θήβα.
Άσε μας ρε φίλε.. εδώ το κράτος.μας κλέβει εδώ κ χρόνια.. το τι λεφτά έχουν φαγωθεί δε λέγεται.. δες αυτό με τα Τέμπη.. που δν έβαλα τα συστήματα Υ λεφτά φάγανε.. κ σε πείραξε αυτό...Ρε φιλε, δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;
Το κράτος φτιάχνει με δικά του (δηλαδή δικά μας) λεφτά ένα στάδιο του οποίου τα έσοδα θα καρπώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου μια ιδιωτική εταιρεία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ενώ θα μπορούσε, πχ, να γίνει copy-paste το μοντέλο Καραϊσκάκης Α.Ε., με το Δημόσιο να εισπράττει τα έσοδα από σουίτες και καταστήματα για να αποσβέσει σε 10-15 χρόνια το κόστος κατασκευής και μετά να βγάλει και κέρδος.
Δηλαδή εσύ ως φορολογούμενος γουστάρεις να μεταφέρονται τα λεφτά σου στον Αλαφούζο;;
ΥΓ. Όλα αυτά περί "παραχώρησης της Λεωφόρου" τα ακούω βερεσέ. Γήπεδο υπήρχε εκεί, όχι real estate.
Άρα ένα γήπεδο παραχωρεί ο ΠΑΟ (ΑΝ υποθέσουμε ότι του ανήκει), και σε αντάλλαγμα παίρνει τζάμπα ένα καινούργιο γήπεδο κατασκευασμένο από το Κράτος, αντί να του δοθεί οικόπεδο για οικόπεδο και να πρέπει να το χτίσει μόνος του.
Ρε φίλε ζηλεύουν....τραβάνε ζόρι.. πως να τ κάνουμε δλδ κ εξαιτίας αυτού του θολωματος τους βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες...Χωρίς να είμαι βάζελος, αλλά, ρε bro, τι σας χαλάει να γίνει καινούριο γήπεδο 40.000 στο Βοτανικό με άνετους χώρους, εγκαταστάσεις κλπ.; Δυο βήματα από την Ομόνοια είναι και γειτονιά της Αθήνας, θα παίρνει ο κόσμος το μετρό να πηγαίνει, δεν το κάνουν ούτε στον Πειραιά το γήπεδο ούτε στη Θήβα.