Νέα

Γήπεδο ΠΑΟ στον Βοτανικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.774
Πόντοι
2.596
δασκαλε πες του να φαει λαπα τον παει αιμα ...δεν το λεω εγω θα θυμωσει:rolleyes::rolleyes:
ΓΚΡ εσύ, είσαι στη μαύρη λίστα για τη δεξίωση στου Δουράμπεη (αν κάποτε τα τσεπώσω), συνεπώς να εύχεσαι να πηγαίνω κάδο :coffee:
Στην Οχιά γιατί δεν μιλάς τόσο καιρό;
Άσε με τώρα θέλω να δω κανένα παιχνίδι :confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.889
Πόντοι
3.186
ΓΚΡ εσύ, είσαι στη μαύρη λίστα για τη δεξίωση στου Δουράμπεη (αν κάποτε τα τσεπώσω), συνεπώς να εύχεσαι να πηγαίνω κάδο :coffee:
Στην Οχιά γιατί δεν μιλάς τόσο καιρό;
Άσε με τώρα θέλω να δω κανένα παιχνίδι :confused:
Είσαι πολύ σκληρός

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.296
Πόντοι
7.195
ΥΓ. Όλα αυτά περί "παραχώρησης της Λεωφόρου" τα ακούω βερεσέ. Γήπεδο υπήρχε εκεί, όχι real estate.
Άρα ένα γήπεδο παραχωρεί ο ΠΑΟ (ΑΝ υποθέσουμε ότι του ανήκει), και σε αντάλλαγμα παίρνει τζάμπα ένα καινούργιο γήπεδο κατασκευασμένο από το Κράτος, αντί να του δοθεί οικόπεδο για οικόπεδο και να πρέπει να το χτίσει μόνος του.
Το γήπεδο πάει για κατεδάφιση, οπότε φαντάσου το σαν αντιπαροχή.
Όσο για τα μεγέθη των χώρων, είναι τεράστια η διαφορά τιμών ανά τετραγωνικό μέτρο μεταξύ Λεωφ Αλεξάνδρας και Ελαιώνα.

• Like
Αντιδράσεις: Galias
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.113
Πόντοι
3.475
Το γήπεδο πάει για κατεδάφιση, οπότε φαντάσου το σαν αντιπαροχή.
Όσο για τα μεγέθη των χώρων, είναι τεράστια η διαφορά τιμών ανά τετραγωνικό μέτρο μεταξύ Λεωφ Αλεξάνδρας και Ελαιώνα.
Σύμφωνοι. Αλλά στη μία περίτωση έχεις έναν πεπερασμένο χώρο, ανεπαρκή για μεγαλύτερο γήπεδο με σουίτες, καταστήματα κλπ, και στην άλλη περίπτωση έχεις απεριόριστο χώρο και δυνατότητες να κάνεις ό,τι θες.
Για μένα, το πιο δίκαιο απ' όλα θα ήταν να βγουν οικοδομικές άδειες για να χτίσει ό,τι μπορεί στο δικό του οικόπεδο, στη Λεωφόρο.
Αλλά από κει και πέρα, αν θέλει κάτι διαφορετικό, τα διαθέσιμα οικόπεδα εντός Αθήνας είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Μόνο ανταλλαγή οικόπεδο για οικόπεδο στέκει, κατ' εμέ. Όχι να βάζει το κράτος πραγματικό χρήμα (χαριστικά, χωρίς χειροπιαστό πλάνο απόσβεσης).

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: digger

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.961
Πόντοι
446
Ο καινούργιος ύμνος μας θα είναι..
ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΎ Ο ΜΆΓΚΑΣ;;;:2funny:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.889
Πόντοι
3.186
Σύμφωνοι. Αλλά στη μία περίτωση έχεις έναν πεπερασμένο χώρο, ανεπαρκή για μεγαλύτερο γήπεδο με σουίτες, καταστήματα κλπ, και στην άλλη περίπτωση έχεις απεριόριστο χώρο και δυνατότητες να κάνεις ό,τι θες.
Για μένα, το πιο δίκαιο απ' όλα θα ήταν να βγουν οικοδομικές άδειες για να χτίσει ό,τι μπορεί στο δικό του οικόπεδο, στη Λεωφόρο.
Αλλά από κει και πέρα, αν θέλει κάτι διαφορετικό, τα διαθέσιμα οικόπεδα εντός Αθήνας είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Μόνο ανταλλαγή οικόπεδο για οικόπεδο στέκει, κατ' εμέ. Όχι να βάζει το κράτος πραγματικό χρήμα (χαριστικά, χωρίς χειροπιαστό πλάνο απόσβεσης).
Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;
Άμα γινόταν ανταλλαγή οικοπέδων τις ίδιες πίπες θα έλεγες ..
Άντε αλλού να πουλήσεις παπά
Εδώ δεν αγοράζουμε
Κάτ εμέ το Καραϊσκάκης μόνο στάδιο... Άντε βουλωνε που θα μας πεις κ κατ εμέ λες και ρωτήσαμε τη γνώμη σου

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.454
Πόντοι
6.196
Οι θεατες ειναι προβληματικοι,οχι τα γηπεδα.Τα γηπεδα ειναι θεμα διοικησεων-κυβερνησρων που μονο ετρωγαν

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Η Ελλάς στα γήπεδα στενάζει, ότι και να συμβαίνει εδώ ή παγκόσμια (είναι η πρέζα των προλετάριων σε όλο τον προηγμένο κόσμο και μη)... Το λέει και το τραγούδι:
Μόνο που δεν μας ενώνει μόνο, αλλά και μας χωρίζει...
Ειδικά όταν υπάρχει η φτώχεια, η αγραμματοσύνη, τα χάπια, η πρέζα και όλα τα παπαζωτά και η πολιτική, ανακατεύεται με το ποδόσφαιρο (γιατί το τελευταίο είναι πολιτική, όπως και η θρησκεία άλλωστε)... Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε οικονομικός μεγαλο -παράγοντας παίρνει μια ομάδα και ένα κανάλι τηλεόρασης (ή και ραδιοφωνικού σταθμού)... Πρέζα για τους πολλούς, πλούτη και ευτυχία για τους λίγους... Όλα με την ποιότητα των γνωστών φαρμακευτικών ομίλων και με την βοήθεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ναυτοσύνης που μεταφέρει την λουκουμόσκονη και τα άλλα καλούδια... :wink:

Κατά τα άλλα λίγη σημασία έχει αν θα είναι στην λεωφόρο Αλεξάνδρας (απέναντι από την ΓΑΔΑ και τον Άγιο Σάββα... Τυχαίο; δεν νομίζω...) ή στο Μαρκόνι με τους γύφτους και τα πρακτορεία φορτηγών (σκέφτεστε κάτι καλύτερο;)

Τελευταία τροποποίηση:

Ξένος

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
112
Πόντοι
0
Υπάρχουν γήπεδα και υπάρχουν ναοί. Και η Λεωφόρος δεν είναι απλώς ένα γήπεδο· είναι το ιερό τέμενος του Παναθηναϊκού, η καρδιά που χτυπά εδώ και δεκαετίες στον ρυθμό της πράσινης ιστορίας. Κάθε πέτρα, κάθε κερκίδα, όσο και αν φαίνεται έκδηλο το πέρασμα του χρόνου, κουβαλάει μέσα της αναμνήσεις, δάκρυα, πάθος, δοξασμένες στιγμές και αβάσταχτους πόνους.

Είναι το σπίτι που γαλούχησε γενιές και γενιές Παναθηναϊκών. Εκεί που ονειρεύτηκαν οι πατεράδες μας, εκεί που παραληρούσαν οι παππούδες μας, εκεί που μάθαμε να αγαπάμε αυτό που λέγεται Παναθηναϊκός. Δεν είναι τυχαίο ότι, όποτε ο Σύλλογος απομακρύνεται, η ψυχή του μοιάζει να χάνει τον δρόμο της. Γιατί η Λεωφόρος δεν είναι μόνο τσιμέντο και δοκάρια· είναι το σημείο που ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Εδώ γράφτηκαν έπη, εδώ ακούστηκαν οι πιο ηρωικές ιαχές, εδώ ο Παναθηναϊκός έγινε Ιδέα. Ομίχλη από φωτοβολίδες, συνθήματα που δονούν τον αέρα, εκείνη η μυρωδιά της βροχής πάνω στα τσιμέντα και η αίσθηση πως, όσο βρίσκεσαι εδώ, δεν είσαι απλά θεατής – είσαι μέρος μιας ζωντανής ιστορίας.

Η Λεωφόρος είναι οι Κυριακές μας, τα παιδικά μας χρόνια, οι στιγμές που κλείνεις τα μάτια και νιώθεις την ανατριχίλα της προσμονής πριν τη σέντρα. Είναι τα γκολ που πανηγυρίσαμε αγκαλιασμένοι, οι στιγμές που κλάψαμε, οι μέρες που φύγαμε βουρκωμένοι, αλλά πάντα με την ίδια σκέψη: «Εδώ είναι το σπίτι μας. Εδώ θα ξαναγυρίσουμε.»

Γιατί ομάδες υπάρχουν πολλές. Αλλά έδρα που να ανασαίνει, να μιλάει, να συγκινεί σαν τη Λεωφόρο, καμία.

Ξένος

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
112
Πόντοι
0
Γιατί οι Παναθηναϊκοί δεν λυγίζουν. Δεν προδίδουν. Δεν ξεχνούν.
Και μια μέρα, όταν ο ήλιος θα πέφτει πίσω από τον λόφο του Στρέφη, όταν τα φώτα της Λεωφόρου θα ανάψουν ξανά για εμάς, όταν οι φωνές μας θα σπάσουν τον αέρα της Αθήνας...
Τότε θα ξέρουμε πως επιστρέψαμε στο σπίτι μας.

Και εκείνη τη νύχτα, αδερφέ μου, θα κλάψουμε όλοι. Αλλά αυτή τη φορά, θα είναι από χαρά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.967
Πόντοι
2.606
Γιατί οι Παναθηναϊκοί δεν λυγίζουν. Δεν προδίδουν. Δεν ξεχνούν.
Και μια μέρα, όταν ο ήλιος θα πέφτει πίσω από τον λόφο του Στρέφη, όταν τα φώτα της Λεωφόρου θα ανάψουν ξανά για εμάς, όταν οι φωνές μας θα σπάσουν τον αέρα της Αθήνας...
Τότε θα ξέρουμε πως επιστρέψαμε στο σπίτι μας.

Και εκείνη τη νύχτα, αδερφέ μου, θα κλάψουμε όλοι. Αλλά αυτή τη φορά, θα είναι από χαρά.
με συγκινησες τυπε πειραζει να κλαψω και γω που με γαυρος?:cry:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.113
Πόντοι
3.475
Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;
Άμα γινόταν ανταλλαγή οικοπέδων τις ίδιες πίπες θα έλεγες ..
Άντε αλλού να πουλήσεις παπά
Εδώ δεν αγοράζουμε
Κάτ εμέ το Καραϊσκάκης μόνο στάδιο... Άντε βουλωνε που θα μας πεις κ κατ εμέ λες και ρωτήσαμε τη γνώμη σου
Χμ...
Αρχικά μπαίνεις στο νήμα που ΕΓΩ άνοιξα, απορώντας αν ρωτήσατε (άραγε ποιοι;) τη γνώμη μου :2funny:
Δευτερευόντως, δηλώνεις ότι θα απέρριπτα ένα σενάριο που εγώ ο ίδιος μόλις τώρα πρότεινα (ανταλλαγή οικοπέδων).
Τρίτον, βρίζεις αντί να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην αρχική μου θέση: ότι εν προκειμένω το Δημόσιο βάζει 120 εκατ. των φορολογουμένων στην τσέπη του Αλαφούζου, που παίρνει τη διαχείριση έναντι συμβολικού τιμήματος. Αυτό σε βρίσκει σύμφωνο;
Τέταρτον, όσον αφορά το Καραϊσκάκη και τον στίβο: Ναι, θα έπρεπε να αποκατασταθούν οι αθλητές στίβου αν έχασαν τπ συγκεκριμένο στάδιο και δεν υπάρχει άλλο που να τους καλύπτει. Δεν το ξέρω το θέμα. Φαντάζομαι ούτε εσύ.

ΥΓ. Φιλικά σου το λέω: Δοκίμασε Xanax των 500, μισό και μισό ημερησίως, και θα δεις με άλλο μάτι τον κόσμο.
Thank me later...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.889
Πόντοι
3.186
Χμ...
Αρχικά μπαίνεις στο νήμα που ΕΓΩ άνοιξα, απορώντας αν ρωτήσατε (άραγε ποιοι;) τη γνώμη μου :2funny:
Δευτερευόντως, δηλώνεις ότι θα απέρριπτα ένα σενάριο που εγώ ο ίδιος μόλις τώρα πρότεινα (ανταλλαγή οικοπέδων).
Τρίτον, βρίζεις αντί να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην αρχική μου θέση: ότι εν προκειμένω το Δημόσιο βάζει 120 εκατ. των φορολογουμένων στην τσέπη του Αλαφούζου, που παίρνει τη διαχείριση έναντι συμβολικού τιμήματος. Αυτό σε βρίσκει σύμφωνο;
Τέταρτον, όσον αφορά το Καραϊσκάκη και τον στίβο: Ναι, θα έπρεπε να αποκατασταθούν οι αθλητές στίβου αν έχασαν τπ συγκεκριμένο στάδιο και δεν υπάρχει άλλο που να τους καλύπτει. Δεν το ξέρω το θέμα. Φαντάζομαι ούτε εσύ.

ΥΓ. Φιλικά σου το λέω: Δοκίμασε Xanax των 500, μισό και μισό ημερησίως, και θα δεις με άλλο μάτι τον κόσμο.
Thank me later...
Έχω απαντήσει σε όλα ρε στοκε

Ούτε το νήμα σου δεν διαβάζεις ρε τραχανά;;

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
Μπήκα να διαβάσω και το παράτησα στην τρίτη γραμμή που λέει ότι ριναι ΟΣΦΠ....
Όξω μπουστόγαυρε τραβελογαμημένε...

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
376
Πόντοι
21
Χωρίς να είμαι βάζελος, αλλά, ρε bro, τι σας χαλάει να γίνει καινούριο γήπεδο 40.000 στο Βοτανικό με άνετους χώρους, εγκαταστάσεις κλπ.; Δυο βήματα από την Ομόνοια είναι και γειτονιά της Αθήνας, θα παίρνει ο κόσμος το μετρό να πηγαίνει, δεν το κάνουν ούτε στον Πειραιά το γήπεδο ούτε στη Θήβα.

Ρε φιλε, δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;
Το κράτος φτιάχνει με δικά του (δηλαδή δικά μας) λεφτά ένα στάδιο του οποίου τα έσοδα θα καρπώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου μια ιδιωτική εταιρεία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ενώ θα μπορούσε, πχ, να γίνει copy-paste το μοντέλο Καραϊσκάκης Α.Ε., με το Δημόσιο να εισπράττει τα έσοδα από σουίτες και καταστήματα για να αποσβέσει σε 10-15 χρόνια το κόστος κατασκευής και μετά να βγάλει και κέρδος.
Δηλαδή εσύ ως φορολογούμενος γουστάρεις να μεταφέρονται τα λεφτά σου στον Αλαφούζο;;

ΥΓ. Όλα αυτά περί "παραχώρησης της Λεωφόρου" τα ακούω βερεσέ. Γήπεδο υπήρχε εκεί, όχι real estate.
Άρα ένα γήπεδο παραχωρεί ο ΠΑΟ (ΑΝ υποθέσουμε ότι του ανήκει), και σε αντάλλαγμα παίρνει τζάμπα ένα καινούργιο γήπεδο κατασκευασμένο από το Κράτος, αντί να του δοθεί οικόπεδο για οικόπεδο και να πρέπει να το χτίσει μόνος του.
Άσε μας ρε φίλε.. εδώ το κράτος.μας κλέβει εδώ κ χρόνια.. το τι λεφτά έχουν φαγωθεί δε λέγεται.. δες αυτό με τα Τέμπη.. που δν έβαλα τα συστήματα Υ λεφτά φάγανε.. κ σε πείραξε αυτό...

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
376
Πόντοι
21
Χωρίς να είμαι βάζελος, αλλά, ρε bro, τι σας χαλάει να γίνει καινούριο γήπεδο 40.000 στο Βοτανικό με άνετους χώρους, εγκαταστάσεις κλπ.; Δυο βήματα από την Ομόνοια είναι και γειτονιά της Αθήνας, θα παίρνει ο κόσμος το μετρό να πηγαίνει, δεν το κάνουν ούτε στον Πειραιά το γήπεδο ούτε στη Θήβα.
Ρε φίλε ζηλεύουν....τραβάνε ζόρι.. πως να τ κάνουμε δλδ κ εξαιτίας αυτού του θολωματος τους βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom