Νέα

Ρε πώς αντέχουν...;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boubounitos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172
Μην κανεις το λαθος να την πατησεις και να τη διεκδικησεις απο τον αλλο τυπε.
Παιξε ομως μπαλιτσα ωστε να τη γαμας που και που.
Κι ασε τον αλλο να παντρευτει
Αλλωστε να ξερεις.Πισω απο ΚΑΘΕ νυφη που πηγε στην εκκλησια υπηρχε εκτος απο το συζυγο ΠΑΝΤΑ και ενας παραλληλος εραστης.
Ειναι μηχανισμος αμυνας της γυναικας ωστε αν ο ενας την παρατησει η τη θελει μονο για να περνα καλα,να εχει τον αλλο τον πιο "συναισθηματικουλη" τον πιο "μπουλη" με τον οποιο θα χτισει τη συζυγικη φωλιτσα της και θα κανουν παιδια.
Εξαιρουνται απο την εξισωση κατι αλανια 50 φευγα που εχουν γαμησει πολυ και ωραιο μουνι στη ζωη τους και εντελως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ θελουν μια μονιμη ΝΕΑΡΑ συντροφια να τους περιποιειται να τους μαγειρευει να τους καθεται κτλ κι εκεινοι να της αγοραζουν οτι ποθουν και μπορει το χρημα να αγορασει.
Αν ειχα λεφτα ετσι θα κανα στα 50 φευγα μου.
Θα χα δυο τρεις gold digger πιτσιρικες θα τους αγοραζα οτι τραβουσε η ψυχη τους με ανταλλαγμα μονιμο γαμησι και συντροφια!
Αν εξαιρεσεις αυτη την κατασταση συμφερει να εισαι εσυ ο γαμιας και αλλος ο συζυγος!
Νομίζω με θέλει σαν φίλο..όχι σαν γαμιά

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Να πηδάω αυτή;ή την γκόμενα που παίζω τώρα ; γιατί το θεωρεις λογικό να σε παρατήσει μια γκόμενα για οικογένεια;ενώ περνάτε τέλεια;
Καλά που ζεις τυπε;
Ο μέσος όρος γυναικών κάνει τα πάντα για να γίνει μανούλα και να παντρευτεί.
Θα παρει αποφάσεις που φαίνονται κουλες για άλλους, αλλά έτσι δουλεύει ο γυναικείος εγκέφαλος.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172
Καλά που ζεις τυπε;
Ο μέσος όρος γυναικών κάνει τα πάντα για να γίνει μανούλα και να παντρευτεί.
Θα παρει αποφάσεις που φαίνονται κουλες για άλλους, αλλά έτσι δουλεύει ο γυναικείος εγκέφαλος.
Και μετά τους χωρίζουν και πηδιουνται με άλλους

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
.
Νομίζω με θέλει σαν φίλο..όχι σαν γαμιά
Πες της οτι αν θελει να μιλατε η αν οπως γραφεις δε θελει να σε χασει,να πηδιεστε που και που.
Ρε τυπε μη καθεσαι και δινεις σημασια στα λεγομενα μιας γυναικας
Το "δε θελω να σε χασω" σημαινει πως "θελω να εχεις μια θεση στη ζωη μου λιγοτερο σημαντικη απο αυτη που θες εσυ να εχω για σενα".
Με απλα λογια οταν μια γυναικα λεει σε ενα ανδρα "δε θελω να σε χασω" εννοει "τον παιρνω απο αλλου,αλλα δε θελω να χασω και καποιον να μου κρατα το φαναρι"

Μεθυσε την και πηδα την τυπε
Και μη παιρνεις στα σοβαρα τις πιπες της.
Φανταζομαι τι θα λεει στο μαλακα υποψηφιο συζυγο της.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Δεν υπάρχουν φιλίες , μεταξύ ανδρα και γυναίκας όταν έπεσε γαμησι.
Υπαρχουν φιλίες που καταλήγουν σε εκσπερμάτωση σε κυλοτάκια, καφέδες,γαλοπούλες,βασιλόπιτες,κτλ
Όσες πρωην δε δέχτηκαν το καυλί μου εννοείται δε θύμωσα μαζί τους
Αλλά άφηνα το σπέρμα μου όπου έβρισκα.
Κάποτε λοιπόν ήρθαν στο φτωχικό μου για καφέ μια αγαπημένη πρωην μου μαζί με τον αρραβωνιαστικό της
Τους σερβιρα γλυκό το εσπρεσάκι μόνο που η πρωην μου τον ήθελε...μακιάτο δε της χάλασα χατήρι...:2on1::wanker:
Αφού απόλαυσαν τον καφεδάκο τους για τον οποίο έλαβα συγχαρητήρια ξεκίνησαν τα γλωσσόφιλα μεταξύ τους...
Ο αρραβωνιαστικός της πρωην μου μαλιστα ζήλεψε από τη γεύση που άφησε ο καφες στα χείλη της και μου είπε πως την άλλη φορά θα ζητησει κι αυτος να του τον κανω...μακιατο!
Του ειπα μετά χαράς!:pipa2:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.557
Πόντοι
2.356
Να πηδάω αυτή;ή την γκόμενα που παίζω τώρα ; γιατί το θεωρεις λογικό να σε παρατήσει μια γκόμενα για οικογένεια;ενώ περνάτε τέλεια;
γιατι ειναι χειριστικες τυπε! βρηκε και τα κανει! με εσενα καταλαβε οτι δεν θα περναει το δικο της!!!
οικογενεια σημαινει τραβα τα παιδια σχολειο, πλυνε τα πιατα, φερνε λεφτα!
αν εσυ δεν εισαι μουνοδουλος της χαλας τη συνταγη! πως θα σε κανει οτι θελει?

κριμα τον καρμοιρη που τη φορτωθηκε! εχει να του φορτωσει κερατο αυτη!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.557
Πόντοι
2.356

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172
γιατι ειναι χειριστικες τυπε! βρηκε και τα κανει! με εσενα καταλαβε οτι δεν θα περναει το δικο της!!!
οικογενεια σημαινει τραβα τα παιδια σχολειο, πλυνε τα πιατα, φερνε λεφτα!
αν εσυ δεν εισαι μουνοδουλος της χαλας τη συνταγη! πως θα σε κανει οτι θελει?

κριμα τον καρμοιρη που τη φορτωθηκε! εχει να του φορτωσει κερατο αυτη!!!
Τις εξηγούσα ότι θα θελα πχ να κάνουμε ταξίδια κτλ..από το να έχω παιδιά...και μου λέει ότι θέλει οικογένεια και είναι σημαντικό..και ότι αυτός που βρήκε τώρα ..πρέπει να τηρεί αυτήν την προϋπόθεση.. μάλιστα σε αυτόν,λέει για μένα ..και μου στείλνει σε ζηλεύει πολύ κτλ..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.557
Πόντοι
2.356
Τις εξηγούσα ότι θα θελα πχ να κάνουμε ταξίδια κτλ..από το να έχω παιδιά...και μου λέει ότι θέλει οικογένεια και είναι σημαντικό..και ότι αυτός που βρήκε τώρα ..πρέπει να τηρεί αυτήν την προϋπόθεση.. μάλιστα σε αυτόν,λέει για μένα ..και μου στείλνει σε ζηλεύει πολύ κτλ..
κλασσικη περιπτωση ελλεηνιδας! γιατι να λεει για σενα απο τη στιγμη που εισαι ακαταλληλος?
τον κανει να σκυλιαζει προφανως για να της κανει τα χατηρια και να σου "βγει απο πανω" ως καταλληλοτερος!

ευτυχως ποτε δε μπαινω σε διαδικασια "πλειστηριασμου" για να παρω ενα μουνι τυπε...
μολις δω τετοια κινητρα την αφηνω με την κακη επιλογη!

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172
κλασσικη περιπτωση ελλεηνιδας! γιατι να λεει για σενα απο τη στιγμη που εισαι ακαταλληλος?
τον κανει να σκυλιαζει προφανως για να της κανει τα χατηρια και να σου "βγει απο πανω" ως καταλληλοτερος!

ευτυχως ποτε δε μπαινω σε διαδικασια "πλειστηριασμου" για να παρω ενα μουνι τυπε...
μολις δω τετοια κινητρα την αφηνω με την κακη επιλογη!
Και επίσης ήθελε να δει φωτό τις γκόμενας που νταλαβεριζομαι τώρα..η οποία είναι ψηλή 1.78 με μεγάλα βυζιά ..και ζήλεψε μου έλεγε είναι κούκλα και παπαριές..και τι θα γίνει με μοντέλα θα τα φτιάχνεις τώρα ;ότι να ναι δηλαδή.. αρχίζω και πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είναι ηλίθιες..δέθηκα συναισθηματικα με την συγκεκριμένη επειδή είχε ένα τρόπο να σε κάνει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή..πχ μια βόλτα παραλία ..έβγαζε κάτι αυθόρμητο..και ήταν μέσα στα γλυκολογα..μου λέει ότι δεν ήθελε να μου αλλάξει γνώμη στο κομμάτι τις οικογένειας..και ότι με αγαπάει αλλά δεν θέλει και να μείνει χωρίς παιδιά..οπότε θα πάει σε όποιον θέλει να κάνει οικογένεια.. τεσπά...η ζωή συνεχίζεται

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.492
Πόντοι
3.656
Και επίσης ήθελε να δει φωτό τις γκόμενας που νταλαβεριζομαι τώρα..η οποία είναι ψηλή 1.78 με μεγάλα βυζιά ..και ζήλεψε μου έλεγε είναι κούκλα και παπαριές..και τι θα γίνει με μοντέλα θα τα φτιάχνεις τώρα ;ότι να ναι δηλαδή.. αρχίζω και πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είναι ηλίθιες..δέθηκα συναισθηματικα με την συγκεκριμένη επειδή είχε ένα τρόπο να σε κάνει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή..πχ μια βόλτα παραλία ..έβγαζε κάτι αυθόρμητο..και ήταν μέσα στα γλυκολογα..μου λέει ότι δεν ήθελε να μου αλλάξει γνώμη στο κομμάτι τις οικογένειας..και ότι με αγαπάει αλλά δεν θέλει και να μείνει χωρίς παιδιά..οπότε θα πάει σε όποιον θέλει να κάνει οικογένεια.. τεσπά...η ζωή συνεχίζεται

Όσο υπάρχουν αγαπούληδες,οι γυναίκες θα κάνουν ότι θέλουν

Η διαφορά σου με τον άλλο είναι ότι αυτός είναι αγαπούλης που θέλει παιδια,ενώ εσύ όχι

Πάντως,όταν κάνει το παιδί και της φύγει αυτό το άγχος,θα'σαι η πρώτη της επιλογή όταν θα στείλει τον άλλο

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Πρόσφατα παντρεύτηκε μια όμορφη πρώην μου με έναν αγαπουλη ...

1. Στις φωτογραφίες του γάμου που μου έστειλε φορούσε τα κοσμήματα που της τα ειχα κάνει δώρο όταν ημασταν μαζί...

2 . Τρεις μήνες μετά το γάμο την ξεμουνιασα

Μην πιστεύετε τίποτα ... ότι φάνε ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κωλος τους ...!

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172

1. Στις φωτογραφίες του γάμου που μου έστειλε φορούσε τα κοσμήματα που της τα ειχα κάνει δώρο όταν ημασταν μαζί...

Με τι πρόσχημα χώρισες ;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.283
Πόντοι
456

H γυναικεία ψυχοπάθεια δεν έχει όρια μαλάκες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.492
Πόντοι
3.656

Καπότα ήθελε τύπε;

Γιατί βλέπω τον μαλάκα της να μεγαλώνει παιδί άλλου

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.588
Πόντοι
2.256
Καπότα ήθελε τύπε;

Γιατί βλέπω τον μαλάκα της να μεγαλώνει παιδί άλλου
Ενας επιπλεον λογος μολις "ζεσταθουν" και οι 2 να μπαινεις κωλο, για την ασφαλεια ολων.Τα δινεις μεσα και ολοι ευχαριστημενοι

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
26
έχω περίπτωση πρώην συμμαθήτριας που δεν κάνει χρόνια σεξ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν κανα χρόνο έλεγε ότι δε χωρίζει για το παιδί και για τα έξοδα. Την είχα πάει για καφέ αλλά δεν το έψηνα να χωθώ. Στο λύκειο ήτανε πηδήσιμη τώρα είναι +30 κιλά τουλάχιστο. Κέρασα τον καφέ και έφυγα τρέχοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom