Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sloth88

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
search

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

σλοθ δεν βλεπουμε τι εβαλες..

sloth88

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εριναλ  θα μας  βγαλεις φωτο  το στριγκακι σου να το  δουμε...  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

τώρα βλέπουμε αλλά  μου χάλασες την διάθεση και είχα σκοπό να βγάλω τα βυζάκια μου φόρα παρτίδα να γουστάρει και ο σκιουράκις που είναι έτσι γκαυλιάρικο παιδί  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τώρα βλέπουμε αλλά  μου χάλασες την διάθεση και είχα σκοπό να βγάλω τα βυζάκια μου φόρα παρτίδα να γουστάρει και ο σκιουράκις που είναι έτσι γκαυλιάρικο παιδί  :grin:
Αμα βγαλεις τα βυζακια σου φορα παρτιδα τουλαχιστον κανε το με εναν καλλιτεχνικο τονο.

Απο μεσα Ιουνιου μεχρι τελος Αυγουστου θα μαι μονος σε ενα τριαρι φουλ επιπλωμενο και διπλα στην θαλασσα. Η μικρη θα παει να δει την γιαγια. να σε περιμενω?  :grin:
Εσενα θα σου στειλουμε την Λιλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Απο μεσα Ιουνιου μεχρι τελος Αυγουστου θα μαι μονος σε ενα τριαρι φουλ επιπλωμενο και διπλα στην θαλασσα. Η μικρη θα παει να δει την γιαγια. να σε περιμενω?  :grin:

βεβαίως  :)  Θα έρθω αλλά θα φέρω και τον σκιουρακι να ξερεις :cheesy:

sloth88

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φτου σου ε οχι..... δειξε λιγο στριγκακι η κατι.... φτιαξε μας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
φτου σου ε οχι..... δειξε λιγο στριγκακι η κατι.... φτιαξε μας...

Αμα βγαλεις τα βυζακια σου φορα παρτιδα τουλαχιστον κανε το με εναν καλλιτεχνικο τονο.

ναι αλλά ο Μάριος θέλει να τα βγάλω και καλλιτεχνικά, δηλαδή πως καλλιτεχνικά; :think:  Το γατάκι μου δεν αρκεί; :grin:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Μόυ έχει τύχει αρκετές φορές να ψήνεται μία γυναίκα για σέξ από τη πρώτη γνωριμία. Δυστυχώς ποτέ δεν το έχω εκμεταλλευτεί πείτε το μαλακία, πείτε το δισταγμό αλλά ίσως έψαχνα κάτι άλλο τη συγκεκριμένη περίοδο. Το έχω κάνει μία φορά πάντως με μία τύπισσα παντρεμένη που τη γνώρισα στο καράβι....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μόυ έχει τύχει αρκετές φορές να ψήνεται μία γυναίκα για σέξ από τη πρώτη γνωριμία. Δυστυχώς ποτέ δεν το έχω εκμεταλλευτεί πείτε το μαλακία, πείτε το δισταγμό αλλά ίσως έψαχνα κάτι άλλο τη συγκεκριμένη περίοδο. Το έχω κάνει μία φορά πάντως με μία τύπισσα παντρεμένη που τη γνώρισα στο καράβι....

στο καράβι; δηλαδη;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι αλλά ο Μάριος θέλει να τα βγάλω και καλλιτεχνικά, δηλαδή πως καλλιτεχνικά; :think:  Το γατάκι μου δεν αρκεί; :grin:
Πως εβαζε παλια ο ντουρα φωτογραφιες με βυζια και μπαταριες και κατι τετοιες πιπες. Βρες και εσυ ενα θεμα και καντο.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσενα θα σου στειλουμε την Λιλα.
[/quote]
Προτιμαω να βαραω χερογλικανο μονος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories