Επισκέπτης
αχ σκιουράκι μου
...σκιουράκι, ξύλο που θα το φας...
μες στο μικρό μου περιβολάκι...
τρύπες γιατί τρυπάς...
αχ σκιουράκι μου
τωρα.... χεχε.....σλοθ δεν βλεπουμε τι εβαλες..
τωρα.... χεχε.....
Απο μεσα Ιουνιου μεχρι τελος Αυγουστου θα μαι μονος σε ενα τριαρι φουλ επιπλωμενο και διπλα στην θαλασσα. Η μικρη θα παει να δει την γιαγια. να σε περιμενω?
Αμα βγαλεις τα βυζακια σου φορα παρτιδα τουλαχιστον κανε το με εναν καλλιτεχνικο τονο.τώρα βλέπουμε αλλά μου χάλασες την διάθεση και είχα σκοπό να βγάλω τα βυζάκια μου φόρα παρτίδα να γουστάρει και ο σκιουράκις που είναι έτσι γκαυλιάρικο παιδί
Εσενα θα σου στειλουμε την Λιλα.Απο μεσα Ιουνιου μεχρι τελος Αυγουστου θα μαι μονος σε ενα τριαρι φουλ επιπλωμενο και διπλα στην θαλασσα. Η μικρη θα παει να δει την γιαγια. να σε περιμενω?
Απο μεσα Ιουνιου μεχρι τελος Αυγουστου θα μαι μονος σε ενα τριαρι φουλ επιπλωμενο και διπλα στην θαλασσα. Η μικρη θα παει να δει την γιαγια. να σε περιμενω?
φτου σου ε οχι..... δειξε λιγο στριγκακι η κατι.... φτιαξε μας...τώρα βλέπουμε αλλά μου χάλασες την διάθεση και είχα σκοπό να βγάλω τα βυζάκια μου φόρα παρτίδα να γουστάρει και ο σκιουράκις που είναι έτσι γκαυλιάρικο παιδί
φτου σου ε οχι..... δειξε λιγο στριγκακι η κατι.... φτιαξε μας...
Αμα βγαλεις τα βυζακια σου φορα παρτιδα τουλαχιστον κανε το με εναν καλλιτεχνικο τονο.
Μόυ έχει τύχει αρκετές φορές να ψήνεται μία γυναίκα για σέξ από τη πρώτη γνωριμία. Δυστυχώς ποτέ δεν το έχω εκμεταλλευτεί πείτε το μαλακία, πείτε το δισταγμό αλλά ίσως έψαχνα κάτι άλλο τη συγκεκριμένη περίοδο. Το έχω κάνει μία φορά πάντως με μία τύπισσα παντρεμένη που τη γνώρισα στο καράβι....
Πως εβαζε παλια ο ντουρα φωτογραφιες με βυζια και μπαταριες και κατι τετοιες πιπες. Βρες και εσυ ενα θεμα και καντο.ναι αλλά ο Μάριος θέλει να τα βγάλω και καλλιτεχνικά, δηλαδή πως καλλιτεχνικά; Το γατάκι μου δεν αρκεί;
εγω θελω το αλλο γατακι σου χεχεναι αλλά ο Μάριος θέλει να τα βγάλω και καλλιτεχνικά, δηλαδή πως καλλιτεχνικά; Το γατάκι μου δεν αρκεί;
βεβαίως Θα έρθω αλλά θα φέρω και τον σκιουρακι να ξερεις
στο καράβι; δηλαδη;
τι δουλειά έχω εγώ με γκοθικ blackmetallades;