Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μόυ έχει τύχει αρκετές φορές να ψήνεται μία γυναίκα για σέξ από τη πρώτη γνωριμία. Δυστυχώς ποτέ δεν το έχω εκμεταλλευτεί πείτε το μαλακία, πείτε το δισταγμό αλλά ίσως έψαχνα κάτι άλλο τη συγκεκριμένη περίοδο. Το έχω κάνει μία φορά πάντως με μία τύπισσα παντρεμένη που τη γνώρισα στο καράβι....

Oπα αυτο εχει ενδιαφερον.... ποτε και πως?  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τι να τον κανω τον Τσιπ? εγω εσενα θελω να σου δειξω τα ..αξιοθεατα  :rolleyes:

Ναι εντάξει εσύ θα μου δείξεις τα αξιοθέατα, αλλά κάποιος πρέπει να με γαμάει τα βράδια.  :dunno: Οπότε θάρθει ο τσιπ. :grin:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εντάξει εσύ θα μου δείξεις τα αξιοθέατα, αλλά κάποιος πρέπει να με γαμάει τα βράδια.  :dunno: Οπότε θάρθει ο τσιπ. :grin:
τωρα μου την βγαινεις. Μετα τα αξιοθεατα,εννοειται οτι θα σου μαγειρευω -ειμαι μαγειρας- και μετα θα περναμε στο...επιδορπιο  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:pipa3:
τωρα μου την βγαινεις. Μετα τα αξιοθεατα,εννοειται οτι θα σου μαγειρευω -ειμαι μαγειρας- και μετα θα περναμε στο...επιδορπιο  :rolleyes:
Να πάρω τον μπολ τότε; Ο μπολ αρέσκεται σε λιχουδιές τρώει και κρουασάν με σοκολά. Θα του αρέσαουν τα επιδόρπια. Και θα έχω κάποιον να μιλάω και να διαφωνώ. Γιατί θα είμαι θλιμμένη που δεν έρχεται ο τσιπ  :-

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
:pipa3:Να πάρω τον μπολ τότε; Ο μπολ αρέσκεται σε λιχουδιές τρώει και κρουασάν με σοκολά. Θα του αρέσαουν τα επιδόρπια. Και θα έχω κάποιον να μιλάω και να διαφωνώ. Γιατί θα είμαι θλιμμένη που δεν έρχεται ο τσιπ  :-
ενταξει τοτε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:pipa3:Να πάρω τον μπολ τότε; Ο μπολ αρέσκεται σε λιχουδιές τρώει και κρουασάν με σοκολά. Θα του αρέσαουν τα επιδόρπια. Και θα έχω κάποιον να μιλάω και να διαφωνώ. Γιατί θα είμαι θλιμμένη που δεν έρχεται ο τσιπ  :-

Αν αρχισεις τους κομμουνισμους σιγουρα θα πεσει διαφωνια  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:pipa3:Να πάρω τον μπολ τότε; Ο μπολ αρέσκεται σε λιχουδιές τρώει και κρουασάν με σοκολά. Θα του αρέσαουν τα επιδόρπια. Και θα έχω κάποιον να μιλάω και να διαφωνώ.

Τώρα σώθηκες. Να σου στείλω ασπιρίνες ή panadol να χεις μαζί σου;  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τωρα μου την βγαινεις. Μετα τα αξιοθεατα,εννοειται οτι θα σου μαγειρευω -ειμαι μαγειρας- και μετα θα περναμε στο...επιδορπιο  :rolleyes:
Aς τα αυτα πως εισαι εμφανισιακως πες μας ,δεν θα δωσουμε οπου και οπου την εριναλ μας

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ακουγεται οτι εισαι πιρφορουλης,η εριναλ δεν γουσταρει πιρφορουλιδες

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Oπα αυτο εχει ενδιαφερον.... ποτε και πως?  :P
Πρίν 7χρόνια περίπου, σε ένα καράβι που πήγαινε Κύθηρα...Ερχόμασταν από Κύθηρα για Πειραιά..Τη ρώτησα τη ώρα φτάνουμε ωραίο μουνί 35 άρα τότε...Είχε μαζί της το παιδί της μου είπε ότι ήταν παντρεμένη...Κουβέντα στη κουβέντα είχε νυχτώσει δεν είχε καμπίνα αυτή  κι έτσι βάλαμε το παιδί στη καμπίνα μου να κοιμηθεί...Εμείς πήγαμε στα αεροπορικά καθίσματα σε μία καβάτζα θα έλεγα πίσω πίσω όπου κι εκεί για πότε μου τον έβγαλε πότε τον έβαλε στο μουνί της δεν το κατάλαβα....
Μόλις φτάσαμε Πειραιά ήρθε ο σύζυγος να τη πάρει...Εν τω μεταξύ μέσα στη καμπίνα (ήταν δίκλινη) ήθελε κι άλλο γύρο μπροστά στο παιδί της που κοιμόταν!!!! βΈβαια δεν έκανα κάτι στη καμπίνα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πρίν 7χρόνια περίπου, σε ένα καράβι που πήγαινε Κύθηρα...Ερχόμασταν από Κύθηρα για Πειραιά..Τη ρώτησα τη ώρα φτάνουμε ωραίο μουνί 35 άρα τότε...Είχε μαζί της το παιδί της μου είπε ότι ήταν παντρεμένη...Κουβέντα στη κουβέντα είχε νυχτώσει δεν είχε καμπίνα αυτή  κι έτσι βάλαμε το παιδί στη καμπίνα μου να κοιμηθεί...Εμείς πήγαμε στα αεροπορικά καθίσματα σε μία καβάτζα θα έλεγα πίσω πίσω όπου κι εκεί για πότε μου τον έβγαλε πότε τον έβαλε στο μουνί της δεν το κατάλαβα....
Μόλις φτάσαμε Πειραιά ήρθε ο σύζυγος να τη πάρει...Εν τω μεταξύ μέσα στη καμπίνα (ήταν δίκλινη) ήθελε κι άλλο γύρο μπροστά στο παιδί της που κοιμόταν!!!! βΈβαια δεν έκανα κάτι στη καμπίνα..
35αρα,παντρεμενη ελεεινιδα με παιδι και ωραιο μουνι :S κατι δεν παει καλα εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom