Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
τι κάνετε? εμένα η άποψη μου είναι πως τα μαγαζάκια των 20 και 15 ευρώ είναι μουφα εντελώς... σε αυτού του τύπου μαγαζάκια έχω πάει 7 με 8 φορές και μονό 1 φορά μου άρεσε.. ήταν καλά πως το λεμέ... στα αλλά ήταν λες κ πέταγα στο δρόμο 20ευρα.... όσο για τον πρωτάρη σε αυτόν τον τομέα ειναι καλύτερα να πηγενε σε στούντιο (μιλάμε από 50 ευρώ και πάνω) και αυτό με κάποιον που ξέρει που να του πει να πάει γιατί και εκεί δεν είσαι και πολύ σίγουρος... σε στούντιο έχω πάει επισεις καμπόσες φορές και είμαι πολύ ευχαριστημένος.... :rockon: :rockon: :rockon:

neos111

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για χαρά guys , το studio που είναι στην Καλλιθέα (Θησέως 365 ή αλλιός  ΕΛ. Βενιζέλου 365) είναι καλό για πρωτάριδες? Έχει πάει κανείς?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ξερει κανεις τι παιζει πειραιως 109Α? :think:

Επισκέπτης
Ξερει κανεις τι παιζει πειραιως 109Α? :think:

εχω ακουσει οτι γενικα εχει ψηλοκαλα μουνια κ εγω μια φορα που πηγα να δω ειχε καλα...αλλα απο υπηρεσιες νομιζω ειναι μαπα..

πηγαινε εδω κ ψαξε οτι θελεις γιατι εισαι σε λαθος μερος

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλα σορυ!μην βαρας! :knuppel: ευχαριστω!! :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2:

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Καλημέρα συνοδηπόροι
SOS
Υπαρχει σχόλιο για Κατεχάκη 8 Καρολινα (λεπτή , ξανθιά και ψιλοκαβαλημένη στη παρουσία).
50 για απλό και 80 για 69 αξίζει...........??????
Ευχαριστώ :huh:

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
31
Like
1.814
Πόντοι
1.071
Με 2008 δεδομενα, τι προτεινετε για πρωτη φορα? (γενικως πρωτη φορα  :grin:). Μεταξυ μπουρδελου και studio να φανταστω studio. Και αν ετσι, εχει κανει; να προτεινει ενα καλο  η μια καλη κοπελα για first time?
Ειχα διαβασει καπου για μια Ολγα στο Ρεμουνδου 21Α, αλλα θυμαμαι οτι ηταν λιγο μεγαλη. Εχει κανεις να προτεινει καμια εναλλακτικη λυση?
Αυτη η Ντενιζα στο Ρεμουνδου λεει?

Ξερω οτι για πρωτη φορα θα ηταν καλυτερα CT or CG, αλλα τελικα σε studio με βλεπω να καταληγω  :dancing:

Thanks in advance για τα replies!

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Με 2008 δεδομενα, τι προτεινετε για πρωτη φορα? (γενικως πρωτη φορα  :grin:). Μεταξυ μπουρδελου και studio να φανταστω studio. Και αν ετσι, εχει κανει; να προτεινει ενα καλο  η μια καλη κοπελα για first time?
Ειχα διαβασει καπου για μια Ολγα στο Ρεμουνδου 21Α, αλλα θυμαμαι οτι ηταν λιγο μεγαλη. Εχει κανεις να προτεινει καμια εναλλακτικη λυση?
Αυτη η Ντενιζα στο Ρεμουνδου λεει?

Ξερω οτι για πρωτη φορα θα ηταν καλυτερα CT or CG, αλλα τελικα σε studio με βλεπω να καταληγω  :dancing:

Thanks in advance για τα replies!

Φίλε καλώς όρισες στη παρέα μας
Τα πάντα έχουν τη τιμή τους.!!!!  :dancing: Εαν διαθέτεις απο 50ευρώ και πάνω ανεπιφύλακτα Studio. Εξαρτάται που μένεις. Για βόρεια ξέχασέ το . Ριξε μια ματιά εδώwww.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,256/]http://www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,256/[/url]. Το site είναι φοβερό. Εχει κριτικές που οι περισσότερες είναι πραγματικές γραμμένες απο τύπους σαν εσενα και μένα. Για πιο οικονομικά παίζουν τα μπουρδέλα (απο 20-40 ευρώ αλλά ίσως να περιμένεις στο σαλονι μαζί άλλους που να έχουν να πλυθούν μέρες. Τέλος τα μασαζ (δεν θα στο πρότεινα για πρώτη φορά). Πάντως εγώ θα προτιμούσα τον γίο μου να του κάνω δώρο ένα City tour (οταν θα έλθει η ώρα και εφόσον διαθέτω τα φράγκα, αλλιώς σε studio. Σε όλες τις περιπτώσεις μη το παίξεις μάγκας ή γαμήκουλας γιατί οι κοπέλες είναι όλες γάτες. Καλύτερα να έισαι ειλικρινής. Θα κερδίσεις περισσότερα.
Αντε και καλο βόλι.......  :ak: Και μη ξεχάσεις να μας στείλεις τις εμπειρίες σου.  :thumbsup:

manolitoxxxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια sos!! Θα λειψω απο την πατριδα γαι καιρο λογω επαγγελματος και επειδα ειμαι νεος και δεν γνωριζω τα κατατοπια,μπορειται να μου πειται studio στο οποιο να κανω καταθεση αλλα να ειναιsuper!!!Εχω μπερδευτει και δεν ξερω σε ποιο να παω!!!Θα εκτιμουσα να μου απαντησετε!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπα που να κουφαθεις μανολιτε :helpplea:

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
31
Like
1.814
Πόντοι
1.071
Φιλε FRM, thanks για την απαντηση. Εννοειται πως θα ειμαι ειλικρινης, δεν ειχα αλλο σκοπο. Σε studio, ποση ωρα συνηθως εισαι μεσα?
Εχω διαβασει πολλες κριτικες, απλα ελεγα μηπως καποιος βορει να δωσει seal of approval σε καποια κοπελια για πρωτη φορα :P

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Φιλε FRM, thanks για την απαντηση. Εννοειται πως θα ειμαι ειλικρινης, δεν ειχα αλλο σκοπο. Σε studio, ποση ωρα συνηθως εισαι μεσα?
Εχω διαβασει πολλες κριτικες, απλα ελεγα μηπως καποιος βορει να δωσει seal of approval σε καποια κοπελια για πρωτη φορα :P
Εξαρτάται κι από την κοπέλα που θα συναντήσεις. Μου έχει τύχει να κάτσω σε δωμάτιο στούντιο και μισή ώρα.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11

Η ώρα που θα μεινεις εχει να κάνει με πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως το πρόγραμμα που θα ψωνισεις.Με 50 (συνήθως το απλό πρόγραμμα) μη περιμένεις να αντέξεις πάνω από 10-15λεπτά. Ανάλογα μετα χρήματα που είσαι διαθετημένος να δώσεις , ανάλογα πάει και ή ώρα (μη ξεχνάς ΠΟΤΕ ότι απευθύνεσαι σε επαγγελματίες) :boobies:
Πάντως μια και μιλάς για πρώτη φορα, καλό θα ειναι να κάνεις ένα καλο offload πριν αποφασίσεις να παίξεις μπάλα (μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις 5 λεπτά)

Τωρα για seal of approval δεν μπορώ να πώ γιατι τα γούστα του καθενός μας διαφέρουν.Αυτό που θα πρότεινα θα ήταν να κάνεις την έρευνα αγοράς με προσοχή αλλά να μη ψωνήσεις αμέσως. (με λιγα λογια κάνε μια Studioτσαρκα ή μπουρδελοτσαρκα) . Μάθε ονόματα και ώρες εργασίας απο τις κοπέλες που σου κάνουν κλικ (κράτα σημειώσεις εάν χρειαστεί γιατι θα μπερδευτείς) και όταν γυρίσεις σπίτι σου σκέψου ποιά κοπέλα και πιο πρόγραμμα θα σε ευχαριστούσε περισσότερο. (Αλλωστε όλα για την ευχαρίστηση γίνοται σε γαμώτο  :grin:)
Και όταν τελικά αποφασίσεις μια - δύο περίπτώσεις τοτε μπορείς να ανατρέξεις στα ανάλογα post της παρέας μας. Και εδώ ειμαστε πάλι............
Βεβαια μπορείς επίσης να μη κάνεις τιποτα απο τα παραπάνω και απλά να ακολουθήσεις το ενστικτό σου.:thumbsup:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
πολυ καλο ειναι καρεα 30 εχει πολυ καλα θεματακια

_alexandros_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους, ειμαι νεος στο forum... και θελω να μου πειτε, οπως λεει και ο τιτλος του topic, ενα καλο μπουρδελο/studio, γιατι ειναι η πρωτη μου φορα και σε μπουρδελο/studio, αλλα και με συντροφο(αρα ειμαι παρθενος, και ειμαι πανω απο 18, εννοειτε) :P

Δεν θα με πειραζε να πληρωσω και 200 εωρο... αρκει εγω να περασω καλα στη πρωτη μου φορα(να μην βιαστω και να ξερει τι να κανει με τους πρωταρηδες, ξερετε :P), και μετα θα δειξει...
Θα πρωτιμουσα ενα κοντα στη Καλλιθεα ή Ν. Σμυρνη, και αν εχετε μερικες συμβουλες, καλο θα ειναι ;)

Ευχαριστω.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μακρία από μπουρδέλα ή από στούντιο για πρώτη φορά  :headbang: :headbang: :headbang:

Διάλεξε μια μουνάρα CT με χαρακτηριστικά GFE και πέρασε αξέχαστα την πρώτη σου φορά (ειδικά αν τους πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά - θα έχεις special περιποίηση)

Μείνει μακρία από μπουρδέλα και στούντιο για να έχεις κάτι πολύ όμορφο να θυμάσαι  :dancing:
σωστο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην λετε μαλακιες του παιδιου
αν ξεκινησει με ct μετα δεν θα μπορει να γαμησει μια απλη γκομενα η εστω μια πουτανα,θα ψαχνει το τελειο
ξεκινα απο τα χαμηλα οπως ολοι μας και τιποτα δεν θα παθεις :rockon:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν ξεκινησει με ct μετα δεν θα μπορει να γαμησει μια απλη γκομενα η εστω μια πουτανα,θα ψαχνει το τελειο
ναι ναι θα χτυπανε πορτες και κουδουνια, δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα, θα στεναχορεθει και στο τελος θα γινει πουστι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Σωστος,για μενα το καλυτερο ειναι ενα cow girl,ε συγνωμη call girl για πρωτη φορα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom